Frälst

ja jag är helt frälst av den gamla julkalendern från 1996. jag förstår inte varför man tyckte den där greven var så skräckinjagande ; ) men det är väl först nu man insett att han bara är datagjord åh att det bara är på film som man dödar med julmust!



här nedan är slottet där allt spelades in det ligger i Skåne någonstans. jag skulle gärna besöka det, för det ser så himla fint ut på filmen.




här kan du själv testa dina kunskaper om Greveholm

Trötter

Har sett 12/24 delar av Mysteriet på Greveholm. Hälften kvar nu alltså, skit kul att kolla igenom det. men jag är rackarns trött nu. skulle helst av allt kasta mig i sängen och bara somna. men jag vill vara vaken när baby kommer hem så här blir det att hålla ögonen uppe. blir väl att använda sig av tändstickor och hålla upp ögonen med ;) haha!


Överaskning

När chrille åh jag kom hem från hans jobb förut satt Andreas här, åh han hade med sig en påse från Mari åh Lasse som innehöll en Chokladkalender till oss var. Eftersom vi cokså fått en var av min mamma åh pappa har vi nu två var! LOVLEY :D Imorgon öppnas första luckan.


Världens bästa julkalender

Jag minns en hel del massa julkalendrar jag följt som liten, åh det har vart många roliga stunder. men den som vart absolut bäst, det är faktiskt Mysteriet på Greveholm. Helt underbar, läskig när man var liten men nu förstår jag inte hur man kunde vara rädd för dom spökena! Nu medans älskling tränar ska jag se igenom alla avsnitt av Greveholm åh proppa i mig pepparkakor. om jag bara lyckas hitta videon i nån av alla tusen flyttkartonger! :)


Dagens Låt



U2 - Sweetest thing

YEEEEEEEEES!

christian är nog av med sin gamla lägenhet nu, var en som kollade på den igår åh var mycket positivt. besked kommer ikväll, åh jag hoppas av hela mitt hjärta att det äntligen ska bli en flytt. tänk vad mysigt det kommer bli i den nya lägenheten, speciellt nu när man kan julpynta den direkt.


Julfin

60134-134

Dessa söta saker skulle jag vilja klä mig i på julafton :)

Lucia

Jag längtar till den 13 december, sitta uppe på morgonen och kolla på sveriges Luciatåg på tv. så himlarns mysigt. Alla ljusen, de vita klänningarna, glittret och sången. underbart, helt underbart!


Mörkret

det värsta med vintern är att det är städningt mörkt, när man går till skolan på morgonen lyser ljuset med sin frånvaro åh likadant när man går hem. sen när snön utblir så blir det ännu mörkare. det är faktiskt riktigt trist.


Kom hem

jag vill att min älsking ska komma hem från sin träning på momangen, saknar han sådant. men imorgon ska vi ju träffas, fixa lite i lägenheten eftersom den ska visas imorgon, hoppas det blir någon som vill ha den!

ny plattång

vet inte hur många plattånger detta hushåll haft sönder, men det är en del. åh igår small våra plattång, åh systrarna känner sig helt handikappade. tur att jag var hos älskling åh kunde tjuva hans plattång:D men idag inhandlades en ny, en riktigt fin. en röda läcker smal sak. åh den funkar ljuvligt.

OBH nordica Artist Straightener


Jul, jul strålande jul

Jag älskar doften av lack som spridit sig i huset eftersom vi var tvungna att tjuvstarta med paketen. hääärligt! Inhandlat en massa fina julsaker idag, jag fick en ny adventsljusstake till mitt rum som är i form av en stjärna. helt underbar. vart också lite små julsaker till chrilles lägenhet, det kan han behöva. hiih. Pappa köpte också chokladkalendrar till oss alla, till älskling med!



avundsjuk

igår när jag kom hem till älskling så sitter han där åh stoltserar med en bärbar DVD spelare. Gissa om jag blidde avundsjuk. jag har velat ha en sådan jättelänge. åh sen var så fin, åh då himlarns bra! men om jag är snäll kanske jag får låna den av honom så slipper jag köpa en egen  :)

Portabel DVD

I'm bad

 ska verkligen vara att blogga mer. yes jag vet, jag bloggar mästan aldrig längre, men mitt nyårslöfte ska verkligen vara att jag ska blogga mer under 2007 :) just nu är det ju fullt upp med allt som har julen till, Christians lägenhet åh skolan! men det kommer mera jag lovar:)

matchhjälte

my baby var så duktig igår på bandyplanen :) det stod om han i tidningen idag, åh jag blir så stolt =)

Premiärvinst för Faik B




  
Fakta
 
Målskyttar: Kristoffer Lidberg, Kristoffer Bjernman, Nic Haeffler (straff) och Christian Axelsson.

Utan att få till det spelmässigt vann Finspångs AIK B division 3-premiären i bandy borta mot Åtvidabergs BK B med 4-3 (1-1).
- Ingen premiär som går till historien. Det var ganska slätstruket. Vi är nöjda med att det blev seger i premiären. Det kommer att bli bättre, säger spelande coachen Fredrik Steisjö.
Faik låg under två gånger och ledde sedan med 3-2. ÅBK utjämnade och Christian Axelsson slog in vinstbollen efter hörnretur.
Målvakten Magnus Jebsen lyste starkast i ett Faik som drog på 65 utvisningsminuter.

och så var det måndag igen...

Måndag igen, som alltid känns det som. men nu är det bara en vecka kvar till första advent, jippie! sen börjar nedräkningen på riktigt, efter tomten, julen, maten, klapparna och gemenskapen. Kanske också en dans runt granen ; ) Jag känner mig nöjd med att en massa av julklapparna redan är inhandlade, så slipper man iaf den värsta stressen. jag längtar som ett litet barn.


Sänker en tanke

Detta är verkligen värt att läsa, jag förstår inte hur hon kan vara så stark åh berätta om allt.  men jag sänker en tanke till henne. även fast hon inte ens vet att jag finns.

Kärlekstest

Ganska så roligt faktiskt, åh har man inget bätte för sig funkar detta utmärkt

jävla skitsöndag

skulle åkte till stan idag, men bilen pajjade. blidde himlars bevsiken. behövde verkligen färg till mitt hår, vill int leva med utväxten längre. vi ska skiljas, åh det måste bli idag! man blir ju helt handikappad utan bilhelvetet!

Jag lever

nej, jag har inte dött, har bara haft fullt upp dom sista dagarna. SACO mässan i fredags, hanna åh jag sprang runt med våra påsar åh kom hem med en jäkla massa grejjor, allt från lypsyl, tröjor  och godis, tandborstar även en jojjo.

igår vart det julshopping med älskling. härligt som alltid<3

FCZ-Tore

Tittar på ett gammalt avsnitt av Time Out, bland gästerna är Tore Kullgren från FCZ. åh den karln är tamefaan hur rolig som helst.!


Julklapp till älsklingen

Funderar på att göra en sån där supersnygg fotoalmanacka till min älskling i julklapp. är ett jättebra tips tycker jag : ) Hur mysigt är det inte att ha en massa bilder på sig själv och honom i den, blir lixsom som en tavla på samma gång. verkligen urläckert :)

http://www.extrafilm.se/calendar/

Do they know it's christmas time?

ja, alla har det ju inte lika lyxigt som oss när det gäller julen, det finns en hel massa som inte ens vet om att julen faktiskt existerar. men jag tänker inte skriva nån lång politsk text om detta, utan bara hedra dom genom att spela Band Aid - Do they know it's christmas time.
Uppmaning Sätt in denna video på eran blogg och visa att ni bryr er om dom i tredje världen.


sötsak

Det vart en kortis inne på HM idag och självklart kunde jag inte låta bli att inhandla den underbara lilla portmonnä i sammet. den lila bildde det.


Tristan + Isolde

har vart och sett Tristan + Isolde på bio idag med skolan. var skönt att komma iväg lite tycker jag. Filmen var verkligen helt okej. dock lite för mycket svärdfäktning, typ Braveheart möter Romeo och Julia. kanske inte min typ av film, men ändå var fin på sitt sätt. och att det är en sann berättelse gör den ännu mer spännande.


en trevlig överraskning

Christian berättade igår att i nästa vecka ska dom sälja bärbara DVDspelare på ICA. så pappa jag önskar mig inte längre en i julklapp. :D  jag ska bara ha en sån.

två DVDfilmer och en pytteliten påse godis

När jag kom hem till christian igår hade han vart åh hyrt film som vi genast såg på :D Jag hade ju sett den förut, men den var bätttre än vad jag minndes. så fort den var slut vart vi sugna på en till så vi gick tillbaka med den första filmen och fick hyra den andra för 10 kronor eftersom vi lämnade igen den så snabbt :)

Wallander 3 - Bröderna    Wallander 4 - Mörkret

Christian baby<3

You are my everything. You are my dreams come true.
Oh, baby, how I love you. You are my everything.
Wherever life may take us through, I don't want to lose you.



Dagens låt



REM - Everybody hurts

Ännu mer klänningar

Jag äger redan en himla massa klänningar, men man kan inte få för många : ) Så på lördag ska jag nog inhandla mig ännu en, det blir en från HM hade jag tänkte.


298:-

Denna är jag sugen på, såg den i butriken innen i Norrköping hoppas bara den finns i Linköping också :)

Skola

snart dax för skola, känns inte alls speciellt kul. min baby är ledig idag, skulle hellre vara med honom men efter skolan ses vi iaf. Detta är nästan sista skoldagen denna veckan, för imorgon ska vi på bio nästan  hela dagen, påh fredagen tillbringas i Sthlm på SACOmässan. riktigt skönt. men en jäkla massa bussresor :/


Utamand

Jag blev utmanad av Honeydews att lista alla villhaplagg, men det finns för mycket jag vill ha, så jag bloggar en villhaoutfit(som jag också har ekonomi till) istället.

Underkläder:

                   
Trosor Haléns 59.90:-          BH Haléns 99.90:-


Klänning:



Klänning från Haléns 399:-

Sko:

Patent Bow Tie Shoe

sko Asos 243.79:-

Väska:
FCUK Bow & Chain Bag
från Asos 582.39:-

Blev en julinspirerad outfit, Passar ju perfekt i dessa tider:D

Bad day

idag har det inte varit någon bra bloggdag, får se hur det ser ut imorgon. Behöver gå och lägga mig nu så jag vaknar utvilad och pigg. det är ju en lång dag i skolan så jag kommer vara helt slut när jag kommer hem till älskling, men jag längtar så efter my baby




With all my love / Sanna

Idol spelet

Mamma och jag har spelat Idolspelet nu hela kvällen, är rätt roligt faktiskt:) Lite synd med bedömmningarna från juryn åh så där :/ men annar sär det ett helt okej sällskapsspel:D


Onda planer

funderar på att lägga ner bloggen. åtminstonde för ett tag. jag har ingen direkt tid för den åh har inget att skriva heller. men vi får väl se hur det blir med det hela. frågan är om jag kan hålla mig borta från bloggvärlden?

Shoppingsugen

Är så himla sugen på att shoppa en massa, åh framförallt julklappar. Blir nog en sväng i helgen tillsammans med baby för att fylla på förådet av kläder, smink och skor men även julklappar till alla nära åh kära. åh gosh vad jag längtar!


Städning inför flytt

igår gick jag hem till christian efterskolan med en stor påse fikabröd. vi fikade och sedan blev det dax för städning. eftersom det är visning på lägenhetn idag måste det vara snyggt och prydligt. alla garderoben rensades och kläder gavs bort, kastades och packades ner i flyttkartonger. Yees snart är det dax. ska bli så himla kul när baby flyttar.
jag fick en pälsmössa av han, så himla underbart varm och skön är den.


christmas all around me

Efter lite letande på en annan affär hittade jag tillslut filmen Love Actually. Det var verkligen lycka. så jag åh baby såg den igår, åh i början tyckte han den var lite små tråkig men framåt slutet började han gilla den mer åh mer :)


Julklapps tips

Att ge bort en tidningsprenumerastion är allit en uppskattad present. Bara att ge bort en sådan på personens favorit  tidningen. då kan man inte misslyckas. eller jag gjorde det för något år sedan, vi skulle he bort en prenumeration på pappas favvotidning, någon dag efter jul kom det ett brev på att tidningen lagts ner. Lite surt faktiskt!

         
Till syster                      Till Mamma               Till mormor/farmor

I juletider

jag vill, eller neej jag måste ha en lackstång åh helst nu på momagen för nu vill jag slå in alla mina julklappar och stämpla med lack och lackstämpel. Ett perfekt litet sett finns på Bokia för 98 kronor, undra om det blir mitt imorgon?

Brukar ni rimma på era paket?
här finns det tips till er som vill, men kanske inte kan!


Irriterande

filmen jag skulel hyra fanns inte:S Killen i affären sa att han var säker på att han hyrt ut den för nån vecka sedan. men nu kunde man tydligen inte hyra den längre  : (

Love Actually

Snart ska jag hyra en film och ta med mig till baby, nu får jag passa på att hyra en såndär "tjejfilm" när han inte kan protestera. Eller jag har ju redan valt film, love Actually, har sett den många gånger förut, mne den är såå br åh såå julig:D jag tror christian kommer tycka om den lite iaf!


He just call...

Jepps, det blir att åka hem till min baby sen då, härligt=) jag saknar honom verkligen varje sekund vi är utan varandra. vi ska äta en massa clementiner och mysa framför tvn. jag hoppas jag hittar någon bra film vi kan se han åh jag : )

tips tack :D

You, me and Dupree

You, me and Dupree är så himla sugen på att se den filmen. Dels för att den verkar så himla rolig. men också för att Kate Hudson är med i den, och jag tycker hon är så himla vacker, rolig och verkar så himla gullig. i filmen "hur man blir av med en kille på 10 dagar" är hon suverän. Hoppas på henne även i denna filmen.  Någon som sett den och kan ge mig ett omdömme:)?


pizza

det blir pizza till middag idag. jag spyr. jag tycker inte det är gott.


Skilda Världar

Alla mins väl tv programmet Skila Världar som visades på 4:an. Det handlade om tvillingarna Sandra och Daniel som skiljts åt vid födseln och träffades som vuxna och inledde en romans, ja resten vet ni väl antar jag :)? Och nu har aftobladet berättat hur det gick för "Sandra" sedan. rätt kul att läsa. Finns också en hel massa andra kändisar som det berättas om.

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,932411,00.html


Dagens Låt

Håkan Hellström - Fairytale of New york


Dagens Behov

En tråkig söndag känner man bara för att gosa åh äta gott och detta är vad jag vill ha idag:

*Lövbiff och pomme till middag
*Massa burkar coca cola light
*En stor godis påse med massa lakrits och choklad
*Skumtomar
*Glögg (mandlar och russin)
*Pepparkakor
*Lussekatter
*Christians pussar och kramar



Godisbegär

Gosh, jag är sugen på en massa godis åh bara ligga hemma i Chrilles soffa åh svulla. Men vill man ha en massa gratis godis, då kan man anmäla sig här och få det direkt hem i brevlådan. ME LIKE!


Sunday bloody sunday

usch, detta kommer bli en tråkigt dag, det känner jag på mig. söndagar är inga bra dagar, åh speciellt inte nu när baby jobbar. men kanske hinner vi träffas ikväll!
jag är sugen på glögg, mandlar, russin och pepparkakor .


Julklappstips

Att önska sig från pojkvännen :


Vackra underkläder är alltid kul,
detta vore perfekt att ha på sig på julafton.
Bh:n kostar 99,90:- Och trosan 59,90:-
finns på Haléns

Bilderna från igår

Alla syns inte riktigt, men min baby sitter nära kameran och är med p¨å båda bilderna iaf : )


Trevlig kväll

Det var lyckat igår, väldigt mysigt att farmor och Kenneth är här. Sen kom ju älskling på kvällen åh åt mat. det var mycket prat och vi var uppe länge. Christian åh jag hyrde film och åkte hem till honom. Jag somnade som en stock. han fick se hela själv. stackars baby.

Chokladkakor

Mamma åh jag bakar just nu två olika chokladkakor tills farmor och kenneth kommer, en vanlig klasskaka åh sen någon annan skum som jag inte gillar. men det ska bli smaskens sedan när man får sätta tänderna i en kladdkakebit med grädde:)


En djungel av glitter och glamour

Det finns så förbaskat mycket fina klänningar ute i affärerna, jag såg flera läckerbitar både på H&M, Gina Tricot och indiska. Hur ska man nånsin kunna välja ut endast EN?

     

dessa är från H&M och kostar 398 kronor /st

Härligt

baby skulle egentligen ätit mat med jobbet idag, men chefen blidde sjuk så det blev inget. Men det gjorde inte mig så mycket, för då kan Christian komma åh äta hemma hos oss, åh så får han träffar Farmor och kenneth också :D

Frukost



detta får bli min frukost. yummie : )

Svårt att sova

usch! jag kan verkligen inte sova nu, trots att klockan inte ör någonting åh det är Lördag. vi var även uppe länge idag, men det hjälper mig visst inte med sömnen. Så fort älskling klivit ur sängen åh gått till jobbet blir det å himlarns svårt att sova.

Det närmar sig.

Nu är det nära, om bara två ynka veckor är det första advent och ´sedan är nedräkningen igång på riktigt. YES! jag längtarm är så fruktansvärt mysigt att tända ljus varje söndag : ) Alla adventsljusstakar som kommer upp i fönstrena lyser verkligen upp de mörka kvällarna. ME LIKE:D


Nya besökare

Jag har tråkigt och vill gärna läsa en hel massa bloggar. Läman gärna en liten kommentar så kikar jag in hos er:D


Julklappstips

var ett tag sedan ni fick ett julklappstips från mina fingrar, men här kommer ännu ett. Passar att ge bort till både mamma, pappa och mormor. En liten skojig sak med som också kommer till användning.

60134-129     60134-128     60134-127

Dessa roliga disktrasor kommer från
bluebox och kostar 29 :- styck

Lycklig

Varför blir jag lika lycklig,( lycklig som ulf lundell skulle sagt det) varje gång jag ser mitt eget namn på bloggtoppen ?

Hemliga presenter åh tända ljus

Idag tänkte jag överraska min sötelisöta pojkvän när han kommer hem. Har lagt ett paket i hallen, så att det blir det första han ser, tänker tända massa ljus och lyssna på en mysig skiva och till det får han tacos, hoppas han blir glad my baby :)


Systeryster

It’s not our colors It's not our race That makes us brothers No matter what we might face It’s not our last name Not the blood in our veins That makes us brothers The love we share makes us the same.

Jag antar att min kära systeryster har tagit det från en låt text, men visst var det sött?

Norrköping

Hanna åh jag åkte in till stan med Mårten åh hans kompis Johannes. jag hittade faktiskt båda stövlarna jag bloggade om, och köpte dom såklart :D Har nu alla färger i den serien.  jag trivs verkligen i dom åh tycker dom är super snygga. Ska nog använda mina blåa imorgon på småsyskonens öppethus tillsammans med min gråstickade klänning.


Projektdag

Projektdagen gick faktiskt ypperligtbra, vi kom en bitpåvägen! måste nu bara inhandla färgen. sedan börjar vi på vårt stora konstverk.


sugen på ett par stävlar

har redan dom svarta med är sugeb  på antigen de beiga eller de blåa: )

 

Godmorgon

Skönt att börja vid 10 idag. blir nog en kortisdag iskolan, för det är projektarbetsdag. så hanna åh jag kommer antagligen jobba förfullt, eller inte! Senare i eftermiddag ska vi in till stan med mårten en snabbis. lite kul att kolla runt bara! :) kanske blir det något billigt shoppingfynd!


Värt ett besök

för alla er skofantaster där ut, ni måste bara spana in denna underbara sida http://www.highheelshoemuseum.com/

Extreme high heel ballet high heel fetish shoes

MUST HAVE

dessa supersöta skor skulle passa som handen i handsken på julaftonskvällen. Ett par röda, högklackade pumps vad mer begär man?

http://www.have2have.se/product.asp?product=2971&sub=590&page=1


Efterlyst

ännu mer tv denna kväll, men vad ska man göra när man sitter ensam i en nästan tom lägenhet åh det står banankartonger högt åh lågt. Jo då ser man på tv. Hasse Aro next!


Dialekter

Jag tycker det är ruggit kul med olika dialketer och liknande. åh sedan länge så ÄLSKAR jag västgötskan, vilken är eran favvodialekt?


YES!

på tisdag ska det vara visning på älsklings lägenhet, åh är det någon som vill hyra den kan han flytta till den nya redan i December. Helt underbart tycker jag, men jag kommer sakna denna lägenhet. den innehåller ju så himla mycket minnen.

Julfirande

De firar jul hos Vänner. jag blir så nedrans avundsjuk!



Gratis godis

Änmäl er här och få gratis godis rakt ner i brevlådan. Hur smidigt som helst ju :)


Underbar och älskad av alla

jag är jättesugen på att inhandla två böcker skrivna av Martina Haag. Jag har en av dom tre som finns. men jag vill verkligen ha dom andra nu, dom står självklart på önskelistan men att vänta till jul känns jobbigt och tråkigt.

Hemma hos Martina Haag är den enda som jag har, åh har läst den flera gånger. man ligger åh små skrattar för sig själv under hela läsningen.

Underbar och älskad av alla (och på jobber går det också jättebra) 

Martina-Koden

         

Till salu

idag när chrille är åh tränar är jag like always hemma här själv, så ikväll blir det tvprogrammet Till Salu för hela slanten. sen måste jag ha nått gott till. men jag vill absolut inte äta godis idag, är det någon som har ett bra förslag till ett nyttigare alternativ :)?



detta vore inte fel :D

Supergullig väska


VILL HA DENNA SUPERGULLIGA  LILLA SAK FRÅN ASOS

SONtripp

idag var vi i Norrköping med klassen och tittade på när norköpings synfoniorkester spelade tillsammans med DeGeers gymnasiets treor. det var rätt kul. men hela dagen gick åt till att åka buss dit och hem. vart en stressad och trist dag faktiskt.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

min lilla älskling gjorde mål på sin bandymatch igår, åh han är så himlars duktig :)


Skumtomtar

YES! har övertalat pappa o att köpa skumtomtar, YUMMIE :)


En seg dag

usch, denna dagen har verkligen gått superduper långsamnt, både en lång skoldag och sedan köra på körskolan. Var trevligt med en morgonfika iallafall brudar :) var verkligen behövligt måste jag säga!
Blir nog väldigt lite blogg idag faktiskt, har bokat in en massa tvprogram som jag ska se med familjen. Först är det Vänner, I LIKE:D Bonde söker fru, åh sedan Top Model. fullt up :)


under täcket

funderar starkt på att krypa ner under täcket med min Gossipgirl bok, som jag läser för andra gången=) men frågan är om jag orkar hålla mig vaken tills min älskling are at home. Eftersom vi knappt träffats idag vill jag verkligen vara vaken åh välkomna honom hem.


It feels like home to me

jag är lyckligt lottad, jag har två underbara ställen att kalla hem. Både hemma hos min mamma, pappa och mina syskon och så mitt andra hem, min pojkväns lägenhet. Hur skönt är inte det? Hemma hos mamma åh pappa där man blir ompysslad, får lagad mat åh har en massa att umgås med. I lägenheten är det på ett annat sätt, men jag trivs. faktsikt jäkligt bra på båda ställena.

Nu ska jag ta mig en mandarin och några pepparkakor åh mys till det i soffan.



 håll med om att Pepparkakor är godast som hjärtan? ; )

Ändrade planer

jag brukar iof inte gilla när man ändrar på saker som redan är bestämt, men denna gången blidde det till det bättre. Trots at min baby ska träna så åker jag dit och väntar hemma hos honom. allt för att få så mycket tid som möjligt tillsammans. Känns lite tråkigt att jag måste vänta en hel massa timmar innan jag får se honom , men det är värd all väntan i världen. :)

jag älskar dig

Julklapp till min älskling

Alexzandra Hade köpt en helt underbart fin sak till sin pojkvän, nämligen ett fotosmycke. Det är en liten bricka som finns både i guld och silver där man kan gravera in ett foto på sig själv, eller något annat vackert. Är ju den absolut peefekta julklappen till pojkvännen. Jag ska nog faktiskt skicka efter en sån till min lilla gullegris, måste bara lyckas ta det där perfekta kortet på oss  ;)

http://www.fotosmycket.se/ här är länken.
detta blir också dagens julklappstips, även om det inte var mitt tips ; )

  


  

Alla fyller bloggvärlden med lite jul

jag har suttit och blippat runt bland en massa bloggar, åh nästan varenda en är inne på mitt spår om julen. även om jag har tjatat om den sen väldigt länge tillbaka. Men det är skönt att det är fler som känner som jag, men jag lovar. det blir en bättring, mindre jultjat. I PROMISE YOU^^  ( men jag lovar inte att jag kan hålla det)



min 569805 jul bild detta år ; )

tid för en gammal vän

så här i vintertider är man ju så himla blek, hur kul är det att ta på sig en massa fina kläder när man själv ser ut som en snögubbe? Jag är ingen sån som solar solarium, alla risker åh allt sånt där. men min bästa vän i detta läge är Dove - summer glow. åh den är precis sådär bra som den lovar!


julgodis

forsatt tjat om min jul, men jag är faaaan så sugen på knäck just nu :D


Julklappar

Jag brukar ju som ni vet tipsa om julklappar här i bloggen, men jag behöver själv hjälp att hitta nått bra till min 14åriga lillebror.

nån som har nått tips?


Perfect Pizza

Christian åh jag fick sällskap till pizzerian igår med andreas. men det vart trevligt. var riktigt gott med pizza, har inte ätit det på hur länge som helst faktiskt :) Sen såg christian åh jag på film oh myste hela dagen, det var verkligen underbart!

godis i mängder

ja, jag har tjatat om detta förut, men här kommer ännu en uppmaning. Anmäl er här  och ni får gratis godis hem i brevlådan. hur fiffigt som helst ju :)


Makeover

Behövde en liten uppfräschning. har gått i morgonrocken fram tills nu och håret  har verkligen sett ut som ett skatbo, men nu börjar alt ordna upp sig. Lite spackel, några drag med plattången i luggen, åh sen voila, nu ser jag ut som folk igen. härligt!


The BreakUp

Nu har jag alltså sett The BreakUp, såg också att många kommenterat om filmen och att de inte gillade den. men jag tyckte faktiskt väldigt mycket om den. Helt klart min typ av film. Visst kunde den slutat bättre, men man kan inte få allt här i världen. Jag tycker absolut att den var sevärd. Hade väl kanske förväntat mig lite mer humor i den, men jag tycker ändå att den var näst intill perfekt.


den eviga väntan

väntar förfullt på att klockan ska slå tre, jag vill faktiskt träffa min älskling NUUUUUUUU!


PippiFågel

igår såg christian åh jag årets första Domherre.

Julklapps tips

Gårdagesn inlägg om dessa koppar togs bort eftersom det inte alls blidde som jag tänkt mig, här kommer dom once again med bild och allt. Koppar från Bluebox, en för henne och en för honom. (nu låter det som värsta reklamannonsen) 75 kronor styck får man betala för dessa skönheter.


The BreakUp

Tänkte sätta mig och se The BreakUp nu. Jag tycker så mycket om Jennifer Aniston åh har rätt höga förväntningar på filmen. är det någon som har sett den och kan ge den ett omdömme: D ?


Dagens Låt

Nu måste ju äntligen julsångerna få komma in bland dagens låt , Så idag blir dagens låt *trumvirvel*

Band Aid - Do they know it's Christmas

Ledigt en måndag

Jäkligt skönt att vara ledig idag, trots att det är måndag. Vi har ju kompensationsledig eftersom vi hade öppethus. Sen är det ju inte fel att vakna och se att det ligger ett tunt snötäcke på marken heller. då blir man bara sådär superglad. Ska nog slå in julklapparna som jag redan köpt idag, sen lyssna på en massa julmusik :D

Dagens Låt

Peter LeMarc - Enda till September

http://www.youtube.com/watch?v=FbIkIj4V1dE

Ego Girl

60134-123

Hade inget att göra, så då blidde det lite egobilder. denna vart jag väl mest nöjd med :)

Snön föll

iallafall för några sekunder la sig snön på finspångsgator, men det varade inte länge åh nu är den borta. Känns så trist och mörkt när det inte finns någon snö, men ivanliga fall brukar det la inte heller vara snö såhärårs. Jag ska sova hemma inatt, men imorgon går jag och möter chrille efter jobbet och så ska vi äta en massa pizza. Mums :) var riktigt länge sedan jag åt det.


En lång lista till tomten.

jag trodde faktiskt att jag inte önskde mig så mycket i år, men titt så fel jag kunde ha. nu när jag sitter och präntar ner hela önskelistan blir det en hel del, det går lixsom inte att sluta. Fler och fler grejer fylls på. men det är ju bra så dom har lite att välja mellan :) Men ack så svårt det blir att lista ut vad man ska få, man vill ju egentligen inte veta. men det är så svårt att låta bli paketen när dom ligger under granen.


Somekind of julkänsla

60134-122


Gratis julklappar

Ni måste medge att detta är smidigt. Bli bara medlemmar här och julekonomin är räddad. man får en massa fina premier om man värvar medlemmar. oh dessa blir perfekta julklappar till nära och kära.

    

Julfrukost

christian åh jag hade mysmorgon med julfrukost. visst är det mer en en månad kvar, men det är ju så mysigt åh jag kan ju inte sluta tjata om julen :D Det vart pepparkakor, julmust och de första saffransbullarna för året, inga riktigt lussekatter, men Pågens saffransgifflar dög mycket väl :) Smakade helt underbart, och det känns verkligen som att snart är julen här. vi fortsatte morgonen i julenstecken med att christian skrev en önskelista. Nu måste verkligen jag fundera ut min.


Xbox kväll, inte nu längre

nej, nu ska jag hem till christian och förstöra den där grabbkvällen med Xbox spel. jag skanar honom så förskräckligt och kan inte hålla mig borta. åh det verkar som om Linda är där också, tack gud äntligen en vettig människa som klarar sig utan alla dessa pisstråkiga spel. Jag tror det blir trevligt:)

Fars Dag imorgon

60134-121

Detta är min pappa det
imorogn är det ju farsdag, vilket jag inte tror någon missat?
åh då ska jag minnsan fira min pappa, för han är världens bästa pappa.
jag älskar dig<3

Sex and the cityboxen gratis? är det verkligen möjligt?

Ja, det är möjligt. Vem vill inte ha sex and the cityboxen helt gratis, eller en MP3 spelare med 1GB minne. Är det en DVD spelare du suktar efter? Inget problem, värva några få medlemar, åh detta kan blir ditt. Anmälan sker här :)

Jul, Jul strålande Jul



denna bilden var så himla vacker att jag var tvungen att publicera den, den inger riktig julkänsla och det gillar jag. ser det inte helt underbart mysigt ut?

Jag överlevde tillslut

Öppethus gick bra. skönt att få ledig på måndag för nåra ynka timmar today in school :)
lite tråkigt att jag antagligen inte hinner träffa my love idag. men jag får väl stå ut.

Snälla tomten

ge mig dessa i juklapp. jag lovar jag har vart snäll.



Äntligen

idag kom äntligen chrisians julklapp som jag beställt. jag har väntat så länge, men dom hade gjort fel först men nu ligger den är hemma åh glänser.  snart ska mamma och jag gå till posten och hämta jotepaketet som innehåller en massa julsaker. tur att de ligger helt ljuvliga julkalppspappret så jag kan så slå in julklappen:D

Pyntat inför öppethus

Idag har hela klassen nästans hållt sams under pyntningen av klassrummet. visst blev det en del sura miner ibland, glitterkrig mellan boysen åh vissa som vägrar att göra nått som alltid. men vi lyckades tillslut. vi fick upp våra  bilder, pojkarnas tipspromenad och de andra tjejernas enkäter om film. vi lyckades också dra ut varsin bild på våran favvofilm och klistar upp dom på långapapper. men när vi kommit sålångt började vissa klaga, vi dekorerade med glitter och dom med de sura minerna struntade vi i. det var riktigt snyggt faktiskt.


det närmar sig

dagarna går fort fram , och julen närmar sig med stormsteg. det var längesedan den första julkatalogen anlände här hemma. Då började man redan längta åh känna att det snart var dax. men nu känns det så där fruktansvärt nära. så nära att man nästan kan skymta julmaten, glöggen, tomten och klapparna. Väntar spänt på att de ska börja sälja julgranar här utanför. åh iår ska vi fasiken vara först så vi får en fin gran, eller hur pappa? Inte som förra året när vi fick åka runt överallt åh det fanns inte en enda fin gran. våran vart sne åh dann.


Musiklista

Hittade en lista hos Tereze. Den gick ut på att man skulle lista en 10 i topp lista med sina favoritlåtar. men jag gör om den lite och listar 10 låtar som jag tycker är riktigt bra(eftersom det varierar så mycket, så har jag ingen direkt favorit i alla lägen). dom listas också utan inbördesordning.

1. Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt. tröttnar nog aldrig på den underbara kärleksföräklaringen
2. Lars Winnerbäck - Du hade tid. Live i CloettaCenter 18/10 2005. En av det bästa upplevelserna, ever.
3. Guns'n'Roses - November Rain. Världens bästa rockballad skulle jag gissa på.
4. The Clash - Train in vain. Helt underbar och medryckande.
5. James Blunt - Goodbye my lover. jepps, jag är besatt av den mannens röst.
6. Peter LeMarc - Enda till september. Den har något som andra låtar inte har. Lyssna och njut.
7. Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg. Minnena flödar och humöret blir på topp.
8. Oasis - Don't look back in anger. Killarna är fantastiska och denna låt likaså.
9. Eva Dahlgren - En ängel i mitt rum. Just nu är det en låt som spelas om och om igen.
10. Ulf Lundell  - Sanna. Det är min låt,och jag älskar den.

Dagens julklappstips


detta underbara vetehjärta som man värmer i micron kan läggas på kalla händer eller på en stel nacke. Hjärtat finns att köpa hos
bluebox för bara 65 kronor. Betalar man 10 kronor extra får man det hemskickat i en presentförpackning. hur smidigt som helst.


Öppet hus imorgon

Bergska Skolan i Finspång har öppet hus imorgon mellan 10.00 - 13.00. detta sker varje år och är lika tråkigt som alltid. alla elever kämpar som fan innan med de verse arbeten för att ha något att visa upp. men inte fan är det någon som kollar på dom? De flesta föräldrarna kollar vad deras barn har gjort och sedan åker hem. mer än så är det inte. skippa öppet hus förtusan. men vi får ju ledigt på måndag, åh det är inte fyskam :D


årets julklapp

Förra året blev pokersetet årets julklapp, åh nu väntar jag spänt på vad som blir årets.

Vad tror DU blir årets julklapp?

en härlig känsla


jag känner i hela kroppen att jag bara måste ha denna underbara väska.

3600 timmar

den tiden har christian åh jag vart tillsammans på ett ungefär. 3600 timmar det är en del det. men vi kan tyvärr inte träffas idag. känns surt. men elin, madds åh jag köpte en reäl påse med godis påväg hem från skolan som vi ska svulla i oss. elin framför Beck filmen, madde hemma i sängen och jag här framför datorn. fast jag har nästan bjudit bort hela påsen till min familj.


Jummie

Chokladpudding, helt lovley


ge mig, tack!



En helt supersnygg wrap-over cardigan från asos.

lite besviken

jag blidde lite besviken igår när christian kommer hem från träningen och berättar att de också ska ha träning ikväll. vi som hade tänkt att laga lite god mat. men nejnej. det satt hans tränare stopp för. men det får väl gå för den här gången. så imorgon ska vi ta det istället, både christian åh jag slutar tidigt då så det blir perfekt.. Sen på lördag ska han följa med mig till Öppethus i skolan. åh på söndag ska jag på jans bandymatch!det blir nog roligt:)

sängen kallar

nu kan jag inte motstå den längre. nu tänker jag lägga mig och läsa alla gamla tidningar som christian städat fram(ja, jag har skrivit rätt, han hittade en massa glma VR, Solo, Glamour och Cosmos är han städade) förhoppningsvis håller dom mig vakna tills han kommer hem.


Top Model

som jag redan redogjort så följer jag ingen serie, nu var det tomt på tvn igen så då fick det bli top model, men usch vad man känner sig hemsk där man sitter i soffan i Christians myskläder och håret i en toffs så där lite för ruffsig. åh så ser man hur underbart fina de blir på deras bilder. avundsjuk? nej absolut inte;P

Bonde söker fru

alla andra tittar la på OC nu, men jag har aldrig sett ett avsnitt och tänker inte göra det heller. inget room service denna veckan, för förra gången var sista. sådärför håller jag tillgodo med Bonde söker fru för första gången i mitt liv. inte så kul direkt, men lite smått underhållande!


TÅRTA : )

jag tycker det är så tråkigt att man bara ska äta tårta när man firar nått, allra helst om någon fyller år. varför inte bara överraska dom man tycker om med en supergod tårta på en vardag? jag tänker iaf baka en tårta till min pojkvän , så ska ha få den imorgon. och eftersom vi har fem månader(jepps, ett jävla helvetes tjat om det märker jag) så ska jag göra den hjärtformad! bild kommer imorgon , om jag orkar.


Bad day

jag har faktiskt ingen lust att blogga idag, vet inte varför. men kanske bättres suget på under kvällen. egentligen vill jag bara ligga i soffan med min christian som håller om mig. men idag är det onsdag, det betyder träning :/ men jag svullar i soffan så länge tills han kommer hem.

fast jag skulle behöva lite hjälp av er,
eftersom christian åh jag firar fem månader imorgon vill jag ge han nått fint,
men vad tusan ska man ge för nått?
tips tack!

Please forgive me, I cant stop loving you

imorgon har christian och jag varit tillsammans 5 månder, det är inte klokt vad tiden rullar på när man har roligt. det har verkligen varit dom bästa månderna i hela mitt liv. jag älskar den där karln så det gör ont i hjärta. jag tror man man känner när allt är rätt, och den könslan infinner sig varenda gång han ser på mig.

60134-67

Det första julklappstipset

FÖR HENNE 


Den glada julstrumpan är fylld med skönhetsklappar, speciellt utvalda för att göra henne fräsch och glad. 

så lyder beskrivningen till denna perfekta julklappsgåva från
Yves Rocher. självklart finns det en för honom också. för 149 :- blir den din.

Ny kategori

jepps, nu ska jag äntligen börja med kategorier för att allt ska bli lättare att hitat här på bloggen. och idag startar jag Dagens julklappstips och på namnet förstår väl alla vad det handlar om, så jag tänker faktiskt inte förklarar den närmare.

Dagens Låt

It still feels like our first night together
Feels like the first kiss and
It's gettin' better baby
No one can better this
I'm still hold on and you're still the one
The first time our eyes met it's the same feelin' I get
Only feels much stronger and I wanna love ya longer
You still turn the fire on

Bryan Adams - please forgive me

Godmorgon

usch, segt att vara uppe. åh ha en lång dag i skolan framför mig. slutar runt 4. det var verkligen ett tag sedan jag gick så länge, men man får väl stå ut. efter ska jag hem till älskling<3 jag saknar han faktiskt.

nu är det tid för varmchoklad och mackor.


Godnatt sverige

GODNATT
sov så sött

Marabou daim

var bara tvungen att gå och köpa en Marabou Daim och en cocacola light. vart  så himla sugen på just det. och det smakade helt lovley. har tillochmed lite kvar av chokladkakan. det är inte illa! :D


den perfekta julklappen

60134-119

ja vem skulle inte vilja ha dessa att gosa med i sängen,
hade vart den perfekta julklappen till min pojkvän.
men tyvärr finns inte designtorget i Norrköping.
attans :/ nån som vet om den butiken finns i Linköping kanske?

hemma kväll

idag är det fotobollskväll hemma hos christían så andreas ska dit och tjoa lite. så jag blir hemma ikväll. funderar på att hyra en bra film, en tjejfilm denna gången sånna som chrille inte vill hyra, och sen köpa en stor påse godis. är faktiskt väldigt sugen på det!

filmtips mottages gärna ; )

Gratis Godis

nu kan du få gratis godis direkt hem i brevlådan.  


Skolkatalogen

idag kom äntligen skolkatalogen, eller egentligen igår men då hann jag inteköpa någon. Jag tycker helt klart våran klass var bäst av treorna. vi var utklädda till Simpsons. helt gula i ansiket, förutom olle då. som vartvungen att ta om sitt kort och blev därför inklippt. jag ska föröska scanna in kortet åh dela med mig av, för ett gott skratt förlänger livet:D

very bad

jepps, uppdateringen dom senaste dagarna har vart kass, helt usel! men jag har inte haft varken tid eller ork. igår var jag med christian åh vi pt glass åh såg på Hannibal. det var ungefär vad som hanns med under den dagen. nevars, det var väl lite mer men inget som är direkt intresant.
jag ska bättre mig på blogg fronten, jag lovar!

Jag bara måste ha!

detta blir nog sista bloggen för idag. så då kanske jag skulle avsluta dagen(fast den knappt börjat) med ett bar underbara stövlar. det är inte första gången jag bloggar om dom, och det är säkerligen inte den sista heller.


Klicka för förstora bilden

måndag, på både gott och ont

måndag igen, lovet är över. skönt att komma tillbaka till det normala, fast det var ändå underbart att vara ledig i veckan som gått. men nu är det på tiden att det blir måndag igen, för idag ska nämligen christian skriva på kontraktet för nya lägenheten. känns så skönt att han har det gjort nu tycker jag!

Lite kul :)



1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!


Will it be ok? Killers - Jenny you're a star. Jenny är ju min syster, men stjärna vet jag inte.
How are you feeling today? Backyard Babies - Look at you. hmm, det stämmer kanske lite.
How do your friends see you? Elton John - Can you feel the love tonight. Antagligen tycker dom jag är vansinnit förälskad i Christian,
Will you get married? Gyllene Tider - Ljudet av ett annat hjärta. Betyder nog absolut att jag blir gift;)
What is your best friend's theme song? Roxette - It must have been love. Det där förstår jag inte riktigt^^
What is the story of your life? Patrik Isaksson - Faller du, så faller jag. Att jag är trivs med andra människor och gör allt för dom, låter ju bra iaf.
What was high school like? Dawson's Creek - It feels like home. Ja, jag gillar skolan faktiskt :) stämmer bra alltså.
How can you get ahead in life? Vildsvin - vi ses igen. att se saker från den positiva sidan.
What is the best thing about your friends?  James Blunt - Wiseman.
What is tonight going to be like? Lasse Lindh - Svenska hjärta. Ja, det blir nog kärlek ikväll.
What is in store for the remainder of this weekend? Kent - Klåparen. Jag som inte ens lyssnar på Kent.
What song describes you? Alice Cooper - Posion. Hahahah, jag vet inte hur jag ska se på detta:P
To describe your grandparents? Avril Lavigne - Kiss me. Japps, en hel massa kärlek till dom.
How is your life going? Noice - Romans för timmen. Titeln passar utmärkt, men inte resten av texten.
What song will they play at your funeral? Gyllene Tider - Lova att du aldrig glömmer bort mig. Oj, den passar ju perfekt.
 How does the world see you? Danny Sauced - Öppna din dörr. Men jag är väl ganska öppen?
Will you have a happy life? BWO - we can be heroes. Låter väl ganska lyckligt?
What do your friends really think of you? Elton John - your song. Betyder nog att dom tycker om mig, det hoppas vi på iallafall.
Do people secretly lust after you? Wham - Last Christmas. No comments.
How can I make myself happy?  Galenskaparna - jag vill ha en synth farsan. Ja kanske är det en synth som saknas i mitt liv. hahah
What should you do with your life? Johnny Cash - I walk the line. I will walk the line all my life:P
Will you ever have children? Skid Row - I remember you. Denna fattade jag inte heller^^


Nu tycker jag att alla som inte gjort det provar på denna:D

en julklapp

jag funderar på att önska mig en bärbar DVDspelare i julklapp. det vore inte så dumt att kunna ta med sig den överallt. speciellt inte nu när christian ska flytta tillen större lägenhet, då är det perfekt att kunna ligga i sovrummet och titta på film.

 denna sötnos kostar 1.399:- på Haléns

Klicka på bilden för att se en förstorad bild (öppnas i nytt fönster)  för denna får du ge 1295;- hos Clas Ohlsson


Bild av Perfekt till bilen  2340:- hos OnOff. och denna är riktigt snygg.

LG portabel DVD-spelare med skärm 1990:-  hos Elgiganten

Jaa, där fanns det några att välja på :)


bandy match

usch, my baby är iväg på bandymatch i Motala. och det lär la ta ett tag innan han är hemma igen. jag har inte den blekaste aningen om hur lång en match är, men det tar ju iaf minst 1 timme hem efter matchen. så jag lär la få vänta ett tag. usch och fy, idag vill jag helst bara ligga åh slöa i soffan tillsammans med christian. men icke sa nicke, så blidde det inte. får se om vi träffas ikväll. jag hoppas på det :)

Gratis godis

En toppensida, där man kan tjäna ihop godis och få det hemskickat. jag fick faktiskt ett paket i denna veckan. inte helt fel. anmäl er här :)


Listor i mängder

Hittade denna hos Honeydew

Musik.
Favoritmusikgenre? har ingen speciell favorit, men jag gillar gammal punk ; )
Om du fick träffa en artist, vem skulle det vara? Håkan Hellström kanske?
Bästa konsert? Håkan Hellström, flygeln 2 september 2006
Första skiva? Spice Girls skulle jag tippa på
Senaste skivköpet? Det var nog Håkans senaste.
Nästa skivköp? Det är sånt som märks
Bästa skiva? Har ingen favorit faktiskt.
Mest överskattade artist? Carola. usch. jag tål henne inte.
Vad finns i din skivsamling? det är verkligen allt möjligt.
Vad är det sämsta du vet inom musik? HipHop, usch. jag får huvudvärk
Vilket instrument kan/skulle du vilja kunna spela? jag skulle vilja kunna spela gitarr :D

Mode
Favoritdesigner? måste man ha en sån också?
Favoritmärke? H&M, jag älskar deras kläder!
Favoritplagg? Klänning, absolut .
Drömoutfit? Nån snygg klänning och ett par dyra skor.
Vilket plagg skulle du aldrig ta på dig? nätbrynja. wääck.
Vad blir du inspirerad av? tidningar, filmer folk man ser ute.
Favoritfärg? rosa och grått
Bäst klädda i världen? Miss Beckham, eller ja jag väljer henne!
Favoritaffär? H&M
Favoritklädstil? Sånt jag trivs i.

Media
Bästa tidning? VR, Solo eller Cosmo
Bästa tv-serien? Vänner, följer ingen serie faktiskt .
Bästa tv-program? Room Service.
Roligaste tv-program? Allt med Filip och Fredrik
Bio eller hyrfilm? Svårt val  :/

Övrigt

Favoriträtt? tacos, helt klart. det är yummie
Vilka länder har du besökt? Norge, Danmark, Tyskland, Cypern.
Vilka skulle du vilja besöka? allt för många ställen
Vad gör du helst på fritiden? Umgås med min älskling :)

Bloggar
Favoritbloggar? orkar inte räkna upp alla här :P
Vad ska en blogg ha för att du ska gilla den? rolig text, åh sen massa bilder, så himla jobbigt när det bara är långa text stycken.
Varför började du själv blogga? Jag minns faktiskt inte, men nu är jag fast!
Vilka utmanar du? ALLA:D

Flickan i jordkällaren

Christian fick två filmer av Linda och Micke igår som tack för att  vi vaktade Tiger. Det var Beck-Skarptläge som vi såg på bio med Linda. och sen den nya Beck filmen som inte släppts ännu. Flickan i jorkällaren hette den. Den var riktigt bra faktiskt, och Gunvald var toppen as always!

Beck 18 - Flickan i Jordkällaren


Middag hos Mari och Lasse

Lördagskvällen tillbringades hemma hos Mari och Lasse, Andreas var också hemma så klart. Vi åt en riktigt god middag, fläskfile och pasta. Det blidde en massa prat om allt möjligt. bland annat julen, mari ville ha önskelista från mig, christian och andreas, så det blir väl att filura ut något. Glass till efterätt tillsammans med en pratglad andreas som berättade om minnen från hans barndom. det var ruggit kul :) Både christian och Mari skrattade så att dom grät. Vi fick lite kvällsfika innan vi begav oss hemåt.
hel mysigt kväll!

Helgen

I fredags vart det iaf scones bak, eller jag bakade och andreas och christian svullade framför XBOX 360. Tiger ville gärna vara med i köket men andreas byggde upp murar  för att hon inte skulle ta sig in. När det var dax  för henne att  åka hem, la hon sig bara ner på golvet och vägrade gå. så söt var hon :) Av linda och Micke fick vi Toblerone för att vi vaktat tiger :)


Kisssemissen

60134-118

här ligger Tiger och jag och svullar i soffan. Myskläder på såklart ;)

Louis Vuitton

Japps, jag gjorde misstaget att tro att detta var en väska, men ack så fel jag hade. det är tydkigen en papperspress eller något sådant. men då får jag väl ha den som prynad ;)
http://cgi.ebay.com/LOUIS-VUITTON-RARE-VIP-BRASS-KEEPALL-PAPERWEIGHT-NIB_W0QQitemZ280042755279QQihZ018QQcategoryZ1063QQrdZ1QQcmdZViewItem

$152 dollar får man betala!

en lista

Tre namn jag absolut inte skulle vilja heta:
- Birgitta
- Berit
- Elisabeth

Tre platser jag vill resa till:
- Jamaica
- Hawaii
- Bahamas

- Tre webbsidor jag besöker dagligen:
- Bloggen
- Aftonbladet
- HM

Tre tillfällen då jag ofta gråter:
- Sorliga filmer, speciellt till A walk to remember
- Missförstånd mellan mej och en familjemedlem eller pojkvännen
- Vissa låtar som påminner om saker som hänt

Tre filmer jag aldrig får nog av:
- A walk to remember
- Tomten är far till alla barnen
- Titanic

Tre serier jag aldrig får nog av:
- Vänner
- Allt med Filip och Fredrik (räknas väl inte som serie)
- Room Service(ännu mindre serie men mitt favoritprogram)

Tre platser där jag intar ett lugn:
-
I Christians famn
- Framför öppna spisen med mamma och pappa
- I mitt eget rum

Tre saker jag gör när jag är hemma ensam:
- Har på mig myskläder och är osminkad
- Spelar hög musik
- Är det mörkt har jag lamporna tända

Tre program jag skrattar åt:
- Vänner
- Allt med Filip och Fredrik
- HippHipp

Tre jobb/yrken jag haft:
- Barnvakt
- Jobbat i en hamburgebar
- Kisosken i brottningslokalen

Tre yrken jag skulle vilja prova på:
- Lärare
- Skådespelerska i Hollywood
- Sångerska
Tre saker som jag är utomordentligt bra på:
- Komma ihåg texter till låtar, trots att jag hör låten andra gången kan jag den utantill.
- Att passa tider

- Prata i telefonen

Tre saker jag skulle kunna lära mig:
- Spela gitarr
- Sjunga
- Använda ett trevligare språk

Tre saker jag har om tio år:
- En underbar pojkvän(christian)
- Ett toppenjobb
- Eget hus?

Nu tycker jag att alla små sötnosar fyller i denna lista!


Syster

min kära syster yster har vart här hos mig nu hela förmiddagen och gick precis. vi har lekit med kissen och ätit kebab. för vi vart grymt hungriga. sen blidde det film, Hipp Hipp. Riktigt kul måste jag säga : )



från Nybörjarsvenska ur programmet HippHipp

Say you, say me

Say you say me, say it for always
That's the way it should be.
Say you , say me, say it together
Naturally.

Lovet är över

jaha, då var detta sista lovdagen. grymt tråkigt faktiskt. tiden har verkligen runnit iväg utan att jag gjort speciellt mycket vettigt. kollat på lägenhet, shoppat, busat med Tiger, varit med Christian och träffat Hanna! mycket roliga saker, men det känns lite för ett helt lov. skönt att det inte är långt kvar till jul. Imorgon blir det middag hos Mari och Lasse : ) och andreas förståss:P trevligt som alltid:)


Underverk

Åh, jag blir helt kär. som vanligt är det ett par skor som fått mitt hjärta att bulta

Round Toe Wooden Platform<br><font color='green'>Now $40</font>

$ 50 hos http://www.urbanoutfitters.com

Bloggtoppen

Såg precis att min blogg ligger på bloggtoppen nu! hallelulja vad skoj! en trevlig start på morgonen. hoppas det är någon som hittar hit också. är ju alltid trevligt med nytt folk. Lämna gärna en kommentar så jag kan besöka era bloggar sen :D

vem vill inte vara prinsessa?



är dom inte urgulliga? jag har fått någon knäpp och verkligen avgudar allt med kronor :)(alltså kungakronor;))

en långnatt!

När christian kom hem från jobbet igår kastade han sig över Tiger direkt coh dom låg och rullade på golvet en stund. Sen kom andreas och rullade lite på golvet med tiger han också. tänker er det två vuxna karlar ligger där på golvet med en söt katt, det är en syn för ögat det. Tyvärrvar hon inte lika gullig inatt när hon lekte med sin lilla boll med pingla i. hon kröp också u8nder sängen ett natal gånger, så christian fick krypa efter och ta ut henne. jag vet inte hur många gånger jag vaknat av henne inatt. men så fort christian gick till jobbet kom hon och la sig hos mig i sängen :)


Goodbye my lover

yes, detta blir sista blogginlägget för dagen. Christian kommer snart hem, då lagar vi lite mat och efter det kommer Andreas. jag antar att han vill busa med Tiger han också. så då blir det no dator under kvällen.

sov sött alla

En riktig buskatt

jag har världens sötaste katt här nu, men det är också världens busigaste. hon bara far och flänger. Leker nog någon sorts lek, likt inte nudda golv. men hon är ruggit söt när hon gör det. Längtar väl efter morbror christian kan jag tro :) hihi

Ny sovplats
här är hon, lånade bilden av
Linda

Gratis godis

Japps, idag kom det ett kuvert med posten som innehöll 15 godisbitar från www.gratisgodis.se inte helt fel måste jag säga. alltid trevligt med gratis, och dessutom godis. lite synd att jag åh hanna precis moffat i oss varsin storpåse. men jag får spara till helgen : )


Wallander - Jokern

Hanna och jag hyrde den filmen förut. ruggit bra var den faktiskt, även om jag gillade Blodsband bättre :) men den är absolut sevärd. detta var ju den näst sista filmen om Kurt Wallander. längtar efter nästan, men den kommer tyvärr inte förens i mars månad :/


Söt Tiger

Lilla sötisen är här nu, så nu ska vi leka hon och jag! eller det ärvad jag planerat iaf. Linda hade med lite leksaker åt henne, så det är ju bra att hon har nått att göra :) hon har väl snart nosat på varenda centimeter av lägenheten, men hon är så söt.

My blog looks fantastic

titta så fint söta Tereze har ordnat det på bloggen min. helt underbart vackert :)  spana in henne så får ni en rolig läsning.


Miss Beckham

Jag kan absolut inte ta åt mig äran av att hitta detta klippet. men jag måste bara publicera det. för jag tycker att Fru Beckham gör en lysande insatts och verkar hur gullig som helst! :)

http://www.youtube.com/watch?v=32K-pmd3WEU

Ica

Har vart nere på ICA (smygreklem, sponsring någon?) en snabbis och handlat. Det blidde lite saker som vi behövda ha hem hit. lite mat för dagen. och så köpte vi årets första julmust! hallelulja. den ska sparas till kvällen och drickas tillsammans med pepparkakor. attans det glömde jag att köpa : / Fick också nya veckorevyn av christian. så den ska jag läsa medans jag väntar på kissemissen.


Bakdax

Undra om man skulle baka lite scones? skulle vara smakens till en kopp te:)


Solen lyser och snön ligger kvar

Tittar man ut genom fönstret ser det ut som värsta vintervädret. härligt:) det är juh trots allt bara 2 november. Om några timmar kommer Tiger hit, ska bli så mysigt med sällskap, nån att ha i knänt när man tittar på tv. Ska iväg till Ica snart och handla lite med christian. sen blir det mog att jag hyr någon mysig tjejfilm som jag kan titta på tills han slutar jobba!

förslag på film :)?

Torsdagmorgon

har nästan precis stigit upp, men innan det så gick jag iegnom alla mina påsar för att se vad det blidde för inköp igår. jag lyckades hitta en hel massa fund faktiskt. för inte alls mycket pengar fick jag med mig supermånga fina saker hem. helt toppen. det blidde

*Gråa velourmjukis byxor. dom är helt underbart sköna, ångrar att jag inte köpte överdelen till:/
*Långa stickade gammelrosa handskar. precis så dom matchar min väska, mössa och sjal.
*Ett par vinterskor, som man kan anvönda till och från skolan. (UGGliknade saker)
*En skjortklänning. långärmad och rutig. skitsnygg faktiskt:)
*Strumpbyxor. svarta i ull.
*Underkläder. både över och underdelar.
*sminkborttagningsmedel.

ja det var nog allt jag fick med mig hem. älskling köpte den nya Beckham parfymen och en supersnygg tröja. så vi båda var nöjda med dagen.

Ögonen är trötta

Ögonen börjar slå ihop, trots att jag sov rätt länge imorses och att vi tog en eftermiddagslur här hemma ör mina ögon hängiga. dom vill helst av allt att jag kryper ner i sängen och blundar. men jag vill gärna vara uppe när christian kommer hem, så vi hinner prata lite :) för har jag somnat blir jag så grinig när han vill berätta om träningen.



jag får väl syssla med nått under tiden. nån som har ett bra förslag för att hålla sig vaken?

Längtar

Yeees, imorgon kommer äntgligen Tiger hit. jag ska leka med henne hela dagen har jag tänkt, det är bra för då går tiden fortare tills Christian kommer hem från jobbet. ska bli härligt med sällskap! :) hon är så söt de lilla kissemissen.

Utmanad

Jag blev utamanda av Tereze att lista världens 10 vackraste kvinnor. jag tog mig an uppgiften, men det var inte enkel. men här kommer 10 kvinnor som är belönade med ett underbart yttre, jag har ingen speciell ordning på dom.





1. Jennifer Lopez
2. Jennifer Aniston
3. Eva Longoria
4. Ashley Olsen
5. Victoria Beckham
6. Mandy Moore
7. Kiera Knightley
8. Reese Witherspoon
9. Jessica Alba
10. Mary-Kate Olsen

På gång

jag var lite bestyrig , men nu har jag en super söt bakgrund. massa små söta blommor. jag bara älskar den! tack så mycket sweetie<3

Lycklig

snart ska lilla söta honeydew hjälpa mig med designen :)

en hel drös med påsar

en härligt vinterdag fylld av shopping. vi kom nog hem med en 10-12 påsar jag och christian. det mesta var självklart mina. vart så himla mycket att jag knappt minns vad det var jag kööpte. men det får komma en senare blogg där jag redogör detta!

shopping

today blir det shopping i norrköping med christian! det ska bli riktigt kul faktiskt. och nu när snön redan ligger så känns det perfekt att börja med julklappar. jag har redan inhandlat en till mamma och en till christian, men det får väl bli mer saker åt dom. sen vill jag ha vantar, mössa, plånbok och kanske en väska. någon söt stickad tröja vore inte fel heller.

jag älskar dig christian<3

Snön ligger kvar, Hallelulja!

När jag vaknade imorses och tittade ut genom fönstret såg jag snö på allas tak, jag sänkte blicken mot marken och även där låg det vitt puder. det var lycka! det är ju trots allt bara första november coh snön har redan kommit hit. underbart! Om exakt en månad börjar julkalenderna, den som man alltid väntade på när man var liten:)