Härligt, det är fredag!

image438

Teamt kommer till Gläntan  idag så vi fröknar hinner styra och fixa med annat. Kanon! Har ju mina sluta-tidigt fredag idag, så jag hoppas jag kommer iväg skapligt från jobbet. Farmor kommer ju idag också plus att det är marknad. Fullt upp alltså.

Hipp Hipp Hurra!

image437

Kärleken är evig när vi är tillsammans

Christian och Andreas tog på eget bevåg en shoppingrunda i Norrköping igår. Såklart hade han en liten present med sig till mig hem. En goodiebag, som han själv komponerat ihop. Den innehöll hjärtmarsmallows, 2 tablettaskar och en sötdisktrasa(om nu disktrasor kan avra söta). Allt i rosa :)

image433


image434

image435

image436a

För att ni tar hand om våra hjärtan

Familjefesten igår vart hellyckad. Barnen sjöng en massa sommarsånger vi tränat på och föräldrarna lyssnade med tårfylldaögon. Bolibompadraken kom på besök och delade ut kompismedaljer till alla barnen. Fika och krovgrillning fick avsluta kvällen. Vi fröknar fick ett varsit guldhalsband av alla föräldrar och barnen. Var hur jäkla fint som helst, och en mamma sa: Hjärthalsband, för att ni tar hand om våra hjärtat. Hur gulligt som helst : )

image430  image431

image432
(Det är jag i röd klänning!)

Familjekväll

Sol, sol härliga sol!

Köpt en ny bikini igår i stan, en solbikini. Som knappt ger några linjer. Perfekt. Har dock inte provat den ännu så hoppas att den sitter som en smäck. Köpte lite smink också. Nu är det köpstopp fram till semestern. MÅSTE SPARA!

Jobbar till halv 4 idag, måste snabba mig på hem och köpa fika och sedan tillbaka till dagis för familjekväll/avslutning eftersom det är flera 6åringars sista veckor nu innan sommarlovet och sedan börjar de ju skolan. Vi har övat lite sånger som ska sjungas och annars bara umgås. Ska bli jättemysigt faktiskt : )

Kliniskt rent

Hann bara komma innanför dörren sedan bar det av för storhandling. Vart en massa smarrig mat och lite städgrejjor. Lägenheten har nu städats från golv till tak och det luktar så rent och fräsch här hemma. lovley. Sitter nu och njuter med en kexchoklad och iskall pepsimax, det är jag tamefaan värd!


Måndag igen

Strax iväg till jobbet, måndag igen. vart tog helgen vägen ?
Morsdag igår, firades med tårta och korvgrillning ute i solen, härligt!
Hoppas det fina vädret håller i sig nu, hela veckan vore toppen.
är ju Finspångsmarknaden på fredag, får väl se om jag tar mig en sväng.
Är ju inte alls lika roligt som när man var liten. Men lite godis är ju aldrig fel :)


Shopping

Åkte in till stan för lite shopping med Chrille. Elin åh Andreas. Köpte en klänning, skor och morsdag present till lilla mammsen. Just ja en laptop fick jag med mig hem också:) vi hade hur kul som helst precis som vanligt, och nu när det är lönehelg får man ju unna sig lite shopping!

Serie junkie

3 säsongsavslutningar har hunnits med under kvällen.åde en hel del skratt men även några få tårar. Men dom kommer ju tillbaka, förhoppningsvis :)






Redo för skogen

image428

Mina små gullisar i skogen i förmiddags :)

image429
Jag redo för skogen i min supersnyggaregnjacka;) haha

NYFIKEN!

Fick sms av Linda där hon var väldigt upprörd av de sista Desperate Housewives avsnittet. Har det på datorn och tänkte spara det till kvällen. Men gissa vem snart klättrar på väggarna av nyfikenhet?!

Succé

Pajen blev succé, fröknarna tyckter det var hur gulligt som helst av mej att baka till dom, och att rabarberpajen var en perfekt överraskning denna regninga onsdag. Var hur länge sedan som helst jag åt r-paj så det smakade ljuvligt. fick lite över så det ska vi smaska på ikväll medans Andreas och Christian ser fotboll. Förresten har Andreas varit supergullig och diskat här hemma medans Chrille och jag jobbade. Stor guldstjärna till han då diska är bland det tråkigaste jag vet!

image427

Rabarberpaj

Idag ska jag bjuda fröknarna på Ängslyckan på lite smaskig fika så hela eftermiddagen igår bakade jag rabarberjpaj. Är ju verkligen så himla gott, och när man har en trädgård full av rabarber är väl det perfekt att använda dom. De brukar annars bara ruttna här hemma för ingen orkar ta hand om dom. Så nu slog jag två flugor i en smäll!



Var och solade igår också, måste underhålla brännan. Hade tänkt att göra det redan i förra veckan men det blev lixsom aldrig av. Men nu är det gjort :) Var riktigt skönt att ligga i solariet medans regnet öste ner.


You are damn good girl


Jag vill vinna!

Det går inte att undankomma denna vackra skapelse som är hur läcker som helst :)
Bli min ?
SNÄLLA!

image2058

Inte många knop

Regnet har stått som spö i backen, och vi har hållt oss inomhus. Städat lite smått, tittat på Arkiv X och bara vilat upp oss inför kommande vecka. Men det är väl det man ska göra en söndag? Pappa kom med pizza som vi åt framför tvn, var hur gott som helst. Superlänge sedan jag åt det så det satt fint i magen.

Sovmorgon imorron, skönt värre .)


Jag vill ha!


Denna klänning är så jävla snygg rent ut sagt!!
och
här kan du vinna den :)

Glass dejt

Förresten Elin och jag bokade in en glassdejt tills på torsdag. Längtar, ska bli otroligt kul att träffa henne och prata lite skit. Nu önskar vi oss solsken tills dess!

Fri som en fågel

Skönt att ha en hel eftermiddag att göra vad man vill. inget planerat utan allt sker på impuls. Har blivit lite film tittande, läst lite i min bok, vilat en stund och gått ut med Lowe trots regn. Jag måste gjort allt vädligt sakta då detta inte all borde tagit särskilt lång tid. Men eftersom jag började vid halv 1 och inte är "färdig" förens nu så har det gått i snigelfart. Härligt, jag behöver ta det lite lungt, stressa ner.

By the way Teri Hatcher är så otroligt snygg : )

image426

Design

Såg Lindas nya design imorse och vart också sugen på något nytt! Jag är dock inget snille när det gäller HTMLkoder, så detta var vad jag lyckades åstakomma. Det får duga så länge :)

Fredag

GODMORGON!

Träligt att gå upp ur den varma sängen när det är så mörkt och kallt ute. Men jag hade inget val, börjar halv 8 vilket endå inte är supertidigt. Det bästa av allt är att jag slutar halv 1 eftersom jag jobbade över lite igår. Så det ska bli jätteskönt, får se vad jag hittar på. Blir nog kanske en solning så man behåller den lilla färg man fått från de soliga dagarna!


Förskolansdag

Idag är det förksolansdag i hela Sverige, så vi tänkte ha lite extra roligt idag. I veckan har vi bakat rulltårta inför idag. Vi gick i samlad trupp med de andra avdelningarna mot Vibjörnsparken där det blev fika, lek och ballongblåsning. Ballongerna blev dock inte så långvariga då de smällde nästan direkt. Vi hade tur i oturen då det var stora svarta moln och kallt men att det endå inte började regna på oss.
Resten av dagen har jag ägnat åt medaljgörning (är väl inte ens ett riktigt ord?), dom ska delas ut den sista gympalektionenen och barnen är bra nyfikna. Mina händer känner sig destå mindre bra, klippa i kartong är inget vidare för mina stackars små fingrar.

image418

image419


 

In the name of love

I love you and I always will!

image417


Regn

Det regnade igår kväll, och tydligen ska det bli regn idag med. Hurra! inte. Fy så tråkigt. Jag som shoppat en massa sommarkläder som nu bara får ligga oanvända i garderoben. hur kul är det för dom egentligen? Jag vill ha brun brända ben, sandaler, värme, små linnen och toppar inte täcka hela kroppen med koftor och jeans. Enligt min mening ska jeansen packas in i garderoben 1 maj och stanna där åtminstonde till slutet av august. så det så!

image416
Från sommaren 2006

Slutat tidigt

Maten stog på bordet igår när jag kom hem till min älskling efter jobbet. Tacos hade han lagat som verkligen är min favorit i alla lägen, han vet vad som behövs en annars ganska trist måndag. Vi tvättade, tittade lite på Arkiv X och bara myste. Så himla härligt  : )

Tisdag betyder "sluta tidigt" för min del, dagen har bara sprungit iväg och det var härligt att traska hem redan vid 1. Rektorn ringde idag och berättade att hon forfarande inte hittat någon ny personal till Gläntan, bra för mig. Är skönt att tjäna ihop lite pengar så man kan unnan sig saker på semester sen.

Nu ska jag kila ut och se om det är tillräckligt varmtför bikini!

Forever 21

Idag kom klänningarna jag beställt från Forever21. Jag är supernöjd. De ser exakt ut som på bilderna och är helsnygga. Den rosa har jag tänkt att ha på mig på Chrilles mormors 70årsmiddag, då man vill vara lite extrafin, och den svarta kommer användas första gången när min kusin tar studenten i början av juni.
Det är ju jättebilliga priser och jag skulle kunna klicka hem hur mycket som helst, men frakten är inte billig och sedan får man betala tull, så i slutändan blir det ungefär samma priser som här i sverige.

image414

image415

Nytt i garderoben

image412image413
Gårdagensshopping. Fick med mig en hel del härliga saker med mig hem.
Särskilt nöjd är jag över den hallonrosa klänningen som är samma modell som min gröna, nu har jag två favoriter inför sommarn. Resten ska nog också komma till användning ;)


Grillfest

Först var vi en runda i stan igår, Chrille, mamma pappa åh jag. Skulle kika lite på en dator och sedan inhandla lite nytt inför sommaren. hittade ingen dator jag fastnade för så det är bara att leta vidare. Fock dock med mig hur mycket kläder som helst hem. Allt från HM, visar bilder på det imorgon. Vi hann bara hem och byta om för att sedan bege oss mot Linda och Micke där det blev grillfest. Man kunde sitta ute i t-shirt långt in på kvällen och det vara precis lagom varmt i skuggan. Vi grillade korv och drack gott. En kall cider var precis vad man behövde i värmen. Det var hur trevligt som helst, som alltid. Vid 11 tiden traskade jag och min man hemåt. Barfota!

image407
Tiger var självklart med :)

image408
Micke, Linda och Chrille

image409
Elin och andreas

image410
Så här var jag klädd i stan, bytte dock klänning inför grillpartyt!

Grattis 2

23 månader tillsammans, och fler ska det bli

JAG ÄLSKAR DIG!!!


Grattis 1

Grattis lillasyster på 18 års dagen :)


En härlig dag

Barnen var uppspelta till tusen när vi gav oss iväg med bussen för att de skulle få rida. De hoppade runt, var mer högljudda än vanligt och självklart vädligt glada. Vi åt vår matsäck när vi kom fram, och undan gick det för efter maten var det dax för ridningen. Allt gick superbra och de var nöjda, glada och trötta. Fanns en jättebra lekpark vid stallet där de lekte innan vi åkte tillbaka till förskolan.

image401
Matsäcksätande i skuggan, för det var för varmt i solen för barnen

image402

image403
i väntan på att få rida

image404
ÄNTLIGEN!!

image405
En get som retades med barnen

image406

Tooorsdag

image400

Jag tycker det ser ut som Gud hört våra böner och tänker ge oss sommarvärme hela veckan lång. Härligt! Jag väntar ohc längtar efter att man ska kunna gå barnbent, skippa legginsen lixsom. Luften behöver värmas upp ytterligare för att det ska funka utan att frysa. Matsäcken är packad, stallet here I come. ska bli kul att göra en liten utflykt faktiskt : )

I eftermiddag hoppas jag på att vi ska in en vända till Norrköping för lite shopping. Present till syster som fyller 18 imorgon och sen lite skräp till mig själv. Lite härliga sommarlinnen vore på sin plats.

Solen skiner så det står härliga till

Ska strax bege mig mot jobbet. vi kommer vara ute hela dagen i detta fina väder, hoppas det håller i sig till eftermiddagen så jag hinner sola lite när jag kommer hem. Jag har haft en sån otur, i måndags gick jag sent, slen var framme hela eftermiddagen, igår slutade jag tidigt, moln åh åter moln och idag ska det bli kanonväder. Självklart då jag slutar halv 4. Trist värre! Men jag håller mina tummar för helgen. Massvis med sol tack :)

Imorgon ska vi åka iväg till ett stall med våra barn på dagis och de ska få rida. Jag själv avstår helst då jag inte är speciellt förtjust i hästar. Men jag garanterar att det blir poppis bland barnen. Ska bli roligt att se vilka som vågar kasta sig upp på hästryggen.

Det var då det...

image398 image399
Tiden går fort, snart ett år sedan..

Buzzador

I fredags damp mitt andra paket från buzzador ner i brevlådan. Denna gången fylld med Doves nya deodoranter och en tvål. De luktar ljuvligt av gurka och grönt the. Min nya favorit heltklart :)




Som Buzzador får du testa nya produkter och tjänster. Du kommunicerar sedan med dina vänner.Skälet till att företagen vill att du ska prova produkterna och kommunicera med dina vänner är att företagen vill marknadsföra sina produkter och att budskapen ska spridas. Man får inte dölja att det handlar om marknadsföring av produkterna. Därför måste du tala om att du är en Buzzador och att det är fråga om marknadsföring, men på ett annat sätt än traditionell reklam. Det kan tyckas självklart att företaget gör detta för att marknadsföra sina produkter men du måste ändå se till att det framgår att det är fråga om marknadsföring. I avtalsvillkoren för Buzzadorer står det:"Buzzador-konceptet bygger på ärlighet. Buzzadoren ska ärligt upplysa de personer som Buzzadoren diskuterar produkterna med om sin roll som Buzzador. Buzzadoren ska också kommunicera sin egen ärliga uppfattning om produkterna. Buzzadoren ska också besvara frågorna i utvärderingsformuläret ärligt och efter bästa förmåga." Bryter man mot avtalsvillkoren kan man bli avstängd som Buzzador.


my new hairstyle

image397
Hanna gjorde ett superjobb och på 4½ timme, såg det inte längre ut som jag. men nöjd det är jag. Lite blondare än vad bilden visar, men frisyren är påpricken.

I'm looking like this

image396

Fredag hela veckan

De flesta är väl lediga idag, men inte jag! Här ska det jobbas och tjänas pengar. Men allra första, innan jobbet ska pengarna brännas. Jag ska nämligen till Hannas praktikplats och klippa mig, färga och slinga håret. Har väl inte riktigt bestämt hur jag vill ha det, men jag kommer nog på nått bra skulle jag tro ;)

Efter frissan bär det av mot Ängslyckan där jag ska stänga idag. Förhoppningsvis är det inte barn kvar enda fram till 18.00. Det kommer vara lungt idag så vi har slagit ihop alla avdelningar, båda stora och små. Det kommer bli toppen!


Nått i den här stilen skulle jag nog vilja ha håret :)

With all your heart

Make a wish
and place it in your heart

Anything you want
Everything you want.

Do you have it?

Good.

Now believe it can come true.
You never know
where the next miracle
is gonna come from,
the next smile,
The next wish come true,
but if you believe
that it´s
right around the corner...

And you open your heart
and mind to the possibility of it,
to the certainty of it...
you just might get
the thing you're wishing for.

The world is full of magic.
You just have to believe in it.
So make your wish.

Do you have it?

Good.

Now believe in it.
With all your heart.


1 Maj

April månad sprang iväg och nu är det maj, ett steg närmare sommarn, semester, sol och bad. Härligt värre. Något första maj tåg blir det absolut inte för mig. Jag har planer på att städa lite, köpa lite glass och bara lata mig.

Gårdagen var toppen, vi hade Valborgsfirande på Ängslyckan med sång, korvgrillning och bolibompadraken som kom på besök. Glass till efterrätt och en väldigt lugn dag med lite barn. Slutade vid 4 och fick skjuss hem till Chrille. han hade fixat och donat hela dagen med mat, städning och allt som behövdes för en trevlig valborg. Han är duktig min man. När Elin och Andreas kom grillade(elgrill alltså, här är vi inte olagliga) vi på balkongen, det var helt underbart gott. Tänkte ta en kubbmatch efter maten men vi hann inte långt förens det började regna och vi gick in. Spelade lite spel, pratade och drack goda drinkar. Kvällen slutade dock tidigt då Christian hade jobb som väntade idag. Men det var jag iallafall hur roligt som helst :)