kanske skulle tänka på refrängen

klockan börjar ticka iväg och jag är faktiskt väldigt trött. tror nog att jag ska krypa till kojs och sova min skönhetssömn för att orka upp imorgon och fara runt i stan med min älskade pojkvän. får se om det blir några fynd eller ej. hoppa spå en hel del! et skulle vara trevligt med lite förnyelse i garderoben.

Kisses and hugs
sweet dreams

Ja se det snöar

det snöar :  ) herregösse vad glad jag blev :)



Ändrade planer

istället för Linköping blir det Norrköping imorogn. duger lika bra det =) fast jag är juh där rätt ofta sp en förnyelse hade ju vart trevlig. men jag kommer nog lyckas spendera mina pengar ändå. är nog inget att oroa mig för. men det är skönt att man slipper åka buss så länge.


tomt i sängen

det blir tomt i sängen inatt utan älskling vid min sida. jag gillar faktiskt att trängas lite. det känns härligt att ha någon som ligger tätt, tätt intill och andas. man blir så glad då :) men inatt blir jag ensam. mindre mys faktiskt. men imorogn natt tänker jag bestämt sova i älskades säng. så det så!




jepps, detta är mitt rum. eller en del av det rättare sagt.

Wallander -Blodsband

Denna filmen var grymt bra faktiskt! jag måste ju säga att jag tycker alla Wallander har vart toppen, men denna kommer nog bland det absolut bästa :) jag ger den full pott. Värd att se. Lite tråkigt att det var den 11 av 13 filmer för snart är ju alla slut. men då får man väl börja om från ettan igen, för den minns jag ändå inte riktigt! 

Filmtajm

Mamma och jag ska snart se den nya Wallander filmen, blodsband tror jag den hette. ska bli skönt att krypa upp i soffan med lite tända ljus och en kopp te. men en Marabou Daim hade dock inte vart fel ;)

Wallander 11 - Blodsband

pepparkakor

Sitter och mumsar i mig ICAS supergda pepparkakor. smart ljuvligt. skulle nog kunna äta upp alla i burken är jag rädd. men då blir nog inte magen så glad!

Beslutsångets

Undra om jag ska färga håret idag eller inte. är faktiskt sugen på det, känns som om det vore kul med en uppfräschning. jag har juh ett paket för jag fick av älskling, den färgen är lite choklad brun, jag brukar använda mig av den. men jag mpste ju köpa ett paket till om det ska räcka till mitt hår. sen skulle det vara kul med ljusa slingor i det hela med :) ska tjata på mamms att hon följer med och köper, så kanske Hanna kan hjäkpa mig, annars får christian göra det :P


Önskelista

det är massa sakr man vill ha till både jul och födelsedag, men när det 'r dax för nerskrivning av listan så kommer jag aldrig på nått :/
men iår vill jag ha:

1. En kattunge. för hur söta är dom inte? :)
2. En hårförlägning. efterso mitt riktiga hår inte vill bli långt.
3. En bärbar dvd spelare. rätt onödigt, men hur smidigt som helst.
4. Dom där jensen som sitter helt perfekt. måste bara hitta dom först.
5. Silvriga klänningen ur Haléns katalogen. den har jag önskat mig av chrille<3
6. En heldrös med skor.
7. Pengar så man ka ge sig ut på en reäl shoppingrunda.
8. I-pod. egenligen behöver jag inte en sån, men jag skulle ju inte tacka nej ifall jag fick en.

Nu tog fantasin slut.

Överlycklig!

igår var jag , christian och hans mamma Mari och kollade på lägenheter. dom var ritkigt fina både två, och till slut bestämmde hans sig för en. jag tror det kommer blir superbra. en stor balkong, ett fint sovrum med mycket graderober och kanske det bästa ett badkar:D både Mari oh jag blidde överlyckliga när vi såg det:) tyvärr är det juh tre månaders uppsägningstid på denna lägenhet, men har vi tur så säljs den innan och då kan christian flytta in :D

räknar ner på klockan

Om mindre än en timme kommer min älsk hem. har gjort så fint åt han. köpt blommor och fika. hoppas han blir glad :) sen ska vi iväg och kolla på lägenheten ska också bli grymt skoj.


en nya plånbok

nu vet jag vad jag ska köpa på Onsdag, en ny plånbok. jag gillar faktiskt inte dne jag har ny, visst är det inget fel på den. finns många bra fack men den är inte jag. helst av allt vill jag ha en rosa plånbok, så det blir bara ut och leta :) Mammas Louis Vuitton är juh inte heller helt fel.


Äntligen!

Nu var jag färdig då : ) så himla skönt! måste fixa i ordning mig lite och gå ner på centrum och göra några ärenden. och imorgon får jag pengar, passar perfekt eftersom jag och christian ska till Ikea. då ska jag bannemej inhanlda en massa snyggt:) blir nog också några julklappar förhoppningsvis!


Hösten är här

var tilloch med minusgrader igår. jag tycker det känns så härligt och friskt ut. när man får byllsa på sig massor av kläder för att inte frysa ihjäl. fast jag håller mig nog mest inne idag. ska diska åt christian så han får en överraskning när han kommer hem :)



Ingen reklam

jag  behöver ingen reklam för varken gratis godis eller annat^^

Hundtricket

såg den filmen nyss, and I just love it :) <3

En golvlampa?

Hittade ett test på Ikeas hemsida där man kunde se vilken möbel man var. tydligen tycker dom att jag är en golvlampa, hmm. lite smått skumt måste jag säga. men det är kanske just vad jag är? haha

Du är golvlampan SKYAR!

Golvlampan SKYAR är glad, ambitiös, varm, verbal och social, men också rastlös och melankolisk. Golvlampan besitter ofta en speciell utstrålning och de egenskaper som gör att man inom den här möbelgruppen ofta finner pop- och filmstjärnor och toppolitiker. Tyvärr inser många golvlampor inte sin potential på grund av blyghet och stark självkritik. Ett tips till SKYAR är därför att varva ner och lyssna mer på sig själv, inte bara hasta runt. Utan riktning blir golvlampan SKYAR snabbt vilsen och olycklig (lyssna och lär av tv-stället OBSERVATÖR).

Kända golvlampor är filmstjärnor som Marilyn Monroe och Will Smith.

Galet fina

Dessa skor är verkligeninte fyskam! skulle vara perfekta så här på senhösten.

Klicka för förstora bilden

995 :- hos Have2Have

Mr Pumpkin

ååh, han är så söt pumpan hanna och jag gjore idag. visst är det inte förens nästan helg Halloween/ Alla helgona slår in men lika bra att vara ute i god tid, dessutom får man njuta längre utav vårt konstverk :) tyvärr har jag inte fotat han än, men bild kommer. väntar på att det ska bli mörk så vi kan tända honom.



glöm inte att rosta kärnorna i ugnen, smakar underbart!

Snoddlista!

Snodde en lista, för att jag har så himlarns tråkigt.

DAGENS LÅT: Stackars - Lars Winnerbäck
DAGENS DUSCH: Duschade när jag kom hem från christian.
DAGENS FRISYR: Självlovkigt like always.
DAGENS SMINK: Mascara, foundation, that's it.
DAGENS HÄNDELSE: Sprang ut i morgonrock och plockade äpplen.
DAGENS PLANER: Spelkväll med christiandarl.
DAGENS VILL HA: En reäl shoppingtur med många fynd
DAGENS SAKNAD: christian, fast vi träffats och ska träffas.
DAGENS DROG: Bubbelvatten
DAGENS TRÅKIGASTE: Att det inte händer ett smack
DAGENS FINASTE: Behöver jag nämna hans namn eller kan ni räkna ut det själva;)?
DAGENS MÅSTE: Somna tidigt, för jag är trött.
DAGENS DRICKA: Bubbelvatten endast.
DAGENS KÖP: Pepparkakor på Ica.
DAGENS MAT: Toast
DAGENS SJUKA: Nån sån har jag inte
DAGENS KÄRLEK: En jävla massa skor.
DAGENS MÅENDE: Lite trött med annars är allt på topp.

Call me or I call you

Ringde min bejb på jobbet förut, känns så skönt att höra hans röst. lite tråkigt att han jobbar idag, för det är bra väder. lite kyligt, men solen skiner och det hade vart perfekt att ta sig en promenad idag. men det får väl bli en ensam promenad för mig ner till hans jobb och kramas lite. sen träffas vi ju ikväll, ska bli härligt :) men frågan är vad vi ska hitta på för roligt . hmm  :/ men nått kommer vi väl på:)

Ny design

Jaha, då har jag lyckats ändra lite på min blogg då, jag är verkligen inget vidare på att fixa med sånt här märker jag. så om det är någon vänlig själ som kan hjälpa mig med en header så vore jag otroligt glad :)

Walk a mile in my shoes


snygga inte sant :  ) ?
474 :- på Asos.com

det är kyligt här inatt när stockholm kysser mig på kinden

Riktigt kallt ute idag, mamms fick hämta mig hos älskling imorses. för tro inte att kah går hem utan vantar när temperaturen nästan ligger på nollan. äntligen höstlov, så himla skönt. åh det blir ju en hel del att göra denna veckan också.

* Måndag - följa med christian åh kolla på en ny lägenhet
* Tisdag - öppen för förslag eftersom christian jobbar till 20.15
* Onsdag - Linköping förhoppningsvis, åh en massa shopping för det är jag i behoc av
* Torsdag - Vakta Tiger<3
* Fredag - Vakta Tiger ännu mer

åh sen var lovet slut : /

Juciy Couture



skulle vara trevligt ifall någon vänlig själ skulle sänka mig ett Juicy Couture set.
gärna ett rosa, eller ljus lila. skulle vara så härligt att ta på sig och krypa upp i soffan en sån här regning och grå dag.


Dagens Låt

Repris

Guns'n'roses - November rain

bara för att den passar så ypperligt bra nu, trots att det bara är oktober

Fångad av en stormvind

inte riktigt än, åh jag hoppas heller inte att det blir så. men man är juh lite smått orolig för vädret när dom går ut så hårt i media och varnar om allt som kan ske. men det är väl säkerligen överdrift. Pappa och lillebror åker ju till Norge (Oslo) och tävlar idag , åh det är juh uppåt i landet, där stormen ska bli värst. lite läskigt tycker jag.  
'
http://www.expressen.se/index.jsp?a=731291

en kärlek

60134-103

Jag vill fortfarande ha denna skönhet, men har inte hittat den någonstans : /

teater

Ikväll ska vi på teater med klassen, eller det är nog en musikal föresten : ) men det ska bli roligt faktiskt, tyvärr är vi borta hela kvällen åh då kommer jag sakna min Christian så fruktansvärt mycket, men det är väl sånt man får ta! imorgon så är det juh fredag och det betyder myspysdag. ska bli skönt med helg, åh sedan lov.

Dagens Låtar

Ainbusk - En julsaga

Lars Winnerbäck - För dig

Isn't this lovley?

Nu när jagsitter åh filurar på önskelistan tror jag banne mej att denna klänning kommer hamna riktigt högt upp. skulle juh vara så fin till Nyår :)


en önskelista

borde kanske börja skriva en önskelista snart, christian tjatar juh så. sen måste ju tomten få en också så att jag får rätt paket av honom! christian gav mig faktiskt massa kataloger igår där jag skulle kryssa för vad jag skulle kunna tänka mig i julklapp, det blidde en hel del det. men jag sa till han innan att det var på egen risk att lämna mig så där med en massa kataloger ; )


usch

min design är så gimla tråkig och se ut som hälften av alla andras bloggar :/ men eftersom jag inte har en aning om hur man fixar till det får jag väl stå ut. snart kommer jag väl vara den enda som har en "orginalmall" hahah!

underbar

en liten julklapp kanske?
379.23kr hos Asos


Lasse, älskade Lasseman

Jag har fått en sån där knäpp när jag avgudar Lasse Winnerbäck till max. Han påminner så mycket om sommaren. Var bara tvungen att sätta på hans låtar på högsta volym och låssas att han stod där och sjäng, precis som i sommras.

UNDERBART, räcker ens det ordet? Vid kvart i 9 entrade kungen scenen, han öppnade munnen åh spred kärlek över hela Stångebrofältet. Lycka i luften, solen i ögonen, men vart fan var den spillda mjölken? Höjdpunkterna var Du hade tid då Lassa så fint sjöng klartsomfanLinköpingvarettsegertåg istället för mina fingrar säger att det var ett segertåg. Åh för att inte tala om allsången till Hugger i sten, gåshuden spred sig över armarna åh publiken överröstade Lasse, tårarna intog ögonen åh vad fan skulle man göra? Det var ett sånt där ögonblick man vill frysa ner åh ta fram nångång när vinterisen ligger klar, för då kommer vi ihåg dig Lasse, det gör vi tamfefaan! Det var det sista han frågade oss innan solen gick ner åh vi var tvungna att lämna kvar Lasse i Linköping åh bege oss hem, Han bad oss, hela publiken att komma ihåg honom, åh jag lovar inte ett öga var torrt åh ingen kunde motstå att lova Lasse att minnas den stunden.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom, åh allt var förbjudet
allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet.

onsdag igen

Skönt med onsdag, betyder att det inte alls är mycket i skolan varken idag eller imorogn och dessutom snart helg. och efter helg är det lov. ja ni fattar. och igår berättade christian att vi ska vara kattvakt åt hans systers katt Tiger på torsdagen när det är lov. och då blev jag glad som ni förstår :) Nått riktigt kul att se framemot :D

Datestar

Eftersom många andra har visat upp sin Date Star ska väl inte jag vara sämre. här kan ni tjuvkicka på mig själv som Date Star. varför inte göra en själv?


Glass i stora lass

blidde inga chokladbollar latheten slog till. attans hade vart gott annars. men jag tog mig istället en stor skål med Chiquita glass från Big Back. Smakar helt ljuvligt. är ett paket på 2 liter med två strimmor banan och en med choklad i mitten. yummie.

ska snart se vänner. har upptäckt det programmet(okej det var ett tag sedan) och jag bara älskar det, synd bara att min pojkvän inte är lika intresserad ; (



Jag ber om ursäkt

Jag har inte bloggat på några dagar nu. eller ja sen i söndags, kasnke inte var så länge när jag tänkte efter men endock. det är fortfarande regnit, man kan inte gå ut utan att likna en blöt katt. fy och tvi. är sugen på chokladbllar, blir nog att tillvekerka några nu :D



Undies

Ge mig dessa, helt underbart söta :)

Honeydew Strawberry Rumba Shorts (+)
från asos 162 kronor

tv stjärna

Japps, då var man på tv imorgon med då. eller det är juh bara på Kanal Lokal, men vad fasiken! det är många som sett mig där redan, men för er som missat det så går det imorgon klockan 14.00 och 21.00. Bara att hålla ögonen öppna åh lyssan reält så kan ni inte missa mig ; )

för jag har bara regn hos mig

jepps, det regnar här igen. så nu tänker jag faktiskt ta mig en kopp jordgubbsté och några mackor och krypa upp under en filt. men det blir inte långvarit för sen ska jag på kalas hos min minsta kusin som nu blir stor. GRATTIS ELLIS<3


Sms

fick just ett supergulligt sms från min underbara pojkvän. han är så perfekt så det inte klokt. skulle kunna  hylla honomi evigheter. men eftersom han inte ens kommer läsa detta så känns det lite onödigt ; ) men tänk vad lite text på telefonen kan göra för humöret <3

60134-110




en jävla vecka kvar

Helt underbart, en jävla vecka kvar sen är det lov. ledig en hel vecka från skolan. Lovley, lovley. Synd dock att inte min älskade pojkvän är ledig :/ då kunde vi umgåtts hela dagarna. men han jobbar åh tjänar pengar vilket inte är fyskam det heller. men på onsdagen i lovveckan ska vi nog ta oss en sväng till Linköping åh shoppa järnet. ska bli jättemysigt. jag älskar att springa omkring i affärer tillsammans med christian! han är bäst, bäst på allt. jag älskar dig<3



Det är så jag säger det

Jag förstår juh verkligen varför jag inte är hemma säkrskilt ofta! men om det är så här dom vill ha det så är det fine för mig. jag blir så jävla förbannad.

jag hatar henne just nu!

2 nötcream åh en moviebox

eftersom jag älskar allt med fredirk och Filip så är juh denna boken helt underbar. full av roligtext och man skrattar rakt igenom hela boken. Läs den!


Två nötcreme och en moviebox blev en stor succé när den kom i höstas. Nu är den tillbaka i pocket med ett förord av Ian Ziering, som spelade Steve Sanders i tv-serien Beverly Hills.

Du minns "DDR-Sverige"? Televerket-Sverige? Ett Sverige där det blinkade uppe i tv:ns högra hörn när ett nytt program började i "den andra kanalen"?
Två nötcreme och en moviebox är en humoristisk tillbakablick över ett Sverige som i dag känns uråldrigt, sett genom ögonen på två 70-talister som hävdar att deras uppväxt sammanföll med övergången från ett slags DDR-land till något mer världsvant.
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar ger oss nostalgiskt skimrande anekdoter, funderingar och iakttagelser om allt möjligt; den förmodat kåta stämningen på föräldramötena, de hemliga grupprunkningsstunderna efter gympan, den första fyllan på turbojäst vin, förhoppningen att ens tätort skulle nämnas i tv (vilket var troligast i samband med tv-pejling) och föräldrarnas betydelse för statusen bland kompisarna.

Boken riktar sig precis lika mycket till de tilltufsade 70-talisterna som till deras föräldrar, som här får en unik inblick i vad som egentligen pågick i deras avkommors medvetanden när hela familjen satt andäktig framför Razzel på lördagskvällarna.

Summering

brottningen var skojsigt, som alltid dock. det gick bra för våra pojkar åh det blidde en hel del placeringar faktiskt. såg väl kanske inte jättemånga matcher eftersom jag hittade Johanna där åh då blidde det en hel del prat, var allt för länge sedan vi pratade. men som vanligt flöt allt på och det är så mysigt att prata med henne. men lite brottning i ögonvrån blidde det allt.

Brottning

Yees! äntligen är det tävling i Finspång igen! ska bli skitkul faktiskt. Mamma åh jag ska snart upp dit åh titta. hejja på alla våra duktiga pojkar som kämpar. speciellt lillebror<3


Gratis är gott

http://www.gratisgodis.se/?r=5992 härkan man snabbt och enkelt tjäna ihop gratis godis, och när man smalat 10 skickas de hem i brevlådan och man behöver inte betala någonting, hur smidigt är inte det ? sitter nu och väntar på mitt paket :)

Bär djävulen verkligen Prada?

http://microsites2.foxinternational.com/se/devilwearsprada-modesimulator/

här kan ni själva testa att göra ett tidningsomslag till tidningen Runway. I wish you good luck!

Men innan julen kommer...

Alla helgona helgen. det har juh varit ett jäkla tjat på mig om att julen snart är här. men då hade jag på något sätt glömt av att innan skulle vi juh fira Alla helgona(eller Halloween som det nu mera kallas). det är juh faktiskt en härlig och festlig högtid som jag tycker fruktansvärt mycket om. Spöka ut sig, göra pumpalyktor, akta sig för häxor åh allt det där som hör till. och det är inte alls långt kva tills dess.Äntligen nått att se framemot som man inte behöver vänta i månader på.

Tips : När man gröpt ur pumpan kan man solla ut kärnorna och läga dom på en plåt, in med dom i ugnen och rosta. blir faktiskt super gott och är nytting dessutom.

 
      

För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!

Eller dethar vi juh faktiskt inte gjort ännu, men den dagen närmar sig med storsteg. Idag provade vi nämligen ut mössor. åh hela klassen lyckades komma överens så vi har likadan mössa alla vi i SPBF 3:an . åh det var vädligt bra jobbet för det lyckades ingen annan klass med. men jag tycker nog fasiken att alla ska ha likadana, det blir juh faktiskt snyggast :) Sen blidde det lite andra "studentsaker" också. En hoodtröja, mysbyxor, strumpor och trosor. man tar juh faktiskt bara studenten en gång:) nevars! men vi i min klass tog nått paket där dessa saker ingick :)) Vi kommer vara så fina i våra mössor.

Det är inte annat än att man längtar lite, tänk vad skoj dte ska bli att välja klänning till bpde student och balen. ååh. lovley!

Kläder idag



idag tänker jag nog ha på mig denna klänning, den är så himla snygg och precis lagom avslutning på veckan. den är dessutom super skön att ha på sig!

Snart är det lördag igen

Jepps, så var det äntligen helg igen då. men var dedt inte nys ? jo visst, men tiden går så ruskit fort nu. men det ska bli skönt att vila upp sig eftersom jag endå känner mig lite små hänging. I helgen jobbar juh christian tyvärr :/ alltid lika tråkigt. men hanna åh jag ska baka tonvis med bullar! :D

GRATTIS LASSE!

Hipp Hipp Hurra för Lasse Winnerbäck idag.
31 år gammal, men lika bra som alltid.



Dagens Lasse blir :
Stackars

Dagens låt

Bryan Adams - Everything I do (I do it for you)

Utseende som en kändis

http://www.ivillage.co.uk/beauty/makeover/frontpage

jätteskoj, man kan byta frisyrer med kändisar, sminka sig åh en massa annat skoj. man måste bara ha en bra bild som matchar in, vilket är det svåraste. men det är baar att fota en bra ansiktsbild fram ifrån och köra igång :)

Gratis godis

vem vill inte ha gratis godis ? hur smart som helst bara att anmäla sig här


Höstförkyldning

jaha, då har den slagit till igen. den där förbannade höstförkyldningen. jag trodde nog att jag haft min för detta år, men så fel man kan ha. Det rinner ur näsan konstant, huvudet bankar och jag fryser fast jag ändå känner att svetten rinner i pannan. Så igår provade jag dom nya Läkerol Care.

Läkerol Care – en ny halstablett som lindrar vid förkylning!
Läkerol Care är sockerfria halstabletter som innehåller flera kända och beprövade ingredienser som lindrar vid förkylning och ont i halsen, tex Gummi Arabicum (verkar lindrande p irriterade slemhinnor samt är slemlösande) och Menthol (hjälper till att rensa luftvägarna samt lindrar halsont genom att vara svagt kylande och bedövande).

Dom var faktiskt riktigt goda. enda felet var väl kanske att innuti påsen var varenda lite tablett inslagt i sliverpapper, slöseri om ni frågar mig.

Jag hoppas verkligen dessa hjälper nu, för jag har inte tid att vara sjuk. nämligen mössprovning inför studenten imorgon!

blivit med hund

Nu har christian och jag blivit med hund. men det är en sån sär bra hund. man behöver inte gå ut i ur och skur, inte heller komma ihåg och mata den och det bästa man slipper plocka upp om den utför sina behov. det enda som behövs är att kela med den. låter inte det perfekt? Okej, han är juh faktiskt inte levande. men herregud så söt för det. Har man fått en rabattcheck från ICA(hallå ser alla att jag gör reklam nu!) så kan man lämna in den i butiken och få med sig en lite sötnos hem. så himla smidigt. jag fick välja en igår och jag blev kär direkt. Det finns en massa olika raser att välja mellan, min åh christians är en Mops :D

60134-109

Mops
Sällskapshund med humor
och talanger utöver det vanliga.
Vinner många vänner med sin härliga utstrålning.

http://www.ica.se/FrontServlet?s=butiker&state=butiker_dynamic&viewid=766412


nästan ledigt

skönt med bara en enda lektion idag. känns helt loovley. Sen direkt efter ska jag tillbaka hit. hem till christian alltså . vi ska städa åh tvätta heeeeeeeela långa dagen. kan behövas faktiskt. jag tror att det faktiskt är jag som stökar till allra mest här hemma hos han. mina kläder överallt, för att inte tala om mina långa hårstrån so har en tendens att samlas i högar på golvet. efter det ska hag nog tvinga med mig christian åh ta en fika. det är vi faktiskt värda.

minnen från förr

igår kväll så åt christian åh jag sånna där godis snören från Malaco. sånna som man hade tävling med när man var liten, man skulle äta upp ett så fort som möjligt utan att använda händerna. de var också sånna som vart godare om man knöt knutar på hela. vilka barndomsminnen. vi tittade på fotboll också, eller inte hag men christian gjorde.


Högst på önskelistan

Klicka för förstora bilden

eftersom jag vet att pappa läser min blogg, så kanske han kan förstå hur mycket jag vill ha dessa stövlar, så otroligt snygga att det inte är sant. dom vore urläckra. finns hos
www.have2have.se och kostar runt 600, det är väl inte så farligt pappa?

tisdag kväll

har nyss pratat med Hannisen i fonen, mysmys! saknar henne faktiskt, var väldigt länge sedan vi gjorde nått riktigt kul! måste ta tags i, förhoppningsvis denna helgen. jag längtar faktiskt himlars mycket efter henne. kanske hårfärgning? skulle vara behövligt för min del : D

imorgon är det en lektion i skolan, skönt. resten av dagen ska vara en christian-sanna dag har älksling lovat. åh då ska vi bannemej göra en massa skoj! älskar dig hunny<3


nu var den slut

har redan plöjt mig igenom hela veckorevyn.  det går tyvärr allt för fort. jag gillade verkligen inte detta nummer, de t enda som var någorlunda bra var reoptaget om göteborg, resten var skräp. skärpning!

60134-11


Student 2007

Idag har vi i klassen kollat lite i en katalog om studentmössor, för på fredag ska vi prova ne massa mössor. då är det bra om vi pratat igenom det innan, vilken modell vi ska välja åhsådär. vi är självkart oense som alltid när vi ska fixa nått. alla har en starkvilja åh ingen ger med sig. men jag tror nog det blir snyggt tillslut faktiskt. Känns lite läskigt, det är några månader kvar till studenten men redan nu måste man juh börja förbereda.


som en prinsessa


denna broschen är juh helt ljuvlig, skulle vara så fin på min gråa stickade tröja. tänk om den kunde bli min sådär på direkten. men icke då. 108 kronor måste jag betala för den och sen ska den skickas hem till mig från Asos. :/ usch, jag orkar inte vänta.


Ingen kan älska som vi

¨Åkte till ICA efter skolan åh hälsade på christian! ååh, det var så underbart att se han igen, var i söndags jag såg han sist. åh under våran tid tillsamman så har vi nog träffat varandra varje dag, åtminstonde nån timme, utom de 3 dagarna han var i Kalmar. så det känndes lite skumt igår när det bara vart telefon pratande. men idag när jag såg honom var han vackrare än någonsin. en veckorevyn och ett paket glass krossadchoklad fick följa med mig hem.

Mona sa att hon sett mig åh christian på tv häromdagen :) synd bara att vi missade det :(


Dagens låt

Smala Sussie - Newfound lover

batman som väckarklocka

Skulle bara ringa christian nu på morgonen åh vara lite gullig, men  han sov visst så nu väckte jag la både han åh andreas :/ kanske inte så bra! men jag tror nog dom står ut faktiskt. dom brukar juh inte ha nått problem med att vara uppe tidigt annars! haha! dessutom är det juh Batman nu, det kan dom inte missa ; )


prov prov åh åter prov

har ett jäkla naturkunskapsprov idag :/ fytusan känns inte alls bra jag förstår nämligen ingeting känns det som. igår var deet en helt annan känsla medans allt verkar ha försvunnit under natten skumt! ^^

Ensamheten

kommer bli kallt inatt, ska nämligen sova själv i min hemska säng. usch och fy! ingen christians som värmer. jag sover som allra bäst när jag har honom vid min sida. och det hoppas jag ha föralltid.



saknar mitt lilla houngsbi nu, tänk att få sitta uppkurad i hans soffa åh hålla handen<3

 

kärlek vid första ögonkastet

http://www.have2have.se/product.asp?product=2922&sub=548&page=1 får jag inte dessa skor vet jag inte vad jag ska ta mig till. så oerhört snygga. jag är förälskad och den kommer inte lägga sig.

Klicka för förstora bilden

Rea

faktiskt rea hos asos nu, kanske skulle man beställa lite skor? är grymt sugen. men ekonomin tillåter nog inte det är jag rädd :/ annars hade jag klickat hem :


Grillat och tp-kopia

Fredagen har nog faktiskt glänst mest denna helgen. på eftermiddagen handlade christian åh jag mat, chips och hyrde film. julfritt blidde det. men mer om den en annan dag. Vi gick hem till micke och Linda för att låna lite filmer. åh gösses vad mickle såg chockad ut när han öppnade dörren. attans att man inte hade kameran framme. var där en stund åh pratade åh hälsade på tiger. sedan dax att gå hem till christians föräldrar och äta mat. mari jobbade så det var bara vi och Lasse. han hade grillat kött och gjort pomme åt oss. smakde riktigt mumsigt. v9i satt vi köksbordet en bra stund åh pratade. Vi besätmde oss för att spela spel, vart ett spel som var som en kopia av TP men i lite modernare tappning. och gissa vem som vann? jo JAG :D Mari kom hem mitt i spelet och fixade te, kaffe och bullar. riktigt härligt. framått kvälskvisten gick christian åh jag hem och såg på film . MYS!

Resten av dagarna struntar jag i att berätta om, för det är ingen som orkar läsa ändå :) men det har vart en toppen helg med min älskling.


Du är vad du äter

Såg som vanligt på hälsoprogrammet, Du är vad du äter igår med Anna Skipper. och då var det meningen att hon skulle försöka tämja mannen från Skara, Bert Karlsson. åh det var bland det roligaste jag sett faktiskt, hela tiden svarade han emot Anna med de mest skumma kommentarerna.  (Repris måndag 16/10 15:30)

Mums

Lite varm choklad så här på morgonkvisten är ljuvligt. ett tips om man inte har någon grädde är att istället lägga ner en klick glass, det blir faktiskt super gott!


Telefonen - en bästa vän

har pratat med jessicakakan nu i någon timme i fonen, alltid lika mysigt. jag älskar verkligen att prata i telfonen med mina kompisar. känns så skönt att prata av sig lite!


tiden går fort

jaha, så var det torsdag igen. snart helg då! skönt faktiskt. åh christian är ledig denna helgen vilket är ett stort plus. me like it. Imorgon ska vi äta middag hos Mari och lasse (christians mamma åh hennes man) Ska bli så himla mysigt. saknar dom faktiskt, var länge sedan vi träffades :/ men imorgon så :) resten av helgen blir la rätt lung. har inga planer faktiskt. skulle vilja köpa mig ett par nya vantar :D kanske blir det stan? måste fråga christian :D

Dagens låt

Noice - romans för timmen

Kimpan

jag hatar fotboll det gör jag. men jag älskar Kim Källström, åh igår gjorde han mål och idag är han hela Sveriges hjälte. tack Kim<3


Pappsen

Eftersom pappsen finner det väldigt intressant att läsa min blogg så tillägnar jag honom detta inlägg.

HejHej pappsen!

60134-107

från cypern i våras.  :)

09.20 torsdagmorgon

usch vad det var kallt nu när jag gick hem från christian. trots att jag var påpälsad till 1000 frös jag. nu börjar det närma sig vinter. nästan halv oktober har gått och snart är november här. funderar på att hoppa in i en varm dusch, peela ansiktet och kroppen. helst stå där i någon timmeför att tina upp mina förfrysta händer. och efter det en kopp te. mums!


Problem

är det bara jag som har problem med bloggen? att vissa namn på de som kommenterat försvinner, all text på kommentarerna visas inte eller ännu värre så försvinner de kommentarer jag skrivit. jag fattar inte :/ att byta personbild funkar inte heller för mig.

ur barnamun

Vad är giftermål?
Det är när någon har gått ut ett tag och pojken friar till flickan. Han säger: "Jag tar dig för att behålla dig i hela mitt liv, eller i alla fall tills vi fått barn och skiljer oss. / Amanda 9 år

Är det bättre att vara singel eller gift?
Jag får huvudvärk då jag tänker på sånt. Jag är bara ett barn. Jag behöver inte sånt krångel. / Adam, 7 år

Hur bestämmer man sig för vem man ska gifta sig med?
Du måste hitta någon som tycker om samma saker. Om du till exempel tycker om sport, ska hon tycka om att du tycker om sport, och förse dig med chips och dip under tiden. / Emil 10 år

Du singlar slant. Krona betyder att du stannar med honom, och klave betyder att du prövar nästa. / Kerstin 9 år

När är den rätta åldern att gifta sig?
Ingen ålder är bra att gifta sig vid. Du måste vara en idiot för att gifta dig. / Fredrik 6 år

När är det okej att kyssa någon?
Det är aldrig okej att kyssa en pojke, de bara dreglar över en. Det är därför jag slutade. / Jeanette 10 år

Hur skulle du få ditt äktenskap att fungera?
Säga att hon var vacker, även om hon såg ut som en lastbil / Rick 10 år


Malmvägen

jag har tjatat hål i huvdet på er om mitt favvoprogram, men frågan är om det inte är programledarna Johnnie och Mattias som jag i egenligen förälskat mig i. De startade sin karriär på kanal 5 med programmet Room Service. Ett annat favorit program var Malmvägen som också hade Johnnie och Mattias som programledare. Det handlade om ungdomar som hamnat snett , de fick hjälpa till att bygga en fritidsgård. någon som vet om man kan köpa en DVD med programmen ? annars finns det en hel del bra klipp från programmen som ni inte får missa.


riktigt kul :)

Läs detta och ni får er ett gott skratt

värsta språket

jag ska till christian sen, vi ska spela värsta språket och sen gå fika, myspys! känns verkligen som höst när man gör sånna saker. men sedan ska han på träning. mindre kul måste jag säga!


100 höjdare

http://www.youtube.com/watch?v=FIqstLlPiaY

Otto, världens sötaste gubbe :)?


Räknar ner

Room service ikväll, räknar redan ner.

60134-106


Mattias och Johnnie har blivit Sveriges superhantverkare - killarna som bygger om nästan vilket rum som helst på bara fyra dagar. De bråkar och tramsar, målar och snickrar, svär och underhåller hundratusentals tittare varje vecka. Men hur är de när kamerorna slås av? Precis likadana, fast värre.

Johnnie är den ettrige, rolige gotlänningen. Mattias är den lite lugnare stockholmaren och låter gärna Johnnie dra igång, men har en benägenhet att ta över diskussionen efter en stund...

De kände inte varandra före programmet, men nu är de som Piff och Puff, ler- och långhalm, målaren och snickaren. Precis som i programmet slänger de konstant käft, skrattar och skojar... Osams blir de aldrig, påstår de. Kanske lite surmulna ibland, men aldrig att de bråkat. Inte med varandra. Det är de två mot världen.

höstmorgon

sitter hemma hos christian just nu och äter lite mandariner, det är så fruktansvärt gott! och när man skalar dom tycker jag att det luktar jul. och det är verkligen inte fyskam. för på den här bloggen höjs julen upp i skyarna.

 

Posh


På den första bilden var Miss Beckham riktigt snygg,
men på den andra ser hon ut som ett ben rangel.

listjävel

1. vad heter du? Sanna Tapper
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Lucia, det finaste namnet helt klart:)
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? jag vet faktiskt inte!
4. vilket stjärntecken är du? Kräfta.
5. vilken årgång är du? 88:a.
6. vart bor du? Östermalm ( i finspång men det låter bättre med bara östermalm)
7. bott utomlands? nepps.
8. flyttat antal gånger? 3 gånger tror jag
9. vart skulle du vilja bo? helt klart GÖTEBORG!
10. vilken skolklass? SPBF3 och för alla som inte fattar ( samhäll med inrikting barn och fritid)
11. vad vill du bli när du blir äldre? Lycklig, fast det är jag redan trots att jag inte är stor :)

UTSEENDE

1. hur lång är du? 167 sm över marken
2. hur mycket väger du? Under 50kg
3. hårfärg och frisyr? Svart, lockigt, ganska långt hår. men vill ha längre
4. ögonfärg? blå, bara blå
5. mest nöjd med? ögonen
6. minst nöjd med? vet faktiskt inte.
8. glasögon? solglasögon är de enda .
9. har du några piercingar/tatueringar? nej ,men en tatuering vore fint

FAVORITER
1. filmer? det finns så många. just  nu Tomten är Far till alla barnen och hundtricket.
2. låtar? Guns'n'roses - november rain, men det varierar nästan från dag till dag
3. årstider? viter, juljuljul:D men även lite sommar.
4. mat/dryck? tacos, mums! och dricka till det Coca Cola
5. djur? kissekatter
6. färg? rosa i alla nyanser,och grått
7. parfym? JLO glow
8. tv-program? Room Service. Go Johnnie och Mattias
9. ämne i skolan? Svenska kanske :) fast det beror på läraren ;)
10. sysselsättning? Umgås med pojkvännen, prata i telefonen och umgås med mina små älsklingar


DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Litet, mycket litet men det duger åt mig.
2. vilken färg på tapeterna? Rosa, 3 väggar märk åh en ljus rosa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Vit, coh rosa.
4. favoritmöbel i rummet och varför? Jag vet faktiskt inte, gillar hela mitt rum.
5. vad vill du ändra där inne? större säng, ja tack!
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja det har jag
b) video/dvd? japps
c) dator? Nej
d) stereo? Ja, men den är trasig.
e) telefon? min mobil:D
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? våran tomt, med en massa gräs pch äppelträd
8. vad gör du oftast i ditt rum? om jag nu är där så sover jag,
9. vem förutom du brukar sova i din säng? ingen, knappt ens jag själv.
10. favoritpryl i rummet? svår fråga faktiskt

BLANDAT
1. vad heter din morfar? han hette Bengt<3
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? läppglans och nycklar
b) skolväska just nu? överfullt med saker. orkar inte räkna upp allt.c)
handväska eller liknande just nu? läppglans, plånbok och kamera
3. vad är du beroende av? christian
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lipsyl använder du? Lucky Lips
6. vad tror du på? ödet
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen alls
8. vad köpte du senast? En macka i cafeterian i skolan
9. har du nåt husdjur? En hund, Lowe heter han
10. vad bor du i? en villa.

GREJER
plånbok: en rosa Paul Frank
tandborste: en rosa eltandborste hos christian och en rosa hemma utan el.
smycken: brukar inte använda det
solglasögon: vita dior
underkläder: Hotpants tack :)
nagellack: bara nagelförstärkning

och alla som har lust fyll gärna i listan!

uppfräschning

har nyss tagit mej en dusch, peelade ansiktet och hela kroppen. så nu känns jag babylen. använde också ett shampoo som är helt ljuvligt. doftar som en sommaräng och gör ditt hår glansigt och ger det en fin lyster. egentligten är det för blont hår, vilket mitt inte är men funkar helt utmärkt.

Phytum Reflets från yves rocher kostar ca: 50 kronor i butik

Dagens låt

James Blunt - goodbye my love

Just friends

Just friends hette filmen som jag och christian såg i fredags, den kan jag verkligen rekommendera. mycket rolig, och en bra feel goodfilm. Jag skrattade nog faktiskt rakt igenom hela filmen, och även från christian kom det små skratt vilket jag inte hade trott när jag hyrde den. den får absolut högsta betyg. ett stort plus att det var jul i filmen, åh just nu är jag inne i en julperiod åh älskar allt som har med julen att göra.


en liten neccesär

tänkte jag skulle rensa min neccensär idag, jag bär runt på alldeles för mycket grejjor. eftersom jag bor både hemma och hos min pojkvän så blir det att den flyttas runt och nästan ständigt igger i väskan. men varför har jag med mej allt? Mer än hälften av allt används inte ens. jag har 7 mascaror åh hur många använder jag? EN just det. varför då bära med alla. så från och med idag ska bara det viktigaste och det jag använder få följa med. men jag måste köpa mig en söt lite neccesär, då blir det mycket roligare :)

nån som har ett tips på någon snygg liten söt sak?

4 månader

igår firade älsklingen och jag fyra månader. helt underbart! när jag kom dit sa han till mig och blunda och sträcka ut handen. när jag tittade hade han lagt ett supergulligt paket i min hand. där i fanns alla sorter av Lucky Lips(4st) ett hade jag redan från början, det är helt klar mina favorit läppglans(lypsyl skulle jag mer kalla det) har faktiskt bloggat om dom förut hur mycket jag älskade dom. luktar helt ljuvligt allahoppa, Lime, Bubbelgum, Passionsfrukt, Jordgubb och hallon. absolut värt att prova dom. sen sa han åt mig attt blunda och då fick jag ytterligare ett paket och det innehöll en bodylotion från Hugo Boss. Luktade precis som jag gillar och passade utmärkt. Christian sa faktiskt att han tyckte att den luktade mig:)


60134-105

Köpte denna i stan igår, eller det var inte en exakt lika för min är grå åh något längre, skulle faktiskt funka till ett par strumpbyxor, så blir det en tröjklänning. Köpte också presenter till Hanna åh Jessica. Christian köpte en ursnygg tröja till sig själv.


60134-105

GRATTIS HANNA : )<3

60134-104

Underbar klänning



ååh denna klänning skulle verkligen inte vara fel att ha hängandes i garderoben

Vad är det för en dag?

Jo det är Hannas födelsedag! ( eller imorgon rättare sagt) HURRAHURRAHURRA!
grattis gumman, nu blir du stora tjejjen hela 18 år. myndig åh allt.
paket kommer var såsäker:D

60134-104

jag älskar dig<3

helgen

I fredags hade vi mysdag med klassen,det var kul faktiskt.. vi lagade grekisk mat åh såg på film, åt godis åh bara umgicks. sen efter skolan åkte jag hem till älsklingen som är sjuk. jag hyrde film och köpte mat på den nya kebabbaren åt honom. vi hade det helmysigt.

lördagen började bra, vi låg i sängen en bar stund, vilket är underbart. vi två skulle jag iväg och jobba på Folketshus, vi byggde upp scenen, fixade ljus, åh herregud vad vi bar under den dagen. det var Linus, Jenny, jag och sebbe plus nåra från Riksteatern. Fast jag åh linus väntade baar på att Lasse Brandeby skulle komma :D

idag blir det norrköping med familjen åh älskling.


Dagens låt

Dagens Låt

Guns'n'roses - november rain

flashbacks så in i tusan, åh bättre låt finns knappt inte. jag trodde att jag spelat sönder den föralltid, men icke sa nicke. lika bar nu som för första gången jag hörde den. gåshuden sprider sig åh tårarna är nära. detta är kärlek tamefan!

Nya klänningen

60134-103

här är min nya klänning som jag lovade bild på,
tyvärr ser man den inte allt för mycket, åh bror min hade inte tid med fler fotografier :/
men bättre bilder kommer var så säker :)


Grekisk mat

det är ganska irriterande, att idag när vi ska laga mat med klassen så är det pannkakor i matsalen, en av de enda rätterna som man verkligen kan äta sig mätt på. det är alltid så att vi lyckas pricka in dom d agarna, i julas var det likdant. då när vi lagade julbord var det nått smaskigt i matsalen.

fast jag funderar på att kanske laga pannkakor ikväll hemma hos älsk :)


en kärlek som aldrig tar slut.

Christian och Sanna nu och föralltid



en längtan

60134-102

Jissses vad jag skulle vilja vara henne, längtar som ett litet barn på julafton, snälla låt denna hösten gå fort så vi äntligen får jul.


Hamburgare

pappa har nyss lagat mat och det både luktar åh smakar yummie!  :) har provat klänningen nu också, gick in den lite. satt perfekt åh var helt ljuvlig. bild kommer så fort jag orkar. har annars inte gjort något vettigt denna eftermiddag! känns lite tråkigt faktiskt.  : /


Dagens låtar

Dagens låtar

7milakliv - martin stenmarck

När kärleken föds - Shirley Clamp

List beroende



1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Under en 20 minuters period, två mästare till lilla Finspång. ( ur FinspångsIdrott under 80 år)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
en fönsterbräda med små ljus på

3. Vad var det senaste du såg på tv?

RoomService

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
10.00 kanske

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Radion tro det eller ej , jag som inte annars är någon radiomänniksa

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Gick hem till christian från körskolan

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

tittade på skor på Asos

8. Vad har du på dig?
trosor, bh och min sidenmorgonrock

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
minns inte faktiskt^^

10. När skrattade du senast?
Igår kväll när älskling åh jag låg i sängen åh inte kunde sova

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Skivor, tavlor, klocka och U2 plansch

12. Har du sett något konstigt på sistone?
vad skulle det vara?

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
fördriver tiden bra

14. Vilken var den senaste film du såg?
Det var nog Alla älskar Alice förra fredagen

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
ett sommarhus i smögen, åh allt annat jag ville ha

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
jag vet faktiskt inte vad in känner till åh inte känner till om mi´g

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
mer rättvisa

18. Tycker du om att dansa?
Of course I do

19. George Bush?
jag tycker inget speciellt om honom

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Lucia eller Molly om det blev en flicka och pojke har jag ingen aning om

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
ja, absolut :)

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
jag har inte den blekaste aning ^^

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Elin Jessica Becca Linda och självklart alla ni andra som känner er manade

ren och fräsch

är hemma hos christian nu, det är så himla tråkigt när han traskar iväg på morognen vid 6 tiden och lämnar mig själv i sängen. det var mycket mysigare igår kväll när han kröp ner efter sin träning när jag redan låg och sov. har tagit mig en dusch åh fixat håret lite,  behövdes faktiskt. så nu sitter jag här i min morgonrock och myser. ska nog göra mig en kopp te nu faktiskt. yummie.


ur söt mugg !

Paris Hilton eller Nicole Richie

Your Results:
Paris Hilton
You know you can get any guy you want and you love to flaunt your beauty.. You also think everything is hot!


helgen har redan börjat...

det känns som om helgen börjar på onsdagar för alla i vår klass, för onsdagen innehåller en lektion åh torsdagen en för vissa eller ingen för andra. visst fredagen är en vanlig dag, men ändå. fast denna fredagen kommer inte vara någon vanlig dag för vi ska nämligen ha klassdag. åh när våran klass ska ha det blir det ALLTID matlagning, och det är väl trevligt iofs. denna gång står det grekiskmat på menyn. kanske inte någon favorit direkt.men det ska väl gå ner. filmtittande blir det också. längtar faktiskt, jag tror det kommer bli mysigt.


från syster yster

60134-10160134-100

jossan målade två grisar åt mig. hahha

Draw a pig

här kan ni rita eran egen gris :)

här är min gris :)60134-99

Som räddande änglar

home alone hos älskling today igen. vi har hunnit mycket idag faktiskt, städar garderoben åh det är inte konstigt att jag inte hittar kläder hemma för här låg 25 tröjor,linnen, tshirts 3 par jeans, 3mjukisbyxor, nåra trosor och BHar. stackars christians hans grejjor får knappt plats. vi har också ätit på nya Kebab och grill baren, smakde helt ljuvligt faktiskt.

tråkigt att vara själv :( men som tur är kommer snart Johnnie och Mattias åh räddar mig precis som förra onsdagen. ett bigpack med glass åh kolasås hjälper också till på traven.

60134-109 LOVE YOU GUYS<3

Kanelbullensdag

egntligen, varför ska vi fira den? det är juh bara ett jäkla sätt för bagerier och företag att tjäna några extra miljoner. visst är det väl lite gulligt, men snart kommer vi väl börja fira allt så varje dag kommer vara något speciellt, åh då kommer ingeting vara speciellt längre. det vart lite rörigt där :P


nu är den min :)

har köpt min klänning nu som jag förälskade mig i igår. åh jösses så snygg den är. mönstret var i vit ( sorry skrev rosa förut) åh resten är svart. i vringningen är det ett tjockare sifden band åh ett sådant knyts även runt midjan. lovlie.

ännu en klänning

var inne på Nugget igår åh hittade den sötaste klänning du kan tänka dig. helt ljuvlig var den. I svart siden, med en stort blommönster på i rosa. Lite vringad och räckte ungefär till knäna. funderar på att köpa den idag faktiskt. för på lördag ska jag tjäna pengar , hela tusen kronor. så då kan jag lägga ut häften av det på den där ljuvliga bakelsen. ska tvinga med mig älskling ner sen åh köpa den. det tycker jag att jag är värd.

måste handla present till jessica åh hanna också  :) men vad kan jag inte skriva här med risk för att dom ser det.


körskolan

Det vart visst bloggande idag med. kunde inte hålla mig borta :P hahah! regnet öser ner idag också åh jag känner inte för att gå ut ett dugg. men det är väl bara att ta ett paraply åh ta sig till skolan för en enda lektion. *suck* men sen ska jag hem till älskling åh mysa. åh efter det blir det körlektion! PANIK!!! jag vill verkligen inte, är nervls till tusen. men det kommer väl gå fint förhoppningsvis  :)


nu grattar vi
jessica som fyller 17 år idag. jag ska köpa nått fint till dig gummsan. <3
hoppas du får en toppen dag! jag älskar dig! <3

60134-112

julen är härlig för stora och smååå

åh tusiken vad jag längtar till julen, har tjatat på älskling om att få spela julskivor sen början av september, men han säger strängt nej varenda gång. och tur är väl det. för det bästa med julen är juh faktiskt att den är så sällan och kort tid så man verkligen uppskattar den på ett helt annat sätt. Lite snö åh tomtar nu vore inte fel faktiskt. pynta granen. åååh. kan man längta ihjäl sig ?


 

lista again

har du pojkvän/flickvän? japps pojkvän, en underbar sådan.
är du kär? upp över öronen
hur tidigt stiger du upp? beror på vilken dag det är.
vem/vilka vet mest om dig? Christian, Hanna åh Elin
gillar du att slåss eller? inte min grej.
vad har du på dig just nu? gråa stuprör och en svart tröja med pingvinärmar
vad ska du göra ikväll? förhoppningsvis hem rill christian åh dricka varm choklad framför tvn.
när var du senast riktigt full? hmm, inte den blekaste.
är du seriös? självklart
hur många biologiska syskon har du? 3
isåfall, vad heter de? Jenny, Josefine och Emil
hur många timmar sover du per natt? 6-8 timmar. I need my skönhetssömn
vilken färg har du på håret? svart just för tillfället
och frisyren, hur ser den ut? långt , lockigt och halvlång lugg
vad har du för färg på ögonen? blå.
vad vill du ha för färg på ögonen? bruna kanske bara för att se hur det ser ut på mig.
vem är snyggast i världen? Christian, helt klart<3
ska du duscha idag? ja så fort jag är färdig med listan.
vad är det för veckodag? tisdag.
är du uppväxt i stan eller på landet? Stan, om man du kan kalla Finspång stad.
har du utländska föräldrar? nepps.
gillar du att laga mat? det kan vara ganska kul, speciellt tillsammans med någon, vänner eller pojkvän.
hur många par skor har du? ganska så många, men inte för många det kan man inte ha.
var har du ont? ingenstans.
vem är bäst just nu? christian ofcourse.
använder du hårspray: nej, inte oftast
favoritserie: FCZ kanske ? för room service gills la inte
gillar du seriehjältar? nej , inte det minasta
killar eller tjejer? förstår inte frågan.
salt eller socker? socker.
gillar du ketchup? nej.
är du bra på att måla? ingen talang här inte.
sommar eller vinter? en bra blandning.
vilken tid gick du upp idag? 07.30
vem kramade du senast? min pojkvän
vem pussade du senast? samma som ovan
säger du "kex" eller "chex"? kex.
vad längtar du till? shopping
favoritalkohol? cider eller öl.
vad tycker du om ditt utseende? variera frånm dag till dag.
varför fyller du i detta? det är roligt.
vad heter dina husdjur? Lowe
hur kommer du bo till hösten? här åh hos älskling
har du körkort? nej håller på att ta.
hur gammal vill du vara när/om du får barn? 25 ungefär.
Humör just nu? på topp
Favoritgodis? lakrits och choklad
Är det nåt du absolut inte äter? fisk överhuvdtager.
Sommarplaner? en härlig semester
Saft eller alkohol? saft
Hur många kuddar sover du med? 6
Bästa film? svårt att välja:/
Kommer du ihåg din första kärlek? ja klart jag gör.
Älskar du henne/honom fortfarande? nej absolut inte.
Har du några homosexuella vänner? nej, inte vad jag vet.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? ja absolut.
Ser du på kärleken som ett misstag? nej aldrig.

fick korta av listan lite för nu måste jag kila!

Hipp Hipp Hurra

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år .

imorgon blir
jessicagumman 17 år åh det ska firas med pompa åh ståt. hoppas att hennes dag blir fylld av skratt åh fina presenter för det är hon värd. kommer nog inte blogga imorgon sådärför firas hon idag!

60134-112

Underkläder

jag är sugen på lite nya underkläder, gärna i matchande set. ska man känna sig riktigt fräsch behöver man vara snygg under, det är helt klart. det finns så många söta åh fina som verkligen är to die for. Nelly har en hel del som jag gärna skulle ha hemma.

http://www.nelly.se/shop/bh-set/?Style=2004&Brand=&ID=P0673 JLO Chantilly Set är helt underbart.

http://www.nelly.se/shop/bh-set/?Style=2004&Brand=&ID=P0671 D&G Microfibra så sjukt gulligt.


http://www.nelly.se/shop/bh-set/?Style=2004&Brand=&ID=P0656 Divani Set skulle jag unte tacka nej till

regnet bara öser ner

usch vad det har regnat idag . det är inte klokt. jag blir tokig, varje gång man ska gå ut blir man superblöt åh kläderna klibbar sig fast mot kroppen. åh min ulljacka suger åt sig vattnet som en svamp. åh det tar ett dygn för den att torka sedan  : / det enda minuset med den :D


öppen eld

ååjh vad jag längtar tills snön börjar fall och vi kan tända i öppna spisen, försten kan vi börja redan nu, men det är som mysigast med snö . sitta där och grilla både äpplen och marsmallows. yummie.
tusiken, kan det inte bli vinter, jag längtar efter juuuuul : D



från koja till slott

hemma hos min älskling nu! himelskt måste jag säga. han är tyvärr på möte, men kommer väl snart hoppas jag. när vi skulle gå ut förut känndes det verkliogen som höst, det ösregna åh vi frös. men gud vad mysigt det var när vi väl kom in sen åh kände värmen.

tittar på tv nu, från koja till slott. loveley. jag är typ besatt av heminredningsprogram :D

shoppingsugen

begäret är stort jag villverkligen shoppa. en massa tjocka stickade mysiga tröjor, fina höstklänningar, strupbyor åh söta små acessoarer. ååh. hade dock beställt kläder så det finns inte mycket kvar av mitt studiebidrag :/ illa! verkligen illa! men litelite shopping skulle nog plånboken gå med på :)


på liv och död

vi hade spelkväll igår jag åh darling. först spelade vi moonpol och jag utklassde han verkligen  ;) han blidde lite putt men det repade sig snart. vi började spela TP istället, åh där tog han hem första ronden och jag den andra. åh vi spelade verkligen på allvar, har var det inget skjysst spel, åh jag var sur som ett bi efter många klantiga svar! men det var underbart :)