onsdag = praktik

nu börjar det närma sig slutet på praktiken, känns lite tråkigt att behöva lämna barnen, de är ju så himlarns rara och goa! Men samtidigt skönt att det är över, det betyder bara att vi är änu närmare studenten. huu. läskigt värre!

idag blir det som vanligt på onsdagar, först praktik åh sedan hem till älskling som är ledig. Längtar som en tok efter honom<3

Sömntrubbel

Det är inte specielt roligt när våran lilla kisse vill leka klockan 5 på morgonen, hon jagar sin svans, har race i sängen och älskar att attackera mitt hår. Rätt som det är vaknar man av att det sitter en liten kattungen uppe på skallen och käkar på håret. Men man står ut, för hon är så otroligt söt och busig :)

156817-14

Kusinträff

Igår kväll kom Andreas, Linda och Tiger för att hälsa på! Vi skulle se hur de två kusinerna gick ihop, hoppades ju på att dom skulle leka. Men det vart ingen lek denna gången, först brydde sig de knappt om varandra och Tiger ville hellre nosa runt i lägenheten än leka med Bono! Tllslut gick de fram till varandra, men Tiger bara fräste. Hon har ju inte träffat någon kattunge sedan hon själv var det så hon är ju inte van. Bono vart såklart lite rädd för sin stora kusin. Men nu när de träffats en gång så kanske de kan leka sen :)

Hanna var också här åh lekte med kissen, super kul att träffas igen! jag har saknat dig så!<3

Prinsessan

idag har det vart mycket besök, alla vi hälsa på våran prinsessa. Andreas var här imorses och tog en massa fina bilder på henne :) efter det kom mamma, pappa åh emil och kikade. Emil och hon busade i timmar men när han gick vart hon tröttis och la sig för att sova! Sedan har hon i stort sätt sovit sedan dess. Både i puffen, i knät och på min arm.

http://anderasaxelsson.blogg.se/ spana in andreas bilder på Bono :)

156817-18

Dagens låt

Lars Winnerbäck - I dina ögon


Gunvald Larsson


Bono

Namnet på våran kisse har vart bestämt sedan länge, långt innan vi ens började leta efter katt. älskling hade lixsom ett litet krav för att gå med på att ha kisse, och det var att han fick välja namn. Jag visste ju redan från början vilket namn han skulle välja, U2 fans som han är var det en självklarhet att den skulle heta Bono. Vi hade tänkt oss en hane först, men när vi såg den lilla ullbollen blev vi totalt nerkärade och valde henne, så hennes namn kommer alltså bli Bono, trots att hon är en flicka.

60134-159

today is the day

ÄNTLIGEN :) IDAG KOMMER MIN KISSE <3

Makeover

Håret färgas just nu till nån mörkbrun färg, väldigt snygg på paketet, hoppas jag ser lika bra ut i den! Kommer nog inte synas allt för myycket dock eftersom mitt hår redan hade nån mörkchokladbrun färg. Om jag vågar ska jag nog lägga i lite brunröda toner också, tror det kan vara snyggt så här till våren och allt :)

Bad day

Cause I have bad day...
usch jag gillar verkligen inte den här dagen, den är bara jobbig, vore trevligt om den kunde flyga förbi sådär lite fort och slå över till fredag och hoppas på bättre lycka då.
Kanske är det för att jag vet att jag inte får träffa älskling idag som gör mig så här, eller för att lovet är slut och att jag inte hunnit med hälften av det jag var tvungen att göra. jag vet i faan, men jag vore glad om vi kunde snabbspola tiden lite!

Våran sötis:)

60134-158
här är våran lilla älskling med alla syskon. söta va?

Sommar

60134-157
Sommarkänsla :D

Tjuvlyssnat i Finspång

60134-156

Fotbollsfeber

Självklart skulle det visas tre "jätteintressanta" (enligt älskling och andreas) fotbollsmatcher på tv igår kväll, precis samtidigt också. Dom hade riktig beslutsångest för vilken dom skulle välja, så de valde alla tre och bläddrade imellan. Jag tycker att EN fotbollsmatch är riktigt tråkig och jobbig att hänga med i, men tre samtidigt. Usch, jag höll på att bryta ihop hur fasiken skulle man veta vilka spelare som hörde vart och vilka som gjorde mål. Jag har faktiskt inte ens en aning om vilka som vann någon av matcherna, så mycket var jag med.

Beck - Advokaten

Chrille och jag såg den nya beckfilmen igår, vi har sån tur att Linda hade hittat den och kunde låna ut den till oss :) hon är så himla gullig :) Jag tycker verkligen att den var superbra, nästan den bästa av de nya filmerna faktiskt. Gunvald var verkligen på topp och kläckte ur sig en hel del roliga saker som fick oss att asgarva!

Beck 20 - Advokaten

En känd stjärnadvokat mördas brutalt av en maskerad man i sin lägenhet. I lägenheten befinner sig också en ung vacker kvinna som lyckas fly och larma polisen.

Beck-gruppen kopplas in och hittar ettitydligt mordmotiv: advokaten skulleiprecis avsluta ett uppmärksammat mål mot ett multinationellt bolag, som anklagats för att ha förgiftat brunnsvattnet i en liten by, vilket gett hans klient allvarliga men. Advokaten hade goda chanser att vinna målet och enligt hans sekreterare hade han fått ytterligare bevis. Nu skjuts rättegången upp, en ny advokat måste kopplas in och frågan är om klienten överlever. Dessutom är det nya bevismaterialet försvunnet.

Frukost

Idag blir det nybakta scones och te till frukost, yummie!


Vänner

Strax är det då äntligen vänner, me like. det är verkligen ett toppen program och tillochmed min pojkvän som hatar tjejfilmer åh liknande bänkar sig framför tvn med mig. Vill så gärna ha hela boxen , men den är ack för dyr för mig. studentpresent kanske?

Friends

Häng det runt min hals, snälla


Semlor

Visserligen hade älskling och jag en egen semmeldag igår, men jag skulle mer än gärna äta en idag med så jag hoppas verkligen att pappsen har vart och köpt (och det är jag nästan säker på) för då blir det nog snart att äta upp dom :D


Gratis Godis

Jag är iallafall inte den som tackar nej till gratis godis är du? Nej, jag trodde väl inte det! Bara att anmäla sig på en gång och sedan få godiset direkt hem i brevlådan.

Te ambassadör

Ja, visst låter det fint? Och det kan ni också bli på här :) Först får man fylla i en profil och utifrån den tar de fram den te sort som passar just dej bäst. Sen får du en ask av den sorten hemskickad helt gratis, kan det bli bättre? Genom att värva kan man få ännu mer gratis saker :)

När ni blir medlemmar , ange att jag värvat er ([email protected])



Perfekt färg

Nagellack på mina naglar är nästan ett måste, minns inte när jag sist var utan det (med undantag för användning av lösnaglar). Ett vackert nagellack kan verkligen pigga upp en! Ibland kanske man inte vill ha någon färg men ändå få dom att glänsa, förr har jag alltid använt genomskinligt nagellack, men jag tycker att det får naglarna att se lite gula ut efter ett tag, nu har jag det perfekta nagellacket för att slippa det.
Mavala - Wichita, ger naglarna den där perferta manikyrfärgen utan att ens se färgade ut. Supersnyggt!


Mavala - Wichita


Kan det vara kärlek?

Trots att det är mindre än en timme sedan vi träffades sist så saknar jag honom som om han varit borta i flera veckor. Fast det är tur att han har sina grejer och jag mina, även om jag skulle vilja umgås med honom 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.
men det är väl det här som kallas kärlek ?
60134-66

Balklänning

Nu hoppas jag verkligen att det inte blir mer krångel med min balklänning, har jag tur så packar dom den idag och sen ska den åka hela vägen från USA hem till lilla mig. Förhoppningsvis sitter den som en smäck och är super vacker, men det återstår att se.'

3209 Amy Lee Bridal Prom Dress Size 4

Sötnosen

60134-155

Snälla Anneli skickade en massa gulliga bilder på kattungarna, åh denna var nog den sötaste av alla bilder och självklart är det våran kisse som är med på den:)

this shoes are NOT made for walking

http://www.tradera.com/auction/aid_39252439#pic

Vårkänslor

Det är inte direkt så att jag har någon större brist på skor, det finns allt en hel del att välja på hemma hos mig. Men trots detta dyker det hela tiden upp en massa godbitar som bara skriker efter att få följa med hem!

dessa skönheter skulle jag gärna trippa omkring i:

280 :- Din Sko


249 : Sko Punkten

 447:- Asos

Ärenden att uträtta

Så fort klockan slagit 10 och banken öppnat ska jag ner på centrum en sväng. Ta ut pengar till min körlektion senare i eftermiddag. Sen blir det att köpa semlor också, älskling och jag ska fira semeldag idag istället efterso vi inte hinner träffas imorgon. mums!

Ska ta en sväng in på djuraffären också och se ifall dom söta matburkarna finns kvar, helt bedårande var dom! En blå ganska stor burk med aristocats på, hon den där lilla vita kissen därifrån, Marie. Den ska pryda käket och innehålla våran kisses mat!

Kommer nog bli en hel del tjat och bilder på kissen i bloggen nu framöver:)




Måndagmorgon, lov

Trots att klockan inte ens är åtta så sitter jag uppe när det är lov, älskling gick ju till jobbet vid halv fem men jag har självklart sovit lite efter det. Men nu väntar jag på att mamma ska komma hit med mina körskoleböcker så jag kan plugga lite medans jag ändå är själv här.

Blir ingen kitten förens på fredag, då de skulle vaccinera sig på torsdag :(

Hoppas,hoppas

Ska snart ringa till henne som har våran lilla kattunge. Var ju tänkt att vi skulle hämta henne på fredag, men nu har vi kommit på att det vore bra om jag hann avar hemma med henne några dagar, åh eftersom jag har sportlov är det ju perfekt att hämta henne i mitten av veckan. Förohhpningsvis onsdag för då kan älskling följa med också :)


60134-151

When the night comes falling

Sebastians låt i Melodifestivalen var ruggit bra! Äntligen en låt som går att lyssna på, jag bockar och bugar för dig Sebastian<3



http://www.youtube.com/watch?v=p2_sod4T17w

Precis som det ska vara<3

Det har  varit mysdag idag, en helt perfekt dag med älskling. En lång morgon i sängen, sedan en sväng för att handla lite saker som behövs inför kissemissens hemkomst. Mat, matskålar, leksaker åh annat kraffs! Jag längtar som en toka. Två filmer sedda från puffen, Rest Stop och My super ex girlsfriends. två helt olika filmer åh den första var vidrigt äcklig medans den andra var lite små rolig.

Älskling ligger i soffan åh ser på fotboll, hanr ser mysig ut. Bäst jag hoppar på han!

Lista

Vem skrev du senast med på msn? Elfrida och Hanna :)
Vem pratade du med senast i din mobil? Älsklingen, tror jag det var.
Vem vill du så himla gärna slå nu? Min syster för att hon spelar hemsk musik. gaaah
Vem får dig att le? Alla jag tycker om får mig att lysa som en sol
Vem får dig att känna sig sååååå ful? När man ser en sån där riktig tjej film med massa goodlooking girls ;)
Vem skickade du sms till senast? älskling alldels nyssens
Vem fick du sms av för några timmar sen? det var nått reklam sms :S
Vem tycker du om väldigt mycket? Christian of course :) <3
Vem slår du oftast? brukar inte slåss.
Vem skrattar du åt oftast? Syster yster, den andra
Vem är världens bloggisnörd? iallafall inte jag längre:P
Vem är din idol? ¨Håkan Hellström och Lars Winnerbäck!
Vem fick dig att fälla en tår sist? mamma tror jag eller pappsen.
Vem är väldigt irriterande? Syster, se orsak ovan
Vem ska du träffa imorgon?
CHRISTIAN!!!!!
Vem vill du helst av allt träffa nu?gissa:P?
Vem är sådär riktigt rolig? Johnnie och Mattias(Roomservice),men det tycker jag väl för jag ärlite små kär i båda två ;)

pluggande

usch, jag känner att jag verkligen skriver en massa bladder nu för tiden och att allt egentligen är väldigt tråkigt och ointressant. men ni får hålla ut, det ska bli bättre jag lovar.

Pluggande har börjat och jag arbetar av listan punkt för punkt, eller nu ljög jag, jag har ju lyckats börja på alla saker men inte gjort det färdigt, varför ? Ja det undrar jag med. har någon ett bra svar så medela gärna mig :)

LOOOOOOOOV!

äntligen! lovet är här. men detta lär inte bli nått slapp lov. har en hel massa grejjer som ska göras, usch känns verkligen träligt. men det är bara att börja så man kan bocka av lite saker.

under veckan ska detta bli gjort:

* Projektrapporten (iaf loggboken)
* Flytta hemifrån projektet. HALVFÄRDIGT
* Plugg på engelska grammatikprovet på 24 äckelsidor.
* Körkortsteori, och nu ska det verkligen sätta sig
* Checklistan från praktiken måste jobbas på.

det var väl ungefär det, plugg hela lovet med andra ord!


Kusin

Christians syster Linda har skrivit ett jättegulligt inlägg som ni bara måste läsa : ) http://lindaaxelsson.blogg.se/index.html

Sovmorogon

Det är riktigt skönt att kunna sova ut på fredagen, är ju den enda sovmorgonen vi har på vårt schema denna gången  :/ och sen blir det ju inte sämre när fredagen bara innehåller 2 lektioner heller. Perfekt! Känns som om det blir helg redan på torsdagen då. Eller redan när tisdagen tar  slut är detnästan helg eftersom jag har praktik onsdag och torsdag. :D

Ska nog ta mig en promenad till skolan nu! med en massa musik i öronen.


Min lilla älsklingBild av Creative ZEN NANO+ 512 ROSA

fredag

Gud så skönt, helg igen! Och sista dagen innan sportlovet. ska bli så himla härligt att vara ledig en vecka, bara ta det lugnt och slappa. jäkla tråkigt att hanna åker iväg till åre heeela veckan, så henne hinne rjag ju inte träffa. Men som tur är får jag vår lilla kissemisse nästa fredag så då har man lite att fixa med innan dess iaf.

chrille, jag älskar dig<3
60134-144

Hello Africa

http://www1.kanal5.se/helloafrica/

Idag slutar väntat, äntligen börjar Johnny och Mattias nya program !  :)


Kissekatt

Äntligen har vi hittat våran lilla älskling! Nästa helg blir hon våran, så ruggit söt att det inte finns!


Den gråvita tussen är den vi har tingat :)

Alla hjärtans dag

Gårdagen blidde mycket trevlig. Vaknade och läste tidningen där jag fick mig en glad överraskning, Mari och Lasse hade skickat in en urgullig hälsning till mig åh chrille. Åkte till praktiken där vi blev bjudna på chokladhjärtan och jag fick också ett superfint alla hjärtans dag kort av Vidar! Var på praktiken hela dagen åkte ne massa pulka och lekte med barnen.

Vid halv 4 gick jag hem till älskling åh fick en kartong med gelehjärtan och två superstora röda rosor!

tack allihoppa! <3

3 gången gilt

Japps, då var det dem tredje balklänningen jag var tvungen att välja ut, hoppas verkligen att denna finns nu! Jag tror den blir bra, inte den rosa jag hoppats på, men pappa säger att den ser ut som en ros, så det är ju positivt. Lägger inte ut en bild förens jag är säker på att den blir min!
Vore trevligt om alla kunde hålla sina tummar för att den finns ;)

Skoskav

Skriskoåkningen idag orsakde en hel del skoskav vilken var mindre skoj! Och nu verkar det som om utedagen på praktiken på torsdag ska vara en skridskodag, jag jublar inte om man säger så!

Små sötnosar

Chrille och jag har länge letat efter en lite kattunge, dom är ju så otroligt söta och att slippa vara ensam när christian jobbar vore verkligen perfekt! Men så här års är det ju lite dåligt om kattungar, vilket är synd. Vi har ring på en hel massa, men alla är tingade. jag vill ha en kattbebis NUUU!

Kärlek vid första ögonkastet

Fick en fråga om hur jag och chrille träffades, ja det är väl inte så romantiskt kanske men vi hittade varandra på internet, började prata varje dag hur länge som helst. Vi bodde vi datorerna för att få varje chans att prata med varandra! Sen slutligen en dag bestämde vi oss för att ses. Vi började med att gå och handla tillsammans, köpt en hel massa mat som behövdes till tacopajen som skulle tillagas. Gick sedan hem till honom och började marlagningen, vi hade superkul och maten vart underbart god.

Bestämde oss för att se lite på tv för att smälta maten och i soffan vart vi kvar hela kvällen hållandes om varandra och det var totalt underbart!
sedan den dagen har vi varit oskiljaktiga jag och min älskling!


KÄRLEK FÖRALLTID

GRATTIS

60134-104
Har ju glömt att gratta Hannagumma som klarade uppkörningen i onsdags :)
GRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMS!

skumbad

8 månader tillsammans firade vi i badkaret med en massa skum, och självklart en massa bubblig cider (öl för chrilles del) Men det var sjukt mysigt,vi får heller inte glömma alla dessa tända ljus vi hade som värmde upp badrummet tillvärsta bastun. hiih

Nagellack

Köpte ju som bekant en Mavala nagellack i Stockholm igår, och efetr mycket velande blidde det färgeren Los Angeles som är en ganska klarröd färg. Ursnygg verkligen. Sedan när jag kommer hem idag ligger det ett paket till mig innehållande 2 Mavala och den ena färge är då London som är snarlik den jag redan har. Mycket irriterande! Varför köpte jag inte den lila Mexico igår istället? : /

  
London 



Los Angeles

Färgerna ser verkligen inte ut som på bilden.

8 månader

Idag är det 8 månader sedan Chrilleälskling och jag blidde tillsammans, det känns verkligen inte som 8 månader för det har gått himla snabbt. Men samtidigt känns det som om vi varit tillsammans föralltid. Lite skumt det dära.
Vi älskar varandra<3

60134-67

En superbra dag :)

ååh, dagen har vart helt toppen faktiskt :) Startade bussresan vid 8, vid SPBF3or satt längstbak i bussen vilket var urmysigt, vi var ju trots allt bara 6 stycken. Mycket tjoochtjim på vägen upp. Stannade vid Skansen och tog oss en tur på Tropicariet, skitkul hade vi där inne. Massa söta små apor och mindre söta ormar och spindlar. Blidde en kort sväng ute på Skansen för att hälsa på scenen och sedan ville pojkarna se vargarna, men vi hann aldrig så långt. Men det var väl kanske lika bra det ; ) Olle, erik och Victor fick nöja sig med några får.

Shopping dax, sprang som galningar i affärerna, nu hade vi girls dock lämnat grabbarna.Jag handlade nog mest med varken Elin eller Madde handlade särskilt dåligt:D Jag fick med mig två tröjor hem, ett nagelack, nagellacks remover, en t-shirt till baby, puder och lite annat smått och gott. Dagen vart verkligen lyckad.

det var med tunga steg vi klev på bussen hem, mörkret kom och vi tjattrade nästan hela vägen hem. trots att några sov i omgångar. men det har vart en mysig dag med mina älskade klasskamrater:D

Stockholm

Im en timma begär vi oss mot stockholm. Ska bli riktigt skojigt faktiskt :) Synd bara att det snöat ännu mera, känns inget kul att vandra omkring där uppe med mössa, vantar och hela baletten! Skulle hellre sett att solen tittade fram, värmde vårluften så man kunde klätt sig lite snyggare  ;)
Men vi kommer ha roligt trots vädret, det vet jag!

Guardian

igår kväll såg älskling och jag Guardian, trodde verkligen att den skulle vara pissdålig och inte alls min typ av film. Och det var den ju inte heller, men den var verkligen helt okej och med älskling bredvid sig i puffen, en massa täcken och kuddar så tyckte jag nästan att den var lite bra! Värd att se iaf :)

Guardian


Kevin Costner och Ashton Kutcher har huvudrollerna i The Guardian - ett mäktigtiactiondrama om den amerikanska kustbevakningens dödsföraktande ytbärgare.

Tyngd av sorg efter en tragisk misslyckad räddningsaktion, får den legendariske livräddaren Ben Randalli(Costner) ett uppdrag hani nte vill ha -att träna upp ytbärgaraspiranter.Snart drabbar han sammanimed den stöddige simmarstjärnan Jake Fisher (Kutcher), som drivs av en mörk hemlighet och är meriintresserad av att slå Bens livräddningsrekord än att själv rädda liv. Men Ben ser samtidigt attiJake har vad som krävs för att bli den allra bäste.

The Guardian är fylld av spektakulära räddningsscener från Berings havs livsfarliga vatten, och ärien lika realistisk som gripande berättelse om havets verkliga hjältar.

ÄNTLIGEN :)

Min trech har kommit, måste tjata på mammsen så vi hämtar den nu. Hoppas den sitter bra, annars lbir jag tokig!!!!!


en mysig filt

just nu hade jag mest av allt velat burrat ner mej i soffan med en stor och mysig filt. en kopp varm choklad i handen hade heller inte vart fel. Gärna brevid älskling också. Men inget av detta kommer slå in. för jag ska nu bullsa på mig en massa kläder och ut i snöovädret för att ta mig till svälthagsskolan! JIPPIE! Hade jag inte mått som jag gör hade jag faktiskt sett fram emot att gå dit.


Snö

Innan jul gick jag och väntade som en tok på snö, men ingen kom och julaftonen blev grön. men nu, när jag vill ha sol och vår då jäklar dyker snön upp, och det är inte lite heller. FY!
På torsdag blir det Skansen och shopping i Stockholm hoppas på att snön försvunnit och att man slipper pälsa på sig så mycket kläder :)

strax iväg och jobba på frita, pengar pengar pengar:D

Måndag morgon

Detta är ingen trevlig morgon, för det första är det månad vilket betyder att veckan just börjat och att Chrille börjar vid 5. Vilket djävulsskap! Och inte nog med det så mår jag inget vidare heller, igår låg jag i älsklings säng, soffa, puff hela dagen åh glodde på en massa film! :) Det var så klart myspys, men eftersom mitt huvud bankade, näsan var helt igen täppt och att jag knappt kunde stå på benen så drogs betyget ner på myspyset. Visst känns det lite bättre idag, men jag känner mig inte frisk. men det är bara att pallra sig iväg till skolan och guida engelska eleverna runt finspång. JIPPIE!

Djävulen bär prada

Förhoppningsvis har älskling fått hem den filmen idag så att vi kan se den :) Har väntat hur länge som helst på den. Bara jag inte blir bevsiken, för mina förväntningar är skyhöga eftersom boken var helt fantastiskt bra! Till filmen blir det en massa popcorn och Pepsi Max, längtar efter en heldag framför tvn med älskling!


Idag gäller det

Nu tänker jag övertala honom. Jag kanske kommer behöva stampa med fötterna i marken, för att han verkligen ska förstå hur mycket jag vill. Lägga armarna i kors är nästa steg . Jag är tillochmed beredd att lägga mig ner på golvet, sparka med fötterna, slå med händerna precis som ett litet barn.
Men jag hoppas det inte behövs  :)

CHRISTIAN JAG ÄLSKAR DIG<3

jag vill, jag vill

Imorgon startar den ordentliga övertalningen för att få som jag vill.
Hoppas hoppas hoppas han ger med sig<3

Härlig helg

Igår beställdes klänningen till Studentbalen, den är som en dröm. Ska lägga in en bild på den sedan så ni får se skönheten. en bra start på helgen!

Älskling kom hit och åt mat och våg såg på Så ska det Låta tillsammans med min familj. Han hade med sig filmen En natt på museet som vi sedan såg. Den var faktiskt bättre än jag trott och lite smårolig sådär, trots att jag blir hyperstressad på Ben Stiller. Vart en lång men supermysig kväll.

Gick upp sent imorses och älskling gick och köpte frukost, en massa gottigt. Sedan åt vi i soffan framför den animerade filmen Bilar som också var en riktig höjdare! Gillar inte alls sånna där filmer i vanliga fall, men denna var kanon och nu rabblar vi repliker ur den titt som tätt.


<3

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you

Dagens låt


Air Supply - All out of love

Torsdag

Sitter och letar på Blocket efter kattungar eftersom vi vill ha en både Chrille och jag. men inte en enda så långt ögat når, eller okej då låååånt jävla bort finns det., men inte i närheten! så om ni har någon söting pålager kan ni alltid medela mig:D


Dagens låt


Sister Hazel - Your winter

underbar och älskad av alla

Håller på och plöjer igenom Martina Haags bok, Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra). Den är sjukt rolig och underhållande.



  Det är något som inte stämmer i Isabella Eklöfs liv. Vid det här laget borde hon ju vara superframgångsrik filmstjärna med fantastisk pojkvän. Det är som om hennes riktiga liv, det liv hon egentligen är ämnad för att leva, aldrig sätter igång. När den stora chansen till förändring äntligen dyker upp kastar hon sig över den. Det är då det blir jobbigt på riktigt.

Underbar och älskad av alla är en charmig, rolig och oemotståndlig skildring av en kvinna som försöker få ordning på livet. Det är Martina Haags första roman. År 2004 utkom krönikesamlingen Hemma hos Martina som blev en stor försäljnings-framgång, omtyckt av både recensenter ochläsare. Martina Haag skriver krönikor i tidningen mama och Aftonbladet. Hon arbetar också som skådespelare.


YEEEES!

för varje dag har jag börjat trivas på praktiken mer och mer och n u älskar jag faktiskt att gå dit! Riktigt roligt med alla småbarnen och lärarna är faktiskt hur gulliga som helst. Och igår fick jag en glad överraskning, dom frågade om jag vill vikariera där några dagar efter skolan, visserligen bara några timmar men det är money det med. Självklart tackade jag glatt ja! :D