Shop till you drop

Kortet gick varmt igår och jag shoppade som aldrig förr, var roligt att för en gångs skull hitta en hel del massa grejer när jag hade pengar att spendera. Annars brukar jag aldrig hitta nått när jag har råd, och när jag är pank hittar jag hur mycket som helst. Det blev ett gult velour set (JIPPIE), gula ballerina, jeans kjol, svart-vit rutig blus, linne, kofta, presenter åt tvillingsyskona som fyller år i veckan + lite annat nödvändigt. Har bilder hemma hos chrille så dom kommer upp så småningom.

Just nu är vi hemma hos mig för Christian har hjälpt pappa att tapesera vardagsrummet, och så jäkla snyggt det är. Kommer bli helbra när allt är färdigt.

Skönt att veta redan nu att jag har jobb på gläntan hela nästa vecka, då vet man tider och slipper oroa sig för att någon ska ringa in en tidigt på morgonen och man måste rusa upp och kasta på sig kläder för att hinna i tid. Jag trivs verkligen på ängslyckan och nu blir det tredje månaden jag är där, har vart där var enda dag sedan 1:A feruari och hoppas självklart det blir mer :)

Sex and the city: THE MOVIE



21 Juni 2008
den perfekta födelsedagspresenten (en dag förtidigt dock )

Torsdag

Har haft fullt upp med jobbet, därav dålig bloggning. Ska strax bege mig iväg på arbetsintervju, är inte spciellt nervös faktiskt, som tur är. Sedan måste jag snabbt som attan ta mig iväg till Ängslyckan, Hallonet. För det skulle vara en hel massa barn idag och eftersom jag är iväg är Jenny och Carina ensamma tills jag kommer. Ikväll har jag stängingen och kommer inte vara hemma förens efter 6.

Klickade hem skärgårdsdoktornboxen igår, efter ett långt velande fram och tillbaka slog jag iallafall till. något måste man ju unna sig ;) Håkans skiva dimper nog ner i brevlådan idag också, härligt med mycket post. Har ju redan lyssnat lite på några låtar och skivan har ju fått topprecensioner.

image370

mer påskägg

I söndags fick jag mitt "riktiga" påskägg av Chrille, och som jag redan visste vad det superfint. Rosa och format som ett hjärta. och så klart en massa mumsigt godis :)

image369

it's juicy baby

Ett gult juicy-set tack!
Klicka här för en större bild på Terry Set
men vart fasiken finns det?

Skit trött

Är helt slut i kroppen och i huvudet. Jobbat hela dagen, stått ute och frysit i snöstormen medans ungana lekt och aldrig vill gå in. Blä och åter blä. Skulle börjat 10 imorgon och haft en skön härlig sovmorgon, men nu blir det att komma till frukost vid halv 8. Ska vara på småbarn imorgon, gosigt med alla bebisbarnen. Har faktiskt en favoit där, fast man egentligen inte "får" ha det. Men han ska jag självklart gosa och leka med lite extra. Idag när jag skulle gå hem efter ihopslagningen av alla avdelningar, blev han superlessen och ville inte ens krama mig som hot för att jag skulle stanna. Dom är skapligt smarta trots sin ringa ålder.

Onsdag imorgon vilket betyder Christians lediga dag, längtar som en tok efter den karln just nu. Skulle behöva en stor famn att krypa upp i, bli omhållen och varm. Men det får vänta tills imorgon.

På Fredag blir det en shoppingruda utan dess like. Min härliga lön trillar in imorgon och när jag öppnade lönebeskedet känns det verkligen värt alla timmar på dagis. Jag ska inte ens kolla på prislapparna utan bara köpa det jag tycker är snyggt, bara för att jag kan!

Påskdagen

Igår var det påskfirande hemma hos Mari och Lasse fast utan något påskigt. Christian och jag hade med oss fläskfilé som lasse grillade ute i kylan och det var verkligen hur gott som helst, som jag saknat grillen. Även fast det inte blev riktigt samma sak när man inte kände grilldoften. Vi åt maten och pratade och skrattade,  precis som vanligt. Till efterrätt fick vi påskbakelse, rulltårta garderad med grädde och persikohalvor, yummie. Vi startade också en omgång TP som vi tävlade i parvis, det tog några timmar men tillslut lyckades Christian och jag faktiskt vinna alltihopa. Frågesportspel är lite av min grej, tur att jag får brilljera nångång då både minigolfen och bowlingen gick åt skogen p.g.a av mig trots att min Christian är hur duktig som helst. Vid halv 12 traskade vi hemåt i kylan, jag hade redan förstått att det skulle bli kallt och packa ner överdragsbyxor för att inte frya allt för mycket, men trots detta så trängde sig dom där 10 minusgraderna sig in och jag var så himla frusen när vi väl steg in genom dörren. En supertrevlig kväll : )

Vilket ägg!

image366

Detta påskägg hade christian med sig hem till mig och min familj i lördags, det är kanske svårt att se hur stort det EGENTLIGEN är. Men det är verkligen bautastort, för i ägget finns 1 kg lösgodis, 5 apelsiner, 3 bananer, I påse Ahlgrens bilar, en påse zoo, fruxo och PimPim. Ett paket med tryfflar, Wertes orginal, en påse jordnötter, en påse cashew nötter. 2 chokladkakor med mörkchoklad. 1 dosa snus, en påse hundgodis och 6 st käck.
Det var en hel del alltså. Så då förstår ni säkert hur stort det är? Mamma och pappa blev jätteglada och verkligen överraskade när christian gav dom ägget. Lowe var också supernöjd över att få hundgodis, han smaskade i sig direkt. precis som vi andra också gjorde  ;)
Min christian är bara helt bäst!


Det "lilla" ägget är ett påskägg av den vanligaste storleken.


Jag stallde hushållspappersrullen bredvid för att visa höjde på ägget.

Dagiskonversation

Vi sitter och äter påskbord då en av de största pojkarna frågar mig

Pojken: är det där dina riktiga naglar?
Jag: Ja, det är det.
Pojken: Jag vet inte riktigt om jag tror dig, för min mamma har sagt att det finns låssas naglar
Jag: Det finns det också, men det här är mina riktiga. känn får du se
Pojken: Men du vet man limmar bara på låssas naglarna över sina egna så det inte syns.
Jag: Jo det vet jag. Men det är här mina egna jag har sparat ut dom själv.
Pojken: Det spelar ingen roll vad du säger, jag tror att du lurar mig nu.

Pojken fortsätter att äta och jag känner att det inte är någon idé att övertala honom.

image365

Påskafton

Titta ut genom fönstret och man skulle nästan tro att det är julafton istället för påskafton, men vi får väl vänja oss vid att vädret gör som det vill.

Var hos mormor på påskmiddag igår, påsk/julbord är verkligen ingenting för mig, tycker faktiskt inte om något. Köttbullar är det inget fel på i vanliga fall på på ett julbord/påskbord äter jag dom inte. Prinskorv åär inte heller någonfavorit, det kan jag ta i värsta fall bara för att inte få en helt tom tallrik. Så igår åt jag lite kex och mackor istället, efterrätten var däremot supergod, mandeltårta. Sedan fick vi som vanligt varsit påskägg. Christian som jobbade kunde inte följa med så när middagen var slut åkte jag hem till mina gullegrisar(chrille och bono) och tittade på Så ska det låta.

Idag ska vi hem till mig och fira påsk, men utan påskmat! Var tänkt att vi skulle grilla, men vädret har ju inte riktigt vart inne på samma spår så istället blir det fläskfile och potatisgratäng. Underbart gott. Påskägg blir det också såklart, med massa gott godis, eftersom jag har fått agera påskhare i år och fyllt äggen.


Fy fan vad jag älskar dig!


                                                                                              
HÅKAN!!!


Magiskt och inte ett dugg jävla tragiskt

2/9 2006 klockan 20.02, flygeln i De geer hallen Håkan sprang in på scenen på ett sånt där sätt som bara håkan kan. fart åh fläkt. Tonerna till klubbland åh hela publiken rörde sig, inte en enda stod stilla. Tempot höjdes ännu mer, åh stämmningen var hög. Håkan farde runt, sjöng åh pratade. Svetten rann på både honom åh hela publiken. det var som att bada i ett hav av folk åh svett. underbart! Det var lycka, hela rummet fylldes. tiden rann iväg åh låt på låt bränndes av i en bra blanding av nya åh gamla. allting avslutades med rosutdelning åh nu kan du få mig så lätt, tårarna var nära.

tack håkan! <3

GLAD PÅSK PUSS!

image364

Skärtorsdagen

Biblioteksfärden gick faktiskt helt okej och vi kom fram hyffsat fort iallafall. Änderna blev matade och det tyckte tjejerna var superkul även om det själva åt upp hälften av brödet. dom skrattade och försökte ropa på ankorna. En hel flock lyckades dom locka till sig trots att det nog mer berodde på maten än på deras röster. Vi överlevde också själva bibblan där vi blev bjudna på både fika och godis vilket tjejerna inte tackade nej till. De var helt slut i benen så jag fick mer eller mindre dra dom till bussen. Att åka buss hade varit det roligaste på hela utflykten var de båda överens om. små barn roar sig lätt ;)

   image363
Här matas det förfullt!


Mot biblioteket

Idag ska jag ta med mig två av tjejerna på Gläntan till bibblan för att låna lite nya böcker och skivor. Vi ska också stanna och mata änderna på vägen, blir nog supermysigt. Det är är tur att vi får ta bussen hem annars hade detta varit ett heldagsprojekt. För mig själv tar det väl ca 20 minuter att ta sig till bibblan, men tillsammans med dom 1 timme.Jag kan tänka mig att jag kommer få tjata lite på dom, brukar vara så när man är ute och går med dom ;)
Elin kommer och jobbar med mig i eftermiddag, det ska bli superoligt!

Hoppas på att få se några påskkärringar i år, men tyvärr brukar det aldrig komma några hem till oss. Skönt att det är långledigt nu i påsk, och vi har faktiskt en hel del inplanerat. imorgon ska vi hem till mormor och äta påskmat, lördag grilla hemma hos mig och äta påskägg förståss och söndagen ska vi tillbringa hemma hos mari och lasse, då också vi grillen. mumsigt!

svara på kommentarerna när jag kommer hem ikväll :)


DymmelOnsdag

Färdigklädd och sminkad. Då var den saken ur världen, ska strax bege mig mot jobbet för påskmys ska bli kul att se alla små gulliga och söta påskkärringar. Dessutom får jag nog räkna med en och en annan lapp på ryggen idag, då det är dymmelonsdagen och det har barnen stenkoll på.


I vår ovackra vita vintervärld

Klockan ringde halv 6 imorses och jag var inte det minsta sugen på att stiga upp, för bredvid mig låg (för ovanlighetensskull vid den här tiden) en snygg, het man. Men plikten kallade och jag fick tassa upp för att mötas av en inte så vacker vit vinter värld. Jag slocknade vid kvart över 7 igår kväll och då hade inte snön hunnit lagt sig så jag gick en smärre chock. På med termobyxor oxh långkalsonger, raggsockar, stövlar, vantar och mössa. Låset på cykeln hade frusit så jag fick nästan springa för att hinna till jobbet. Jag hade ju öppningen och var tvungen att vara där först. var helt svettig och dan när jag kom fram, trots att jag knäpte upp jackan och tog av mig vantarna efter halva vägen.

10 tvååringar hade vi att ta hand om idag, vilket är väldigt mycket. Hög ljudvolym, skrik och gråt, men trots det är dom ju supersöta. Är hur mysigt som helst när dom kryper upp i famnen och kramas. Fast när man varit en dagpå småbarn känns det superlyxigt att får komma in till dom stora barnen.

Imorgon ska vi ha lite påskfirande på dagis, barnen ska vara utklädda sedan blir det lite påsksånger med alla avdelningar. Jag skippar nog utklädningsdelen denna gång. Får räcka med att jag var pirat där under halloween.

Föresten saknar jag mina små älsklingar så jäkla mycket!

image288

Gläntan

Gick supersuper på Gläntan, som vanligt. Dom klarar sig så bra själva och leker och har sig. Gud måste ha hört mina böner, barnen protesterade och ville vara inne på förmiddagen så jag slapp snön. Härligt, härligt!Skulle jobbat där imorgon med med Lisa på Smultronet bytte till sig mig eftersom dom hade en öppningstid och jag känner alla barn, är inte lätt för en "ny" vikarie att öppna första gången man är där. Så imorgon blir det tidig uppstigning men som tur är slutar jag vid halv 2. Jag bli mysigt att gosa lite med småbarnen imorgon, när jag sedan har jobnb på Gläntan resten av veckan.

Nu väntar jag på att min man ska komma hit, han skulle bara hem och mata kissemissen.


GB glass <3 Ben och Jerry

På pressbyrån i Lördags hade de precis fått in en ny GB glass som jag var tvungen att prova, trots det höga priset på 26 kronor. Den var nästan som en sandwishglass med två kakor och imellan där var den ben och jerry glass med chokladbitar. väldigt god men lite väl mastig orkade bara äta upp hälften trots att den inte var så stor.

image359 image360

Måndag med snö

Ska strax bege mig ut i snöovädret och ta mig till jobbet. Känns inget vidare kul då gårdagens väder bestod av härlig sol och våren stod på glänt. Men idag är vi tillbaka till november och snön. Jag hoppas på att vi stannar inne nu på förmiddagen, men sån tur ska jag väl ändå inte ha. Barnen kommer säkerligen att gilla vädret.

image358

Skriver mer när jag kommer hem :)

Helgen som varit

I fredags skulle vi egentligen gått på Elin och Daniels födelsedags fest, men christian mådde inget vidare så vi fick tacka nej i sista stunden. Jag somnade redan vi kvart över 8 så jag hade nog inte varit så trevligt sällskap. Men jag hade ju jobbat sen halv 7 på morgonen. Skulle slutat vi 1 men tog gick över till en annan avdelning och jobbade till 4.

Vaknade upp superförkyld igår, verkligen inget roligt. Men det vara bara att traska upp och städa lite här hemma inför kvällen. Vi tog oss också ner till Ica för att shoppa hem lite gott. Det blev grönsaker med dipp, chips, ostbollar och chilinötter. Mycket uppskattat kan jag lova : ) Jag höll mig till pepsi hela kvällen och det är ju inte fel.
Linda och jag kollade Melodifestivalen medans micke, chrille och andreas spelade tvspel. Rätt låt vann iallafall, alla vi som var här höll med om det. Vi satt och pratade och hade det supertrevligt hela kvällen. Bono var dock sur som vanligt när uppmärksamheten riktas mot andra håll än åt henne, men det är glömt idag.

Varit en seg söndag, tittade på Solstorm alldeles nyss men blev grymt besviken. Gillar boken men filmen var konstig och svår att hänga med i. Ingen jag rekommenderar.

Ska kasta mig i soffan och vila en stund, en hel veckas arbete väntar. påskpyssel, påskkärringar och gud vet vad :)

Håkan min Håkan

Ni missar väl inte Håkans nya video :) ?

One Tree Hill



C.axelsson + S.Tapper

image357

P.Sawyer + L.Scott


Schlagerkväll




Då är schlagerkvällen så gott som inbokad. Jag är egentligen inte mycket för schlager över huvudtaget, men varför inte göra något roligt av det. Det blir Jag, Chrille, Bono, Linda, Micke, Elin och Andreas hemma hos "oss"(christian alltså). Ska bli ruggigt roligt, en massa goda chips, godis och dipp och självklart massa smaskigt att dricka : )
Kommer nog bli litre trångt i soffan men om jag känner boysen rätt kommer dom någon tillbringa en hel del tid i lilla rummet framför xbox pch då får vi tjejer soffan helt för oss själva. Det är tur att Chrille är ledig i helgen så han kan hjälpa mig med städningen. Vår lilla Bono fäller så mycket päls nu att det blir dammigt bara en timme efter man dammsugat.

Inställd tvkväll

Ska sova hemma hos mamma och pappa ikväll, hade tänkt mig en kväll framför tvn. Men kommer det bli så? NEJ för vi har tydligen inga kanaler, jag undrar vart faan dom har tagit vägen! jag blir tokig.

Jobba, jobba!

Idag är det eftermiddagspass som gäller på Ängslyckan, hallonet. Halv 5 ska klockan visa för att jag ska få gå hem, men en grå och trist dag som denna gör det inte speciellt mycket. De ringde imorses och bokade in ännu fler dagar där uppe, så resten av marsmånad kommer spenderas på ängslyckan, vilket betyder en hel del pengar! Då är snart laptoppen min ; )


Fast i det gula


Jag vill ha dessa underbara gula pumps och trippa omkring i nu till våren :)

Tisdag

Tisdag betyder sovmorgon för mig och min darling, ligga kvar och gosa i sängen för att sedan gå upp och äta frukost tillsammans. underbart :)

Igår gick jag åh mötte chrille när han slutade jobbet. och så köpte vi faktiskt med oss mat från Grillen hem, ingen av oss hade någon insperation till vad vi slulle äta, så hamburgare blev perfekt. Var hurlänge sedan som helst som jag åt det så det var extra gott. Vi hade tvättstugan igår , så där var hela eftermiddagen förstörd. men gud vad det var skönt att slänga sig i soffan framför Design Simon och Tomas på kvällskvisten.

Påskägg

igår när Chrille städade sin garderob råkade mitt påskägg(tomt alltså) ramla ner från hyllan. Det var verkligen hur fint som helst, format som ett hjärta i rosa med glitter. Perfekt för mig. Jag hade inte den blekaste om att han redan inhandlat ett till mig. han är verkligen för gullig.


Regnet det bara öser ner

Var en supertrevligt eftermiddag/kväll hos lasse och mari igår. Maten var urgod, köttfärslimpa, sås, lingonsylt och potatis precis som jag och Chrille önskat. Vi bestämde att i påskhelgen tas grillen fram och används för första gången i år. Någon jag längtar enormt mycket till, speciellt en sån härn dag när regnet står som spö i backen. Vi traskade hemåt framåt 8 för att hinna se sista avsnitten av I en annan del av Köping, efter det var det läggdags för mig. orkade inte hålla ögonen öppna så det var riktigt skönt att kryåa ner i sängen.

De ringde nyss från gläntan och undrade vem(vilken vikarie) jag ville jobba med nästa vecka. Är inte det hur gulligt som helst att jag själv får välja det ? : ) Jag valde Elin såklart, och hon kunde som tur var.

Update about Desperate housewives

Den 13 april är hemmafruarna från Wisteria Lane tillbaka i rutan i USA, det betyder att det inte är långt kvar för oss att få veta vad som hänt sen sist hemma hos Susan, Bree, Gabriella och Lynette.


Confession of a shopaholic

Antar att det inte bara är jag som är sugen på att se filmen av succéboken, Confession of a Shopaholic skriven av Sophie Kinsella. Isla Fisher ska spela huvudrollen Rebecca Bloomwood.


Sunday morning

Klockan är strax efter tio och vi har både hunnit vakna, gå upp, äta frukost för att sedan krypa ner i sängen igen. Christian ligger fortfarande kvar och sussar så sött medans jag traskade upp med Bono som tycker vi var urtrista som bara låg i sängen. Hon ägnade sig därför åt att stänga sovrumsdörren, öppna den med både våld och skrik för att sedan stänga den igen. Har jag nämt att hon är en katt ?! Lite svårt att tro, men så är det faktiskt. Dock beter hon sig mer som en upprorisk tonåring.

DH

Börjar få lite Desperate Housewives abstinens. När fasiken tänker de börja sända fortsättningen på säsong 4 i USA ?


Yellow

Jag har blivit ruggigt förtjust i gula kläder. Denna jeanskjolen skulle jag absolut inte tacka nej till!
Helt otroligt söt!

Washed Coloured Denim Pelmet

Lurad

Man blir lite lurad när man tittar ut genom fönstret och se solen skina, så tror man att det ska vara lika varmt och skönt som de ser ut. Men det räcker med att sticka ut näsan för att förstå att det faktiskt är ganska så kallt fortfarande, iallafall nu på morgonen. Förhoppningsvis värmer solen upp luften under dagen och vi kanske får en varm och härlig eftermiddag.

Ska ta och städa av på balkongen idag. Tyvärr får inte våra balkongmöbler och grillen plats som det gjorde på Bergslagsvägen, så vi får helt enkelt ha bordet och stolarna ihop fält tills vi ska använda det. Men det skadar ju inte att torka av dom lite, städa balkonggolvet och föröska sig på en möblering.

Skärgårdsdoktorn

Om denna boxen var min skulle jag kasta mig framför tvn direkt och börja plöja igenom avsnitten. Har vart sugen på att köpa den länge, men är lite träligt då de visar säsong 2 på tv just nu.

Skärgårdsdoktorn - Samlingsbox

Glass i stora lass

En Cornetto jordgubb var inte helt fel...

Denna veckan lider mot sitt slut

Och så var det fredag igen, veckan har sprungit förbi mig i en jäkla fart utan att jag hunnit med att göra ett dugg. men ibland måste man väl ha de så också. vädret har vart lysande och är det idag med. Solen lysr och himlen är faktiskt blå, blåser lite kallt men tar man på sig ordentligt är det riktigt skönt ute.
Eftersom Christian varit sjuk har han inte velat följa med mig ut på en vårpromenad, så jag får helt enkelt tjata på någon annan. Jag har ju bonisen i värstafall även om hon inte går speciellt långt.

Christian gick nyss till jobbet och jag hem till mamma och pappa. har städat lite så nu är jag supervarm. På söndag ska vi till lasse och mari och äta mat, ska bli mysigt var urlänge sedan jag träffade dom :)

Underbara torsdag

Christian har mått mycket bättre idag vilket har vart skönt för mig. Har kunnat prata med honom, vilket inte gick igår. Båda två har vart hemma idag och bara myst. Alla borde få ha en dag sådär mitt i veckan uatn jobb och bara vara. Äta lång härlig frukost, titta på film och bara njuta av varandra.
Jag var så trött idag att jag sov middag förut, var verkligen superskönt att gosa ner sig under täcket och frömma bort några timmar, blev inte sämre av att jag fick sällsakp av både katt och man. Hela vår lilla familj samlad :)

Elin och Andreas var här och lånade lite filmer, och gosiga som dom är hade dom köpt med sig största godispåsen vilket var väldigt välkommet här hemma. Både christian och jag var sugna på godis, men lata lilla jag orkade inte åka och handla. Så dom var verkligen räddare i nöden.

Maten står i ugnen

Mamma fick rycka ut och följa med mig och handla, skulle inte ha jättemycket varor men lite, mjölk och lite jucie, nått att äta idag och lite frukt. Det blir alldeles för tungt för mig att bära ända hem helt själv så då följde mammsen med. Slängde ihop en tacopaj alldeles nyss när jag kom hem. Var riktigt sugen på det och nu blir det en massa över att frysa in i matlådor vilket är superduper bra till en annan dag.

Christian ligger heldäckad i sängen och är knappt kontaktbar, tur att det är lite att se på tv ikväll iallafall. Köpte för säkerhetensskull med mig en tidning ifall jag får för tråkigt ;)

Shoppingtime

Min lillasyster jenny och jag tog oss en tur in till Norrköping igår i hopp om att få shoppa med oss något hem. Vädret var verkligen toppen, jag klarade mig i bara skinnjacka och pumps utan att frysa. och det är inte dåligt det inte. Nu till shoppingen. Jag hade egentligen bara tänkt köpa lite nytt smink men när man går runt och kikar och INTE ska köpa något annat hittar man ju hur mycket som helst. Köpte en massa smink och sminkborstar, kommer ju alltid till användning lixsom. Ett blommigt linne från HMs barn avdelning fick följa med, likaså en vanlig svart kofta från HM. Lite under kläder från Gina är ju också alltid bra att ha, så 3 färgstarka trosor blev också mina.

Det var ungefär det som shoppades för min del, systerystser köpte 2 linnen(ett betalade dock jag åt henne), lite smink och en bh. Känns som om det blev en lagom shoppingtur utan att bränna allt för mycket pengar.

image351
Här syns min lavendelfärgade tshirt som kom med hm beställningen.

   

image356
Här är nytillkommlingen i min skofamilj,
inga äkta converse dock.
Dessa kommer bli vår och sommarfavoriter.

Slingor

image350

Gjorde dom förra tisdagen, men desan bröt sjukdomen ut därav inga bilder förens nu. De är inte lika röda som det ser ut på första bilden. och jag tycker att det blivit ännu ljusare efter jag tvättat håret.

Hm paketet

till min förvåning hittade jag mitt hm paket i brevlådan när pappa och jag kom hem. Kan väl inte säga att det var något som jag blev jätteglad över då bikini var lite förstor på alla håll och kanter, och t-shirtsen var helt enkelt bara vanliga t-shirts. Det är skorna jag ser fram emot, och i mitten av april anländer dom : )

image349


Tisdag.

Igårkväll när vi satt och tittade på tvn hörde vi något knastra under bordet, det var lilla Bono som hittat en ostbåge att äta. Så nu har de lilla livet för första gången i sitt liv ätit ostbågar. och hon tackar inte nej till fler ;)

Har vilat upp mig ordentligt nu(hoppas jag), var meningen att jag skulle följt med älskling till jobbet imorses(vid 9 tiden för att vara exakt) och köpt frimärken. men orkade jag det? NEJ. Kroppen tog emot, var helt slut, ögonlocken slog igen så det var bara att ligga kvar i sängen och sova 45 minuter till. Är riktigt rastlös nu efter influensan och känner att det kryper i kroppen och att jag måste göra nått snart. Skulle jobbat imorgon eftersom det är studiedag, men de barnen som skulle komma avbokade i fredags så än så länge är jag ledig då.

köpte föresten första säsongen av I en annan del av Köping i onsdags, och fytusan vad den är bra :)

Hej :)

Jag har inte dött, bara nästan! Legat i 40 graders feber sedan onsdags eftermiddag. Därav ingen bloggning. Är fortfarande helt slut i knopp och kropp så bloggen kommer gå på sparlåga närmaste dagarna. Men sen är jag tillbaka igen.

Miss you all!