Brighter the sunshine

det regnar ute, åh det är inte lite det heller. det öser ner. nästa så jag blir rädd:O lugn åh slapp dag i skolan, köpte ett linne. sött som tusiken. det ska få följa med på klassutflykten imorgon. vi ska grilla åh bada om vädret tillåter villsäga, annars blir det film mys i klassrummet, me love it<3 Samhäll b prov imorogn för högre betyg, det kommer gå åt skogen för lilla sanna har inte pluggat ett skit : / jävla hon! men jag orkar inte, därför skiter jag i det.  dumt men sant.
längtar tills helgen.

Kisses and loves*

Vi två, 17 år

60134-45

Skyll dig själv ingenting händer här
Men det gör ingenting om dina händer är här
Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig
Men nej, för jag har inte sett nån som dig än...
Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år
Och dom säger bla, bla, bla, bla
Du fattar ingenting
Och du svarar cha, cha, cha, cha
Ni får mig vart ni vill

Och dom säger bla, bla, bla, bla
Du fattar ingenting
Och du svarar cha, cha, cha, cha
Dom får dig vart dom vill

Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år
Sen vi var 17 år
Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år


Jag tror att det är sant som håkan säger, jag är iallafall förlorad i dig. vi var 17 år, det var bara du&jag. Nu är vi förlorade, det kommer aldrig bli vi. varför kan jag inte bara inse det? Jag har så svårt för sånt, det kan ta år. jag har vart med om det förr, jag vet hur sånt här funkar. men på nått sätt är våran kärlek som vinden, man kan inte se den, men man kan känna den. Jag vet att du känner, nått känner du. snälla låt mig få veta, berätta för mig. jag lovar att  inte göra dig bevsiken.<3

Kisses and loves*


Babty, join me in death

godmorgon

Sovmorgon enda till klockan 20 i 12 (: det är loooovley. då har vi skapande verksamhet, jag tror att det kommer bli skoj som alltid . detta är nog sista skapande nånsin, det känns väldigt tråkigt måste jag säga: / det gäller att njuta ordentligt denna gången då. sen har vi rast i typ 1 timme, då ska elin åh jag uträtta nåra ärenden medans madds pluggar åh står i. Sen har vi svenska, åh efter det är det hemdax. skön dag, trots att vi slutar vid 4 :P På fredag är det shoppingdax med jessica, det kommer bli mega kul :D bi ska shoppa tills vi stupar. Åh så är det långhelg igen, då blir det johan åh sen myskväll med brudsen.
åååw har försten fått världens gudomligaste linne nu, så jäkla fint sådet inte finns. Vitt med lite brodyrer åh volanger, sen är det knyte på ryggen, så det ser ut lite som en korsett därbak.

nu vet jag vad mina läppar är till för, jag vet att det är fel men det känns så skönt

Kisses and loves*

nu vet jag vad mina läppar är till för, jag vet att det är fel men det känns så skönt

60134-49
Slapp dag i skolan. svenska sen rast från halv 11 till 2 . elin, madds åh jag hade picknick som vanligt :) köpte massa gottigt, frukt åh chokladbollar åh allt. sen fikade vi ute. det var riktigt härligt. trots att regnet hängde i luften. på tordags ska vi grilla åh bada med klassen, det blir nog trevligt om vädret bara håller i sig : ) åh det blir solsken. på fredag blir det shopping för hela slanten, då kommer pengarna gå åt. =D oxelösund till helgen då. trevligt trevligt :D

Jag tycker om dig, jag rår inte för det. jag bråkar hellre med dig än älskar någon annan, den saken är klar!

Kisses and loves*
We are one, but we are not the same

godmorgon

Igår var det datafridag hemma hos oss, så därför ingen blogg för sanna. men nu är jag back in the game. söndagen tillbringade jag först med elin, cissi åh martina hemma hos cissi, vi spg en film som cissis pappa spelade in i lördags när vi var på fest^^ den var la knasig^ ^men joel kinnaman  var med<3
Sen gick jag åh mötte jessica vid Bhallen, vi vandrade hem hit åh pratade en massa, kollade i skolkatalogen åh pt tacos, mums:D vi hade verkligensuperskoj. om tre dagar ska vi shoppajävel ; ) vi räknaer ner dagarna eller hur gummsan ; D
Sanna måste plugga på samhällsprovet, men hon orkar inte, det kommer gå åt skogen : )
johan i helgen nudå? skulle vara skoj  : ) han flyttar juh snart till Barcelona: / om två veckor. jag kommer dö av saknad. jag hatar att du alltid ka flytta runt johanlilla>.<

60134-48

Kissses and loves*

Jag vara bara inte gjord för dessa dar...

Godmorgon  :)

Var på coktail party igår hos malin :) det var trevligt, mycket god mat åh massa kul folk. vi hade det myspys framför tvn på kvällen tjejjor . Efter partyt gicv madds, elin åh jag med martina hem åh sen fortsatte vi en sväng ner på centrum, det var rätt mycket folk ute faktiskt. vet inte hur många som tutade eller bjöd in oss till fest:P på dagen var jag på kalas hos elins lillasyster agnes, det var så mysigt så. massa tårta åh bullar, åh kakor.

Ska nog leka med jessica idag, ska bli kuligt  :D

Kisses and loves*

magiskt men tragiskt

Godmorgon

Att vakna till håkans härliga röst, finns det något bättre? Neeejfaan, det gör det inte. jag kan lyssna på den karln hur fakking länge som helst. tårar rinner när han pratar. man vill alltid leva med den mannen nära hjärtat!
Idag ska jag på 18 års fest hos malin som blitt stor flicka : ) så kul ska dte bli. måste bara fixa håret åh allt. lär la ta nåra år ; ) så fina så kommer vi att vara :) vi ska typ vara utklädda till snobbar. woohoo  :) jäkla jag är så himla glad idag, jag vet inte varför. kanske finns det någon anleding, kanske gör det inte det. men det spelar ingen roll. glädjen är viktigaste. nu måste jag dansa vidare till hååååkans toner : )

60134-44

kisses and loove**

den här gången kanske världen förstår oss

60134-4760134-46

Kapten Hellströms salsa

har nyss sett världens underbarste man på tv, HÅKAN the one and only HELLSTRÖM. mannen som är mer än alla andra, vad ni än säger. det är så at tårarna kommer, hans röst smeker mina öron och man vill inget hellre än att krama honom. han är det vackraste det är absolut säkert. nu måste jag lyssna på håkis<3 man kan inte ha en favorit av alla hans låtar, man älskar dom alla.
HÅKAN JAG ÄLSKAR DIG, DU HAR ETT HJÄRTA STÖRRE ÄN HELA GÖTEBORG.

Håkan låtar today:
Nu kan du få mig så lätt
jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig
brännö serenad
de fulaste flickan i världen


60134-45
Den som inte älskade håkan ikväll, har aldrig någonsin älskat.

Kissses and love*


När flytet är i luften, då är lyckan varje dag. om man är positivt som fan så går allting bra.

Har pratat med elin i telefonen i nåra timmar nu, urmysigt gummsan :D samtidigt pratade vi ock på msn. vi är hel knas :D men det var en snygg bakgrund vi hade i allafall  ; ) det går inte att komma ifrån det inte. har vart på viberga åh handlat med pappa åh mamma idag. det var kör över hela stället, bara för alla odugliga pensionärer som var där åh trängdes   :/ men jag köpte glass :D mums^^
Malins 18 årskalas imorgon nu då, vi ska vara finklädda , lite snobbiga sådär. jag ska ha guldlinne, vittlångt halsband, vita jeans, vita stövlar åh en stor knut med massa hår; ) jag kommer se gorgeous ut ; )

60134-43

Kissses and love *

I won’t let this build up inside of me

Tänk om man kunde frysa ner ögonblick. och alltid få vara just i den stunden där man är som lyckligast. i en sån stund där man skulle hugga av båda armarna för att uppleva stunden igen. Det ögonblicket när det bara finns du och jag, och vi är hjältar! Men det funkar inte i verkligheten, visst kan man fota en bild av hur allt såg ut, men den bilden är känslolös, man känner inte doften, man hör inte ljudet och man känner inte spänningen mellan två människor. Jag har ett sånt ögonblick som jag skulle vela varade föralltid. Jag har det på bild, så när jag tittar på den minns jag. Men det är inte verklighet. Jag oroar mej ofta för att jag ska minnas fel, tänk om det inte var precis så? Jag kanske bara har drömt orden, lukten och spänningen mellan dej och mej? Vet vem? Du vet, men kommer du ihåg? Jag tror att du minns mer än du vill, att det sitter där långt inne i hjärtat, precis som för mig. men du döljer det så jäkla mycket bättre än jag gör. men kanske är det ditt sätt att bearbeta allt? Ditt leende mot mig igår, fick mitt hjärta att bli eld och lågor, men baar för stunden för så fort jag inte ser dej eller dina ord så blir jag osäker. Men det gör faktiskt inget, för den underbara stunden när det verkligen är du och jag mot världen är så mycket värd att jag skulle göra allt bara för att få uppleva den igen. Jag längtar efter det igen, jag längtar efter din doft, dina ord i mitt öra och mest av allt längtar jag efter dig.

Det är samma spel det är samma stad
Det är nya ansikten men samma hat
Då bäst just nu samma poäng
samma poser men ett annat band på scen
Ta min hand och kom så går vi vidare


Kisses and love *

I'm leaving today, leaving it to change

Godmorgon

klockan är juh inte allt för mycket, men jag kan fasiken inte sova>.< det är lite små illa faktiskt. men jag får njuta desstom mer av dagen. vad nu denna dag går att njuta av. regnet står som spö i backen, åh det är mörkt åh ruggit. jag mår inget bra idag, så jag ska absolut bara vara hemma, orkar inget mer. kanske se på film, bara ta det faaking lungt. inte så mycket datahäng idag iaf, har fått nog av denna helvetes maskin. hiih. jag säger som niklas<3: egentligen borde den brinna i helvete, men i grund åh botten behöver jag den.
Nu tänkte jag faktiskt vara duktig åh plugga lite, ojoj applåder: )

kissses and love*

i'll stand by you

har suttir här hela dagen känns det som. får dåligt samvete utav bara faaaaaan!  jag borde göra nått annat. jag har juh iof sett på fotboll med papps, KIMPAN<3 var med åh då blir man såå glad. han är vacker dne mannen. så vacker att man vill äta upp honom doppad i choklad : )
skla nog trakassera jenny åh linnea nuu: )

Kisses and all my love*

Another You

fick en superfin låt av jessica förut, sitter åh lyssnar på den om och om igen. på nått sätt är det en låt som jag skulle behövt för ett år sedan, men bättre sent än aldrig som dom säger : )
den är totalt loveley. jag vill hyra film, men inte själv : ( jag måste hitta nån som vill se film med miig. är det någon som är ledig just call me: D


So many times I was alone I couldn't sleep
You left me drowning in the tears of memory
And ever since you've gone, I found it how to breathe
Cause there was so much that your heart just couldn't see
A thousand wasted dreams rolling off my eyes
But time's been healing me and I say goodbye

Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again for sure
I'll find another you

Could you imagine someone else is by my side
I've been afraid he couldn't keep myself from falling
My heart was always searching for a place to hide
Could not await the dawn to bring another day
Your not the only one so hear me when I say
The thoughts of you that just fade away

Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again for sure
I'll find another you

Sometimes I see you when I close my eyes
You're still apart of my life

But I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again for sure
I'll find another you
I'll find another you


julie - rainbow warrior<3

Julia måste vara en av dom bästa! hur kan hon alltid få mig så glad? jo för att hon är en stjärna, en stor stjärna som lyser bättre än alla andra :)

julie - rainbow warrior säger:
meh fy fan va livet suger ibland
men en tjej sa till mej så här:
när du går å lägger dej på kvällen, vad eh du mest nöjd/glad över? inte eh de att fått mvg på ett prov! lr att du gjort något du ångrar? de eh dom bra stunderna med dina vänner å tänk då att varje kväll ska man ha något att vara glad/stolt över : )

julls

Kissses and looves*


Jag är kär i den fulaste pojken i världen

ska snart hoppa in i bastun, fryser som en tok. jävla väder^^ jävla allt.
jag blir så fruktamsväret trött. jag orkar inte. varför ? jag ger upp orkar inte bli bevsiken. längtar tills fredag , shopping med jessica, det kan behövs. tröst shoppa litegranna är aldrig fel om man säger så ; ) vi har planerat allt som ska inhandlas, åh det är inte dåligt med grejjor det inte.  pengarna kommer vara slut : (
Soffi sa till mig förut, även om han är snygg på utsidan så har han den fulaste insidan. tack gumman<3 det hjälpte faktiskt.

jag rår inte för det, men jag är kär i den fulaste pojken i världen.

Kisses and love*

Jag tål inte att se er två tillsammans

godmorgon

Det är dåligt väder idag. jag får ångest. igår kväll så var elin åh jag hemma hos cissi. när vi gick dit så sshoppade elin åh jag loss på lidl, ett packet med snickersglass(9st) åh en stor påse grillchips, vi skulle riktigt frossa i oss eftersom vi sörjde(fråga mig inte vad). sen vandrade vi hem till cissi. där såg vi fröken sverige åh åt upp allt vårt goda som vi shoppat. Elin beslöts sig för att en sista gång försöka hitta sin barndomskompis i skolkatalogen, åh tack gud! efter 40 minuter så stod hon där svartklädd åh ful. haha. jag har nog inte skrattat så mycket på länge. jag började nästan tjuta så roligt var det. men elin tyckte hon var så söter så. när vi gick hem från cissi gick vi förbi ettan, åh där spelade våran svenska lärare Peter. så vi lyssnade lite , Ung & kåt spelade dom, vifaan va braa det var :) han är kung peter ;)

Kisses and loves*

I dina ögon

Marknad åh det verkar som hela finspång är ute:P fyfasiken. elin åh jag skippade skiten åh gick hem istället. så jäkla onödigt att ta sig upp igen åh sen ner. Lov nu enda till måndag, det är skönt. men vad fasiken ska man göra? noll planer känns det som. hoppas verkligen nått dyker upp. :)

Har du gjort vad du ska
Är hon bättre än jag, är du
lika lycklig som du var
det är trist att vara den som sitter kvar här ännu
Jag tål inte att se er två tillsammans

Bor du kvar där du bor
Jag fick ett flyttkort där du fråga' mig hur livet var
Det är inte som du tror
Du vill att jag skulle hälsa på och se vad ni har
Men jag tål inte att se er två tillsammans

I dina ögon
var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon

Du sa: Jag vet vad du vill
Jag sa: Jag vet vad du tror, jag tror
Bara vänta lite till
Så får du tro vad du tror, du vet vart jag bor
Du får gärna komma hit och skrämma mörkret

Kisses and loves*

You get in the car, take my keys, And then you proceed to drive me crazy.

Godmorgon

Solen skiner iallafall, jag ser det vädligt positivt eftersom går dagen bestod av regn, regn och åter regn. Det regnade när jag cyklade till skolan, keps på och håret såg ut som en risbuske när jag kom till skolan. På rasten var det ett kort regnuppehåll så madds, elin åh  jag traskade till lidl åh handlade den mest bedårande glassen<3 Jag orkade dock inte hela åh skänkt den till matsie :) Fotboll på kvällen efter en dag av onyttigt ätande, åh det hade juh vart bra om det nu inte vart för det att vi TITTADE när andra sprang runt och svettades. 1 - 0 till Torstorp.

Varför bryr jag mig? jag trodde att jag kunde ignorera allt. men icke^^ jag visste inte vad jag skulle göra, vart skitförbannad. tårarna var allt för nära. det är faan pinsamnt. varför hamnar jag alltid i dessa situationer? kan jag inte bara låta bli att bli kär, det slutar alltid så här. jag vill inte. jag orkar inte förstå. jag vill inte veta.

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems likes such fun
Until you lose what you had won


Kisses and loves*

Leende guldbrunaögon har jag förälskat mig i

Godmorgon darlings

Tisdagmorgon åh jag sitter här som always. har problem med vad jag ska ha på mig, vädret är opålitligt.när som helst kan det börja regna (antagligen så fort jag går ut). så kjol känns inte riktigt rätt, men samtidigt är det juh maj snart juni, då ska man kunna ha kjol. det är faktiskt lag på det(nästan iallafall) det blir la jeans åh en tröja  :/ som vanligt, jag känner mig så himlarns tråkig. Hjälpte kusin Linus med hans data igår, karln är 22 år åh klarar de inte själv, herregud! det är juh super enkla saker ;) hiih. han är knasig. ska nog fortsätta med det idag , finns juh en hel del kvar om man säger så^^
Marknad imorgon, känner inte för att gå dit, men vi får se. jag är juh pank tyvärr : ( men gå ner åh umgås kostar juh inget:P
igår fick vi fika av våran lärare lena, det var riktigt mysigt. men det är nog för att vi är en sån mysigklass, om man räknar bort vissa. fick MVG - på min lägerplanering, blidde lite sur för jag hade nog faktiskt velat ha MVG : / jag hoppas på iaf ett VG i slutbetyget från lena : )
Skolan är juh faktiskt snart slut, det är inte klokt. jag tyckte nyss det var jullov. snart  är jag 18 åh vuxen. huu. det skrämmer mig nått så förskräckligt. vill inte tänka på det.
neej nu måste jag fixa ordning mig.
tjingeliiing babes: D

kissses and loves*

where ever you will go

hade en mycket trevlig kväll hemma hos adde igår. allt som kunde gå fel gick ock snett. han grillade kokkorv, ställde in platsbyttan i ugnen så att den smällte. hejja adde :) Maten var mycket god, även om jag tror att det var emma som hade tillagat den ;) kyckling, sallad och klyftpotatis. vi tjejjor plockade av maten medans jonas, jens, robin, nicko, mårten åh andreas tittade på hockey, eller okeej andreas hjälpte ock till att duka av. sen fick vi välkomnsdrinkarna som var hallonmilkshake, mycket goda. Vi tittade på ESC eftersom det regnade åh vi inte kunde spela kubb. Daim / snickers tårta fick vi med hallon åh vaniljsås. åh när man var helt proppmätt ställde dom fram en massa chips, popcorn , ostbågar åh godis. det var nästan att man rullade hem. eller dte gjord ejag juh, vi rullade i nickos bil. han var så gulig åh skjussade hem mig mitt i natten : )

Vart på konfermation hos kusin  elin idag, tråkigt i kykran men god mat åh tårta hemma hos dom efteråt. fick ock träffa farmor åh kenneth, det var mysigt :)

Kissses and loves*

You've made a fool of everyone

Moster åh kusin har vart här på fika. mysigt åh trevligt som alltid. borde egentligen ta en dusch åh fixa mig innan vi ska till adde, men jag orkar verkligen inte. Nu vart jag ock bjuden på schlagerkväll hemma hos cissi, alla brudar skulle vara där åh mysa. men jag har redan lovat att komma på grillparty hos adde, så det är planen för kvällen. Om det bara kunde sluta regna, det hade vart lovley. sooooolsoooolsoooool, snälla det är verkligen behövligt nu. så sverige får torka upp lite. : P Jag är shoppingsugen utav bara fasiken nu alltså ; ) tur att jag snart fyller år, för då rullar pengarna in åh jag kan shoppa jävel sedan :D Såg en skitsöt klänning som jag bara MÅSTE ha! sen har jag juh en blus att hämta som jag beställt från H&M. jag hoppas den sitter lika fint på mig som i katalogen. den är helt underbar!

Kisses and loves*


Take my photo off the wall, If it just won't sing for you

meninglös dag. jag är arg. denna dagen suger! har suttit åh spelat med mats, men nu skulle ha dra. jävla han^^ vi som hade det så himla skoj åh allt.
ser framemot kvällen hemma hos adde, det ska bli skoj :) han verkar tycka det ock faktiskt. hoppas solen tittar fram åtminstone lite. är trött på detta väder. vad fasiken ska man ta på sig  ? Det är för kallt med linne, men hur kul är det med tjocktröja mitt i sommarn? jag få rycket. kjol eller byxor är ock frågan. lutar åt uppvikta jeans åh en svart tröja. men det känns juh så vardagligt. Men vädret bestämmer juh faktiskt, så det är la inget att göra åt :(
jag måste göra nått nu, får sittsår annars!

kisses and love*

Love the high above

Har nyss kommit hem från Norrköping. vi körde jossan åh henns kompisar dit för dom skulle fjortisshoppa, åh så skjussade vi jenny till jenny. En kort sväng på Lagerhaus där jag vart kär i varenda pryl sen åkte mamms åh papps åh jag till jysk åh handlade dynor till baden-baden stolarna. en mascara fick jag med mig hem med det var ock det enda. jag äger nämligen inte ett enda öre: / illa.
Jag borde hitta på nått att göra, men jag orkar inte. får la sitta här åh uggla för ikväll ska vi nog till adde åh grilla. ska bli trevligt som tusiken. jag hatar att inte få träffa honom så ofta längre. förut umgick vi varje dag, men man glider juh ifrån varandra tyvärr. men kubb, grill åh snack om vädret tillåter:D
ska lyssna lite på uggla<3

Kissses and loves*

Jag hoppas ändå, att det tillslut ska bli vi två.

Morn Morn

Var hos cissi igår med elin åh martina. när vi cyklade till godislagret för att möta cissi började det spöregna. vi såg ut som blöta små katter åh folk glodde som tusiken. efter nån timmes väljande utav film valde vi en som jag, cissi åh elin redan sett. men den var underbar. Ashton Kutcher såg gudomlig ut. vi köpte en massa massa godis ock, trots att elin bantar ;) hon är så söt. Efter filmen tittade vi i skolkataloger. det var mysigt tills elin fick ett ryck. hon skulle till varje pris hitta nån barndomskompis, men hur mycket vi än letade så fanns hon inte där. jag flabbade hur mycket som helst, det gjorde vi iof allahoppa, vi var verkligen övertrötta. jävlaigt kul hade vi iallafall.
Ska snart inte till stan, till jysk med mamms åh papps, är skönt att bara komma hemifrån lite.
Jag längtar tills när jag ska få prata med min robin<3 i telefonen, jag saknar hans röst sådär superdupermega mycket.

MAGNUS UGGLA<3

Kisses and loves*

Magnus Uggla<3

Vi 2
Tänk att vi som älskar varandra
utan förbehåll
Lever tätt ihop med andra
på varsitt håll

Fast den tid som vi stjäl för att ses
känns det så underbart
Men när kvällen gått och vi båda måste ta adjö
står det klart

Jag älskar dig så, och vägrar kan inte förstå
för jag hoppas ändå att det till slut ska bli vi två
Har tappat kraft och luft
förlorat allt mitt förnuft
för att kunna förstå att det lär aldrig bli vi två

Ofta har jag gått och längtat
velat satsa mer
Men lika många gånger tänkt att
helt lägga ner
För jag vet det är fel det vi gör
mot dom som vi bedrar
Men om vi slutat ses har jag alltid kommit fram till
samma svar

Jag älskar dig så, och vägrar kan inte förstå
för jag hoppas ändå att det till slut ska bli vi två
Har tappat kraft och luft
förlorat allt mitt förnuft
för att kunna förstå att det lär aldrig bli vi två

Håll mig hårt, ta min hand, låt oss älska här och nu
Snart ska du gå till din man, och jag ska hemåt till min fru

Fast jag älskar dig så, och vägrar kan inte förstå
för jag hoppas ändå att det till slut ska bli vi två
Jag älskar dig så, och vägrar kan inte förstå
för jag hoppas ändå att det till slut ska bli vi två
Jag älskar dig så
Jag älskar dig så
Fast det lär aldrig bli vi två

Minnena av dig
går omkring i våningen som vi byggde om
när vi var ett par
allting här inne, varenda liten sak från golv till tak
har du lämnat kvar
saker från den perioden, när vi var tillsammans
att fyra år kan kännas kort
trots den ganska långa tiden,
så lär jag komma över , jag lovar jag ska glömma bort

Jag kan aldrig sluta drömma
att du ligger här och sover nära mig
jag kan aldrig nånsin glömma
när jag vaknar upp med minnena av dig

minns den kvällen , jag tog en chans, bjöd upp till dans
direkt i entren,
nyårsfesten, du blev så full, och gick omkull
mitt under supén
eller när vi for till london och shoppade hysteriskt
och alla pengarna tog slut
tiotusenmeterssklubben påväg ner till Ibiza
ja, allt det där ska suddas ut

Jag kan aldrig sluta drömma
att du ligger här och sover nära mig
jag kan aldrig nånsin glömma
när jag vaknar upp med minnena av dig

jag kan slänga dina kläder,
poträttet som du hatar
det där jag tog när du klippt lugg
fast jag kastat alla crémer,
och torkade buketter så hjälper inte det ett dugg

Jag kan aldrig sluta drömma
att du ligger här och sover nära mig
jag kan aldrig nånsin glömma
när jag vaknar upp med minnena av dig

Den mannen är otrolig <3

kisses and loves*Kan det vara kärlek?

Sitter åh laddar hem massa Magnus Uggla, den karln är nämligen ett snäpp bättre än resten. det vill jag lova. Har snart alla skivorna på datorn, gött de : ) sen kan  jag lyssna ihjäl mig. Har nyss ätit lite glass med chokladsås som jag gjort själv, onyttigt värre måste jag säga. men vad tusiken ska man göra? jag är hungrig, åh mamms verkar aldrig komma hem :( så då får man ta vad som finns. hiih.
Undrar om jag inte skulle ta åh göra lite nytta, städa t.ex. känns så jäkla onödigt att sitta här i flera timmar åh inte göra nått. kan lika gärna ta tag i allt nu. men jag orkar inte, benen bär mig inte. usch. huvudet gör ont, revbenen gör ont åh jag klagar värre än nånsin. nu får det vara slut på detta sanna^^

Kisses and love*

With or without you?

Onödigt att ens åka till skolan idag. hade bara en lektion, åh vi gjorde nada. fick reda på betygen sen satt vi bara åh lekte lite. hängde gubbe åh lite så. VG fick jag, jag är nöjd faktiskt. hade inte räknat med nått högre heller så:P Peter ställde in provet vi skulle haft i historia, tack gud för det! hade aldrig klarar av ett prov till, det räcker med samhällen. vi tusan! :/ känns som om det är hur mycket som helst nu som ska göras. när ska man hinna ?

Jag tänker på dig, helahela tiden. tjatar om dig så elin åh madde snart kommer slå ihjäl mig om jag nämner ditt namn en gång till. men det är la detta som är kärlek. tänk om du kunde känna det samma...
hur ska jag klara av att inte ha dig där? jag har visserligen klarat mig igenom ännu värre kärlek en denna, men nu när jag kan se dig varje dag känns det hemskt. with or without you?

Kisses and all my love*

Hard Rock Hallelujah

godmorgon

Orkade såklart inte se schlagerskiten igår, men Lordi gick vidare åh tacka gudarna för det<3 Jag är bara så orriterad på carolas attityd, hur kan hon ha vart så säker på att hon skulle gå vidare ? jag fattar inte det. låten är ju ingen hit direkt, åh hon är inte det minsta snygg. ååh suck*
Historia direkt nu på morgonen, undra hur det kommer gå ? sitta och lyssna på peters tjatter i två timmar, neej inte direkt vad jag känner för nu. huvudet värker :/ jag fattar inte, varje morgon när jag vaknar så känns det som om huvudet ska sprängas. åh neej, jag sover inte dåligt eller för lite. det måste vara nått annat fel. uscha^^
Nu är det helg IGEN. var juh nyss helg för sjutton. men det gör mig igenting, för snart är det sommarlov :) häääärligt värre.

för ett ögonblick så var jag din och du var min, men nu är det inte så längre. det har jag satt stopp för. varför? jag vet faktiskt exakt varför jag tatt detta beslut. men jag ångrar mig flera gånger varje dag, men detta är det rätta. det måste vara det.

Kissses and loves*

Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

Har bara vart hemma hela eftermiddagen, fikade lite å så. orkar verkligen inte göra nått. har fruktansvärt ont i mina revben:/ det är illa. men adam har juh bett om ursäkt nåra gånger så det är helt lungt från min sida. Pratade med ebbs i fonen, var verkligen på tiden : ) min lilla älsk har juh vart sjuk, men nu är hon frisk å kry  :) ska se bigbrother sen (fjortis på mig) jag tycker faktiskt att det är underhållande tv, sen får ni säga vad ni vill.

hur ska man orka kämpa när det enda man tänker på är dig 24 timmar om dygnet ? när den enda gången jag känner mig fin är tillsammans med dig, den enda gången jag verkligen är lycklig är om du sitter brevid. jag tror att jag älskar dig...

Kissses and looves*

we don't celebrate sundays anymore

har nyss haft gympa, vi spelade bränboll, jag dog nöstan så tråkigt det var. adam sköt en boll rakt i magen på mig så jag tappade luten, det var skitläskigt :S så jag tittade på resten av lektionen. nu jobbar vi med pedagogiskt ledarskap, det är juh vädligt skoj måste jag säga, INTE! jag fattar inte ens vad det är vi ska göra så elin å jag ägnar oss åt våra bloggar medans madds är duktig och jobbar :) dom är sås öta mina flickor när dom sitter vid sina datorer ; ) jag älskar er<3

Har två hela lektioner kvar idag, fytusan. samhäll åh psykologi. jag kommer dö utav tristess. när jag kommer hem idag vill jag baka rabarberpaj, för det är så himleskt gott. kanske kan bjuda mamms åh papps på lite fika :)

JAG SAKNAR DIG, usch jag som bestämt mig för att glömma. strunta i detta. men det är inte lätt.

Hardcore Superstar, min nya kääärlek<3

Kisses and loves*

hör du sången dom spelar på radion? varje ord verkar handla om dig.

godmorgon darlings

Inget trevligt väder att vakna till, åh det första man ska stå ut med är gympa :/ fyfaan! jag kommer dö en plågsam död. Men dagen kommer nog ändå bli rätt lugn tror jag (:  tackgud för det. jag är så himla trött så jag ve tinte vad. jag somnade la runt 10 igår, jag vakande vid halv 6 åh var skitpigg men tvingade mig kvar i sängen och somnade om. jag drömde skit läskigt inatt, huu! men det är inget jag tänker berätta här.

Jag hatar att jag älskar dig, åh jag älskar dig så mycket att jag hatar mig
det stämmer nått så fruktansvärt bra, för jag vill verkligen inte tycka om dig, absolut inte nått. Och jag tycker om dig så himla mycket att jag blir skitarg på mig själv för att jag älskar dig. håkan har då dom rätta orden i dom rätta lägena. Om någon bara kunde förstå, Elin fattar det gör hon. Hon vet hur jag tänker, hon vet varför jag gör som jag gör. Redan nu har jag hunnit ångra mitt val tiotusentalsgånger. men jag måste stå emot, måste kämpa. jag klarar detta.

Kissses and loves*

I want you to want me.

Endast två lektioner idag  : )
elin, maddsåh jag åkte till skolan vid 12 för att äta pannkakor trots att lektionerna inte började föresns vid halv 2 , knäppa oss :) Pedagogisktledarskap som var skit tråkigt så jag nästan dog. satt åh praatade med mats istället, det är mer givande än ingrids jävla tjabbel. svenska lektionen utan lärare, hmm-. det gick la sådär, jag gjorde klart min uppgift på två minuter, sen fick jag sitta åh passa Linus för att han skulle jobba, han tyckte att jag var som hans mamma. så numera kallas jag mamma utav linus åh mats. jävla puckoungar :P Sen kom hanna så jag åkte hem, menm bad matsie hålla ett öga på linus, nåra minuter efter hanna åh jag kommit hem cyklar linus förbi, så jag antar att matsie inte tog sin uppgift på allvar>.< jävla unge:D ska snart se lite på tv, är så fruktansvärt trött : / orkar verkligen inte ha gympa imorgon på morgonen.


kissses and loves*

det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid

Nu har jag bestämt mig, jag kan inte lova att det funkar, men jag lovar att lägga ner hela min själ för att stå emot. jag kan klara det. jag vet att jag kan. åh nu måste jag använda min envishet. Hanna säger att hon är stolt över mitt beslut åh jag tänker inte göra henne besviken.
Jag har gjort ett val nu. Ingen kan få mig att det. jag skulle vilja skriva mycket mer, förklara. men det har ni inte med att göra, detta är mina känslor, mina tankar. därför tänker jag inte någon främmande människa få ta del av dom. det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid, ibland är det så.
Allt detta  som vi delade har sitt slut idag. jag tror att detta blir bäst i längden, det hade aldrig fungerat normalt. känslorna försvinner inte, men jag ska låta hjärna ta över nu, jag har förljt mitt hjärta allt för länge, ibland behöver man nog tänka ock. jag älskar dig, åh det kommer jag inte ifrån.<3


Kissses and love*

Girls just wanna have fun

Godmorgon  ; )

snodde rubriken från jessica, jag hoppas det är okej : ) hiih. igår så köpte jessica åh jag glass efter skolan, mycket gott var det för vi var hungriga som tusan. sen gick vi en promenad ner till slottet och satte oss i gräset, solen sken och det var underbart. men ganska nsart började moln fylla himlen åh det blide kallt, så vi flyttade runt lite tills vi hittade en varm plats vid auroratemplet. där satt vi och pratade åh hade det mysigt. en lite nyckelpiga hittade vi som ville bo på jessicas arm, så himla söt :) jag fotade den men min kamera är juh helt störd så jag lyckas inte lägga in bilderna:S usch^^ Sen gick vi till godislagret för att köpa godis medans vi väntade på jessicas mamma som skulle köra hem oss. : ) mycket trevlig eftermiddag.

Jag är förbannad för att min brun utan sol är piss, benen är hur snygga som helst men armarna började flaga så då tänkte jag skrubba bort resten av färgen, åh gick det ? neej, självklart inte. jag skrubbade så jag fick sår på armarna, så nu är dom brunfläckiga med sår, kan det bli snyggare? långärmadtröja resten av veckan tack!

kisses and loves*

Someone special

sitter i skolan och förösker plugga lite. väntar på att jessica ska sluta så då kan jag ilkagärna få lite saker gjort. men som tur var hittade jag juh johanna här så nu sitter vi och pratar om dittan och dattan. verkligen härligt att få prata av sig med dej gummsan :) du förstår allt så himla bra. det vore inte fel ta en sanna-johanna dag snart ; )
Neej, nu måste jag göra klart detta arbete och sedan gå och möta jessica : )
glass i slottsparken, hoppas regnet håller sig borta :)

Kisses and loove*

Cause I don't wanna be the one that send you away

Snart dax att ta en promenix till skolan. det tar la 20 minuter eller nått. men lika bra att ha tid på sig tycker jag :) Svenska först då, jag linus åh jossan ska hålla i en lektion tillsammans vi får la se hur det kommer gå . haha. Samhäll direkt efter, urk! jag måste juh göra ett prov där för att jag ska höja mitt betyg litegranna. det kommer gå käpp rätt åt skogen, hallelulja. Rast i 48 timmar innan psykologin börjar, den blir bara värre åh värre. förhoppningsvis får vi tillbaka proven idag, åh då vet jag om jag får Vg i betyget eller inte . men hon gillar mig sp förhoppningsvis så ger hon mig ett VG ; ) då skulle jag bli glad.

Jag är så trött på alla människor som ska lägga sig i mitt liv, vist jag gör fel. men vad tusan, förösk själva. det går inte att stå emot kärleken, man blir faktiskt tokig av kärlek. ni som alltid gör så himla rätt då kan ni sjävla försöka så får vi se hur ni känner efteråt. klanka inte ner på mig, tack!

Håller tummarna för robin som gör nationelltprov nu, åh du kommer inte dö gubben<3

60134-41


Kisses and love*

I'm lonley when the musics over

godmorgon *

Igår när jag kom hem bakade jag en kladdkaka. jenny kom hem och vi fick för oss att vi skulle städa köket. det tog ett tag för vi gjorde rent varenda vrå. men fint det blidde det. Sen bjöd vi mamma på fika i det ny städade köket. sugna på att hyra film så vi övertalade mamms om att få lite pengar. sprang över och hyrde Elisabethtown med orlando bloom åh kirsten dunst. den var riktit gullig, det skadade juh inte att orlando såg ut som en snygging. efter filmen pratade jag med johis, han hade två änder på besök på sin balkong, jag tyckte att han skulle bjuda in dom, men han vägrade. dumma karlar^^ Pappa hade lagat hamburgare som jag åt samtidigt som jag var förbannad över att kvällen skulle tillbringas framför tvn med en hockeymatch. jag gick och la mej vid halv nio istället, för pappa ville inte ha kvar mig vid tvn för jag sjöng så. elin ringde efter jag lagt mig och vi pratade en stund. jag är så glad när du är lycklig gumms<3 sen ringde robin, men jag missade det : ( illa :/ så då fick jag ringa upp. han berättade för mig om en tant som gått på hans bakgård, med en pinne i handen. han hade blitt rädd. men jag ska rädda dig sötan<3

Idag ska jag leka med jessica , det ska bli skoj : )

när den rätta dyker upp säger hjärtat till, åh då får huvudet säga vad det vill.

Kissses and love*

I could stay awake just to hear you breathing

jag lyssnar på Aerosmith - i don't wanna miss a thing. minnena kommer tillbaka. jag saknar. allt stämmer så bra, det var så det var. livet han åh jag levde, det som nu längre inte finns. tårarna kommer så lätt, jag fattar inte. hur kan allt vara borta? allt man kände, allt man ville. förstår du fortfarande ?


I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time

kissses and loooves*

Jag försöker stå emot dig, men det lyckas inge bra

Jag försöker stå emot dig, men det lyckas inge bra,
alla löften som du ger mig, dem glöms bort till nästa dag.
jag tror knappast du kommer för mina blåa ögons skull.
för du ringer bara mig när du är full.

<3

det är så det känns .Breathe

Har nyss ett Wallander med syster, den var helt okej faktiskt : ) kanske inte den bästa, men dålig var den verkligen inte. idag regnar det, då kan ,man vara inne med gott samvete. hallelulja. men vad ska man göra idag? det är verkligen frågan, jag vill hitta på nått för det är så himla tråkigt. men frågan är juh vad : / hmm. nån som har förslag så kan ni kontakta meej  :)

Ser fram emot tisdag, då ska jessica åh jag äta glass. men då vill vi inte ha nått regn inte. så snälla gud. give me some sun :D

Jag kommer snart tjata ut Zlatan låten, lyssnar på den helahela tiden för den är så himla söt åh bra tycker jag : ) FRANS<3 alla som inte hört den tycker jag synd om, hihi

JAG VILL HA GODIS NUUUUUU!<3


Kissses and looves*

do they have radios in heaven?

Har vart hos hannis :) först tittade vi på fotboll. torstorp vann med 4 - 0 hanna åh jag missade alla målen. illa : / gaaaah! sen åkte vi hem till hanna, satt vid datorn, fixade marikas hår åh åt krämbullar. vi lockade även lite lockar i mitt hår åh det vart gräsligt fult måste jag säga:P hoppades studsmatta , jag höll på att ramla av flera gånger. läskigt^^ Hjälpte bosse med maten, åh lyssnade på Frans samtidigt, bosse diggade han lika som jag med hanna avskydde den lilla söta ungen :D hiih.
ska snart äta lite mat, är hungrig till tusen.

kissses and loves*

Vad pojkar vill ha

i morses var mamms och jag och handlade blommor, det fanns hur många fina som helst :) i kpöpte två rosa helt underbara blommor att ha i köksfönstret, 3 blåa ljuslycktor och nån vit blomma : ) sen ville jag ha doves brun utan sol bodylotion, så den inhandlades ock :) jag tror jag lcykades få ett jämt lager, men det tar vist nåra gånger innan det syns : / jag har juh faktiskt inte helt vit från början som tur är ; )
Ska snart till hanna åh så ska vi kolla på fotobll, me hate it ; ( men vad tusan :D kan vara skönt att komma ut lite :) jag måste slita mig från lillafrans<3 min nya idol som är coolare än allt åh alla :) jag avgudar Zlatan låten, både den svenska åh engelska. hela familjen kan den utantill nu åh vi älskar den allahoppa :D Måste kila nu :)
tjingeliing :)

Kissses and loves*

magsikt men tragiskt.

godmorgon

jag har stora problem med att sova länge på morognen, förstår inte vad det är med mej :/ varför kan alla andra, men inte jag ? jag är trött men kan ändå inte sova, så då går jag upp åh sätter mig här för att föreviga nåra ögonblick från mitt liv. Dagen är väldigt oplanerad, får se om det dyker upp nått kul eller om det bara blir att sitta hela dagen. jag vill göra nått men vet inte om jag orkar. kanske blir det lite mys med någon av brudsen, eller så får jag väl hyra mig en film. jag hoppas nästan att vädret ska försämras just idag bara så att jag slipper ha dåligt samvete för att jag sitter inne och ugglar framför tv:n. men jag tycker jag är värd en sån dag ; )

Vi grillade igår, det var verkligen mums :) men jag brände mig i munnen, det gör så jävla fakking ont. Sen såg mamms åh papps, jag å lowen påå tv. en massa skoj var det, Markoolio är så himla tuff(: Robin ringde, åh det var skoj. sen gick jag ut en sväng, det var jävla härligt måste jag säga. me realy like it ;D jag mådde så bra utav den kalla sommarnatten :  )

Ingen kickar fotboll som han, Zlatan jag säger Zlatan ;)

Kisses and looves*

Ingen kickar fotboll som han, Zlatan jag säger Zlatan.

Den 7 åriga lilla frans är min idol<3 hans låtar är totalt underbara åh man vill bara äta upp honom : ) jag kan lyssna på den om och om igen åh den är lika bra hela tiden. ni som inte har den, synd om er säger jag bara ; )
ska ut en sväng nu (: 

Kissses and looves*

fast jag inte sett dig på så länge tänker jag på dig ibland

jag fattar inte, vad är det som är så speciellt med dig? hur kan du med ett enda ord förgylla min dag. det är inte kärlek mellan oss, den har gått över för länge sedan. det är nått annat, jag vet inte vad. men jag blir så lycklig, vi kan prata igen. du lyssnar, du frågar åh är intresserad. jag kommer alltid att finnas för dig, åh jag tror att du ock allid finns där när jag behöver även om du har svårare att visa det än jag. jag ska ta hand om dig, ingen ska nånsin få göra dig illa, inte så länge du är med mig. det kan jag lova. du är den mest underbara jag någonsin träffat, den tid vi hade tillsammans är oförglömlig, det vet både du och jag. ingen kan förstöra minnena, dom finns föralltid. längst inne i hjärtat hos mig där finns du, du lyser starkare än alla andra. ibland tar jag fram dig åh tittar på dig, pratar med mig. jag vet inte om du hur.men jag tror ändå att du känner att jag finns där. du log åh hela mitt hjärta brann. snäll gå aldrig ifrån mig igen.


kissses and looves*

Invincible

Har haft det redigt slappt i skolan idag, först historia där vi lyssnade på peter som pratade massor, det var helt okej : ) Sen gick elin åh jag på jakt efter glass åh vi hittade en superduper god glass. vi satte oss i gräset vid bygg tillsammans med malin och smaskade i oss den. man vart mätt. Sen var det dax för samhäll, nyhetskryss oh jag fattade ingeting utav det>.< fick 3 rätt av 12 . pinsamnt värre. skönt och sluta så här tidigt, men jag är lite små hungrig så jag måste nog ta mig något att äta nu. annars hungrar jag nog ihjäl. inte bra det inte:  /
känns bra att skolan snart är slut, men jag kommer sakna alla under sommaren.
nu måste jag fortsätta med min städning, det kommer bli så rent och snyggt.

kisssses and loves*

utan kläder i regn

godmorrn

Det är absolut sommar nu, det måste vara det : ) idag ska jag ha kjol på mig, folk får kolla bäst de vill, jag trivs och tycker jag är fin åh det är det viktigaste . Helg igen nu då, för en vecka sedan satt jag på en treass på cypern och njöt av värmen, jag saknar det lite faktiskt, nu såhär i efterhand. Det var så himla skönt att slippa bry sig om allt runtomkring, det kom en dam och städade, det var någon som lagade frukost åh man slapp tvätta. helt underbart  :)
ikväll ska vi grilla, mums mums, sen blir det tv åh kanske hyra en film. jag längtar.
Madds har åkt till ullared åh lämnar mej åh elin i skolan. hoppas vi klarar oss själva nu bara. vi ska föröska att inte sakna henne för mycket, även om hon är oersättlig den lilla tösen.
Måste sminka mig, tjingeling bruds åh boys.

Kissses and loove*

för ett ögonblick så var jag din och du var min

haft en skön dag i skolan. Jag, elin och madds spelade lite fotboll på gympan, sen sprang vi ett varv och vi var så duktigta tyckte vi så vi hoppade in i duschen. På ingrids lektion höll vi på med gruppprosecer , det gick ut på att hon bad oss ställa oss i ett led efter t.ex vem som hade störst fötter och liknande. det var rätt skoj faktiskt :) vi kunde samarbeta så bra tyckte hon (: Samhällen var tråkig. På psykologin satt jag, madds, victor, elin åh olle ute i solen och jobbade. madde vart så himla törstiga så vi beslöt oss för att ta en picknic efter skolan. vi köpte festisar åh massa kex, under tiden vi var i affären började självklart regna :/ illa. men vi satte oss under ett träd i slottsparken och njöt av lukten av sommarregn. det var härligt. madde fick tyvärr lämna oss för hon skulle till pontus men elin ocjh jag satt kvar i nån timma och pratade.  :)
nu har jag skrivit klart ingridsarbetet, hallelulja till mig. Johan ringer väl snart, det ska bli skoj :)


Kissses and looves*

don't look back in anger

godmorgon

Idag lyser inte solen på samma sätt som den gjort tidigare i veckan, kanske är det fina vädret påväg bort :/? illa>.< Har gympa nu på morgonen, känns piss, jag orkar inte. men det är la bara att palllra sig dit åh göra sitt jävla bästa. vi skulle tydligen göra massa gruppgrejs på ingridslektion, undra hur skoj det kommer bli :O jag funderar på om det är kjolväder idag, men har nog kommit fram till att, neej det är inte kjolväder. det får bli uppvikta byxor oh brunt linne :P
jag borde slita mig från datorn och oasis åh ta tag i mina kläder åh mitt utseende.
tjingeling ; )


Kissses and looves*

angel wings

haft en bra dag i skolan, massa bus som vanligt : ) lenas lektion tillbringade vi i solen, sen blidde det tacos i matsalen, mumma. på skapande gjorde vi garnbollar, skitsnygga vart dom :D nästan allas ;  ) Ingridslektion var tråkig som alltid, jag dör på den. svenskan var okeej, jag linus åj jossan ska förberade en lektion för klassen, hur fan ska detta gå.  :/ gosh!
jag har tråkigt, underhåll mig!!!


Kissses and looves*

I remember you

Godmorgon

Oow, det var en helt otrolig kväll, så jäkla underbar  :) vi kan juh börja med eftermiddagen. jenny kom hem vid 5 åh då hade jag, jenny, ida å malin lite kalas. jag fick egentligen inte vara med men jag våldgästade dom>.< Vi kollade på cypernbilderna, bigborther åh sen dansade vi till cocco : ) vi åt mat och chokladbollar. mumma. Sen såg jag på tv med mamms åh papps, nått tråk program. sen ringde robin :D woohoo. det var så himla myspys som alltid : ) woohoo. jag var lite knasig men han är van :P Hanna ringde påh vi pratade en massa, hon är så himla skoj :P haha :D nu mer tänker hon inte prata med mej, åh varför är hemligt :P Sen tog det nåra timmar innan jag kunde somna. fanns flera olika anledningar, jag var så himla glad åh uppe i varav efter alla samtal ; ) åh sen kunde jag inte somna för att det var så fruktansvärt varmt :/  jag fick gå upp mitt inatten åh öppna fönstret  :P

Har sovmorgon idag, det är skönt. men jag har problem med klädseln, kjol eller uppvikta byxor det är frågan. det är så himla varmt så man kan ha på sig nästan ingentinmg utan att frysa, det är härligt :) fast man måste äta massa glass hela tiden. det är bra.

kisssses and looove*

himlen är pskyldigt blå, som ögon när barnen är små.

20 minuters lektion i skolan, vi gjorde prov sådärför var man tvungen att gå dit:P illa>.< men det var la trevligt med en promenad på eftermiddagen. eterskolan gick hannie åh jag och tog en fika, massa gottigt var det, men jag vart mätt som en tok>.< hanna var hungrig så hon köpte pomme&mos på grillen efteråt ; D haha borde nog ta med mig min tidining åh gå ut i solen, men det är så äckligt varmt : / får se vad jag gör åt saken>.< haha :D take care älskos :D njut av solen .

Kisses and loves*

Let go now, let go of your tears some more

Uppe tidigt trots att skolan inte börjar förens om 5 timmar (om jag nu räknat rätt) sitter och lyssnar på hög musik, eftersom ingen är hemma så får man det. har tänkt att äta lite kladdkaka ock, finns juh kvar sen jennys kalas igår. det blir en perfekt frukost för mig. jag är så fruktansvärt sugen på nått sött, kanske skulle jag äta lite chips ock, det vore verkligen inte fel. Jag hoppas mamms kommer hem snart ;P då kan vi fika tillsammans, det är mycket mysigare än att göra det själv lixsom. Tur att mats har vaknat nu så man har nån att prata med>.< alla andra gullisar är juh i skolan eller på jobbet:P ska nog ringa till syster oh sjunga ja må hon leva högt :D

Kissses and looves*

stop crying your heart out

godmorgon! å grattis syster älskling<3

solen skiner och fåglarna kvittrar. det är härligt. känns som sommarlov varje dag. jag önskar det vore sommar nu faktiskt. visst vi har det jättetrevligt åh mysigt i skolan, men jag vill verkligen ha lov. igår satt vi ute åh solade åh jobbade på lektionen, det var himla mysigt faktiskt. det var jag, olle, elin, erik, madde å victor, visst så mycket jobb blidde det inte gjort, men härligt var det. alla la grunden till den snygga solbränna vi ska få i sommar. jaf har redan en grund, poäng till mig :) fast jag blir dock aldrig så brun : / ska nod köpa spran tan, solbränna som man sprayar på. det verkar praktiskt. då blir jag brun och snygg. Vi hade kalas för jenny igår, eftersom hon ska bort med skolan idag. det var mysigt. vi åt massa kladdkaka åh glass. mormor, moster, kusiner åh den andra jenny var här. det var skoj. dom fick se alla grejjor jag shoppat på cypern ; ) Jag åh jennysarna spelade en heldel kort,  men jag förlorade alltid, det var tråkigt. Johan ringde igår, det var så himlarns trevligt. han berättade dock att han flyttar till spanien om en månad, nu får han faktiskt sluta fara runt sådär, jag blir arg>.< dagen var toppen åh slutade med det bästa av allt, robins röst i fonen, åh jag var lycklig<3

kissses and looves*

Stand by me

godmorning*

Borde plugga på mitt prov, men jag orkar inte. jag skiter i det. det får gå som det går med det hela. Jag tycker det ska bli skoj att komma tillbaka till skolan efter en veckas ledighet, jag har saknat mina älsklingar  :) fast jag har träffat elin i helgen som tur är. det har vart myspys.
Ska köpa present till lillasyster idag tror jag :P eller om det blir imorgon . undrta vad man ska köpa:O jag vill ha glass nu, massa glass!

Kissses and looves*

you are my wonderwall

Vart oh hjälpt moster med datorn, det tog nåra timmar det. haha. åh sen satt juh lilla ellinor hela tiden i närheten och tjatatde om dom mest knsiga grejjorna. man blidde tokig på henne, men hon är så söt så man förlåter henne så lätt :) Hon brukar tydlign gå runt i mina skor i smyg, så jäkla gulligt : ) hiih. hon tycker dom är så fina, idag traskade hon runt i mina skor med 10 centimetersklackar och tyckte hon var fin, det gick skapligt faktiskt; ) 
jag borde gå ut i solen, men jag orkar inte. jag har vart ute för mycket denna veckan tycker jag, även fast det är skönt så blir man lite trött av all värme. ska plugga lite på provet jag ska ha imorgon, känns inget skoj :S usch!!!
time to do something fun :D

Kissses and love *

som som sommaren

godmorgon

jag älskar att vakna på morgonen åh se solen lysa. det känns som sommar trots att det bara är mars månad. men det är skönt, det är väldigt skönt. jag hade en toppen dag igår i solen. tennisspelande på elitnivå, nästan iallafall. man vart lite små svettig men tur som det var hade vi bikini på oss , vattenflaskor och frukt med oss. annars hade vi nog brunnit upp av värmen. en långpromenad med hanna och evve gav mig ännu mer solsken och energi. jag är i stort behov av energi just nu för att orka med allt. kvällen spännderades i martinas soffa tillsammans med malin, elin, cissi och martina. det var riktigt mysigt. vi hade handlat massa godsaker. frukt, jordgubbar, popcorn, glass oh ja jag vet inte allt. cissi och jag utsåg elin till våran slav, det var roligt:D vi såg på stockholm boogie, den var riktigt grym, rekomenderas varmt.  efter den filmen startade vi not another teenagemovie, men jag var så trött så jag såg början, sedan gick jag hem och ringde robbelirobin<3, jag tjatade på han som vanligt om alla möjligt knasiga grejjor. men han är så söt och skrattar bara när jag kommer med de där knasiga förslagen. han är för bra den pojken.
I öronen just nu går oasis runt runt. fick riktig smak på dom eftersom benjamin (trubaduren på hotellet) ständigt spelade dom, jag s aknar han faktiskt. åh han gjorde låtarna mycket bättre än orginalet. jag skulle vilja ha han hemma istället för en stereo, men då måste han lära sig håkanålassse låtar först : )


60134-40

Kisssses and loove*

You ain't ever gonna burn my heart out

Spelade tennis med elin, martina och malin i eftermiddags. det var mycket kul även om jag snabbt insåg att detta var absolut inte min sport:P Jag vann nog inte en enda match, men huvudsaken var att vi hade kul. elin hade problem med sin bikini och krävde därför timeout stupikvarten. det var skooj. Efter tennismatcherna åkte jag till hanna där evve och hon befannssig. vi tog en promenad och köpte glass och godis. det smakade ljuvligt. vi praatde och tjattrade som alltid, hoppade lite stuttsmatta och hanna slingade sitt hår, så fint det vart gumman :D ska bege mig mot martina nu, för lite myspys : )

Kissses and looves*


Oooh, baby, baby, it’s a wild world

jag hatar dig!

det är absolut sanning. Vi hade haft en underbar semester. åh vem är det första man möter? dig! kan du lämna min familj ifred, alldra helst min syster. Vi orkar inte mer. varför kommer du hit av alla ställen? vi kan inte hjälpa dig, du vet att vi ringer polisen direkt. det är ingen ide. Jag tänker på hur det måste kännas för dina föräldrar när nåra helt okända människor ringer hem till dig åh berättar att du förföljer deras dotter och ligger halvdöd på gatan 50 mil hemifrån . det var tur att polisen fick tag på dig, annars hade du kanske inte levt idag. jag hatar dig. jag hatar dig så mycket. du förstör. kom aldrig mer tillbaka.

Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say

60134-37

Utsikten från vårt hotellrum. poolen och havet var varmt, men jag var väl kanske inte nån stor konsument av vattnet där nere>.< hotellet var toppen, och balkongen vi hade vart skit stor och fin :)

60134-38
Systrar<3 här står vi på balkongen och tror vi är coola. men vi är inte ett dugg lika vi>.< hiih. har faktiskt haft det trevligt med min familj denna veckan.

60134-39
jag har shoppat en massor. och här är ett av fynden. 4 par skor lyckades jag få hem, en väska, solbrillor, keps, plånbok, shorts och badmadrass. jag tror det var allt ;)

60134-40
Gitarrkungen som underhöll oss varje kväll. kärlek åt honom. helt totalt jävla toppen. söt, rolig och grymm på gitarr ; )

jag har överlevt som  ni ser, men saknat er utav bara tusan älskosar<3Kissssses and loove*
just like heaven

HEMMA :D

ska ringa robin nu, har saknat han så<3 berättar allt om cypern imorgon. ta hand om er sötisar.kissses and loves*