Snabbt inlägg

Ska sticka iväg och jobba nu, sedan blir det shopping i eftermiddag :)

påväg hem till mig

image349

bokrea

Chrille och jag var på bokrean i morses och spanade in utbudet. Hade redan innan bestämt mig för 2 böcker jag skulle shoppa, en kattbok och sedan Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Fick även med mig en 3:dje bok hem, Bergdorf blondes. Så nu har jag en hel del att läsa. Alltid kul med lite nytt.

Är ledig idag, gud så skönt. Dåligt väder är det också så jag är inte speciellt avundsjuk på alla förskolelärare som nu står ute och huttrar in regnet.

  

Dittan och dattan

Nyss hemkommen från jobbet, vi var ute i det sköna vädret i stort sätt hela eftermiddagen. Riktigthärligt och vårigt ute. På onsdag ska jag tillbaka, dock bara några få timmar. Lite synd för Bodil från Tallbacken ringde och undrade om jag kunde vara där hela dagen på onsdag, därförlorade jag 6 timmar. Men jag hade redan tackat ja till hallonet. Ska ju till tallbacken på fredag och nästa onsdag iallafall :)

Håller på och övertalar min man om en sjudundrande shoppingrunda på onsdag efter jag jobbat. Övertalningen går väl sådär en jag ska nog komma på nått han inte kan motstå!

Lönebesked

Fick mitt lönebesked och blev glatt överraskad, dels har de höjt timlönen och denna månad får jag dubbelt så mycket mot vad jag förväntat mig, så nu ska jag skicka iväg en HM beställning på en bikini, skor och sedan någon klänning!

Bilder från i Lördags

image343
Bordet dukat inför tacokvällen :)

image344
Elin och Andreas var där

image345
Christian med :) jag också såklart, men jag fastande inte på bild denna kväll

image346
Elin och jag tittade på Melodifestivalen och åt chips och nötter. yummie

image347
sedan spelade vi kort.

image348
Kvällen tog slut och vi hoppade i säng.
(denna är från söndagskvällen )

Monday

Fick mig lite sovmorgon idag och vaknade av att solenstrålar tränge sig igenom persinnerna. ett otroligt härligt sätt att vakna på. Saknade bara Chrille vid min sida. Bonisen körde race över sängen och över mig. Känner mig börbultad efter hennes små hopp på min mage. Men sen tittar hon på mig med sina stora ögon och allt är förlåtet.

Ska ta med lilla kissemissen ut lite innan jag sticker till jobbet, så kan hon sova lungt sedan till chrille kommer hem vid 1 tiden.

60134-339

Super härlig lördagskväll

Vi hade så jäkla kul igår så det inte är sant :)

Vi lagade mat tillsammans alla fyra så det gick riktigt fort och smidigit, men lika bra var väl det då jag var superhungig. Vi satt och tjattrade och åt samtidigt så det tog någon timme att få i sig maten. Började spela lite kort, vilket var hur länge sen som helst som jag gjorde så det var kul. Dax för melodifestivalen men grabbarna bangade och spelade tv-spel. Då slapp vi iallafall deras tjat om hur dåligt allt var, Elin och jag hejjade på samma låtar, även fast jag inte tyckte det var nån spciellt bra låt med igår.

När tvprogrammet var slut fortsatte vi kortspelandet, vi pausade mitt i en omgång av plump så det skulle ju spelas färdigt. och jag kom faktiskt 2:a är heltnöjd med mig själv faktiskt! Hahah. Christian drog fram BarnGeni, dock blev det inget längre spelande av det. Var ursvåra frågor trots att det var för barn. Andreas ringde efter taxi som skulle ta en halvtimme, så vi satte oss och pratade lite. Så klockan var väl runt halv 12 när dom begav sig hemmåt. Efter mycket skrattande, smaskig mat och goda drinkar.

Nu ska jag ta tag i röran från igår och sedan lägger jag in bilderna ifall jag lyckades ta någon bra :)

I'm ready

Precis sett klart på sjätte avsnittet på säsong 5 av One Tree Hill. Är färdig sminkad, påklädd och håret är fixat. nu kan dom komma när som helst. Fast jag vet ju att de kommer vid 5 när Chrille slutar jobbet, han behöver väl lite hjälp att bära hem allt. ska nog lägga mig och vila en stund så jag orkar med kvällen. Är helslut efter denna jobbar vecka med 2 stängningar. Ska jobba på Hallonet på måndag med. Är så skönt att vara på Ängslyckan då man känner all personal på alla avdelningar och alla barnen.

Ska kika runt lite på internet efter en laptop, är sugen på att införskaffa mig en och när jag får denna lön så tillåter faktiskt ekonomin att jag gör det. En rosa ska det vara såklart.

image342
bilden blir i lite version p.g.a my bad hairday ; )

Tacokväll

När Christian kommer hem från jobbet blir det tacokväll med Elin och Andreas. Ska bli riktigt smaskigt, och kul såklart. Nu när Andreas rykt in i lumpen hinner man ju inte ses på samma sätt som förut. Så det kommer bli superroligt att träffa dom idag. Vi har inte bestämt ännu ifall vi ska vara här eller hemma hos Mari och lasse, men det löser sig.  Har iallafall städat av här, så det är lite fräscht ifall vi får gäster   :)

Helg :)

Skönt och vakna upp och inse att det är lördag, helg, ledighet. Ska strax äta lite smaskig frukost och sedan bege mig hem till mitt lilla grå-vita monster. Chrille jobbar ju länge idag, men min lilla älskling ska inte behlva vara ensam inte :) Har dessutom ett One tree hill avsnitt som väntar på mig där. Perfekt!

Syster yster var i stan igår och har inhandlat den nya mascaran från Max Factor, som jag mer än gärna skulle ha i mina ägor. Så när lönen kommer ska den inhandlas. Men har jag tur kanske jag kanske få prova den redan idag ;)


American Apparel fodralet

Klicka här för en större bild på Double U-Neck Dress Klicka här för en större bild på Double U-neck Dress

Hallonröd VS svart
det är frågan!

Hade från början tänkt att klicka hem en svart, men sedan såg jag den andra härliga skapelsen och började tvivla. Färgen är ju helt underbar, men frågan är om man kanske tröttnar? Den svarta är ju ett säkrare kort.

Fredag!

4 barn på 3 personal igår, så det var väldigt lugnt! Men samtidigt kryper tiden fram när det inte finns så mycket att göra, Dagen vart ruggigt seg tyvärr. Hoppas på lite fler barn idag så det blir lite fart och fläktpå det hela.
Ska sticka iväg lite tidigare idag till jobbet eftersom vi bara ska vara 2 personal idag. Onödigt att ta i fler vikarier när det kanske inte blir mer än 4-6 barn.

Skönt med fredag idag, ska verkligen ta vara på helgen och bara njuta. Gå omkring i myskläder hela dagarna, och om vädret tillåter ska Bonisen få gå ut. Hon måste vänja sig lite vid selen så vi kan ha henne med oss ute i sommar sen.

Snart trillar pengarna in på kontot och tur är väl det för jag hur mycket som helst som jag vill och behöver shoppa. Lite smink, några nya skor och lite bas linnen.

Mysig dag

Den där lediga onsdagen var verkligen behövlig, var hur skönt som helst att inte göra något alls. Först vilade vi lite i soffan, bara låg och kramades. Vart lite trångt så vi flyttade oss till sängen, men det tog inte lång tid förens vi båda sov som stockar. Klockan halv 3 vakande vi upp och åt lite mat. Sedan direkt till soffan för film och tv-tittande. Det var allt vi hann med under den dagen. Men gissa om jag är pigg som en lärka idag :) ?

Ska borsta tänderna, bädda sängen och sedan cykla iväg till jobbet. Ser ut att bli regn, men jag hoppas för guds skull inte det. Att stå ute på gården i regnet är inget jag känner för faktiskt. Men barnen måste ju ut, oavsett väder tyvärr! Blir nog rätt lungt idag skulle jag tro, har varit det de andra dagarna denna veckan. Många tar väl sportlov, de har kanske äldre syskon som går i skolan och är lediga.

Kommer inte ifrån jobbet förens vid 6 idag. Har tagit med mig en massa frukt, då jag vet att maten idag inte är någon höjdare. 


Himlen såg urvacker ut i tisdagsmorses när jag gick till jobbet :)
image340

image341

Bloggfri dag

Idag tänker jag lämna datorn och bloggen ifred. återkommer imorgon.

Full rulle

Enda sedan jag kom hem vid 20 i fyra har det vart fullfart. Först iväg och handla och hälsa på chrille på jobbet, direkt vidare till moster, morbror och kusiner för fika, därifrån till nästa affär för att inhandla det som glömdes förra gången. In i bilen hem och hjälpa mamma med maten, för att sedan äta den. ta en dusch och nu sitter jag här. pust och stön. Skulle slockna direkt om jag la mig i sängen nu. Är supertrött trots tidig kväll igår.

Tackade faktiskt nej till jobb imorgon, jag har faktiskt jobbat varje dag denna månad och är helt slut, påväg att bli sjuk ochskå till på köpet. Visst tänker ni, att sedan när man får fast jobb MÅSTE man jobba varje dag, och ja det är sant. men då har man sitt schema, sina tidiga respektive sena dagar. Som vikarie kan man ha tre stängingar i rad samtisigt som man den fjärde dagen ska öppna klockan 6. och det tar på krafterna ska ni se. Så imorgon blir det en ledig onsdag tillsammans med min älskling. Har ju faktiskt 2 långa pass kvar denna veckan. Och ioch med min nejtackning tipsade jag dom om Elin, så nu ska hon ta över efter mig onsdag-torsdag. Ska bli kul att ses på torsdag eftersom jag också är i samma hus den dagen. Sist jag träfade henne var när vi steg av bussen efter ullaredsresan i december.

Hade tänkt och fräscha upp mig lite efter duschen, smörja in mig med b.u.s, raka benen, fixa håret. men det fanns ingen ork. Dessutom är jag redigt trött på stanken av brun utan sol, kletet som aldrig vill torka och de gul/brun/oranga fläckarna som blir på armbågar, handflator och fotknölar. Jag vill ha sommar och riktigt sol.

60134-333
när man fart och flängt blir man lika trött som min bono :)

Tisdag

Känner att min blogg är ruskigt tråkig just nu. Men det är ju inte så konstigt då jag jobbar hela dagarna, finns lixsom ingen tid till att göra något roligt, som jag sedan kan skriva om.

Håller på att bli sjuk igen, hoppas på att kunna vara hemma imorgon och vila upp mig lite inför de två mördardagarna torsdag och fredag då jag jobbar till 6! Och har jag tur bryter inte förkyldningen ut ifall jag vilar och tar det lungt.

Vår promenix

60134-33960134-335image330
Min älskade lill sötnos var ruggigt tuff när vi var ute och promenixa tillsammans i söndags :)

Guitar hero

Guitar hero spelande :)


60134-338
60134-33760134-336

Första gången jag spelade var jag verkligen urdålig, men när jag verkligen koncentrerade mig och försökte gick de ju galant. Inte utan att chrille blev lite impad när jag spelade Alice Cooper - school's out nästan felfritt. Dock är inte jag som spelad en låt 100% utan min älskade :)

Måndag

Trodde och hoppades på att får vara ledig idag, hade en hel del att styra med hemma, men så blidde inte fallet. De ringde från Ängslyckan 20 i 7 imorses och undrade om jag kunde vara där halv 8 . Of course, stressade i mig lite frukost och kastade på mig kläder. Pappa fick dock köra mig för annars hade det var omöjligt att hinna i tid. Emelie och jag kom dit prick halv 8 och vi hade inte en enda unge på vår avdelning. Vid kvart i 8 droppade dom in för frukost. Var mysigt att vara på småbarns avdelningen idag faktiskt :) Blir det imorgon med. Och torsdag fredag på den andra småbarnsavdelningen på Ängslyckan.

Hade planerat massor jag skulle blogga om idag, lagt in lite bilder från när Bonisen och jag var på promenad igår och när jag och chrille spelade guitar hero. men det får bli en annan dag istället.

Helgen lider mot sitt slut

Nu är det söndag igen, åh alla vet ju att efter söndag kommer måndag och helgen är över. Vi har verkligen inte gjort någoting denna helg, vilket iochförsig är skönt ibland. Var nere på centrum och fikade igår, lagade smaskig mat och såg på film sen var den dagen slut.

Just nu är min baby och handlar för jag fick för mig att baka mocka rutor.

Fredag, åh så härligt!

Baby kom hem med ett stort "paket" från blomsterhallen, innehållande 2 av de största rosorna(likadanna fick jag första gången vi träffades), till det hade han ett kort somm det stod: Jag älskar dig Sanna /din föralltid. Tårarna var nära kan jag säga, i påsen låg det också belgiska choklad hjärtan och en ask med gelehjärtan. Filmerna fick jag ju i onsdags. Han var så söt min älskling :) Glass hade han också köpt som vi smaskade på.

Börjar halv 10 idag, skönt att kunna sova lite längre då jag börjat halv 8-8 varje dag denna veckan. Men det var ruggigt kallt ute sa mamma när jag ringde, så det blir att pälsa på sig ordentligt idag.

image324
färgen är missvisande då jag tände lampan, de är egentligen mörkröda.

image325 image326
image327

Kärlekspresenter

Har nu lyckas hitta lite söta saker till min älskling :) Först och främst ska han få en heldag i Stockholm med mig då såklart, vi ska äta god mat, shoppa och kanske bio för att sedan ta tåg eller buss hem. Idag kompletterade jag den presenten med en blomma, en ask gelehjärtan och en parfym. Hade från början tänkt bara sthlm resan och någon
blomma, men sedan ville jag läga ut lite extra på min darling :)


image321 
Blomman

image322
Vad finns i?

image323
Stockholmsresan kommer han få reda på genom en film jag spelat in :)

Hemma hos oss

Sovrummet
Tyvärr har vi ingen bra belysing där, därav de mörka bilderna.

image317

image318
sängen ser hemsk obäddad ut, men skyll på kissen.

image319
Tiger, Chrille&jag, Bono

image320
Det är faktiskt rätt färg på väggen :)

You are my Valentine

Bloggingen uteblev total igår p.g.a jobb. Finns lixsom inte tid då man jobbar hela dagen och sedan vill umgås med sin darling när man kommer hem. Men han gav mig en härlig överraskning igår han, Lasse och Chrille hade satt upp våra nya hyllor och sedan hade Chrille "pyntat" dom med fotografier, blommor och stenar. Han hade även gått lös på glas stenar i blått och vitt lite hör och var. Jag ska erkänna att det vart faktiskt ursnyggt. Inte visste jag att han kunde sånt ;)  Fick en alla<3dag present igår med, 4 dvd filmer. Girly varianten. Antar att jag kommer få se dom själv.

Jobbat idag med, Jessica var där vilket alltid gör det hela lite roligare. Vi var i skogen åh alla hade matsäck med sig, en av de andra fröknarna hade gömt gelehjärtan så det var skattjakt för hela slanten. Hur mysigt och roligt som helst.

Nu gäller det bara att ta tag i min alla<3s present till min älskling! En sak har jag redan planerat, men några blommor och nått godis ska han väl allt ha också. Får ta mig ner till centrum och spana litegrann!

image315
Alla våra väskor i skogen :)

image316
Uggsen måste vara på när man är dagisfröken.

Ombytta roller

Imorse var det älskling som låg kvar i sängen medans jag var tvungen att stiga upp tidigt. Känndes ruggigt konstigt att det var jag som stod där färdigklädd, och pussade älskling hejdå. Är så van vi att det alltid är tvärtom.
Bonisen var inte alls glad, hon ville mer än gärna följa med mig och jag fick mota henne i dörren, puttan in hennes huvud ett tjugotal gånger innan jag tilslut lyckades stänga dörren och traska iväg i mörkret.

Var helt slut när jag kom hem från jobbet idag, förstår inte vad det är med mig. hur tidigt jag än lägger mig känner jag mig aldrig helt utvilad vilket är hur jobbigt som helst. Men det är väl den där nedrans förkyldningen som fortfarande spökar.

Ska nog jobba på Gläntan på torsdag också, iallafall som det ser ut nu!

Jag längtar...

... Tills grillsäsongen drar igång.
Lukten, smaken, de sena kvällarna ute/på balkongen, en kall god cider.
Ja till och med myggorna är eftertlängtade.


Åh så var det Måndag igen

Jobbat hela dagen på gläntan, ska vara där imorgon och onsdag kanske även Torsdag beroende på när de blir friska. Vi var ute hela förmiddagen och det var så jäkla skönt i solen. barnen kastade av sig vantar och en del sina mössor för de tyckte att nu var det vår. Riktigt så varmt var det väl inte, men de sprang ju runta hela tiden så de inte frös.

Är sugen på att baka en Hallonpaj, men har tyvärr inget bra recept. men det är väl inte svårare än att göra en blåbärspaj och byta ut bären bara. Bore funka utmärkt. Får se om jag tar mig ork till det.

Min kamerasladd är hos Chrille, ska inte dit förens senare. Så det blir inga bilder idag!

En god natts sömn

Jösses så bra jag sov inatt, antagligen för att jag var tvungen att sova igen den förra, men ändå. Jag hörde inte ens när Christians klocka ringde och han tassade upp.Var så gosigt med ren tvättade lakan och en varm och gosig man bredvid sig.

Har lite bråttom för de ringde från gläntan och ville att jag skulle jobba, Självklart säger jag då :D Pengarna kommer rulla in bra nästa månad. Det är en sak som är säker.

Where I stood

Missy Higgins - Where I stood


Home alone

Har blivit dåligt med sömn inatt då jag haft en på var sida som snarkat, den ena högre än den andra. Först hör man Chrilles höga snarkning(p.g.a förkyldningen), sen bara några sekunder efter höra man en lite svag snarkning från Bono som tagit plats under elementet. Vid halv 3 tiden inatt rymde jag till soffan.

Idag är det jobbar söndag för Chrille vilket betyder att jag är ensam, riktigt trist faktiskt! Men jag har redan hunnit diska, bädda sängen och fixat vid datorn. Ska dammsuga lite senare. Man får ju iallafall någonting gjort :)
Som tur är har han lämnat mig med en hög nya filmer och frysen full med glass, ett paket piggelin, Ben och Jerrys cookie dough, tiramisu och vaniljglass med krossad choklad. Nu förstår ni vad jag kommer göra hela dagen!

här kommer bilder på nya köksmöbeln.
image313

image314

Lördag

Har vart inne i stan med mamma och mormor, för mormor skulle köpa en tvättmaskin. Vi kollad elite snabbt på HM, men mer än så blidde det inte. Var ju där inne igår kväll också, shoppade med mig ett halsband hem. Vart ju en kortis då med för vi skulle hämta David.

Bonisen ligger och myser iknät och jag ska strax ta mig en liten nap, är hur slut som helst trots att jag lagt mig tidigt hela veckan. men det är väl förkyldningen som härjar kan jag tro!
image312

9/2 -08

60134-187
 20 månader av kärlek

Mycket blogging

Har hunnit med (lite för) många inlägg idag :) men detta ska väl bli det sista på några timmar iallafall. Försökte fota hur jag såg ut idag, men det var inga vidare bra bilder tyvärr. Har inte fått in snitsen med att fota helkropp i spegeln. 
 image311
haha! jag ser ju rädd ut!

Mina nya strumpor

När vi var på Ikano huset i lördags fick jag förutom alla möbler med mig 2 par ballerinastrumpor hem. Ett par mintgröna och ett par gula. Hade egentligen tänkt spara dom till våren, men eftersom leggings ingår i dagens klädsel kände jag mig lite vårig och de mintgröna åkte på :)

image307 image308
Tyvärr ser de mer vita ut än gröna.

Who I'm I ?

Wow, you're Lily!

You are a complete original and probably the most grown-up person around, so it's no big secret that your Gossip Girl match is Lily! You may be a little different from the rest of the crowd, but it doesn't really matter to you - after all, you still manage to find your place in any scene. It's your unique style, maturity, and off-the-beaten-path approach to life that really make you stand out, and that's what people really appreciate about you.

Always your own person, you usually don't fall prey to ridiculous fads or mean rumors. If there's a person that people go to for a different perspective on things or a steady shoulder to lean on, it's you!


Bonisen

image306
Hon är lite suddig, men ändå helt bedårande :)

Fredag

För dagen har jag planerat INGETING. Så himla skönt att bara kunna göra vad man vill. Måste ta det lungt och vila upp kroppen så jag blir frisk snart. Är ett sjuhelvete att sova med rinnande näsa, hosta och ont i halsen. Man vaknar var och varannan sekund.

Älskling hade med sig en liten present hem igår, The Break up, filmen med Jewnnifer Aniston och Vince Vaughn. Har sett den 2 gånger förut men ser den gärna igen. Man blir så glad av små överraskningar. Kanske skulle ta och se den idag, vore ju inte helt fel faktiskt. Men jag är också lite sugen att börja om från början med Desperate Houswives. Får se vilket jag väljer.

Så himla härligt med fredag:)


Bara ben och ballerina skor

Imorses när jag straskade till jobbet i regnet, iklädd gummistövlar, vinterjacka, mössa och vantar tänkte jag på hur mycket jag längtar till våren. Tänk första dagen man kan vara barfota i ballerina skorna. Första dagen med kjol utan strumpbyxor. Varför kan det hela inte skynda på lite? jag vill ha ballerinaskor nu!


Home

Känns skönt att komma hem tidigt idag efter alla långa eftermiddagar denna vecka. Tyckte lite synd om Jessica och Emelie som får stanna ytterligare några timmar. Men det har varit en lugn dag, jag och Jessica har suttti och tjattrat och det var hur kul som helst då vi inte setts på superlänge.

Igår hade christians beställt hem en ny säsong av Arkiv X, så nu kommer det väl bli en hel del tittandes på det. Var lite trött på det för några månader sedan, men efter det uppehållet var det faktiskt riktigt bra igen :)


Torsdag

Christian hade på något sätt lyckas kolla fel på klockan imorses, så halv 5 stod han färdig. Då medelade jag snällt att det var en timme kvar tills han skulle gå upp. Med en djup suck kröp han ner igen, men jag kunde såklart inte somna om. Christian som har blivit smittad av mina hemska förkyldning låg och snörvlade och hostade.

Gick hur bra som helst att stänga på Tallbacken igår, alltid lite läskigt första gången. Är rädd att jag ska glömt låsa eller något sådant. Men jag kände mycket noga på båda dörrarna. Ska strax gå iväg till Gläntan, dom ringde därifrån igår så idag blir det några fler timmar. Dock är detta första dagen jag slutar tidigt denna veckan :) Så himla skönt!

Onsdag

Har precis tagit mig en varm, lång och skön dusch och det gjorde gott för min sjuka kropp. Jag hoppas att jag blir frisk så jag slipper hålla på oh tjata om det stup i kvarten.

Ska ta på mig varma kläder, sminka mig lite och seda gå hem till min älskade älskling, gosa ner mig bredvid honom i sängen. Var ju tänkt att vi skulle gå ner på centrum och fika, men vi får se om jag orkar det. Ska ju jobba på eftermiddagen och då måste jag vara pigg och kry i skallen. Helst av allt skulle jag vilja ligga där under täcket hela dagen, men det går ju tyvärr inget vidare.

Har äntligen kommit på vad jag ska ge Christian på Alla Hjärtans dag :)


Febrig

Känner mig sjuk än någonsin just nu, men det är väl för jag jobbat och inte hunnit vila något. Dum som jag är tackade jag ja till ett lååångt eftermiddagspass imorgon med. Kommer ju bli en skaplig lön iallafall ; )
De ringde nyss från mården, men jag fick ju tacka nej eftersom tallbacken var före.

Ska kila över och köpa mig en piggelin, brukar ju vara bra när man är sjuk. Ruggigt gott också. En pepsi max skulle inte sitta fel heller.

Poppis

Det verkar som om det härjar en vinter/vår snuvva på varenda förskola i den här stan. Jag har fått tacka nej till 3 förskolor både igår och idag eftersom jag redan lovat bort mig till en fjärde. Fast samtidigt känns det bra att jag är omtyckt och de vill att jag ska jobba hos dom  :)

Ska åka och hämta pappa när han har lunch, vi ska  köpa semlor. Yummie!
Sedan beger jag mig till jobbet.


Tisdag

Tisdags morgon är nog de bästa mornarna (efter lördag då), älskling börjar sent och vi äter frukost ihop, busar, och har riktigt kul är härligt att 1 dag i veckan få ligga kvar lite extra och sedan gå upp tillsammans. Vi hade en massa gott till frukosten idag, små fruktpåsar (typ sånna som finns på MC donalds), min favorit ost, apelsinjucie, mina favvo mackor och minimorötter. Kan det bli en bättre star på dagen?

Igår kväll när vi skulle lägga oss, smög älskling fram en tidning som han köpt til mig, bara så där. Lite vardagslyx i tillvaron och inte nog med det, till kvällsmat hade han lagat tacos, och köpt körsbärstomatar. Han skämmer verkligen bort mig.  

image305

Jobb och semeldagen

Var skönt och komma iväg till jobbet, då slapp man tänka på hur man egentligen mådde. Var lungt på eftermiddagen så det gjorde inte så mycket. kunde sitta rätt mycket stilla. Ska jobba imorgon med men på Tallbacken, blir ett eftermiddagspass. De ringde precis innan jag stack till Gläntan, lite otur då jag annars kunde fått en hel dag där. Men det är sånt man får ta helt enkelt!

Ska strax hem till min älskling, hoppas på att han funderat ut någon smaskig mat till kvällen. Först pratade vi om semlor efter som det är semeldagen imorgon och vi inte ska ses då, men sedan kom han på att vi kan ta det på onsdag istället. Gå till ett café och äta semlor. Riktigt mysigt. Förr när Chrille bodde "på centrum" vart det ofta att vi åt frukost på nått café på helgerna, eller köpte med oss färskt bröd hem. Det sker ju inte lika ofta längre tyvärr, men då är det destå bättre när vi väl gör det.


image232 image287
blondie me. Usch , det var inget för mig!                                    This is more my style :)

det var den slappdagen det...

Nu ska jag och jobba iallafall, trots att jag har lite feber och är förkyld. Men jag förklarade läget och det tyckte att det var okej att jag kom och jobbade. Det handlar bara om 2½ timme, tackade nej till att gå över till en annan avdelning vid halv 2 och sedan jobba till 5. Finns inte en chans att jag orkar det. Fick också tacka nej till Björnen då det ringde 5 minuter efter Gläntan. Det är inte lätt att vara vikarie inte!

Sjuk

Kännde mig lite små snorig när jag vaknade upp i lördagsmorses, men jag trodde allt att det skulle gå över under dagen. Det blev istället värre, kännde mig jätte varm inne på Ikea. Dock var det ju inget konstigt då det var smockat med folk. På kvällen när vi monterade ihop möblerna var jag lite slö och då förstod jag att en riktigt förkyldning var pågång. Snorde hela natten och både jag och Christian sov därför riktigt dåligt. Var tänkt att vi skulle kolla när Emil brottades, men det fanns inte en chans att jag skulle orka det.

Hela dagen låg jag ner, antingen i soffan eller i sängen. Usch det är så nedrans tråkigt att vara sjuk. Kommer nog tyvärr bli samma sak idag!

Storhandling

Jösses vad mycket vi fick med oss hem från Ikea. Trodde verkligen inte vi skulle hitta sådär mycket, men det är ju alltid kul. Blev inte så mycket små plock idag, prynadssaker, blommor, ljus och sånt har vi redan så det räcker och blir över. Men nytt köksbord + 4 stolar, vitrinskåp, tv-bänk, bokhylla, 2 hyllor till väggen och en lampa var väl de grjjer vi fick med oss hem. Sen lite nya bestik, glas burkar till köket var vi bara tvungna att ta med oss hem då det var hur billigt som helst :) Så nu förstår ni vad jag kommer ägna mig åt ikväll, skruva ihop möbler:P

image304
här ser man färgerna på håret lite bättre :P

Today I'm wearing this

image303

I'm boring

Känner mig hel tråkig och trött. Jobbat hela dagen vilket var superkul, men det tog knäcken på mig. Har tagit en dusch och fräschat upp mig med lite ACO sunkissed, känndes som om man behövde det idag :)
Kamera sladden är hemma hos chrille därför kommer det tyvärr inga bilder idag, trots att jag fotat bättre bilder på min nya hårfärg. ni får stå ut helt enkelt. Längtar tills imorgon då vi ska till Ikea :)

pusspuss allihoppa!