här bakas det

Nu är jag som värsta desperate housewifen här hemma, bakar ett helt lass med bullar åt min älskade, så jag återkommer ikväll :)

Today I'm Susan Mayer

Your Result Susan Mayer
You're the cute, clumsy babydoll that some will love for your innocense, and others will hate for your phoniness. But they are just jealous of your irrisistable self. You hunger for true love. Beware not to love the drama more than the man!

Några av Lindas bilder från Bowlingen

image300

image301

image302

Nya hårfärgen

image298
är svårt att fånga den äkta hårfärgen på bild!

Kärlekskex

På Chrilles jobb får de ju smakprover på nya varor för att bestämma sig för ifall de vill köpa in de till butik eller ej. I tisdags hade det fått tre förpacknibgar med olika kex från brago, och en av de var kärlekskexan. Och söt som han är så tog han hem dom och gav dom till mig :) Kexen är bokstäverna som finns i puss, jag älskar dig, jag gillar dig och jag tycker om dig. Sen kan man skriva dessa små söta medelanden med kexen. Ur gulligt tycker jag, och urgoda med för den delen!

image297

Mysig morgon

Ska strax gå hem till christian och väcka honom. Vill hinna se honom lite innan jag ska iväg till jobbet.  Köper med mig lite gott bröd så vi kan äta en smaskig frukost tillsammans. Eftersom vädret envisas med att regna så köper jag med lite oboy sp vi kan göra varm choklad :) Jummie.

Just ja, jag färgade håret igår. Efter mycket tvekan valde jag en brun färg och la sedan i lite ljusare slingor som tyvärr blev röda. Det är ett sjuhelsike att få bort de röda piggmenten från håret.

Min älskling var med i tidningen idag!

image296

http://www.folkbladet.se/nyheter/finspang/artikel.aspx?articleid=3118640

Jag har köpt bil(ar)

Ja Ahlgrens alltså. De nya sur-sockrade är läskigt goda och perfekt lagom sura. Me like it!

post till mig

idag var det post till mig, IGEN! Så härligt när mkitt namn pryder kuverten. FIck mitt nya sim-.kort så nu funkar mitt abonnemang :) Och så var det ett kort från farmor, grattis-till-körkortet kort och inuti låg en 100-lapp som hjon tyckte jag skulle köpa pizza för. Hon är för gullig hon  :)




Godnatt

Nu ska Bono och jag hoppa i säng och vänta på att chrille kommer hem från hjärt-lung räddningskursen.

image295
I love you baby <3

min bebis

image294
Kan man vara sötare ?

Hemma hos oss

Vårt kök

image290

image291

image292

image293


kom hem

Bonisen och jag har festat till det lite med glass nu på morgonen i väntan på att Chrille ska komma hem från jobbet. De ringde från Tallbacken nu och jag ska jobba onsdag istället för imorgon. Känns lite trist då jag tackat nej till Björnen imorgon p.g.a Tallbacken. Men får nog ringa och höra ifall de inte hittat någon annan, för isåfall kan jag ju hoppa in.

Ska nog hoppa in i duschen och peela kroppen och ansiktet. Känns som om det behövs då jag sov med sminket i lördags. Sedan får jag dra på mig en varmjacka och ta med mig Bono ut i snön :)

Älskling kom hem nu ;)

image289

Ledig dag

Känns skönt att bara kunna slöa idag, pyssla lite hemma, mysa med Bonisen och allt sånt man inte hinner med de dagarna man jobbar. För imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb till kl 6 som gäller. Som tur är slutar Chrille tidigt idag så då kanske vi kan hitta på nått extra skojigt.
Ska nog ta med mig Bono ut en stund så hon blir lite lugn. Det kan behövad, just nu är hon vildare än vildast!

image288
my lovers ;) <3

Söndag kväll

image287
Sitter och myser i min nya dress, vilket jag iochförsig gjort hela dagen. Vi var och åt pizza förut, var riktigt gott faktiskt. Har nog inte ätit det sen vi var i London. Vi tog en promenad hem, vilket var skönt. Behövde röra lite på oss efter en dag inne. Nu slöar vi framför tvn men mina ögonlock faller snart ihop så sängen blir nästa destination.

Hemma hos oss

Vårt vardagsrum

image280
Soffan och bordet. Här sitter vi och myser framför tvn om kvällarna.

image281
Vår underbara tv :)

image282
En del av fönstret och lilla Bono på sin klätterställning.

image283
New York tavlan över soffan

image284
Två andra New York tavlor

image286
Älsklings alla skivor


Lördagen

igår förmiddag skulle pappa in till stan för att titta lite på brottning så då följde jag med för att springa lite i affärer.
Hittade äntligen en grön velourdress, den kommer bli ännu mer supersnygg då man är lite brun. Det vart också en foundation, nagellack, ögonskugga, sminkpenslar och bronzepuder. Letade efter något snyggt att ha på mig till kvällen men det var inget som föll mig i smaken.

blev inget Ikea idag, det tra vi på lördag istället :)

Bowlingfest

Vid 6 tiden intog vi bowlinghallen alla 13, Sandra var sjuk annars skulle vi vart 14. Vi började direkt med parbowlingen som resulterade i väldigt många strike (inte konstigt när vi var så många), en massa jubel och en hel del tävling. Efter 2 serier räknade vi ihop varje pars poäng och kom på så sätt fram till en segrare, nämligen Stefan, på andra plats kom Linda och Micke. Jag och Christian lyckades faktiskt knipa bronsmedaljen även om det nog inte var så mycket min förtjänst.  Det var en hel del dricka, lite för mycket för vissa kanske, men så ska det ju faktiskt vara :) Linda var chaufför och agerade därför fotograf vilket hon gör väldigt bra !
Jag fick också några skapliga kort trots att det var svårt när det var dåligt ljus, och folk rörde på sig.

Efter parbowlingen utmanades det en hel del, det vart kamp mellan bröderna Axelsson, Elin och Micke körde på en bana, Mamma och pappa mot Mari och Lasse och jag och Linda spelade med Gun och Johan. Jag kom iallafalla inte sist och det är jag nöjd över. Det flesta hann nog spela mot varandra innan klockan slog tio och det var dags att gå hem.

En helt underbart kul kväll :)

image275

image276

image277

image278

image279
resten finns på
bilddagboken :)

and my boyfriend are...

Your Result
 Aidan Shaw You like a good guy. A very sweet guy who wants to build a home with you, get married and have babies. You like serous relationships because this guy is not the player type, he's a real sweetheart.

i'm Cariie Bradshaw

Your Result
Carrie Bradshaw You are understanding and easy to relate to. Your life does not revolve around your work or school, but you do take it seriously. Nothing in the world will make you happier then finding the perfect pair of shoes to go with a perfect new outfit.

Lynette och Tom

image274

idag

Har vart och jobbat, tyvärr ösregnade det just de timmarna vi skulle vara ute.
Så där stod vu genomblöta och frös arslena av oss, inget vidare mysigt.
Men desstå härligare när vi kom in i värmen sen :)

Ska kanske följa med mamma och mormor in till stan för mormor ska köpa sig en tvättmaskin,
hoppas vi hinner titta i lite mer affärer, lönen har ju trillat in på kontot.
Förhoppningsvis blir det Ikea på söndag, så jag borde vänta med shoppingen tills dess, men vi får se!

My new darling


Rachel och Ross


hur söta som helst!

Torsdag

Fick jobba lite längre än det var tänkt från början, men det gör mig igenting,
ska även dit imorgon vilket känns superbra :)
Då får man en härlig lön som trillar in på kontot sen.

Ska åka och hämta pappa om en stund så ska vi bort till örjan och kika på mobiler och abonemang. Jag hoppas bara för allt i världen att jag får ha kvar mitt gamla nummer, har haft det enda från början och vill inte byta bort det. Men vi får väl se vad han säger om det.

Fika med Johanna sen, mysmys! Sedan dirket hem till Chrille och laga Tacos åt oss.


Stan tur och retur och ny mobil

Igår eftermiddag förljde chrille och jag med pappa in till stan för att hämta några dörrar han köpt,
vi tyckte att han behövde lite sällskap och sedan ville vi ju äta på Mcdonalds ;)
Vart lite trångt i bilen men det gick finfint!

Jag har bestämt mig att nu ska jag ha abonemang på min mobil, det är bra att alltid kunna ringa utan att behöva oroa sig för att pengarna ska vara slut. Dessutom använder jag den inte allt för ofta så det blir inga höga räkningar heller. Som det är nu räcker 100 kronor oftast 2 månader. Tänkte gå bort till Örjan sen och se vad det finns att välja på, är så trött på min mobil(trots att jag köpte den i sommras) så jag ska väl välja ett abonemang där man "får" en mobil också :)

Carrie och Mr Big



Som vanligt ser Carrie helt fantastisk ut!

Post till mig.

Två av breven idag var faktiskt mina, hurra! det sker ju inte varje dag direkt.
Lönepappret kom, var nöjd med pengarna som kommer rulla in på kontot imorgon. Ser verkligen fram emot det, är så shopping sugen just nu! Så något litet klädesplagg måste inhandlas. Blir väl en sväng till Ikea snart också, och där vet vi ju sen förut att pengarna försvinner riktigt fort.
Jag fick också lappen som medelar att min körkort finns att hämtas ut på posten. Precis som de lovade, en vecka efter jag klarat uppkörningen. Nu slipper jag traska omkring med passet jämt och ständigt.


Om jag vore en väska...

Enligt veckorevyns test skulle jag isåfall vara en Chanel 2.55.

och så gär lyder motiveringen:


DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...


Detta är påväg hem till mig!


är det inte hur gulligt som helst?
Kommer passa super bra i sommar till en enkel klänning!

Så var den dagen förbi...

Tiden går ruggigt fort, klockan är redan kvart i fem. Var den inte nyss 11 ? Imorgon ska jag jobba eftermiddagspass på Tallbacken, ska bli roligt att komma tillbaka dit. Har dock lite svårt med namnen ännu. men de kommer de med!

Sitter och dricker en pepsi max, det är ju så himla mycket godare än coca cola. Mina smak lökar har vant sig vid light/max så det är det ända som funkar i min mun. Vanlig läsk smakar bara socker. Jag tror egentligen inte att lighten är bättre än den vanliga, är nog kanske tillochmed sämre. Men vad gör det när den smakar ljuvligt?

Fika med johanna på torsdag, ska bli kul :) Har inte setts på ett bra tag nu, så det blir en massa tjejsnack  ;)


Sovmorgon

Det var så skönt imorses att både chrille och jag hade sovmorgon, det sker ju inte allt för ofta.
En som inte alls var glad över det var Bono, men det är ju som vanligt.
Hon tyckte inte alls vi skulle ligga i sängen, hon hade föredragit att vi varit uppe  och lekt med henne.
Så när det blev dax för frukost var hon mer än lycklig. Vi satt där alla tre, chrille och jag på stolar pch Bono mitt på bordet.

Det snöade faktiskt lite när jag senare traskade hemåt. Fast det var ju inte speciellt kallt så det smälte direkt.

Nu ska sanningen fram...

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på egen hand?
[x] Blivit arg utan anledning?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
[x] Bakat åt dig själv?

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu killar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Kvinnliga poäng: 20
Manliga poäng: 4

Det vart ju ganska tydligt...

Schitzofren

Jag skulle inte bli förvånad om stackars Bono blir schitzofren, för så många namn vi kallar henne för kan det inte vara lätt. En del lyssnar hon på och vissa inte.

*Bono, självklart eftersom det ÄR hennes namn
*Bonis(en)
*Bonolina
*Bibbi
*Bibbin
*Bibbibus
*Bibbsan

Dessa 7 namn lyssnar hon faktiskt på, tro't eller ej.

sedan har vi ju alla de där gulliga sakerna som gumman, sötnos, älskling m.m vilka hon totalt ignorerar!



Födelsedagskalas

Igår kväll hade vi födelsedags kalas för Andreas och Christian.
När vi gick dit blåste det som bara den, men det var också allt vi märkte av stormen.
God mat, dryck och prat gjorde kvällen ruggigt rolig, som alltid hos familjen axelsson/hammarlund!
Vi bestämde lite inför bowlingen nästa lördag, och det ska bli så himla kul, trots att jag inte spelat på hur länge som helst. Men förhoppningsvis är min andra hälft tillräckligt bra så han jämnar ut mina dåliga siffror, då vi tävlar parvis :)

Hela morgonen har vi städat och rensat garderoberna, så nu är lägenheten bebolig igen.
Vi har även fått undan den sista banankartongen, vilket är det bästa av allt.
En promenad ner till Ica för att handla lite, vilka vårkänslor man fick! Solen sken och det var faktiskt inte alls kallt.
Skulle kunna vart ute flera timmar i detta väder. Får hoppas det håller i sig nu!

Det var länge sedan, därför kör vi en lista!

hårfärg: röd-brun
ögonfärg: blå, bara blå.
beroende av:  pepsi max och Christian
hur mycket smink använder du dagligen? foundation, puder, mascara och läppglans.
vad har du ätit idag? 2 mackor och 1 glas juice
dagens klädsel: Svart stor tröja och grå strumpbyxor
senaste låt du hörde? Lars Winnerbäck - om du lämnar mig nu
vilka hårfärger har du haft? Svart, brunt, brun-rött, blondt
vad gör du på helgerna? Umgås med Christian, och annat skoj
brukar du bädda sängen? Oftast
hur mår du just nu? Mycket bra :)
senaste bok? Vänninan
vem vet mest om dig? Christian och Hanna
vem var den senaste personen du umgicks med? Christian och Bono
piercings: Det har jag ingen
tycker du om någon? Ja, det är klart.
önskar du att du bodde någon annanstans: Neej, är väldigt nöjd som det är
trivs du med hur du bor? samma som ovan
tycker andra att du är attraktiv: ska man tycka det?
vilket shampoo använder du: Sunsilk
vad är du rädd för: spindlar är väl inga favoriter
var är du nu? hemma hos Christian
saknar du någon nu? Jag saknar Christian så fort vi inte är tillsammans
vad har du för framtidsplaner? måste börja plugga!
vad drack du senast? apelsin juice
vad har du för planer till helgen? kalas, kalas och mys
har du en hårborste i din väska? Nepps
vill du ha barn? Ja, det vill jag absolut.
vilken färg har du på dina underkläder nu? Röda
har du nypt någon i häcken: Det har jag säkert.

image267

Tårta

Idag ska vi hem till mamma och pappa och fira Chrille eftersom han fyllt år,
jag får väl vara med på ett hörn för firning av körkortet.
Så idag ska det köpas tårta, mums!
Då är det stora problemet bara vilken ska man välja ?
Jag har försökt få Christian att välja så jag sliper det svåra beslutet,
men han total vägrar!
En prinsesstårta är ju aldrig fel, men samtidigt den man äter "oftast",
pärontårtan är ljuvlig, och landskapstårtan lika så.
Från början var det mellan de 3 de stod, men sedan kom jag på att Frödinges Schwartswald är ju också supergod.
Det tåls att tänkas på vilken tårta jag ska välja :)


idag

Började jobba 07.45 imorses, och sedan dess har det vart full rulle.
Var på Tallbacken för första gången och det ska bli jätte kul att komma tillbaka och jobba nästa vecka :)
Så härlig personal och en massa gulliga barn.
Följde med mormor och valde 2 blommor som grattis-till-körkortet, vart några lila/rosa som jag inte vet namnet på.
Väntar på att klockan ska slå 6 och min man slutar jobba.

I DID IT :D

KÖRKORTET ÄR ÄNTLIGEN MITT!!!!!

image212

Vårkänslor!

image273

Klänning
Asos
Väska HM
Armband HM
Solglasögon HM
Skor Hav2have

Christians dag

Nu lider dagen mot sitt slut, och jag ser framemot att krypa ner i sängen.
Vi har firat Chrille hela eftermiddagen, fikat, öppnat paket och ätit god mat.
Allt som hör födelsedagar till.
Av mig och Bono fick han 6 lila vinglas, en svart-grå rutig skjorta från carlings och tv spelet Need for speed.
Han blev väldigt glad och har suttit klistrad vid spelet ett bra tag.
mina föräldrar var här och fikad och av dom fick han 6 snaps glas och en dvd dokumentär om Arn :)
Jag har haft en super härlig dag och jag tror Christian har haft det med.


Härlig helg

Igår gick vi upp skapligt för att städa av lite här hemma, är riktigt trist men känns jäkla bra när det är klart.
Sex and the city förgyllde min dag, och snart är boxen färdigtittad.
Måste nu hitta något nytt att fastna i. Tack Gud för DVD boxarna ;)
På kvällen lagade jag födelsedags mat åt min älskling, trots att det är idag han fyller.
Men eftersom han jobbar pch sådär passade det bättre igår.
Nu väntar jag på att han ska komma hem och öppna sina paket.

Nej det är ingen vanlig dag...

... för det är min älsklings födelsedag. Hurra Hurra Hurra!
Grattis på 24 årsdagen baby :)


Now and forever my love

image272
Ingen kan älska som vi <3

Ikea shopping

Både jag och Christian fick i julklapp presentkort på Ikea. Så inom en snar framtid ska vi dit och shoppa loss.
Vi har redan nu spanat in lite som gärna får följa med hem. Sedan blir det väl en hel del impulsköp, som det ofta blir på ikea ; )

image271

Friday

Idag är det fredag, vilket alltid är skönt.
då vet man att det är 2 dagars ledighet med mycket sömn, mys och annat trevligt.
Fredag är nog faktiskt min favoritdag :) Fast lördag är inte fyskam heller.

Har totalt missat att gossip girl har kommit i gång efter jul uppehållet så nu har jag två nya avsnitt att avnjuta.
Är underbarta att luta sig tillbaka för att följa Seerena, Blair, Nate och Dan.


XOXO
 hahha ;)

Vi är med tv

Igår blev jag tillsagd att jag måste befinna mig i lägenheten mellan 11 och halv 2
för då ska tydligen en 50 tums tv levereras.
Varför har ingen(läs christian) sagt något till mig innan?
Tydligen skulle det vara lite av en överraskning.
och det var ju gulligt tänkt :)
så ikväll blir det desperate på storbild:D

i'm waiting

Gick precis upp, skönt att sova ganska länge för en gångs skull : )
Väntar nu på att min man ska ta sig upp ur sängen, släpa sig till telefonen och slå mitt nummer.
Ja, jag sov alltså hemma hos mamma och pappa inatt, annars hade han ju inte behövt ringa. haha
Tänker övertala honom att vi ska ta oss en fika idag, vill nämligen köpa semlor.
Har sett att de små(stora?) godbitarna finns att köpa nu.
Ska bli så mumsigt.

Christians födelsedag närmar sig med stormsteg och jag har faktiskt köpt alla presenter.
Så jag känner mig cool lugn inför detta, behöver bara inhandla ingredienserna till maten jag ska laga.
Vi har bestämt att hyra bowlinghallen, hela familjen Axelsson plus micke, elin, mickes föräldrar  och mina föräldrar. Både Christian och Andreas fyller ju nu i helgen och sedan rycker Andreas in i lumpen snart så då blir det en födelsedags/avskedes fest  =) Ska bli riktigt roligt!


Min första kokbok

Idag har jag inhandlat min första, alldeles egna kokbok nämligen de desperata hemmafruarnas.
En massa fina bilder och säkerligen en massa härliga recepet :) Här ska lagas mat!


Idag landade också den 3 säsongen i brevlådan
så nu vet ni vart jag håller hus :D

Helgen

Bion i fredags var superkass, satt och skruvade mig hela filmen och önskade at den snart skulle vara slut.
Men det var trevligt sällskap och jävligt goda popcorn  :)
Resten av helgen har jag hngt i soffan med min man, båda två lite halvkrassliga. Så det har verkligen varit supermysigt. Lite Guitar Hero har också spelats, inte utan att jag blir lite stolt över mig själv när det går bra. haha.

Idag har jag jobbat, vart ute i snön med småbarnen, dragit runt dom i pulkor medans dom skrattar och ropar ot,ot (vilket på deras spårk betyder, fort, fort! )

Inhandlat en massa god frukt så ikväll blir det fruktsallad framför tvn med christiandarling.

sjukling

my baby är sjuk och gick t.o.m hem från jobbet idag. Så nu ligger han antagligen och sussar å sött i sängen medans jag tog en sväng hem. Han behöver vila utan någon som stör. Tänker baka något gulligt och ta med till honom ikväll, det behöver han min skrutt :)

Snön ligger vit på taken

Bioiljetter är bokade till imorgon : ) Arn ska vi se, och det ska bli så roligt och mysigt. Känns som om det var tusen år sedan jag var på bio. Elin och Andreas ska följa med, då blir det extra skojigt för dom tycker vi om!
Igår gjort jag tamefasiken igenting. Var på körskolan på morgonen och köpte sedan med mig färskt frukostbröd och winerbröd hem till pojkarna(älskling och andreas), det var riktigt uppskattat! Under förmiddagen pysslade jag med gardiner, strök lite och tog bort julsakerna. Så nu är det vår i våra fönster. (trots att det ligger minst 1 decimeter snö på marken utanför). Vi var och handlade, och sedan var det mys i soffan resten av dagen.
Jag såg på sex and the city i flera timmar, chrille spelade lite xbox och sedan såg vi en film. Urmysigt!

Igår var det mest blask ute så jag fick en chock i morses när chrille bad mig dra upp persiennerna och hela gatan låg vit. Bono tyckte det var minst lika intressant och ägnade en timme åt att sitta där och titta på snöflingorna.


2008

Det kommerta ett tag innan man lär sig skriva 2008,
jag har ju precis lärt mig att det ska vara 2007.

Vi åt en god middag när vi i kommit fram till Mari och Lasse,
satt och pratade en hel del för att sedan gå en tipspromenad (inne då förståss).
Efteråt pratade vi lite mer, åt efterrätt och hade en annan liten tävling.
Linda hade gjort ett så fint bildspel med bilder från året som gått,
de första var från förra nyårsafton och de sista från juldagen.
Det vart många skratt :)
Vid 12 slaget stod vi ute och skålade och tittade på raketerna.
När det nya året var här traskade vi hem, för christian skulle ju upp imorse och jobba.
Vi mötte Hanna, Olle, Adde och Eve som stod och frös :)

GOTT NYTT ÅR :)