det var den slappdagen det...

Nu ska jag och jobba iallafall, trots att jag har lite feber och är förkyld. Men jag förklarade läget och det tyckte att det var okej att jag kom och jobbade. Det handlar bara om 2½ timme, tackade nej till att gå över till en annan avdelning vid halv 2 och sedan jobba till 5. Finns inte en chans att jag orkar det. Fick också tacka nej till Björnen då det ringde 5 minuter efter Gläntan. Det är inte lätt att vara vikarie inte!

Kommentarer
Postat av: Fani

oh tack så mkt! :) haha nee jag bara fotar det jag tycker ser intressant & häftig ut sådär. ja det blir ju riktigt coolt fast det är väldigt enkelt liksom :) haha ja det var den också vill jag lova ;) det är bara toppen här, hur är det själv? två och en halvtimme går ju snabbt, då kan du ju gå hem & vila sen. hoppas du känner dej bättre raring. puss&kram

Postat av: Fani

det är inga jeans föresten, väldigt många som tror det, men det är faktiskt jeans med målade sömmar, ganska coolt ju 8) har på mej dom idag med faktiskt maha. puss!

2008-02-04 @ 12:45:37
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Julia

svar: så fort jag har lite fler möbler än soffan xD haha. nej men en säng känns nödvändigt och den skulle komma nu i veckan så det blir flytt snart :)
haft en bra helg? :D kram!

2008-02-04 @ 13:18:56
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se
Postat av: Fani

neej. tajts skulle det stå, haha, det är tajts med målade sömmar haha :p ja jag ju ta några pics o lägga in sen :)det är solarium faktiskt :D much better ju (Y) bra att du mår bättre raring. puss&kram

2008-02-04 @ 16:22:18
URL: http://glikia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback