I andra hand

Imorgon är det första dagen på sista veckan innan semestern skönt, så jäkla skönt. Detta betyder att bloggen kommer bli lidande ytterligare en vecka. Men sen ska det bloggas för kung och fosterland. Håll ut! :)


Allsång på Skansen



Snart drar det igång, då är det sommar på riktigt!
Håkan är en av kvällens gäster. Ni förstår väl att jag kommer sitta bänkad ; ) ?

20 år

då var man 20 år och gammal ;) Nevars! Så illa är det inte. Jag hade en superbra födelsedag med massa presenter, god tårta och underbara nära och kära. En shoppingresa till stockholm + fickpengar av mammsen och pappsen, lite småsaker hade det också köpt. Christian gav mig 2 one tree hill boxar och presentkort :) Av resten av släkten fick jag presentkort och pengar. Hur mycket bra presenter som helst. Jag är super nöjd :)

Födelsedag

Grattis till mig själv på 20års dagen
önskar mig själv


black or white?


Shoppade dessa nya skor, de är självklara till midsommar firandet.
men vilken klänning gäller?

 


Båda från Forever 21

Midsommarfest

Hela dagen lång har varit som ett enda kalas på dagis. Redan vid nio började midsommarstången kläs och kransarna att bindas. Det tog ett tag men den blev så fin så fin. Dansen gick väl sådär då vi vuxna fick ta varsin liten och bära på, men det skrattades en hel del. Fika dax och det blev både chokladbollar, glass och marsmallows som jag tagit med eftersom jag fyller i helgen. Populärt blev det kan jag lova. Sen sjöng hela Ängslyckan för mig ute på gården och jag fick jättefina blommor från Gläntan fröknarna och en superhäftig termos + en hel del teckningar förståss.


Blommor plockas till stången


Blåklint


är den inte vacker?


Mina födelsedagsblommor


termosen, dock väldigt suddig bild ;)

best boyfriend in the world

Min underbara pojkvän hade 2 födelsedagspresenter med sig hem idag. Såklart vart jag supernyfiken. Blir som 5 år på nytt när det vankas jul och födelsedag och det vet Christian mycket väl. Vi gjorde därför en deal, 1 paket idag och 2 på söndag då min riktiga dag är. One tree Hill säsong 3, lyckligare än lyckligast blev jag när det var det paketet innehöll. Christian tyckte att jag kunde få den redan idag för att ha nått att göra medans han och Andreas glor på fotboll. Och jag tittar mer än gärna på OTH.

Nathan och Haley, I'M BACK  ;)

6,714,956,901

6,714,956,901 människor finns på jorden i denna sekund. och allt jag behöver är 1.











http://www.ugglan.educ.goteborg.se/jordens_befolkning.htm




forever 21

en ny beställning från Forever21 vore inte fel!


Min tisdag!

"Våra" barn på Gläntan slutar en efter en nu. Kommer bli tomt utan de stora. Idag var det en pojkes sista dag och hans mamma kom med presenter till oss, vita porslinshjärtan att ha i fönstret. Verkligen hur fina som helst. Vi har ju redan fått halsbanden, de skämmer verkligen bort oss med presenter   ;)

Var och fikade med Johanna efter jobbet. Alltid lika roligt och härligt att prata av sig. Vart så klart en hel del snack om hösten då vi (förhoppningsvis) ska plugga på lärarlinjen tillsammans!

S+C=sant


Bilder från grillkvällen :)

Linda har mejalt över bilderna från grillkvällen :)







OTH

Jag saknar One Tree Hill. Säsong 3 och 4 ska få flytta in hos mig imorgon,!




Grill och fotbollsfest

gårdagen blev supertrevlig. Vi började med att se på matchen och mumsa på den fruktbricka jag gjort. Var riktigt smaskigt, och de flesta valde fruken framför chipsen :) Jag är väldigt ointresserad av fotboll men jag satt med hela matchen, Tyvärr slutade den ju lite olyckligt. Vi startade grillen och killarna satt ute på balkongen och fuxade maten medans vi tjejjor höll oss inomhus och diskuterade lite göteborgs-planer. Vi hade verkligen hur kul som helst hela kvällen. Lyckadkväll. Kommer nog bli en hel del sånna här härliga kvällar under sommaren. Några bilder tog jag inte, men Linda var duktig med kameran så hon får skicka över : )



LINDA!!! CHRISTIAN ÅKER GÄRNA MED TILL GBG, BARA MICKE KVAR ATT ÖVERTALA ;)

Plattat hår

Nu när solen och sommaren här här slits hår så himla mycket, så jag har bestämt mig för att inte platta det. Men idag festade jag till det lite och drog plattången genom mitt hår. Var nog fasiken mer än en månad sedan jag gjorde det.

  

Lördag

Så himla skönt att sova ut idag, man mår så himla mycket bättre nu. Gick med huvudvärk hela dagen igår, kan ha varit för det var åska i luften. Kom dock bara en ynka liten smäll. Idag är det fullt upp hela dagen. Ska strax ta på mig kläder och gå ner och handla inför kvällen. Jag har som tur är redan städat av hela lägenheten så då blir det en sak mindrw att göra på dagens to-do-list.

Dax för uppdatering om vad som hänt i bloggvärlden sedan igår.

Lite shopping

Shoppade ett nytt nagellack igår som verkligen är härligt och sommrigt, mavalas mystic. En ljus lila färg som gör sig superbra mot en härlig bränna.



den lila lilla flaskan är nu min!

Blev också Martina Bonniers bok Fashionista, har bara bläddrat igenom den men ska bli ruggigt kul att läsa. Boken var så himla snygg i sig så jag skulle kunna köpt den för utseendet ; )


Min tidiga vecka

Att gå hem klockan 1 idag var verkligen inte fyskam. och sen veta att jag imorgon OCKSÅ slutar vid 1 är ju heller inget jag gråter över. Ska städa av lite här hemma och fixa på balkongen ifall dert blir grillning här i helgen. Blomlådan och blommorna vart superbra ute på balkongen och jag är nöjdare än nöjdast. Nu fattas bara enn bättre gölv. Men det blir projekt inför sommaren.

Föresten får det fina vädret gärna komma tillbaka nu!


Christian, jag älskar dig!


Rosorna jag fick på 2 årsdagen :)

Idas student

Nu kommer äntligen bilderna från när Ida-kusin tog studenten :)

 

Klänningen från Forever21 kom äntligen till användning :)




Sommarplaner

Snart dax att dra sig mot jobbet. Skönt med sovmorgon, fast hellre börjar jag tidigt åh får gå hem tidigt. Iof är väl inte halv 4 särskilt sent :P Trots att jag älskar mitt jobb längtar jag till semesterna. Är ju inte många veckor kvar nu. Ska bli så härligt att åka till västkusten. Bara en massa sol och bad, lovley! Det är det enda "riktiga" planerna vi har inför ledigheten, en shoppingtur till stockholm ska väl hinnas med, Kolmården, och förhoppningsvis en Lasse-konsert :) Sen är sommaren fullständig!

Så var den dagen över...

Slutade jobbet tidigt idag. Jessica och jag hade bestämt att ha glassdejt idag,
men vädret var inte det bästa så det blev en fikadejt istället.
Började att gå en promenad och uppdatera oss om vad som hänt den senaste tiden.
 Satte oss i Vibjörnsparken men höll på att blåsa bort.
Jessica berättade om studenten och jag fick lite flashbacks.
Jag fick träffa Maximus för första gången, och vilken söt liten lurvig sak han är :D
Fikade och sedan följde Jessica med hem till Bono när jag skulle ge henne mat.
Skönt att hon också är ledig samtidigt som jag då alla andra jobbar.

Jessica i sin nya frill :)


Nu på kvällen följde jag med mamma och pappa in till stan för att handla blommor,
fick en blomlåda och krukor i tidigt födelsedagspresent av farmor,
så nu har jag köpt blommor till den. Kommer bli superbra :)

Sladdjäkel

Har en massa bilder att visa, både lite outfiftsbilder och annat. Hade planerat att idag när jag slutade tidigt skulle jag ha tid att fixa in dom på bloggen .Men vart har jag sladden då ? jo hemma hos Christian. är jag där? NEJ! Så inga bilder NYA idag heller.


Rosa rosor

När jag kom hem igår hade Christian köpt en massa rosa rosor till mig som stod och väntade på bordet. Bredvid låg värdlens finaste kort där han hade skrivit underbara saker. Vi lagade min favoitmat, tacos trots att vi redan firat tvåårsdagen en gång. Till efterrätt blev det färska jordgubbar i choklad och mumsig vattenmelon. Helt fantatsiskt!

De 730 bästa dagarna i mitt liv!

Tänk att de gått 2 år sedan christian och jag blev vi. Hel otroligt, men så jäkla underbart Finns inget att säga, orden räcker inte till.

JAG ÄLSKAR DIG, JAG ÄLSKAR DIG, JAG ÄLSKAR DIG!




Söndag

Vart ingen shopping idag, var alldeles för varmt för att springa runt i affärer. Vi intog mamma och pappas tomt och har suttit där ute hela dagen. Smaskat i oss massa glass druckit mänger med saft. Hemgjorda köttbullar och färskpotatis blev våran lunch. Äckligt gott faktiskt :P Helgen är snart över Imorgn är det jobb som gäller, och vår riktiga 2årsdag.

Värme

Visst ä det härligt med värmen, och jag tänker inte klaga. Men jag är lite små rädd att detta kanske är den sommaren vi får. Att under semesterna blir det som förra året, regn och mulet. Hellre lite mindre varmt nu, så vi får njuta medans vi är lediga. Eller hur?


Allt går så fort.

Det har vart fullt upp sedan i Torsdags så bloggen har blivit lidande. Som vanligt :P Har lite bilder från min kusins student men dom får jag visa en annan dag. Igår var famors sista dag här i finspång så vi var hemma hos mamma åh pappa hela dagen. Åt jordgubbar, grillade och spelade kubb.

Idag har vi verkligen bara slappat. Sovit flera gånger under dagen, bara legat och hållt om varandra. Så härligt att vi båda är lediga hela helgen. Grillade nu under kvällen för att fira vår två års dag. Imorgon ska vi kanske in till stan en sväng och shoppa lite. Sen hörde jag Christian sa nått om att jag skulle få välja en 2års present :) Han är för underbar.

Nu är det inte många jobbdagar kvar förens jag får semester. Hela juli är jag ledig, ska börja vecka 32 igen på Gläntan och sen får vi se hur länge jag blir kvar.

Torsdag, men det känns som fredag!

Halv sju är klockan, om en timme ska jag infinna mig på Ängslyckan och servera frukost till mina hungriga barn. jag är dock redan färdigklädd och redo får att trippa iväg. När christians väckarklockaringde halv 6, vaknade jag och föröskte allt för att han skulle ligga kvar bara några minuter till. Men nej det gick inte. Så då tog jag min lilla kissemisse under armen och klev upp. Skönt att slippa stressa, nu kan jag i lugn och ro gå till mamma och pappa och lämna kläderna jag ska ha i eftermiddag.

Idag ska vi till Vibjörnsparken och flyga drakar, jag hoppas det blåser lite så barnen får upp sina drkar i luften.

Sovande sötnos

Om Bono får bestämma så lider vår tjejkväll mot sitt slut. Redan för en halvtimme sedan slocknade hon i mitt knä. Hon låg och kurrade medans jag kliade henne under haka. Nu är hon nöjd och tycker vi ska gå och sova.

G O D N A T T!




2års present

Jag har beställt en "snusdosa" i stål, som ett skal till den vanliga. Den ska bli en present till christian på vår 2årsdag. Den är dessuyom graverad med: S(ett hjärta)C och under det står det 9/6 -06.


Tjejkväll


Idag ska christian ut och äta med sina jobbarkompisar så Bonis och jag blir själva. Men inte deppar vi för det. Min finaste älskling har köpt en hem massa gott som vi kan ha ikväll. Mina favoritchips(det är ju trots allt lill-lördag), körsbärstomater, pepsimax och kattgodis till missen. Perfekt.

På en filt i solen

Nästan hela dagen har jag tillbringat på en filt i solen på dagis. Ungarna tyckte det var hur härligt som helst att ligga där på förmiddagen. Under eftermiddagen var det dock skuggan som gällde. Dom ville så gära leka frisör så Isbael och jag var inte sena med att ställa upp som kunder. VI tog med oss toffsar, hårborstar och hårspännen med oss ut till filten och satt där tills det var mellanmål. Flätor, blommor i håret och konstiga knutar var det som gällde :)


en av de femhundra frisyrerna som gjordes under dagen.

Student

Bara idag och imorgon kvar, sedan långhelg. Studeten för kusin imorgon så det ska vi fira. På fredag ska farmor och kenneth grilla och spela kubb med oss. Lördagen är dock ännu oplanderad. Är ruggigt sugen på att åka till Smultronstället. Vet inte vad min käreste tycker om det ;) Men det vore ett perfekt tillfälle att fira våra 2 år tillsammans. Egentligen infaller inte denna dagen förens på måndag, men firandet blir till helgen.

På måndag är det också ETT år sedan jag tog studenten. helt jäkla sjukt. Känns som om det var för någon månad sen. Tiden har bara runnit iväg. När man ser alla mössor blir man ju inte lite avundsjuk, och jag vill också ha en vi fin klänning, studentmössa och springa ut!






Tisdag

Har legat ute i solen och läst hela eftermiddagen. Riktigt skönt och avkopplande. Skulle kunna legat i timmar men känner att min hud måste vila lite nu. Väntar på att klockan ska slå9 och Desperate Housewives ska börja!


Älskade, finaste älskling :)

2 av mina favorittidingar hade Christian med sig hem, och gissa om jag blev glad? Efter en varm dag behöver man koppla av. Jag blev nerbäddad i sängen och fick order om att ligga där tills maten var färdig. Falukorv och makaroner blev det, det är grejjer det. Och vet ni vad den sötnos hade gjort? Skurit varenda korvbit som hjärtan  :) Han är bäst min Christian!

None


varmt!

Har vart en supervarm och härlig dag. Mycket vatten har duckits, och det behövs verkligen. Under arbetsdagen var jag endast inne 1½timme. Resten spenderades ute i solskenet. Nu är det filmtajm, ska krypa upp i soffan bredvid min älskling och bara ta det lungt. En pepsimax till det förståss  =)

Bono på äventyr

Det har varit en jäktig dag idag. Hade bestämt att ta med mig Bono hem till mamma och pappa. Sola lite(för min del då), och springa runt i gräset(för hennes). När jag skulle ta på henne selen och kopplet var det puts väck, letade övertallt men det fanns verkligen ingenstans. Så jag tog med mig pappa och åkte upp till viberga, han fick sitta i bilen med lilla monstret medans jag shoppade ett nytt koppel med sele. Vart ett rött, precis som det gamla. Dock lite för stort, men det funkade. Vi hade en underbar dag ute i solen och Bono klättreade i träd och gömde sig bland rabarberna. Men nu sover hon sött och lär nog göra i nåra timmar.

image439

image440

Tack emma!

Gulliga Emma hjälpte mig och fixade en skitsnygg header och ändrade även resten av designen. Vart verkligen superbra, jag är helnöjd  :) Nu ska det väl bli lite roligare att blogga iallafall!