hemma bäst

filmen var helt underbar , så jäkla rolig :) jag tror nog att det var lite av en tjejfilm men jag tänker tvinga christian att se den ändå. tjallaaaaaaa.
imorgon blir det stan, superkul :) vi ska se Gustaf 2 har herrarna bestämt, det blir nog bra skulle jag tro, för den verkar sårolig. åh vi hinner titta lite i affärerna också :D jag ska shopppa :D

kissssses

Hemma bäst

nu ska mammi åh jag see på film Hemma värst blir det :) den verkar jätterolig. vi får se sen hur den är, jag recenserar den efter jag sett den.

finns det något tråkigare?

finns det något som är tråkigare än banker? neej jag tvivlar starkt på det. var där nyss med pappa, det tar tvåtusen år innan man kan få hjälp. åh sen är det bara massa gamla pensinärer som tar en väldigt massa tid på sig. gaaaah!
men nu har jag penagr tills stan tomorrow. me like it :D

kissses

miss you

saknar min älsking, kom åh värm mig!

pizzatime

mums med pizza, jenny jag åh papps åt det nyss. smakade loovlie faktiskt. skönt att vara hemma nu, ganska fint väder också, kanske skulle ta med mig hunden ut åh leka lite. det händer juh inte allt för ofta :P
annars ser jag Walk the Line en av världens bästaste filmer :) jag älskar deen!

kissses

hungrig

jag börjar känna mig lite små hungrig faktiskt, ska nog faktiskt fråga pappa om jag åh jenny får köpa pizza idag till middag :D det vore inte helt fel med en carlozone:D mumsmums. jag får ta en macka nu så länge hemma hos älskpälsk  :) ska snart ner till Ica åh våldgästa han litegranna, nevars! men jag ska lämna hans nyckel så han kan komma in hemma sedan.


en härlig dag

vaknade vi 6 imorses av att älskling pussade på mig, då vet man att det är dax för honom att gå till jobbet, följde han till dörren åh vinkade farväl, sen rakt ner i sängen igen. fortsatte sova två timmar. åh jag sov så himla bra, vilket jag alltid gör hemma hos älskling, bättre här än i min säng faktiskt. nu är det bara att sminka sig åh ta på sig för 1½ timmes lektion, sen slutar vi för dagen åh det är sax att gå hem. underbart!!

kisssssses

Bio på fredag

imorgonn har vi endats en lektion i skolan, så jäkla skönt att komma hem skapligt måste jag säga.
idag var första gången på körskolan för mig åh hanna. det var väl sådär, inget vidare kul men jag kan väl stå ut då, eller rättare sagt jag måste juh stå ut för att få körkortet vilket jag vill. så imorgon ska pappa åh jag till banken åh fixa med pengar åh så.
då hoppas jag att jag kan få ta ut lite pengar tills fredag, för då blir det nämligen ingen skolfest utan bio med min älskling åh jessica åh andreas. för hoppningsvis så hinner vi shoppa lite innan, det skulle jag inte tacka neej til :D jessica ph jag har juh alltid så roligt när vi shoppar :D Eller hur gummsan ? men undra vilken bio det blir, det tål att tänkas på.

nu börjar äntligen mitt favvoprogram Room service med Johnnie åh mattias, så älksling åh jag ska krpa upp i nsoffan åh se på det nuu :)

kissssssssses


testresultat

Your Seduction Style: Sweet Talker
Your seduction technique can be summed up with "charm"
You know that if you have the chance to talk to someone...
Well, you won't be talking for long! ;-)

You're great at telling potential lovers what they want to hear.
Partially, because you're a great reflective listener and good at complementing.
The other part of your formula? Focusing your conversation completely on the other person.

Your "sweet talking" ways have taken you far in romance - and in life.
You can finess your way through any difficult situation, with a smile on your face.
Speeding tickets, job interviews... bring it on! You truly live a *charmed life*



You Are a Chick Rocker!
You're living proof that chicks can rock
You're inspired by Joan Jett and the Donnas
And when you rock, you rock hard
(Plus, you get all the cute guy groupies you want!)

höst/ vinterjacka

denna jacka har jag nu bestämt mig för att köpa till höst/vintern. en fin ullkappa från hm och den kostar 598 kronor . vem skulle inte vilja gå i den i vinter :)?

förlåt förlåt

har vart jävla dålig med bloggan nu på sistonde, blir inte alls mycket skrivet. har lixsom inget att berätta. jag är nöjd med min tillvaro, jag har världens underbaraste pojkvän, otroligt fina vänner åh en helt toppen familj som ställer upp i vått och tortt. alltså inget att klaga på. visst skulle jag vilja ha lite nya höskläder, men vem fan vill inte det? så förhoppningsvis blir det bio åh shopping med älksling snart som tusan :D
på lördag ska jag se håkan i norrköping med elin, det ska bli så jäkla underbart! han är en toppenman som man inte kan annat än älska. jag längtar.

christian är mitt allt<3

kisssses


slappt

slutade 12 idag : ) så jäkla skönt.
imorgon blir det körskolan, neervöst! men jag ska ju gå med hanna så det blir braa :D  har ingen ork för bloggen just nuu.

kissssssssssses

ett evigt farande

imorses ellér man kanske säger i förmiddags var jag hermma hos älskling, det var myspys som gällde like always. sen cyklade jag hem tog mig en varm dusch åh drack coca cola för glatta livet : ) hade i största almänhet skit tråkigt. hann ringa till älskling två gånger åh hanna en gång. sen blidde jag så frustreád att jag tog chansen att åka med pappa ner till brottning för att sedan gå till älskling( för er som inte vet så är det ca 50 m) där blidde jag ompysslad. fick goda toast åh så hittade vi på Hem till midgård åh slöade i soffan, det som viär allra bäst på.

kissses

en tripp till Norrköping

igår kom andreas åh jessica åh hämtade mig åh christian vid 2 tiden, då åkte vi upp till Viberga åh jessica köpte smink ; ) det var halva priset på allt så hon fick hur mycket fina saker som helst för 400 kronor. Efter viberga beslutade vi oss för att åka till till stan, vi gick runt lite på maxihuset åh filmer inhandlades av killarna åh jessica köpte örhängen. elgiganten nästa åh christian köpte en smörgåsgrill, då kan vi göra yummieyummie mackor sedan älskling åh jag :) nästan stopp blidde Donkan där vi åt mat tills vi var proppmätta, Christian åh andreas ville till Coop men Jessica åh jag stannade i bilen istället. en välsigt trevlig sväng. även om vi fick smått panik när bilen inte startade, men det var för att lysena hade stått på.

hem till christian där älskling åh jag var lite smått trötta åh låg åh vilade. sen skulle vi grilla hemma hos mig, det var riktigt gott med lite mat. Andreas åh jessica hämtade oss åh så åkte vi till Linda åh Micke. Lekte med Tiger, tittade lite på tv åh så dracks det lite öl åh grogg, fast inte utav mig åh inte heller av andreas för han skulle skjussa oss hem sedan.

underbar dag helt enkelt!

kisssses

den är underbar...

nu ska jag gå åh borsta tänderna med min NYA rosa el tandborste som jag fick av älskling igår :)


sovmorgon

nu har jag sovit längelänge, iaf mot vad jag brukar göra. sov i älsklings säng inatt, helt underbart! tyvärr var han tvungen att gå till jobbet vid 5 imorses så nu sitter jag här själv åh undrar när han tänker komma hem, jag saknar honom som attan.

igår kväll gjorde vi varma mackor, vi åt framför tvn där älskling kollade pånågon fotbollsmatch. it's sucks om ni frågar mig. chips, godis åh cider hade han köpt så det myste vi med. helt loovlie.

borde nog diska undan lite innan christian kommer hem.

kisssses

dåligt..

mycket dåligt med bloggandet idag faktiskt^^ illaillaför er som vill läsa, även om jag inte tror att så mångaläser ändå :P
har sett på film Heartbreak Hotel, mycket bra tcyker jaaag :D borde ses av flera :D hiih. en lagom söt åh rolig film. nu ska jag ivägtill älskling, vi ska göra varma mackor åh mysa. loovlie<3

kissses

arg

aldrig får man ha nått i fred, jag blir så jääkla förbannad. arför är det alltid så här?
ja tänker fasiken flytta hemmifrån, orkar inte med att sakerna försvinner hit åh dit, visst får dom låna, men då ska dom fråga åh har jag sagt nej så är det också ett NEJ!

fredagmorgon

Gud så skönt. en helg väntar åh det ska bli underbart! man blir helt färdiog av att gå i skolan det är inte klokt. inatt sov jag 11 timmar om man räknar bort nåra minuter då hag var vaken när christian gick till jobbet.åh trots detta är jag fortfarande trött åh hänig.

jag vill verkligen ha en liten kissemiss. tänk att en s¨n där lite hårboll att krura ihop sig med i soffan.
dom är juh sån underbart söta! :)

kissses

beslutsångest

hur ska jag göra medallamina skoköp?jag har lixsom inte rådtillalla.åh idag såg jag dom mest bedårande kilklackskorna,åh dom var inte dyra heller. ärgrymt sugen på att köpåadom faktiskt,men då måste jag avstå från ett par andra :/ illa.

skoldagen har vart heltokeej. lite mycket rast bara, men då gick vi åh hälsade på älskling:) alltid lika mysigt. elin åh madds köpte skor, dyng söta var dom :D kan inte älskling ringa snart.

kissssses

vill ha


denna är verkligen supersöt. åh kostar bara 198:-
hm, ett riktigt fynd som jag verkligen vill ha i min garderob just nu.


varför?

varför måste min darling alltid börja så tidigt på jobbbet, jag tycker det är dumtdumtdumt! hans chef verkar inte veta hur mysigt det är att ligga bredvid christian i sängen. iallafall tar han ingen hänsyntill det när han lägger christians schema. :P men jag ska gå ner till han på jobbet sen. looovlie :)

nu är det torsdag, fysatan vad dagarna går fort, det var juh nyss måndag. det gäller att ta vara på dagarna när dom nu bara flyger iväg. snart är det helg igen, skönt att kunna vila upp sig :) minde kul att älskling jobbar länge fredag åh sen på lördagen. då får vi endast en hel dag själva. men då ska vi verkligen ta vara timmmarna tillsammans.

ska ta en dusch!
tjingeling

kissssses

Goodbye my lover

 bara jag som fortfarande förälskar mig i james blunt varje gång jag hör hans röst?

balklänningen

ååååh, jag blidde helt frälst när jag hittade min balklänning från nian, jag var bara tvungen att prova den. jag trodde nog inte att jag skulle få igen dragkedjan för när jag sydde den så var det att den precis skulle gå igen, men tittpåtusan jag fick igen den. man kännde sig som en prinsessa i den :D
en rosa maräng är vad den är. tyvärr fick jag ingen bra helbild på den:/
men här nedan kan ni se små delar av den.

60134-8960134-88


den har dubbla axelband som är korades i ryggen, silver såklart :)

även midjebandet är i silver.



kissssses


still rain

Läst faktiskt ett gammalt nummer av Hennes idag, åh där stod det att det var superhett att vara bloggberoende, åh det tackar vi för :) för det är hur kul som helst att blogga. det borde verkligen alla göra ; )

långdragen dag i skolan, 3 timmar bestående av lektioner åh lika många timmar rast. åh det är faktiskt inte  så kul att sitta i tre timmar åh förska få tiden att gå. madds åh jag tog en promenad åh gissa vem vi möter? *trumvirvel* ÄLSKLING åh andreas : ) det var rikitgt toppen att få pussa lite på han så där. han sov juh när jag gick imorses ; )

duschdax!

kisssssses

jag är kär

jag är fullkomligt förälskade i ett par skor, IGEN får man väl säga! dom är helt underbara åh jag vet att dom skulle sitta som en smäck på mina små fötter. jag har länge spanat in dom på Asos.com åh velat ha dom. men idag när jag satt åh klickade runt hittade jag dom hos www.dendardebbie.blogg.se hon hade tydligen köpt dom men så passade dom inte. åh jag tycker så synd om skorna så därför jag har NÄSTAN bestämt mig för att köpa dom av henne.  :)



Kissssssses

60134-87

60134-87

Ny bild, hmms! jag ser så barnslig ut där tycker jag^^

Pratat med jessica i fonen förut, lika mysigt som alltid :) vi har alltid så mycket bra saker att prata om tycker jag. och allt kommer att fixa sig det vet jag:D don't worry honey<3'

varför ska det alltid vara så att man är super sugen på godis, tillslut blir suget så stort att man inte kan låta bli, så då inhandlar man sig lite, åh väl hemma så smakar det inte alls. men eftersom man köpt det så äter man upp allt åh får dåligt samvete.

saknar min älskpälsk muffins nuu! <3


kisssses


om jag ändå kunde trolla

bara säga en såndär formel på en massa konstiga ord, jag kan sätta mig ner åh pränta ner en, jag skulle göra vad som helst för att kunna hjälpa honom . om jag kunde få honom att vara sådär glad igen. men det funkar inte så, inga ord i världen kan hjälpa. du vet att jag älskar dig<3

Shoes again


60134-86
söta som tusan :)
kommer från din sko åh priset är 340:-

en helt vanlig tisdag

vaknade upp hos älskling, det var riktigt mysigt. igår kväll låg vi åh pratade om allt mellan himmel åh jord i flera timmar, det var så härligt att hålla om honom åh somna i hans famn : ) vi har det verkligen bra vi jag åh christian <3

dagen i skolan har vart lung, klarar av Matte B galant faktiskt, gick bättre än jag trodde. dax för gympa, ja för er som inte vet så är det verkligen det tråkigaste i skolan, jag förstår inte det hela med att tvingas jaga en boll en hel klass. usch åh fy! men jag överlevde den även denna gången. mat åh jag åt inget som vanligt. är hungrig nu! natur i 2 timmar på eftermiddagen, kul faktiskt :) vi jobbar bra ihop jag åh brudarna!

måste äta något nu!

kisssses


Mandy Moore ?

60134-85
Frågan är juh HUR lika jag är mandy Moore? när jag gjorde testet fick jag 70 % men dom måste vart blinda ; )

gamla skor

60134-84
en värdelös bild på mina höststövlar från the last year. jag älskar dom fortfarande. det allra värsta är att det är en superhögklack på dom och på mig gör att jag blir hur lång som helst, vilket jag inte alltid uppskattar :/ annars är dom grymt snygga  : ) dom ska jag faktiskt använda flitigt i höst till en svart kappa med knytband runt midjan.

kisses


varför nöja sig med en?

ja, varför ska jag nöja mig med en blogg? lika bra att testa olika alternativ åh se vad som passar bäst!
jag är dock vädligt nöjd med denna blogg, åh jag har förhoppningsvis några läsare? men jag har iaf registrerat mig på Veckorevyns blogg
http://www.veckorevyn.com/anvandarblogg/view-web-log.xml
 sen är det bara att trycka på Sannah, åh tamtaaaram så hamnar du på min alldels egan blogg.

sjung åh var glad

idag hade vi musik för första gången, det var jätteroligt :) vi gjorde en massa sångövningar åh sjöng tillsammans hela klassen. först var det la lite pinsamnt att sjunga högt tyckte vi alla, men det låssnade snabbt åh alla gjorde sitt bästa. ser mycket fram emot nästa lektion måste jag säga : )
dagen i skolan har varthelt okej faktiskt, trots det stora skyfallet som kom när vi gick till åh från matsalen. huu! blöta blidde vi fast vi hade paraply. ska ta med engelskan till äslkling sedan så ska han få hjälpa mig :) sen ska vi köpa en massa godis, åh se på tv åh mysa som vi är allra bästa på vi två :)

måste köpa höstkläder.

kisssses

höstmorgon

regn åh rusk, visst  är det mysigt! men bara så länge man är inomhus, nu när man ska till skolan hade jag heslt sätt lite solsken åtminstonde uppehåll så man slipper krångla på sig en massa onödigt krafs bara för att rädda frisyren! jaa, mitt hår blir hemskt när det regnar.

kör ändå med leggins åh högklackat trots att vädret kanske inte föredrar det, men man måste passa på nu innan den riktiga hösten slår till.

time for school!

kisssses

Hello isn't me you looking for?

60134-83



I just call to say i love you

jepps,det gjordejag, ringde till min pojkvän åh spelade den låten.
han vart glad<3

vi har två datorer med internet i vårat hus nu, åh det var verkligen på tiden! så nu sitter jag åh jenny vid ern varsin, kan vara ganska praktiskt att kunna skicka grejjor till varandra. funderar verkligen på sängen nuu, känns lockande.men hur ska det gå utan min älskling bredvid mig?


kissssses

vi älskar varandra

den enda som verkligen älskar mig är du!
vi har varandra, det är tur, vi klarar oss, vi är starka tillsammans. du gör mig lycklig, åh jag gör dig lyckligt. tror jag iaf, jag hoppas det. vi är som gjorda för varandra, det ska inte vara du&jag utan vi. åh som jag älskar dig är omöjligt att göra! christian, du är mitt allt<3

hemma igen

det var ett tag sedan, närmare bestämd i fredags. jag har vart hos min älskling sedan dess. åh det är lika underbart som alltid. men jag hatar att åka ifrån han åh veta att det kommer gå flera timmar innan vi ses igen. åh det gör mig helt tokig. dagen har vart bra, jag är lycklig! åh jag älskar christian<3 mer behövs inte sägas!

kisssses

bortskämd

älskling åh jag har sett på Walk the line, en helt underbar film! ååh, jag totalt älskar den, åh christian gjorde det med. johnny Cash har jag iof alltid tyckt vart bra, men nu är han bättre än någonsin. Fy tusan vad jag tycker han i filmen spelar bra, han sjunger likt Johnny åh är faktiskt väldigt likt till utseendet. åh Reese Witherspoon är så söt som June Carter, om jag fick välja så skulle jag vilja se ut som henne i filmen. henns hår är loovlie!



Första bilden är den riktiga Jonhhy Cash åh june Carter
Den andre Joaquin Phoneix åh Reese Witherspoon från filmen Walk the line


 Reese Whiterspoon som June carter

christian skämmer bort mig, nu ska han laga mat till mig, åh gissa vad det blir? tacos :D min favvo, åh i fredags lagade han lövbiff åh pomnme min andra favvorätt :) jag har världen bästaste pojkvän<3

kissssssses

grillning i regnet

igår var vi hemma hos Mari åh lasse åh grillade, Micke åh linda var där också, åh självklart lilla Tiger. hon är så himla söt den katten :) kröp in i christians påse åh lekte. vi satt åh pratade hela kvällen åh åt gott. det är så roligt att höra när dom pratar om när christian var liten tycker jag . han var så himla söt då:D fast han är juh ännu sötare nu. lite senare oå kvällen när det börjat mörkna kom andreas hem farandes, han hade spelat golf eller något sådant. sen åkte han åh hämtade jessica . alla satt åh trängdes under markisen eftersom regnet stid som spö i backen.  mycket treevlig kväll!

nu ska vi städa! måste hjälpa älskling<3


kisssssses

Supersupersuperman

Den låten med The Pinks är riktigt bra faktiskt;) älksling åh jag har lyssnat på den hela morgonen :D

skolan har verkligen tröttat ut mig, efter vi ätiti igår såg vi på film, åh i slutet somnade jag i christians knä, sover där 1½ timme, sen la jag mig i sängen åh fortsatte sova. efter nån timme kom älskling åh kröp ner. idag har vi vart på Viberga åh fikat åh köpt nåra filmer, älskling fyllde på min mobnil åt mig också <3 så nu kan jag ringa haaan :D fast jag behöver juh inte det just nu för jag är juh hos han : ) vi gick hela vägen hem från viberga, lämnade in christians klocka åh gick till systembolaget, båda två somande i soffan när vi kom hem , så mysigt att ligga åh hålla om varandra!

nu måste jag göra mig iordning ska åh grilla hos mari åh lasse : ) '

kisssssssses

matmatmat :)

christian lagar mat förfullt nu, men jag är bara iväg om jag är i hans lilla kök med han så jag sitter här åh lyssnar på musik : ) en gammal skiva som jag brände precis när vi blidde tillsammans, åh nu kommer det världens finaste låt som jag har glömt att ladda hem sen vi installerade om datorn, måste fixas så fort jag är hemma igen. låten heter Look what you've done åh dom som sjunger heter Jet. verkligen en favorit låt som passar i alla lägen. ett hett tips ; ) ladda ner den vettja :)

christian har köpt grillchips till ikväll, gud vad jag älskar den karln alltså  ; )

kissssses

helg igen

började med två nya ämnen idag Engelska B åh Naturkunskap B, jag tror det blir bra även om jag hatar att  ha lektioner med andra klasser som vi nu får ha i engelskan :S det är faktiskt inte så kuligt! svenskan imorses var kul som alltid:D man märker att man saknat peter under sommaren faktiskt, åh sen har  vi juh Pia i natur åh det är verkligen helt toppen  :D två av mina favvorlärare juh :)

har försökt fixat iordning mig lite nu, peelat huden åh smörjt på dove- brun utan sol. men vi får väl se hur bra det blir imorogn, det vrukar juh synas mest efter att man har sovit. jag hoppas det blir bra!
för imorgon ska vi juh åh grilla hos mari åh lasse då vill man se nogurlunda fräsch ut:P

ska hem till älskling sedan, se film åh äta gott :)

kissssses

hemma hos älskipälski

sitter hemma hos christian, klcokan är lite över åtta åh om en timme ska jag ner till Ica åh lämna nyckeln till honom! det var juh ett tag sedan jag var uppe åh vinkade av älskling när han skulle till jobbet, men jag lyckades somna om så skönt åh sov så bra som jag alltid gör här.  fast självklart som alltid ångrar jag klädvalen jag tog med mig hit, nu på morgonen tycks inegnting se snyggt ut trots att dom satt som en smäck igår. skumt det dära^^ fast iof har jag tyckt att det vart så heela sommarn.

vi skulle gått på bio denna helg men vi väntra nog tills christians Ica kuponger går att använda :) vi ska se Offside tror jag, eller jag vill verkligen se den iaf åh jag hoppas att christian vill det med :)
På lördag skulle vi grilla hos Mari åh Lasse, det ska bli kul att träffa dom igen måste jag säga!
dom är verkligen urgulliga!

time för frukost åhh sminkning


kissssssssssssses

ångra

nu ångrar jag redan bilderna jag la in. men så är det alltid, först tycker man dom är okej! men andra gången man kollar så ser man förjävlig ut åh ångrar verkligen att man visade upp dom!  men det gör inget, nu har jag lagt in dom då får jag stå för det :P

älskling har ringt ska dit sen vid halv 9. jag saaknar han så mycket<3
åh han längtar efter mig sa han! <3


kisssses

Nya bilder :)

1.  2.    3.  4.

äntligen är webcamen fixad, passade på att fota mig själv lite granna^^

1.En helt vanlig dag i min älskade klänning 
2.Somekind of troll :D
3.ja vad ska man säga? mina öron sticker ut^^
4.den finaste av dom jag tog :)


the winner takes it all

har nyss ätit tacos som jenny åh jag lagade! det luktar så gott inann, men nu mådde jag nästan illa när jag åt det! har nog faktiskt blivit lite för mycket på sistone, det måste jag erkänna ; ) haha!
men det  gick ner ändå såklart! jag är proppmätt åh magen känns jättestor. men det är väl nått jag inbillar mig kan jag tro :P

hoppas älskling ringer snart så jag kan få komma dit, jag saknar han så himla mycket så det inte är klkot. ska nog faktiskt sova där inatt! det var så himla tråkigt att sova inatt utan min lille prins, åh det är inget kul att vakna utan han vide min sida.

lyssnar på ABBAS gamla låt, the winner takes it all men det är en annan som sjunger, jag tycker den är väldigt fin faktiskt, det är andra gånge jag är kär i den låten<3


kisssses


undra sa flundra

när kanal 5 ska sända dom nya avsnitten av Room Service? det är ett av mina favorit porgram åh jag fullkommilgt älskar Johnnie åh Mattias, dom är helt enkelt för bäst! när christian åh jag var på pressbyrån i förraveckan såg jag att man kan köpa roomservice tidningen, åh då får man också en dvd med johnnie åh mattias, dte är lite lockande faktiskt. men den kostar 79 :- åh så mycket pengar äger jag inte nu, men när jag får nya pengar I SLUTET AV SEPTEMEBER, ja ni hörde rätt, då ska tidningen bli min : ) det vill jag lova!

ska skicka ett sms till min älskling åh sem börja ta på mig jacka för snart är det dax för skolan.


kisssses


Your love is like a shadow on me all of the time

blogggdax igen, fingrarna är vässade till tusen för att printa ner något att läsa åt er. men det är frågan om det blir så mycket, jag har precis gått upp åh inte hunnit fått nåra tankar i huvudet ännu. eller sjävlklart tänker jag på Christian, det gör jag juh dyngnet runt som alla redan förstått, därför ärdet väl kanske inte så kul att skriver ner det.

första "riktiga" skoldagen idag då, börjar juh vid 12 känns bra att börja lite mjukt. nog för att jag har gått upp tiodigt hela lovet men ändå ; ) först ska vi ha Hälsopedagogik med Lena, frågan är hur roligt det är? det får vi se efter idag. sen har vi en lååångrast, undra om man skulle gå åh hälsa på älskling då? det vore juh inte helt fel faktiskt! jag ränner så mycket på Ica att alla som jobbar där har börjat hälsa p mig :) efter rasten är det dax för matte B , vilken är den kursen som jag bävar mest för. jag vet juh hur det hade gått i hannas åh deras klass :/ en massa IGn , åh jag vill verkligen inte ha ett IG! vi ska byta lärare också :/ det är lite synd för jag gillade Karin, vi förstod varandra lixsom. jag lär väl komma hem åh vara helt knäckt för att jag inte fattar ett skit av det jag ska göra :S

time to ta på sig some kläder. blir nog klänning idag, trots vädret : )

kissssses

jessicas goda råd :)

har pratat med jessica i telefonen, åh hon fick mig på andra tankar! hon är så smart, åh så bra att prata med. hon förstår verkligen. jag är så himla glad att vi har varandra. det blidde en hel del snack om första dagen i skolan också, det är tur att vi tycker så lika gumman  ; )

christian är det bästa som har hänt mig, jag skulle inte klara av allt utan han vid min sida. det finns ingen som någonsin kommer förstå hur mycket han betyder för mig åh hur mycket jag 'älskar den karln<3

dax att ringa hanna  :) hoppas hon har kommit hem.

kissssses


en dans på rosor, men en dans med svåra steg

ibland känns det verkligen som om allt är emot en. vad ska man göra då? hur ska man tackla problemen? eller finns det egentligen inga problem, utan att det är jag som oroar mig åh tänker för mycket.
jag vet faktiskt inte hur det är ? jag vet faktiskt inte vad jag ska göra!

you make me raise when i'm fall.

christian jag älskar dig<3

första dagen

börjades i aulan, sen vidare till klassrummet. ny kontaktlärare tills vidare eftersom ingrid var sjukskriven. vi fick schemat, åh det var verkligen ingen rolig syn! till 4 två dagar i veckan åh resten av dagarna till 3. usch! verkligen inte kul. men det var trevligt att se alla igen.

hem till älskling, sov där en stund medans han satt vid datorn, sen kom han åh la sig hos mig en stund. myspys att ligga bredvid han! jag älskar dig


kisssses

klädbeskymmer

vad ska man ha på sig första dagen i skolan? egentligen, varför ska man klä upp sig ? jag fattar inte riktigt det, men på något sätt så vill man juh vara fin, åh alla andra kommer juh vara det! jag är juh hos älskling åh har inte allt för mycket att välja på, slängde ner nåra plagg i väskan innan jag åkte igårkväll. sen finns det juh lite kläder jaghar här också! men ändå inte allt för mycket att välja på.
vädre ser piss ut så därfö överväger jag att ta jeans, en pricvkigt tubtob åh sen ett par tygballerina, men samtidigt är det juh nu mkan ska ha på sig klänningar, för snart blir det för kallt. jag får rådslå med älskling sedan vad han tycker ;) även fast jag redan vet vad han kommer svara!

måste sminka mig!
tjingeling!

kisssssses

förbannad

jag blir så jäkla irriterad! i förra veckan blev jossans cykel stulen, åh den stod på våran tomt. trots att det stod flera olåsta cyklar där så tog dom bara jossans, det var väl ändåbra att vi bara blev av med en men det känns juh så himla surt. det kostar juh lite att köpa en ny! sen blidde det juh översvämming i källaren åh massor av saker har vi fått kasta, mina favvo skor t.ex åh massa andra kläder, skor åh garderoberna har blivit förstörada också. när jossan kommer hem iågr från innebandy träningen beröttar hon att dom har snott alla hennes kläder ( ett par jeans, linne åh en tjocktröja), hennes mobiltelefon som var väldigt ny, och hennes nycklar med skåpsnyckel åh allt på. snacka om att man blir förbannad. på mindre än en vecka har vi blivit av med saker för flera tusentals kronor, summan kommer nog upp i nästan 10.000. åh allt får man inte på försäkringen.

som tur var fick jag komma hem till älskling igår kväll, det känndes skönt eftersom det var sånt jäkla kaos hemma hos oss. men nu är han åh tränar, sen kommer han hem då hinner vi träffas en stund sen ska jag möta, madde, cissi, elin åh martina åh gå till skolan!

ska äta lite frukost nu!
jag älskar dig christian<3

kissssses

höst skor.

gud så tråkigt liv jag har. sitter vid datorn åh bara blippar runt. har läst lite på olika bloggar. åh då blir jag så himla sugen på att shoppa, finns juh hur mycket läckra kläder som helst nu som jag skulle vilja ha i min garderob, för att inte tala om skor, jag är verkligen i stor behov utav nya höst skor! min drunknade igår i våran översvämmade källare : / attans! det var juh mina favorit stövlar. dom kommer aldrig mer att gå åh använda. det är faktiskt lite sorligt. ett par höst skor äger jag nu, eller ett par som jag kan tänka mig att gå ut i. ett par mörkmörk rosa höga stövlar, rundad tå med lite plattådärfram, åh en lite tjockare klack. jag köpte dom förra året, men då tittade folk konstigt på mig när jag hade dom på mig. men iår ser nästan varenda stövel ut på det sättet.


Domma vill jag absolut ha , endast  480 kronor på Din sko.

home

hemma från christian nu! alltid lika tråkligt att lämna han stående utanför Ica, men heey that's life. Jag vet juh att jag kommer få träffa han igen <3

sugen på winerbröd med choklad, varför ska jag alltid vela ha sånt där onyttigt?

åskasmällar

älskling åh jag vaknade imorse utav att det åskade soim tusan åh smällde skit högt utanför fönstret, regnet slog mot rutorna så vi var tvungna att stänga balkongdörren för att det inte skulle regna in! usch^^ visst ville jag inte ha värme mer, men för det behöver det inte bli översvämming över hela finspång för det.
jag hoppas källaren har klarat sig idag! för jag orkar inte ösa en dag till!

skola tomorrow, måste köpa block åh sånt dära idag :/ inget vidare kul! men det är väl skönt att komma tillbaka till vardagen lite.

älskling ligger åh sover i sängen, han ska juh jobba snart åh då ska jag gå hem. tänkte ringa till jessica lite åhsådära:D hanna måste jag också prata med. men nu tänker jag gå åh hoppa i sängen så att christian vaknar åh leker med mig en stund :D <3


kisssssses

småågodis

nu ska kära systeryster köpa godis åt mig. jag är så fruktansvärt sugen att det inte är klokt. men jag har verkligen inte orken att ta påmig kläder åh kila rakt över vägen. däför får jag betala 20 kronor åh så får jag gdiset direkt i handen. mycket smart gjort av mig! :D 

jag vill träffa min älskling ikväll! hoppas verkligen han har tid<3

kissses

jag har sån tur...

... som har världens finaste åh underbarste pojkvän<3
christian jag behöver dig! <3

översvämming

gårdagen var mycket trevligt, jessic aåh jag åt piza på Babylon, sedan skjussade mamma oss hem till älskling där också andreas befann sig, vi umgicks alla fyra hela kvällen åh det var mysigt :) jag sov kvar där åh imorses regnade det så mycket så jag fortsatte att sova fast christian gick till jobbet. pappa ringde åh sa att jag fick komma hem för hela våran källare var täckt av vatten.

15  centimeter högt vatten täckte hela våran källare, så nu har vi öst åh skurat hela dagen! fytusan!
allt vatten som har regnat ner hela denna dagen har på något sätt kommit in i våran källare. det har juh åskat åh blixtrat hela morgonen också.

måste ner i källaren ett varv åh kolla hur mycket kläder som blibit förstörda.


kisssses

pizzaplaner

jessica var sugen på pizza, då blidde jag det med. så om vi lyckas hitta nåra pengar så blir det nog pizzatajm för våran del! vore juh inte fel :P kanske överraskar vi våra små pojkar också. fast nu ser dom juh på fotboll, åh då är det verkligen inte läge att störa om man sägert så¨. då blir det ett jäkla liv skulle jag tro:P

pratat både med hanna åh jessica i fonen, trevligt som alltid : ) jag älskar verkligen att prata i telefonen åh kan göra det i timmar !
hoppas på att få beställa kläder idag, men räknar inte med nått :/

kissses

dumma batterier

jag tänkte att jag skulle leka lite med min kamera, var juh trots allt ett tag sedan. men då är självklart batteriet slut, åh inte nog med det. det finns inte ett enda batteri som funkar i detta huset : / lite små träligt måste jag säga! gosh jag blir irriterad. men det var väl kanske likabra det. jag känner mig inte allt för fräsch idag om man säger så  : P

ska snart äta mat, är faktiskt hungrig  :) vi åt juh frukost vid halv åtta imorses, för vid 7 tiden vaknade christian åh kunde inte somna om så det var bara att gå upp. gick verkligen inte att sova när man visste att han låg bredvid åh vred åh vände sig.

kissssses

Tacotallrik

igår gjorde christian tacotallrikar till oss som vi åt framför tv:n det var riktigt mums! han hade t.o.m köpt tacotubs bara för att det är mina favvoriter. han är så himla sötig att jag blir tokig. vi såg på tv hela kvällen, eller christian såg åh jag sov. jag var så nedrans trött igår. vi har busat runt hela morgonen han åh jag! det är så himla härligt. men detta var vår sista lediga dag tillsammans innan jag börjar skolan! det kändes lite tråkigt faktiskt : /

han ska se på fotobll med andreas, så jag ska nog umgås med jessica senare : ) KULIGT :D

måste köpa block åh pennor till skolan börjar, lagom kul att slänga ut pengar på sånt också,. men det är väl sånt som måste köpas. jag måste köpa nya kläder med, PANIK!!

kisssses


ring ring

pratar med ebbsan i fonen<3

så himla typiskt

det blidde ingen beställing av kläder idag heller då, men vad kan man förvänta sig av min mamma? det är alltid på det här viset. jag blir så irriterad. hon lovar åh lovar, men sen kommer det annat ivägen. jag vet att hon är utbränd, jag vet att hon behöver vila, jag vet hur hon funkar. men jag blir ändå lika besviken varenda gång. varför lär jag mig aldrig ? åååh.

O.C

jag är verkligen inget O.C fans, har inte sett ett enda avsnitt men kunde ändå inte motså att göra test om vilken karaktär som jag är i O.C åh svaret blev :

60134-78

vart har dagen tagit vägen?

vad har jag gjort egentligen? klockan slår fem åh jag har väl inte gjort allt för mycket. Kusiner åh moster var härförut, vi tittade lite på Mahraton loppet, men det var enbart för att Göteborgs stad är så vacker, även i regnet! det är inte utan att man längtar tillbaka lite. avenyn, hotellet, Liseberg åh alla svettiga brottare i Valhallahallen : ) Det är lycka!

Älskling ringde förut, han hade hicka! fytusan vad söt han lät hela tiden, varannan minut kom det en liten hick åh jag brast ut i skratt vareviga gång. Andreas hade ringt åh frågat om vi skulle hitta på nått ikväll alla vi fyra, jag , christian, jessica åh andreas. åh det tackar jag inte nej till! det brukar alltid vara så roligt när det är alla vi. Visst är det supermysigt att bara vara ensam med christian, men lite sällskap i nåra timmar är inte fel det heller faktiskt. jag måste ha den störaste turen i världen som för det första har världen finaste åh underbaraste pojkvän sen har jag turen att han har en helt underbar familj, åh dessutom är hans lillebror tillsammans med en väldigt bra kompis till mig! kan man ha det bättre? :)

mamma åh jag ska beställa kläder nu, förhoppningsvis!

kisssses

nytt åh fräscht

kännde att jag ville få bort min tuggumirosa färg på min blogg, jag har juh trots allt haft sen sedan jag började skriva, så nu är detta denna design som pryder min blogg, lite grå lite trist kanske! men ack så enkel, lätt att läsa åh vi går juh mot märkare tider så grått kanske trots allt är färgen.

Lyssnar påå My heart will go on med Celie Dion får ett sug efter att se på Titanic, kanske skulle jag ta åh göra det, eftersom jag sett den så många gånger så gör det då inget om man slumrar till nåra minuter. trots dom många gångerna är den ändå lika bra! måste vara en av dom bästaste filmerna som finns!
fast det finns juh iof så jäkla många som är bra! men här kommer en lista på 5 sevärda filmer

*A walk to remember - väldigt omtalad i min blogg, men den är absolut värd att se. Lite skratt åh mycket tårar, en film som verkligen berör.
*Titanic - behövs väl inte beskrivas särskilt mycket. Jag gillar inte Leo DiCaprio i vanliga fall, men här är det svårt att låta bli att älska karln.
*Midsommar - en svensk/dansk "skräck" film. man hoppar till ett par gånger, åh den är faktiskt riktigt bra :)
*Raise your vocie - lite av en tjejfilm, men endå inte på samma sett som alla som andra. Hillary Duff gör väl kanske en av sina bästa roller någonsin.
*Dagboken, jag sökte dej och fann mitt hjärta - inte ett öga är torrt.

Kissssssses


after rain comes the sun

jag sitter här åh är lite förbannad, jag letar efter en låt som inte verkar finnas, jag hade den på datorn innan vi formaterad om den. men nu tycks den ha gått upp i rök. men men det är väl så det är i denna datorstryda värld. dom gör juh inte alltid som vi vill nämligen.

har nu stått åh plattat mitt hår i 1 ½ timme, pust åh stön! det är inte det roligaste som finns, mendet är juh kul att se lite annprlunda ut för engångs skull tycker jag :)

jag funderar på att hyra en film åh lägga mig i soffan ett tag. känns dock inte som om jag har gjort nått annat under detta lov, men det r väl på loven man ska ta igen sig? så att man orkar att kämpa i skolan. jag skulle vilja se Heartbreak hotel :) jag skulle inte vilja se den själv :/ men jag får väl dra med mig mamma för hon ville gärna se den :D jag tror att den är rolig faktiskt! sen köpa lite frukt åh äta till, mums! eller varför inte göra en smoothie med hallon ? bara för att lixsom föreviga sommaren!

kissses

ännu en tidigt morgon

klockan har precis slagit sex åh många människor förstår nog inte HUR jag kan vara uppe så här tidigt, åh VARFÖR jag är uppe så här tidigt. det är faktiskt inte så svårt, min älskling börjar jobba tidigt, åh jag är sp envis åh vill sova med han. då är det bara att stå ut! men förtusan det är lika bra att komma igång tills skolan börjar. åh det är så skönt att gå ute på morgonen, inte en människa så långt ögat når. nu börjar det bli lite kyligare också, jag tycker faktiskt att hösten vore på sån plats nu trots att inte ens halva augusti har gått. men sommaren har varit så varm så man behöver ett break för att orka.

jag tror faktiskt att jag ska beställa lite kläder idag, jag har nämligen kommit på den där finurliga idén att låna pengar av mig själv. låter det skumt? Det är det inte, jag har nämligen ett sparkonto som jag ska ha till körkort åh när jag ska flytta hemifrån , men om jag lånar därifrån åh sedan betalar jag nåra hundra varje månad när jag får studiebidraget. är det inte bra nu när jag är pank åh shoppingsugen? :D

fast igår pratade jag åh jessica om att man skulle juh vilja se vad det kommer in för kläder i affärerna i stan innan man beställer, men jag har hittat den mest loovlie jackan för ett superbilligt pris, så den ska jaag faktiskt slå till på : )

igår var det juh som sagt min dag, åh jag fick en massa godis av min älskade christian<3 tack hun!

kisssssses

Den nakna sanningen

äntligen nu har jag gjort testet, är jag en shoppaholic eller inte? spänningen stiger meedans jag trycker på submit åh väntar på svaret:
You've Been Bit By the Shopping Bug!
You're constantly adding to your wardrobe - and it shows
However, you can show some restraint. You love good deals.
Your love of the clearance rack has paid off...
You probably have only maxed out card or two, if at all!
det är nog den riktiga sanningen detta, både på gott åh ont!

test :)

jag roar mig ständigt med att göra massor av test på http://ynr.blogthings.com/. skojigt värre : )
här nedan finns nåra av resultaten.

vilken kändissyster har jag?

Your Celebrity Sisters Are Jessica and Ashlee
Beautiful, feminine, and stylish.
Who care's if you're a bit of a daddy's girl?
fast frågan är hur bra det stämmer? Jessica simpson har väl kanske inte riktigt samma rykte som jag, så jag vet inte hur man ska tolka detta ; ) tur att det inte är på riktigt utan bara ett fånigt test som faktiskt är väldigt kul!

Vilken typ av sko är jag?

You Are Furry Boots
They're not just boots. They're your dancing shoes!
hmm, skofantast som jag är blidde jag faktiskt besviken, jag hade nog hoppats på något annats, typ ett par högklackade pumps eller nått liknade.

Hur girly är jag?

You Are a Total Girlie Girl
You love looking good, and wooing men with your womanly ways.
You're so feminine, men are in awe of you ... which is a very good thing.
Jaaa, jag är nog rätt girly av mig faktiskt : )

HannaPanna

har träffat hanna nu, äntligen :D det var  så himla skoj åh träffa henne, åh gud så brun hon var, hon såg riktigt bra ut min lilla sockertopp :D Vi bestämde oss för att frossa, så vi köpte en pommetallrik åh varsin tidning, satte oss i skuggan under partytältet åh hade det mysigt. pratade en massa skit som alltid, var juuh kul att höra om Kreta, åh jag berätta allt som hänt här hemma. blidde en hel del prat . tyvärr kunde hon inte stanna så länge eftersom hennes mormor skulle komma till henne, men förtusan, nåra timmar är bättre än inget .

Pratade med Jessica i fonen förut, trevligt som alltid. vi pratade om det som hände igår. det var helskumt, för 5-6 gånger ringde det upp från jessicas hemtelefon till min mobil, det var ingen som sa något, det brusade mest åh så lät det som om någon skrev på tangentbordet, helt sjukt! jessica var hos andreas då.

jag vill handla nya kläder nu, har bläddrat i veckorevyn åh självfallet är jag förälskad i hälften av allt som finns där :  / ååååh!

kisssses

NAMNSDAG!

jag är makalös, jag har inte lycktas tagit mig till sängen ännu, åh då är det lika bra att låta bli, för älskling kommer nog ringa snart åh då vill jag vara vaken. jag får helt enkelt stå ut med huvudvärk idag, åh dom runt omkring får passa sig för en grinig dam^^ haha.

fick just ett sms av mamma, idag är det juh hennes åh min namnsdag. det hade jag faktiskt glömt. åh det är konstigt eftersom Christian åh jag pratade om det så sent som igår. Egentligen är det inte Sannadagen idag, för det står SUsanna i almanackan, men eftersom det inte finns varken sanna eller susanne får vi fira idag! en tårta skulle juh inte sitta fel. fast jag avstår nog endå för jag har redan ätit så mycket onyttigt denna sommar, men nog om det! det är tråkigt att diskutera vikt åh mat.

Undra om jag får träffa älsklingen ikväll, jag hoppas verkligen på det. fast han slutar juh rätt sent åh ska jobba imorgon med, men jag kanske kan få sova bredvid honom iallafall. det vore underbart<3

jag har redan hunnit med 4 bloggar denna dag åh klockan är inte mer än 9. det är illa faktiskt:/ men jag måste juh blogga igen allt som jag har missat under sommare. åh förhoppningsvis kommer jag inte ha tid att blogg något mer idag, för om det blir som jag vill lär dagen vara fullsmockad! jag vill juh så gärna träffa hanna idag, jagvill!!! men hon har inte vaknat ännu, så jag får vänta ett tag till innan jag ringer, vill juh inte väcka henne: P

tjingeling

När jag går i mina gyllene skor

60134-77
måste ha dom, så sjuktsnygga att det inte är klokt!
och billiga också, kan det vara bättre?
380 kronor på Din Sko


morgonstund har guld i mun

...eller hur är det man säger. Jag borde gå åh sova, men jag orkar inte! bara tanke på att ta mig in till sängen, ta av mig alla kläder åh krypa ner under täckte får mig att dö av tristess. jag är verkligen ingen "sovalängepåmorgonenmänniska", visst kan det vara skönt att ligga kvar åh dra sig i sängen en dag i veckan, men fasiken inte varje dag! man får juh ta vara på den ljusa tiden av dygnet åh inte sova bort den. lika bra att börja vänja sig vid tidiga morgonar, för snart börjar skolan åh då blir det inte mycket att sova. fast iof har jag juh gått upp tidigt hälften av alla dagar detta lov, men då har jag haft en liten sötnos som fått mig att vilja gå upp. det kommer juh bli nära åh bra till skolan om jag sover hos christian<3 helt perfekt :) att sova med honom är det bästa som finns, att höras hans små snakrningar att vakna bredvid honom, heelt loovlie! Fast jag borde nog ändå tänka på att dra mig till sängen, för annars vet jag hur det blir, huvudvärk hela dagen, åh så orkar jag inget utan är bara sur åh grinig. vi får väl se vad som händer.                       

kissssses                                                           

en dag med älskling

jag vart supersugen på godis så älskling följde med mig till Godislagret, fast när jag väl kom in där försvann mitt godisbegär väldigt fort åh jag mådde mest illa av alla byttor, men när vi väl gått dit fick jag väl plocka åt mig lite. vart juh som sagt inte allt för mycket, sedan traskade vi hemåt genom Centrum. Folk hade redan börjat fylla uteserveringarna åh det spelades förfullt. men vi gick hem till våran soffa istället åh kröp ner där bland en massa kuddar åh täcken. såg på 1 ½ film, 16 blocks åh Midsommar. braiga filmer det dära, fast jag har redan sett Midsommar 25682 miljoner gånger, men likabra är den endå! :D

När vi skulle sova precis ringde Jessica, så söt lät hon! :D hon ville ha Lindas nummer, fast till vad vet jag inte ; ) får nog ringa henne idag åh fråfa hur det är med henne åh om hon hade kul!

hanna ska jag också ringa till, vart juh så kort igår, jag måste få veta allt om hennes kreta resa, förhoppningsvis har hon tid att träffa mig lite idag, det skulle vaar så kul! jag har verkligen saknat henne till tusen. gosh!

kisssssssssssssssses and love*

pannkakor med sylt åh glass

... det var vad som stod på menyn hemma hos älskling igår:)
det vart riktigt smakskigt måste jag säga,
även om vi misslyckades med första smeten lite. hahah
vi såg lite på tvn åh myste med varandra.
en helt perfekt två månadersdag :D<3

idag har vi mest slappat, vart åh fikat på Kristallen åhsådära.
mycket mysigt som alltid.
sett på film har vi också gjort,
Moreno åh tystnaden, helt superbra film.
jag älskar alla Van Veetren filmerna.
älskling diskar nu, han är så himlarsn duktigt måste jag säga:D
vi går nog inte ut nått ikväll,
eftersom christian jobbar imorgon.

HANNA ÄR HEMMA<3
hon ringde nyss, åh gud så jag saknat henne.

kisssssssses

room service

man kan nästan tro att Christian har haft besök av Johnny åh Mattias,
killarna från room service alltså :D
för det är ommöblerat åh skitsnyggt här nu.
jag tror älskling är nöjd,
jag kunde la inte hjälpa såmycket men jag dammade åh fixade med fönstert åh blommorna:)

när jag kom hit fick jjag 5 röda rosor av christian
eftersom det är våran 2 månadersdag idag,
åh då började jag gråta för han hade skrivit ett sånt gulligt kort.

vi har tvättid nu med,
men älskling mår verkligen inte bra,
så han ligger åh sover i puffen, han ser helt loovlie ut.
men snart ska vi väl gå ner till tvättstugan åh fixa kläderna,
det tar juh ett tag att tvätta, hänga åh torka allt.
enda tills 8 ikväll ska vi hålla på, åh det lär juh ta hela tiden.
sen ska vi nog köpa någon god mat,
var tänkt att vi skulle gå ut åh äta (fast vart gör man det i Finspång?)
men eftersom christian mår som man gör så struntar vi nog i det.

kanske lite fest hos micke åh linda imorgon?
åh sen gå fram på centrum,
lär vara mycket folk eftersom det är Rockslottet.
skojskoj :D

Kissssses

taaamtaaraaam

imorses när jag satt på msn skickade Soffi en länk med massor av roliga test som jag nu ägnat mig åt hela morgonen. (tack gumman<3) här nedan ses ett av resultaten. testet var vilken karaktär i Sex and the City som var mest lik mig, åh jag blidde då Carrie.  :)
You Are Most Like Carrie!
You're quirky, flirty, and every guy's perfect first date.
But can the guy in question live up to your romantic ideal?
It's tough for you to find the right match - you're more than a little picky.
Never fear... You've got a great group of friends and a
great closet of clothes, no matter what!


Romantic prediction: You'll fall for someone this year...

Totally different from any guy you've dated


shoppingsuget väller över

sitter åh blippar på internet,
åh självklart kollar jag in en massa snygga kläder.
jag blir såå himla sugen på att beställa :D
det finns verkligen en massa snyggt nu inför hösten.
vill faktiskt ha en ny klänning också, kan bli snyggt till ett par tjockare strumpbyxor i höst,
åååh, tänk om man var miljonär åh kunde köpa allt man vill ha,
nu måste jag sortera bort hälften för att ens ha råd att leva resten av året.
får väl hoppas att mamma är lite sugen på att betala hälften av mina snygga shoppingfynd:D

kisssssses

två månader

för exakt två månader sedan satt jag hemma hos hanna åh hon fixade mitt hår,
för på kvällen skulle jag träffa christian för första gången.
Åh gissa om jag var nervös när jag satt där.
herregud!
hanna åh jag diskuterade vilka kläder jag skulle ha på mig åh sådära.
 åh jag såg vekligen fram emot kvällen.
åh nu är vi ett par han åh jag, han är min bara min<3
Gissa om jag är lycklig?
Jag har aldrig svävat så här mycket som jag gör nu tillsammans med christian,
 han är heeelt underbar!
jag skulle inte byta han mot nått i världen.
CHRISTIAN JAG ÄLSKAR DIG! <3

60134-59

only hope

igår hade vi tjejmys hemma hos mig :)
det var jag, Elin, Cissi, Martina åh Linn.
vi köpte lite smaskiga saker på östermalmshallen,
Cissi åh jag köpte en Daimtårta, åh gissa om den smakde ljuvligt? hihi
sen skulle vi se på film,
två filmer hade vi bestämt oss för,
A walk to remeber såg vi först,
alla hade sett den utom Cissi åh Martina med vi andra tre ville gärna se den igen :D
lite små sorlig är den juh faktiskt, men så otroligt bra!
Jag hade lånat She's the man av christian, så den blidde den andra filmen,
åh som vi skrattade, den är juh så himla rolig :D
synd att inte jessica kom åh såg film med oss bara :(
det hade vart så kul åh träffa henne igen,
men till helgen får vi verkligen hitta på nått :D eller hur gummsan? 
Kvällen var himla trevligt måste jag säga<3 som alltid med mina flicks!

Hanna kom hem nuuu!
du har vart bora allt för länge nu!
jag saknar dig!


kisssses

filmtaajm

Elin åh cissi ska komma hit,
kanske martina med sedan :D
vi ska se på film åh äta gottigt.
det kommer bli heeelt loovlie skulle jag tro .
som alltid med mina små girls.
a walk to remember blir det nog att se igen, för elin åh jag älskar den.
stackars cissi har inte fått sett den ännu ; ( hihih.

min älskling har det körigt på jobbet,
men han ska ringa igen sen. tur för mig<3
christian är min!


kissses and love

utmanad av jessica

Utamanad av www.jessicawaleij.blogg.se

Tio första:
Första bästa kompis:
Lisa på dagis
Första bil: Har ingen..
Första kärlek:
på dagis jag var 4 år åh dö kär i ett år äldre Pelle
Första husdjur: en svart katt som hette Belsebub
Första semester: Bokenäs i Bohuslän
Första jobb: På lövdungens gatukök.
Första köpta skiva: Aqua - barbie girl singeln
Första riktiga kärlek: philip... fast frågan är om man kan kalla det kärlek :S
Första piercing: Öronen.
Första konsert: Markoolio i Kålmården

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
var nog när jag smakade Christians öl
Sista bilfärd: hem till christian med mamma åh pappa
Sista filmen du såg: Torsk på Tallin, extra materialet
Sista bubbelbadet: Det var ett jäkla tag sedan
Sista spelade cd: Håkan Hellström - ett kolikbarnsbekännelse
Sista gången du grät: var nog häromdagen
Sista måltiden: pommetallrik från Babylon

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej, har aldrig hänt
Blivit arresterad? Trodde ni det om mig?
Blivit kär vid första ögonkastet? Jo det har hänt.
Varit på tv? nepps.
Fått ditt hjärta krossat? splittrat i tusen bitar
Sagt att du älskar någon utan att mena det? nej, varför skulle jag gjort det?
Haft ett one night stand? nej inte det heller.
Busringt till nån?
Joo ;)

Sju saker du har på dig:
1. Min prickiga HM klänning
2. BH
4. Ballerina skor
5. Trosor
6. Armband
7. Leggins

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Hanna
2. Christian
3. Mamma
4. Elin

Tre val:

Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör.

1. ha ett hus på Smögen
2. Leva lycklig med man åh barn

En sak du ångrar:
1.
 kommer faktiskt inte på något

Jag utmanar www.rosarandiggurka.blogg.se och www.neverendiingstory.blogg.se


Dove - min bästa vän

60134-76


Jag kan nog faktiskt påstå att detta är en alldeles fenomenal uppfinning, helt underbar! den bästa näst efter telefonen ;)  Man får en fin sommarhud utan att ligga åh pressa i solen, på nåra timmar ser man fräsch ut. jag som i vanliga fall har en väldigt vithud, har väldigt svårt att få färg. men denna ger mig en helt naturlig solbränna, fast på ett onaturligt sätt. det är nog faktiskt min bästa vän i alla lägen. Dyr är den inte heller, så man kan gott unna sig att använda den hela året om, det tänker jag göra iallafall!

en veckan kvar

sommaren har gott så jäkla fort,
den bara svischade förbi i en himla fart!
var det inte nyss vi satt i den där svintråkiga aulan åh lyssnade på rektorns tal?
åh man gick ut från skolan full av planer för allt som skulle hinnas under sommaren.
men vad har man egentligen gjort?
inte ens hälften av det som man hade tänkt sig,
men det är juh så, det blir aldrig som man tänkt sig.
lika bra är väl kanske det?
men jag är ändå nöjd över min sommar, det har faktiskt varit den bästa hittils.
åh det är verkligen inte fyskam!
jag har gjort så mycket roligt, så mycket mysigt :D
det kommer kännas lite tråkigt att gå tillbaka till skolan,
men samtidigt kul att träffa alla, åh återgå till vardagen.

Sommaren har bestått av grillkvällar hemma hos micke åh linda, mycket trevliga.
det har varit mycket shopping, vet inte hur mycket pengar jag har spenderat.
en hel del bio faktiskt, tre filmer har vi hunnit med christian åh jag<3
kanske inte varit så mycket med mina tjejjor som jag hade hoppats :/
men det tar vi igen i höst.
jag åh jessica har iallafall umgåtts en hel del, åh det har verkligen varit underbart :D
sen det viktigaste av allt, alla dagar ph nätter med christian<3

en helt toppen sommar när man tänker efter!

kisssses

fruktsallad åh glass

jag var hos älskling igår(like always) hiih
vi var på promenad, köpte korv på grillen.
det var verkligen skönt ute sådär framåt kvällen, helt lovlie
kan inte blir bättre än att gå där hand i hand med den vackraste :D
sen blidde det efterrätt,
glass åh fruktsallad.
myspys framför tvn.
ååh jag älskar min christian<3

igår på Ica hade två av christians stamkunder kommit fram till honom åh sagt: vi vet vem din flickvän är.
Christian hade tittat på dom lite frågande åh då hade dom sagt att dom kände min mormor, åh brukade fira nyår tillsammans med henne. Sen frågade dom christian ifall mormor varit på Skänningenmarknad, precis som om han skulle hålla koll på det:  ) haha! fast jag tycker endå att det var litre gulligt sådära:D:D

Kisssssses*


varmt, varmt

en sval dusch var precis vad som behövdes i denna värmen,
herrgud! att gå ut känns som att gå in i en bastu.
vad ska man ha på sig för att inte svettas ihjäl ?
jag har rakat benen också, vilket var väldigt behövligt.
det är juh inte så rolig sysselsättning så det händer inte så ofta som det borde.
men nu är det gjort. halleluljha.

nu måste jag verkligen ladda hem lite bra musik till datorn,
det finns juh knappt ingen eftersom datorn gick sönder:/
men nu ska jag fixa lite fräsch musik ; )

ska till älskling senare  :)
blir myspys!

kisssses


mysdag med älskling

igår var jag inte ute på heela dagen,
jag gick om kring i linne åh trosor tills det var dax att sova.
älskling åh jag hade en riktig mysar dag.
vi lagade tacos fram på eftermiddagen, mumsigt.
det blidde lite film, tvspel åh tv tittande.
vi såg på 28 dagar senare,
den var bra! men jag tycker den var lite små äcklig : /
åh christian tycker det är lika kul varje gång jag blir rädd.
han spelade lite tvspel medans jag låg i soffan åh vilade.

vid 4 bestämde vi oss för att sova en stund,
sagt åh gjort åh båda somnade i soffan på mindre än en minut.
efter tuppluren tittade jag på tv åh älskling satt vid datorn.

när vi skulle sova vart båda spalliga,
så det tog flera timmar innnan nån av oss kom till ro,
jag skrattade konstant.
båda var nog övertrötta, där av den rekationen.
men det var så himla mysigt att ligga i sängen åhskratta åh prata.

nu ska jag hoppa i säng igen,
fast jag är inte det minsta trött

jag älskar dig christian<3<3<3


kissssses

Lugna favoriter

sitter hos älskling fortfarande,
'lyssnar på lugna favoriter,
mycket fina kärlekslåtar,
men vart tusan är älskling?
han borde verkligen vara här åh hålla om mig nu.
man vill juh verkligen pussa åh krama ihjäl honom när man hör alla dessa låtar.
men han är åh jobbar : ( åh gosh.

KOM HEM ÄLSKLING
jag älskar dig<3

minigolfturnering

minigolf igår då,
det var jag, christian, andreas, jessica
micke, linda, mari åh lasse :)
vi tävlade som par åh ensam.
jag var verkligen superdålig :/
iof har jag knappt spelat på flera år, men det var tusiken pinsamnt så dålig jag var.
hahah.
åh bara för att jag var så dålig kom christian åh jag sist på pargolfen : / haha
men skoj var det :)
men det behövs nog lite övning för min del;)

efter mingolfen skjussade micke åh linda hem oss,
vi låg åh vilade ett tag,
sedan gick vi till Perfect för att äta pizzza med Jessica åh Andreas.
det var riktigt gott faktiskt,
skönt med lite omväxling från Babylon.

filmtajm hemma hos christian,
fast först köpte vi lite godis åh sånt på B-hallen.
vi såg Wolf Creek,
jag åh christian hade redan sett halva en annan ¨gång,
men vi stängde av för att den var så läskig :S
men nu såg vi hela,
fast jag låg kanske mycket med huvudet under täcket:P

Älskling är på jobbet, åh jag sitter här själv.
det är tråkigt utan min fina prins,
men förhoppningsvis kommer han hem snart :D


kisssssses and loves*

i'm in love, again

nu är jag kär i Lasse igen,
vi har en sån kärlek han åh jag!
att ett tag är det bara vi, lasse & jag, ingen annan kommer i närheten av mp3 listan
sen kan det gå veckor utan att lasse får göra sin röst hörd.
men nu, timglas spelas förfullt, minnen kommer tillbaka.
jag minns hur det var sist,
inget gick min väg, Lasse var den enda som fanns.
men nu har jag tur, jag har christian<3
åh Lasse kommer aldrig ta hans plats, men en hedrande andra plats för Lasse Winnerbäck,
man tröttnar inte, gång på gång kommer han tillbaka.
åh det är väl som man säger:
Gammal kärlek rostar aldrig

60134-27


inte ett moln så långt ögat kan nå...

nu är solen här igen,
vad tycker jag om det?
det är juh faktiskt både på gott åh ont,
det för gärna vara lite sol, men inte så där varmt så man inte orkar göra något.
men idag fläktar det lite, hallelulja!
mamma åh jag ätit frukost på verandan,
det var lagom skönt faktiskt,
men jag var tvungen att dricka te,
för min hals är pajj.
när man pratar känns det som om någon satt i sina naglar åh river i halesen.
usch!

nu väntar jag på att min älskling ska vakna åh ringa mig,
men det kan juh ta ett tag :/
känner jag mig själv rätt så ringer väl jag snart
men jag saknar han juh såå<3

minigolf tunering idag :)
tur att vädret vart bra då, för jag tänker ha min jeanskjol
åh hade det regnat åh vart kyligt hade den inte vart någon hit.


Jag åh min älsk<3

kissses and love*

a walk to remember

Filmen är underbar,
fast jag sett den 56982 miljoner gånger så älskar jag den,
tårarna fyller upp ögenen vare sig man vill det eller ej.
jag vet att jag har pratat om denna filmen hur många gånger som helst,
men för guds skull se den,
ni blir inte besvikna:D

elin åh jag har ätiti godis, sett på tv åh pratat,
helt looovlie,
need to do it again soon darling:D

kissses

mat!!

snart så ska jag äta lite,
grillat blir det! mumsmums.
jag är faktiskt väldigt hungrig nu,
så jag ska väl ner åh skynda på pappa med maten.
sen ska jag till elin åh vi ska se A walk to remember, den är looovley!
godis har vi köpt med.
vi mötte Mats när vi skulle handla godis, det var trevligt med en pratstund
det var juh trots allt ett tag sedan jag träffade honom : /

gosh, jag saknar min älskipälski<3
VART HÅLLER HAN HUS?
eller det vet jag, han är hemma med andreas.

kissssses and love*

myspyskväll

ska vara med elin sedan:D
vi ska köpa godis åh bara mysa
var juh ett jääääävla tag sedan måste jag säga.
men det kommer bli trevligt som alltid.

I will miss my darling tonight<3

kissses

She's the man

älskling åh jag såg på två filmer igår kväll,
she's the man åh sen An american hunting,
en skräck åh en komedi, väldigt bra blandning.
fast jag vart livrädd under an american hunting, fyfaan!
helt vidrig tyckte jag att den var, men en jäkla tur att jag hade christian bredvid mig<3
she's the man var verkligen superrolig :) värd att se helt klart!

idag städade vi hela christians lägenhet, det var lite behövligt:P
jag stökar nog till mer än han är jag rädd. haha!
ikväll ska min älskling vara med andreas, jag kommer saakna han!

får nog höra med jessica vad hon ska göra:D

försten, hade fått en kommentar av hanna på förra inlägget, hon är juh nere på kreta nu,
gosh jag saknar henne så mycket, men jag missade när hon var inne på msn :/
om en vecka kommer hon hem iaf:D:D<3<3

Kisssssses and loves*

det är bara regn hos mig

njaa, så är det nog inte:P
jag tror nog att det regnar i hela sverige faktiskt;)
men det är inte dåligt hur mycket vatten det kommer från himlen.

idag har jag shoppat igen,
åh gosh!
jag blir tokig, jag handlar för mycket.
jag vet jag vet.
men detär juh så roligt :D:D
ett par gråa stuprörs jeans åh ett par trosor blidde det,
jag är super nöjd!
det är så jäkla läckert med gråa jeans.

väntar på att älskling ska ringa,
jag saknar han så!


kisssses

Klänning

jag hittade nått test,
där fyllde man i några frågor
och på så sätt fick man fram hur man skulle se ut om man var en klänning
låter lite skumt^^ det förstår jag
men jag skulle iaf se ut såhär:

60134-75

åh jag tycker nog att det stämmer väldigt bra :D

Still Crazy

still crazy

hur har jag kunnat glömma bort den underbara filmen?
den är juh verkligen en av mina favoriter,
såg på den massor förut, men nu var det ett tag sedan
om man inte räknar med igår vill säga.
då var älskling på jobbet så jag var kvar hemma hos han
åh så på den.
fortfarande lika bra, åh låten,
flame still burn, den är så jäkla fin.
ett hett låt tips vill jag lova

strange fruit - flame still burn
<3


Suuuperman!

var i stan igår med christian älskling:)
jag köpte ett linne åh ett par blå söta tygskor(jag äger dock redan ett par men vad tusan).
jag vart lite smått desperat efter vi gått runt i varenda affär åh jag inte köpt ett skit.
men sen vart det juh tillslut två inköp.
vi fikade, åt på mc donalds åh såg på bio.
Superman blidde det,
kanske inte direkt min typ av film, det var älskling som ville se
men han blidde lite besviken på den tyvärr :(

vi gick ner till bussen i regnet åh såg ut som två blöta katter.
håret stod åt alla håll åh inget smink fanns kvar.
men vad tusan gör det,
det var en underbar dag tillsammans med min beauty <3 jag älskar dig.

kisses and love*

tisdagen

jag följde med jessica till frisören,
hon färgade håret åh klippte sig.
det vart verkligen skitsnyggt:D
vi åt åh fikade på Kristallen, mumsigt värre.
sen tog vi oss en sväng ner till Ica åh hälsade på Christian lite,
han var så söt min älskling.
svängen ner på centrum gick fort trots att vi nog var i varenda affär.
finns juh inte så mycket att se:P

vi åkte hem till jessica,
först såg vi på bortklippta scener från Titanic,
sedan blidde det hela Robin Hood filmen.
mycket skojigt!
vi satt åh pratade i jessicas rum då hon plötsligt
hittade en av sina gamla dagböcker, hon läste lite ur den.
det var så gulligt skrivet tycker jag  :) 

mamma åh pappa hämtade mig hos jessica,
åh så hörde vi henne hem till andreas,
hem till oss åh packa väskan åh sen iväg till älskling!


kisssses and loves*


wake me up..

vakande för 20 minuter sedan,
har ätit lite frukost.
åh nu ringde min älskling, hallelulja vad jag älskar den där karl<3
jag ska med jessica till frissan snart,
ska bli skojskoj!
sen fikatajm, åh hälsa på älskling en sväng.
han är ledig imorgon, jobbar torsdag åh sedan ledig enda till måndag,
gud så härligt!
vi kommer kunna göra en massa saker tillsamamns nu!
det enda som är inpalnerat är miniolfturneringen. hihi

neej, nu måste jag verkligen fixa i ordning mig .
tjingeliiing


kisssses and loves*