vad vet du om kärleken?

Jag kommer sakna er robin<3, Hanna, Elin& Madde.
glöm mig inte


the moment you came in to the room, all my flower turns to blue

Godmorgon
Gårdagen var mycket trevlig. jessica åh jag tänkte fika på p2 men då var det stängt p.g.a inbrott så det fick bli kristallen. vi satt där i över en och en halv timma och pratade, det vart varmt som fasiken så vi bestämde oss för att äta glass. gick ner till grillen och köpte glass. eftersom solen förtfarande sken tog vi oss en promenmad ner till slottsparken åh satt på en bänk i solen och tjattrade. solen förflyttade sig åh så gjorde ock vi, ner på gräset. Kylan kom så vi rörde oss uppåt mot centrum där vi fastnade utanför grillen, det gick uttiligare nån timme sen ringde vi jessicas föräldrar för att dom skulle hämta oss, men hennes pappa var tvungen åh jobba. så då kom pappa som en räddande ängel och körde hem oss :) mycket trevligt eftermiddag/kväll. borde definitivt göras om. vi hade mycket gemensamnt, åh mycket att prata om.

Idag är det skolan, sen sticker vi till stockholm, vårat plan til cypern går tidigt imorgon, fasiken jag vill inte lämna allt, åh absolut inte robin. tänk om han glömmer ? iiih :/ JAG TYCKER OM DIG!

Jag kommer sakna er alla älsklingar, ta hand om er åh ha det bäst nu när jag är borta.

Kissses and looves*

Sprid ut bensinen över solnedgången

hade en lektion i skolan, det gick bra. vi gjorde potatistryck, loppar oh fjärilar. jag gjorde en GAIS fjäril som jag gav till matsie, han blidde så glad så :) Elin, madde åh jag köpte glass efter skolan och åt den i solskenet, verkligen härligt. nu känns det att sommaren närmare sig. just nu packar jag förfullt, jag vet att jag kommer ta med mig för mycke : / isch! alla skor som jag vill ha med, hur ska detta gå? jag får mosa så gott som det går. Ska åh äta glass med jesscia sen vid halv 5 , det ska bli riktigt kul måste jag säga ( : woohoo.
imorgon åker jag oh lämnar alla älskisar hemma, jag kommer sakna dom<3 speciellt robin, hur ska jag kunna sova utan hans gäspar?


Kisssses and looves*

It's dangerous to live, I am told.

Godmorgon

Sovmorgon till 20 i 12 idag, härligt. vi har bara en lektion och det är bar för jag känner mig inte så fräsch idag. har dock inte gjort det sen vi kom hem från Gbg. jag blev väl smittad av nån där nere. isch^^  Men i efetrmiddag ska jag gå och fika med jessica, åh efter det ska jag bara vila så jag håller mig frisk eftersom vi sticker till cypern på fredag. ska bli skönt med lite värme oh bara slappa. jag tor vi behöver det alla i dne här familjen. Jag bloggar inte lika mycket längre, jag har lixsom blivit botad mot denna sjukdom, rätt bar faktiskt : ) Neej, nu måste jag ta tag i detta, duscha av mig och klä på mig .


Kisssses and looves*

In lust we trust

Dagen har vart helt okeej. Svenska teatern gick utmärkt och Peter skrattade hjärtligt åt våra små skådespel. Samhällen var la mindre skoj, filmen kommer bli skit, åh inget gick som vi ville. Eftermiddagen var helt okeej, vi hade invigning av entren och sen projketmässa. fanns en massa att kolla på men alt var tråkigt, så madde ville bara ha korv hela tiden, jag tror hon åt hela tre stycken den lilla sötisen.  Endast 1 lektion imorgon, skönt som faan! men jag  måste jobba lite med lena arbetet : / och sen på eftermiddagen blir det fika med jesscia på P2 , ska bli rikitgt mysigt faktiskt:D något jag ser framemot mycket.
Robin har klippt sig idag, åh färgat håret ock. han vart så himla fin så det inte är klokt. rosa har han i håret, min favvofärg åh allt. gud vad jag tycker om den pojken <3
60134-36

Kisssses and looves
*

my newfound lover

Godmorgon sötnosar (:

Nu är det tisdag, om två dagar åker vi till stockholm för att tillbringa en natt där. fredag bär det av mot cypern. om jag ser framemot det ? nej! Jag vill verkligen inte åka, jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket åh allra mest robin<3. men jag ska juh skicka ett kort : ) mhhi*
Har sovmorgon idag, gött :) svenska står först på schemat och då ska vi visa upp vår teater vi gjort. samhällen ska vi jobba som attan på så vi blir färdiga med våran film om vänsterpartiet. sen är det projketmössa resten av dagen, jag tror att det kommer bli skoj. systeryster kommer juh och hälsar på, kanske träffar jag henne där ock. så blir det la att gå med henne hem från skolan. packa hela långa dagen, isch jag hatar att packa. jag har inte ens fått upp mina grejjs från helgen ännu.
nu ska jag äta lite och ta på mig kläder. vi hörs sen.

Kisssses and love *

Vi grävde brons i Göteborg

huuu, i'm home :) ja hur ska jag beskriva helgen ? Underbar räcker lixsom inte.

Fredag
Bussen avgick vid 12 tiden och alla var glada, skrattade och uppspelta till tusen. äntligen påväg. Film visades för att vi skulle hålla oss lite lugna. Vi stannade och åt på vanliga stället, maten var helt okej, lite dyr bara :P Lasta in alla i bussen oh nu var det inte långt kvar , vi närmade oss resans mål. Vi såg den, Balder, alla skrek och det gick inte att få nån ordning, nu var vi framme. incheckning på hotellet, lära sig vart allas rum var och upppackning av väskor. Hanna , Jenny och jag bestämde oss för att göra stan osäker. 7 eleven blev första stopp och vi handlade godis till kvällen tv. Vi strosade omkring lite här och var och trivdes i vårsolen. Hampus följde med oss till konsum oh vi köpte te. Pizzerian blev sista stoppet innan vi begav oss till hotellet med våra rykande kartonger. vi had elite problem med att hitta bestick men hanna och jenny raggade upp platsbestick på konusm, hallelulja. Lungt tv tittande med albin brevid oss i sängen. han pratade och skrattade som alltid. vi ville strypa honom. Vid halv elva gick hanna, hampus och jag till stationen för att möta pegado som kommit med tåget, där träffade vi ock malin och johannes som hängde med oss till hotellet. Vi somnade gott den kvällen.

Lördag
Vaknade vid 7 för att hinna med så mycket som möjligt av Göteborg. Vid 8 möte vi malin och tog oss ner till frukost buffen, oh herrgud. det var nog inget som inte fanns där. fullt med goda saker. Fullt med folk var det ock, alla ville visst äta den tiden. Mätta oh belåtna gick vi till rummen och gjorde oss redo för en dag på aveyn. Jag, jossan, jenny oh hanna begav oss av och sprang i affärer tills vi var helt slut. Solglasögon lyckades jag shoppa, jag älskar dom. men min klänning den fanns inte :/ Solen stekte och vi gick i linnen, snabbade oss bort till tävlingshallen för att hinna se Jontes match, och vi kom precis lagom. Jag vinkade precis när han gick upp på mattan , oh han såg mig. Tyvärr förlorade han, oh papps å Örjan säger att det  var mitt fel, för att jag distraherade honom. men jag tvivlar. han mådde juh inte bra stackrn. Klockan närmade sig tre och vi intog Liseberg i solsken. Det fanns inget på nöjesfältet vi inte åkte, vi sprang runt . runt och gjorde allt man kunde och lite till. Framåt kvällen mötte vi Jonte, han hade feber oh orkade därför inte åka med oss :/ tråkis :( men vi fortsatte tills det stängde. Stora fyverkerier eftersom det var invigning. Jag vart pizza sugen så vi gick till våran favoripizzeria och trängdes med 15 andra brottare, tillslut lyckades vi få vår pizza oh gick tillbaka till hotellet. Jag ringde robin och pratade en stund. sen var det sängdax, hanna och jag pratade hur länge som helst. ämnena är hemligsämplade.

Söndag
Uppstigning 7, intaging av frukost vid 8. Lika bra att passa på tänkte vi. Vi packade väskorna och fixa till oss själva så vi åtmisntone kunde visa oss ute bland folk. Dagen skulle vi tilbringa i en gympahall med 600 andra svettiga männiksor. Emil skulle köra precis när vi kom dit, och sjäälvklart vann  lillebror. Snabbt och enkelt sprang (ja riktigt fort ock) hanna och jag till hotellet och hämtade väskorna, lite saktare sprang vill tilbaka oh hann till Malin skulle brottas. Emils tur igen och vi var nervösa till tusen. han förlorade, men det var ock den enda matchen han förlorade under hela tävlingen. Nu var alla andra finspångare ute och bara emil kvar. vi köpte lite glass sa hejdå till Jonte och sen var det dax. alla var nervösa, nu gällde det, bronsmedalj eller 4:a. vi höll tummarna. första perioden förlorade han. vi gav nästan upp hoppet. men efter pausen tog han igen, drog en mara åh fick motståndren på fall, vi var i exats. skulle han orka hålla? ja, självklart, det är juh min bror vi pratar om. så en hedrande 3 plats, utav 42 personer. 3 bäst i norden är han nu :) och när han vann var det nära till tårar. alla var så stolta och ville kraama om honom. MC donals en snabbis oh sen mot liseberg, vi åkte karuseller och spelade i flera timmar. detvar nästa tomt på folk eftersom vädret nu var lite dåligt. men skoij det var det. ett skoskav var tyvärr det enda jag fick med mej därifrån. så hampus bar mej från liseberg till bussen. Alla var trötta och fulla av godis, hur många stjärvinster som helst fick vi med oss hem. Filmvisning och tiden gick fort. vi stannade oh jag åt hamburgare. det var gott även om jag redan ätit det 4-5 gånger denna helg. In i bussen för alla ville hem fort. det känndes tråkigt när vi steg av och resan var över. men kul det har vi haft. Bästaste helgen på väldigtväldsigt länge :) jag älskar er brottarpojkar<3

Emil imponerade på mattan

Trots konkurrens av ytterligare 41 brottare i pojkarnas 47-kilosklass fixade Finspångs AIK:s Emil Tapper bronset i stortävlingen Soft Touch Open i Göteborg.
- Otroligt bra, Emil fick verkligen betalt för all träning under hela säsongen, säger Faiks tränare Örjan Fritiofsson.
Pierre Edlund (junior 84 kilo) och Malin Fritiofsson (flickor 52 kilo) tog sig vidare till andra dagen, men blev utslagna före medaljmatcherna.
Robert Gustavsson, Rikard Pegado, Sebastian Roos och Timo Mildh hade tävlat färdigt efter första dagen.

Kissssses and looves *

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Gosh, nu är det nåra timmar kvar tills det smäller, åh jag känner mig som en tickande bomb som snart ska explodera. jag längtar så innerligt. Luften i göteborg är så speciell, den förmedlar kärlek. vinden håller tal vi en hamburgebar, åh aprilhimlen ovanför tar aldrig slut. stan har feber ikväll, åh jag älskar det. Avenyn, äntligen igen, det var ett år sedan nu. Liseberg kommer se öde åh trist ut när vi kommer dit, på på lördag då är det full fart igen. då lever det lixsom upp. skratten, glädjen, doften av popcorn och sockervadd. jag tror inte att det finns nått bättre. tävlingsdagarna ser jag ock framemot, jag kommer vara så nervös när lillebror ska brottas så jag varken vet ut eller in. man får nypa sig i armen för att stå still. sen ska jag se för första gången få se Jonte uppe på mattan, det ska bli spännande måste jag säga. jag ska skrika mej hes när alla söta finspångspojkar & flickor ska brottas.  vi ska lixsom gräva guld i göteborg  ;) allt kommer bli så skoj, t.o.m bussresan är sånt man längtar efter.
Emil, Sebbe , Jenny åh Jossan ligger så sött oh sover, dom behöver vila om dom ska orka med helgens bravader, men jag är upp med tuppen åh ska snart få skjuss av mamms till skolan. en lektion och sen ska jag hemåt igen och fixa klart det alldra sista inför resan mot hjärtat.

Fredag:
* Bussen lämnar Finspång vid 12
*Vi stannar åh äter mat på nån vägkrog
*Buss-bus
*FRAMME  :D alla skriker när dom ser liseberg.
*Incheckning på hotellet, fixa väskor
*pojksen sticker till badhuset, får se om vi hänger med
*Göteborg by evening, mat åh liknande
*sömn

Lördag:

*hotellfrukost
*påklädning åh sminkning
*MÖTA EBBA VID STATIONEN, pussåkram kalas med henne
*shopping
*tävling, hejja åh skrika på alla pojks.
*Lämna Ebba : (
*tillbaka till hotellet för att fixa inför Liseberg
*LISEBERG, woohooo. åkning av karuseller, ätaning av sockervadd åh invignings fyverkerier
*bus på hotellet
*sömn

Söndag:
*hotellfrukost
*påklädning, troligtvis inget sminkande p.g.a att man är så trött
*Tävling, åh hejja på dom sista som är kvar
*packa i ordning på hotellet åh checka ut
*packa bussen
*finalerna på tävlingen
*Lisberg, åka sönder resten av nöjesfältet
*in med alla ungar i bussen
*17.00 avresa hem mot finspång
*buss-bus för dom som orkar, eller sömn för dom som vill det.


Sakna mig inte allt för mycket nu, hemma på söndag igen med en massa nya saker att berätta.
Robin jag kommer sakna dig, det vet du<3 men jag ringer ikväller.
JAG ÄLSKAR ER ALLAHOPPA


Kissses and all my loooves *


Tidernas parad

Åhw dagen har vart långsam och tråkig. jag har lyckas packa ner alla mina saker i min rosa vackra resväska, oh ingeting är glömt, tror jag iallafall  :) eller mystofflorna måste torka sen ska dom ner i väska.mhhi* jag längtar jag längtar :D Pratade med Jonte förut, oh han var taggad inför tävlingen, jag ska hejja som sjutton, hoppas han tar guld:D åh alla finspångare ska med på pallen, det tycker jag minsann ( : Jag måste verkligen fixa allt inför resan idag eftersom jag ska gå till skolan en sväng imorgon, jag vill verkligen ha MVG i historia oh känner att jag behöver vara där :) Detta kommer nog bli min sista blogg på nåra dagar!
så alla älsklingar ta hand om er, glöm inte att jag älskar er : ) åh jag lovar att åka sönder Liseberg åt er.

robin , jag tycker om dig<3

Kisssses and all my love * / sanna<3

The feeling of belonging to your dreams

Godmorgon

dagens bloggar får ni läsa mycket nogrant för dom kommer bli de sista på fyra dagar, för i morgon bär det av till hjärtat av sverige GÖTEBORG<3 åh där tänker jag inte leta upp nån dator, eller det skulle väl möjligtvis vara för att prata lite med robin, men då ringer jag hellre :) så det kommer bli tomt ett tag , men jag hoppas ni överlever ändå åh riktigt längtar efter att jag ska komma hem oh skriva om vad som hänt. Studiedag idag, det är skönt. men hela dagen ska jag städa oh sen på eftermiddagen ska jag och hanna packa our stuffs. jag längtar som en tok. har tvättat mina bästaste mysbyxor oh mystofflor nu, så snart ska jag gå ner i tvättstugan oh hänga upp dom på tork. vädret är hemskt idag, jag hoppas verkligen helgen bjuder på bättre väder, en stor sol vore inte fel. Frågan är juh hur mycket kläder man ska ha med sig, det är trots allt bara en ända helg. och dagarna tillbringar man i en svettig idrottshall, så man behöver inte direkt vara uppklädd om man säger så :P åh liseberg så lär det vara rätt gött kallt så man kanske t.o.m behöver vantar, vem vet? Men trots detta har jag planerat att ha med mig två "snygg"linnen, varför ? ja det kan man verkligen fråga sig. :P Jag hoppas på att den svarta klänningen med vitaprickar finns i göteborg, det vore underbart om den kunde bli min. Jag MÅSTE ha den. det finns ingen återvändo. Jag blir inte lycklig förens den är min så är det bara.
Jag funderar på om jag ska gå på historia lektionen imorgon eller inte, det lutar åt att jag faktiskt går dit. kan vara bra att slippa ta igen ännu mera sen. dessutom kan det vara kul att umgås lite med älskisarna i skolan : ) jag vill juh reta dom lite,dom kommer bli så avundsjuka när jag får gå på Liseberg åh inte dom( :
Jonte ska jag juh frå träffa i helgen ock, det var juh skitlänge sedan nu :O mhii  * visst har jag pratat med han i fonen sen dess, men det är inte samma sak . jag hoppas han har med sig sin flicka Tina ock, det skulle vara skoj åh träffa henne åh se vem som fått min lilla Jonte på fall :) Ramsus kommer vara där ock, åh han är det ännu längre sen jag träffade , det var tusiken i sommras på båten:O åhherre min gud undra om man känner igen honom, åh undra om han  känner igen mig? Jag hoppas det. åhw jontes pappa ock, han är så himla rolig, han vill jag verkligen träffa:D Sen blir det Ebbis ock, åh dte ska bli spännande för henne har jag aldrig träffat förut, mhii * :D jag längtar tokmycket, pussåkramkalas ska det bli för hela slanten. <3

Neeej nu måste jag sluta åh ägna mig åt viktigare saker. :) men jag skriver säkerligen mer senare.


Robin<3 vi har alltid samma stjärnor.


Kisses and looves*


stan har feber ikväll.

skolan var helt okeej. en kort lektion på morgonen och sedan rast i flera timmar. vi gick till postlådan och postade brev. sen hittade vi hanna och följde med när hon fyllde på mobilen och köpte godis. men jag äter inte godis längre jag :D hiih. Äckligmat och jag var hungrig resten av dagen efter som man inte kan leva på en knäckemacka. Skapande var skoj som alltid, vi gjorde klart ballongdjuren och jag målade min grisbjörn rosa, den såg ut som en tjej men det var en kille. så söt :) den är tillsmamans med elins giraff som jag designed tungan till. vi gjorde ock små armband, robin ska få mitt (: hoppas han blir glad. Resten va lektionerna på eftermiddagen gick hyffsat fort och man överlevde, men inte mer. Kalas när jag kom hem för mormor var här och grattade mamma som fyller år idag. vaniljbullar har jag ötit så jag fått ont i magen. : ) nu sitter jag och pratar med sötaste robin, jag skanar hans röst. vill ha den i mitt öra hela tiden.

Kissses and looves *

stay another hour

Gjort frukost åt mammsi idag, eftersom hon fyller år lixsom (: då måste man vara extra snäll. Kläder har jag tatt på mig, men frågan är om jag kanske behöver en långärmad tröja över tshirten, det kan bli kallt. vem vet? Solen lyser faktiskt ute, och det värmer mej nått enormt. det bara lyser vår. åh jag älskar vår. alla känslorna bara väller fram om man blir helt pirrig i magen. Jag ska ta min röda lilla cykel till skolan nu, jag hoppas att det inte blåder allt för mycket för då blir det så kallt. mhii* Slutar vid 4 idag, känns inte så skoj måste jag säga : / men vad tusan, vi ska spela teater juuhe: ) det ska bli skojskoj. om jag visste hur du kännde, om jag visste att det skulle bli vi. men jag är ovetande. kanske är det bäst att lämna dig gå vidare. det är kanske som dom säger du har inget att ge mig, jag finns bara där för dig, när du behöver mig. jag orkar inte fundera.
jag har robin<3 oh han lyser upp alla mörka dagar. igår kväll kollade vi på stjärnorna tillsammans men från varsin del av sverige. vi satt i våra fönster och tittade på samma stjärnor. det var härligt.

Kissses ,love and klös*

total eclipse of the heart

Godmorgon och grattis mammsi<333 iih*

Har vart uppe och grattat mamma nu, fast det var bara jag, Lowe, emil &jossan. jenny ligger halvdöd i sängen oh pappa har juh redan börjat jobba. men i eftermiddag blir det kalas. myys* sista dagen i skola nu denna vecka.det är skönt fast ändå tråkigt, jag gillar att vara i skolan för alla mina små vännisar är så myspysiga att man bara vill äta upp dom. jag kanske ska gå dit en stund på fredag iallafall, det känns bäst så : ) Skapande idag, kulkul. hoppas jag blir färdig med min grisbjörn då, den är så sötig. nästan som Robin, fast Robin är dock mycketmycketsötare : ) han pratade sönder den gråa gårdagskvällen med mig, och det var så himla underbart för han är så sötig <3 mhhi. likeyoubaby.

Kisssses and looves*

älskling jag vet hur det känns.

hockeyn ser ut att gå åt helvet och jag blir lessen och gråter en skvätt. guldet ser helt plötsligt så fruktansvärt långt bort ifrån Frölundaborg. det känns lite hårt måste jag säga. men nu har vi 2 perioder på oss att visa vilka som är "the best" och det klarar vi förhoppningsvis.

robin<3

kisseees and loove*

How could you look so fine?

Dagne har vart toppen : ) tandläkaren på morgonen gick urmäkt, träffade Maggan där pratade med henne en lång stund så jag kom försent till skolan  :/ mhii. där spelade vi teater :D det var skoj, jag älskar nämligen att stå på scen. Vi filmade våran intevju med vänsterpartiet idag, det gick la hyffsat förutom att micka oh hanna tvingade mej att prata : / usch. men det vart bra. sen var det föreläsning om lumpen, jag blidde rätt gött imponerad faktiskt. men inget för mig. Mat, det gäller juh att folk glor. bara för att vi är snyggare än dom.  Jag hade faktiskt klänning idag, men jesscia fick juh inte se den : / men sen när hon köpt sin blommiga då ska hon ha sin och jag min  ;) På rasten gick vi och fyllde på maddes telefon på pressbyrån, hon var tuvngen att ringa pontus och se om han klarat uppskrivningen och självklart hade han gjort det :) GRATTIS :D sen köpte vi glass, mumsigt var det. trots att det blåste lite : / Pyskologilektionen, ja vi gjord eingeting som alltid:P handel är juh på praktik ;) på hemvägen var vi på blomsterhallen oh där hittade jag min drömbukett, nu måste jag bara hitta nån som vill köpa den åt mig ock :  )

ROBIN ÄR DET FINASTE JAG VET<3 han är så otroligt toppen att jag inte  förtjänar honom. så jäkla fin människa både på utsidan och insidan. jag hoppas han ringer ikväll, för jag skanar honom<3 ROBINÄRMIN så det så !



Kisssses and loove*
60134-35

I'll make your darkest days so bright. I'm in your heart tonight.

Snart dax att dra sig mot skolan, eller skolan oh skolan. jag måste juh till tandläkaren först, och jag som har värsta skräcken. jag har en stor klump i magen som bara vill ut. det vore just checkt om jag spydde när dom höll på och rota i min mun :O isch^^ inte tänka på sånnadär skräcksenerion nu. positivt tänkande är det absolut bästaste. och det gör jag, tänker positivt alltså. Kläder har jag fått på mig, hallelulja. Känns lite små kallt med denna klänning och jeans(eller jenas, manscheterbyxor för att vara exakt), men vad tusan det är juh vår i almenackan, bara det att vädret inte uppfattat det ännu>.< mhii * men på fredag , lördag och söndag har jag önskat mej sol. snälla gud, uppfyll min önskan.  :) 

två utdrag ur robins<3 dagbok:

Ronja<3 är sötelisötast. Man blir liksom beroende utav henne.
Jag har blivit Ronja<3 missbrukare ändå, och för en gångs skull är knarket nyttigast och bäst i hela världen (:
Ronja gör dagen så mycket ljusare och vackrare (: (L)


Ronja<3 säger söta saker,
hon är SNÄLL (:
det är det som gör henne så speciell
<3

HAN ÄR BARA FÖR SÖTELISÖT DEN POJKEN : D he's in my heart all the time.<3

Kisssssses and loooves*


för vem skulle bry sigom våra hjärtan blev förstörda?

Godmorgon : )

Första skoldagen efter en ganska lång ledighet. det ska bli skönt. jag hade faktiskt inga problem med att vakna imorses, det gick hur lätt som helst att stiga upp. känns bra att sitta här uppe när det fortfarande är lite småmörkt ute.Guns n'Roses i öronen(det är robins<3 fel) och sömngruset har fortfarande inte lämnat mina ögon, JohnBlund vakar fortfarande över mig. hih. Ska nog ha klänning på mig idag , en rosa oh sen ett par vita stuprör och ballerina skor. jag hoppas det blir fint, får testa lite nu på morgonen. jag behöver juh inte gå förens 5 i 9 så jag har all tid i världen. denna veckan kommer bli underbar :D 2 skoldagar. Studiedag torsdag, oh sen fredag så jääävlar GÖTEBORG HERE WE COMES: D hanna ska med ock, sen träffar vi säkerligen jonteponte där, han kommer dö i spökhuset, tralallla  :)

robin är bara för bäst<3 that's it.

60134-34

Kisssses and looves*

I can't see me loving nobody but you

jag blir så trött på msn>.< aldrig gör det som jag vill gaaah! jag bryter snart sönder och samman. tur att jag har min lilla chokladbit här vid sidan som lugnar mej. jajagvet jag skulle sluta äta godis^^ men nu är det fortfarande helg lixsom  ; ) så då får man faktiskt>.< så det så . Jag har sett lite på freaky Friday idag, en favvofilm måste jag säga. totalt jäkla underbar. precis min stil ( : har även haft ett långt mysigt telefonsamtal med elin, hon låg fortfarande i sängen när jag ringde. hihi lilla söta gumman, du måste juh gå upp nångång. Snart är lovet slut, jag är nöjd med vad jag lyckats åstakomma domma dagar, +2kg på vågen (eller likande), matning utav ankor, sett massvis med film och bara mysigt. kan det bli bättre ? neej : ) det kan det inte. nu ska jag iallafall börja träna, jessica sa att vi kunde juh träna tillsammans så skulle det inte bli så ensamnt, jag hoppas hon menar allvar ;  ) hiih. för det vore skoj.
Min lilla robin är inte hemma just nu : ( så jag har väldigt tråkigt, så därför får jag boomba ner honom med sms, hoppas han blir glad : ) han är så söt<3 skrivit om mig i sin blogg har han ock, åh jag blir helt tårögd av hans vackra små ord.


Kisssses and loooves*

Det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid

För nåra månader sedan då trodde jag aldrig att jag skulle klara detta. Jag var nästan som besatt, jag levde genom dig. Och vet du varför mina känslor var så starka för just dej ? För att du fick mig att leva, du visade mig hur man gjorde. Tillsammans med dig svävade jag, tillsammans med dig vara jag speciell, tillsammans med dig var jag någon. Du log mot mig, så där som aldrig någon gjort förut, du tog hand om mig och brydde dig. Jag var allt i din värld, och du var det enda som fanns i min värld. Det fanns inget som skilde oss åt, vi var en. Det var en jobbigt tid, men allt det jobbiga döljdes av våra kärlek, den var starkare, den hade övertaget. Båda du&jag visste att det var fel, man kan inte leva genom varandra, utan man ska leva med varandra. det gjorde inte du&jag. Vi hade något som aldrig någon annan kommer ha, och det vet vi. Våra minnen kommer alltid leva kvar inom dig&mig, kanske kommer de blekas en aning, men försvinna, det kommer dom aldrig göra. Du minns, jag minns, vi minns och även dom minns. Jag förlorade mycket under våran tid tillsammans, men det var endå värt det på något sätt. För du var allt det jag aldrig trodde jag skulle få, du fick mig att leva i en dröm. Vi hade en egen värld du och jag, där ingen annan var tillåten. Jag älskade och älskar fortfarande den tiden, den världen och dom stunderna. Men som jag sagt förut, det går inte att leva i det gamla, man måste ta sig ur det. Man måste tänka framåt. Jag trodde att det var omöjligt att ta mig ur detta. Ni sa till mig att det skulle ta tid, men tillslut om jag fortsatte kämpa så skulle jag klara det. Men jag skakade på huvudet åt det. Hur skulle jag nånsin kunna leva utan dig som min bästa vän, utan dig vid min sida i alla lägen? Ni sa att det var något man var tvungen att lära sig. Jag trodde er inte nu heller. Jag ville inte tro att det gick att vara lycklig utan dig. Jag ville att det skulle vara som det alltid hade vart. Men ett liv så skulle inte hålla förevigt. Vårat liv var dömt att misslyckas på förhand, men vi kämpade tillsammans. Kanske hade vi klarat av det, om vi varit starkare. Men troligtvis hade våran saga haft ett slut för eller senare. Så du gjorde det rätta, jag var aldrig arg på dej över beslutet, kanske mer bevsiken. Jag har inte glömmt dig, du finns här. men kanske har jag lärt mig hur det är att klara mig utan dig, vissa stunder är hårdare än andra, jag kan gå vidare. men jag älskar dig, och det kommer vara föralltid.

Kissses and looves*

I know it's hard to keep an open heart

Godmorgon

Jag hade skrivit en låång fin och utförlig blogg och vad händer? allt kaputsar. ibland blir man galen. Sista dagen på lovet idag då, hur känns det? jag vet inte ännu, orkar inte känna efter. men det är likabra att komma i ordning, sista dagen i pyjmas lixsom. mhi* fast jag har saknat mina älskpälskisar i klassen, men imorgon är det vi igen.
jag ääääääälskar att tälta, i skogen. det är mysigt. ibland regnar det, men det gör ingeting. jag vill tälta mer, för det kan bli myyyspyss<3 *
Pratade med sötastesötelirobin, han är totalt underbar han. vi ska leka i sommar, det har vi kontrakt på. akta dig för den elaka tanten nu bara raringBirk<33

Kisssses and looves*

60134-34BIRK<3 RONJA 60134-32

Now I see the stars alright

Klockan är snart 10. och hockeyn lider mot sitt slut. jag har tyvärr missat det mesta av matchen efter som jennysarna och jag har rockat loss till Tjenare Kungen . vi var tusiken bättre än orginalen ; ) Hur coolt är inte det på en skala ? Snart ska jag ut i den mörka natten, det är mysigt. jag älskar sommarkvällar, så vårkvällar duger så länge. tänk när man kan sitta ute hela nätterna och känna att det är varmt och skönt. thiii vad det ska bli skoj :)

I'M LOSING MY FRIENDS FOR YOU TONIGHT. <3


Kissses and loves*

When the lights went down in your house

Vart på promenix i vårvödret med jennysarna, det var mysigt: ) dom blev kära i 3 små skejtare som var sådär 10 år. jenny vinkade sött men ingen utav dom vinkade tillbaka>.< illa  :/ den ena hade hjälm, han var så duktig så tyckr jag (: stjärnor åt han. Godis köpte vi ock, fast jag skulle sluta ätas godis. men det var gott:  ) vi gav lite till änderna ock, dom blidde så glada:D jag tror det iallafall :O
jag vill ha kväll NUUUUUUUUU :D


Kissses and looves*

I wanna hear you say I remember you

har hjälpt moster med datorn nu en stund på eftermiddagen. det var inte säkrskilt mycket hon ville ha gjort, men jag hjälpte henne och kunde tjäna lite pengar vilket aldrig är feel :  ) dom kommer behövas vill jag lova; ) antagligen blir det ett paket lösnaglar och då vet juh alla att jag är lycklig för nåra dagar framöver. mhii* hockey ikväll nu då, FRÖÖÖÖÖÖÖLUNDA. jag hejjar gärnet och pappa tycker jag är knas, även om han ock hejjar stenhårt på Frölunda :) det ska bli riktigt skojigt vill jag lova. Kanske lyckas jag dra med mej jennysarna ut på en promenix sen, det vore himlarnas trevligt( :

jag längtar tills kvällen  ;) mhiii**
Kisses and loves*

Vi är inte sånna som i slutet får varandra

Vaknade rätt sent. sprang upp och åt en macka och oboy samtidigt som mamma stod och pratade om dittan och dattan. jag lyssnade inte. Var tvungen att rusa upp till rummet och kasta ner alla kläder, för en rosa maskin skulle tvättas, vilket betyder ungefär allt jag äger och har. Och när alla kläder var borta insåg jag att det behövdes städas i mitt rum. fytusan tänkte jag. men jag startade håkan dvd:n och började röjja. herregud vad jobbigt det var. men nu är allt dammt och dammsugit , väldigt fint i mitt rum nu måste jag säga :D har man håkan i öronen gåt allt väldigt fort :D jag är nöjd iallafall : ) om ni vill så är det ara att komma hit och spana in mitt snygga rosa ruum ; ) mamma och jossan tittar på reprisen av rampfeber, Glenn Hysén är faktiskt en suoerduper "go gubbe" som han själv skulle sagt. hejja Glenn :D



Kissses and looves* 

heaven got a open door tonight

Nyss tryckt i mig massa grillat kött och pomme , shit min mage sprängs snart det är jag helt säker på :S usch ^^ Jag orkar verkligen inte äta nått meer och det är helt klart. såg lite på tjenare Kungen med jenny och dennis, me lajk her frisyr  :D Tjejjen som spelar synth i bandet alltså : ) jernny och jag föröskte fixa till mitt hår så, och det gick hyffsat iallafall. Jag blir så himla trött. alltid ska det vaar på detta viset, kom i andra hand : /  hmm. vad gör man åt saken? är dte bara att acceptera ? eller ska man säga till :S jag vet faktiskt inte,det är en svår situation måste jag säga. grr. jag blir bara så förbannad. men jag får väl låta det vara. jag ska aldrig bli sån iallafall. det lovar jag!!! ni har mitt ord. jag skulle skriva under med mitt namn om jag bara kunde^^

promenad ikväll, ja ensamen får det nog bli. alla andra är upptagna. gooosh!

Kissses and loves*

Forever gonna start tonight

Hockeyn gick åt helvet^^ suck! varför? jag blir så trött. hade ställt in mig på en rätt rogivande och enkel match, men icke! men guldet är vårt, så är det bara :  ) hem till göteborg med det.
har övningskört med mamms, jag vill ta livet av alla andra bilförare, dom är ivägen. varför ska dom ut och åka samtidigt som jag? det skulle jag gärna vilja veta faktiskt. om jag kunde skulle jag strypa dom jävlarna. jag fattar inte hur jag ska klara av att köra helt på egen hand sen : / usch det kommer gå illa. rädda sig den som kan är mitt heta tips till alla er där ute. i sommar när körkortet (förhoppningsvis) är mitt då blir det farligt vill jag lova. en rosa bil ska jag ha, helt klart. sen ska jag racea med alla pojkarna^^ jag kommer vara farlig och vild. mhii*
Leka med hannie ikväll då förhoppningsvis, det vore trevligt måste jag säga. kanske kan hon fixa mitt hår ock, då skulle jag blir himlarns glad, för idag ser det ut som gud vet vad. Löshåret ska väl i igen, jag vill känna mig som en prinsessa. vilket man lätt gör med det långa fina hårsvallet som jag totalt avgudar och önskar att jag hade på riktigt. ska inhandla lite nytt snart tror jag, rakt ska det bli denna gång:) men det är så svårt med färgen ,  jag vill juh få mitt hår ljusare nu till sommaren, men har juh inte fått det riktigt så som jag vill ännu, så frågan är om man ska köpa ett mörkare eller blondare hår >.< tål att tänkas på måste jag säga. Lösnaglar borde verkligen inhandlas innan göteborg ock : ) men jag sparar juh förfullt på mina riktiga nu  ;) då vi får la se vad pengarna räcker till. Jag är verkligen trött på mitt utseende, vill förändra det på nått sätt men hur är juh  frågan:S håret går la inte att göra så mycket åt just nu^^ visst skulle jag kunna klippa det, men neeej! mitt långa får allt hänga kvar . ska hjälpa papps med grillen nu : )


kissses and loves*

60134-33


Please don't take it so bad, I still be thinking of you.

Har vart ute och matat änder med martina och elin :) fytusiken så himla mysigt det var . solen sken och fick vattnet att glänsa som silver, det var grönt ute och ingen snö. Tre tussilago hittade vi, så himla söta :) vi tog en varsin och min står nu på bordet ute och mår bra. Martina var skapligt brun efter sin Thailands semester,inte utan att man blidde lite avundsjuk på henne ; ) Mamma och jag harvart och shoppat frukt och tomater till oss och godis till pappa för snart är det hockey :D jag längtar som en toka. Sitta framför tvn och hejja och skrika på Frölunda och ätat allt mina smaskiga saker jag köpt. Jag spyr om jag måste äta en godisbit till  :/ fy tusan!!!
jag ser fram emot nästa vecka nått enormt, Gbg resan, strudiedag och fika/glass med jessica : ) det kommer bli så himla kul alltihoppa. oh blir det smguld för frölunda så skulle det juh vara toppen :D

60134-3160134-11



Kisssses and loooves*


Listen to your heart

Påskägget är hittat, godiset är (hör och häpnad) inte slut ännu, men absolut inte långt ifrån. lika bra att äta upp allt på en gång. annars ligger det där och frästar mig hela dagen, absolut inget bra. Jag måste nog faktiskt ge mig ut och springa eller åtminstonde gå en sväng. allt detta godis oh allt annat flöt och gotte jag ätit denna ledigavecka, ligger som en stor fet klump i magen och den bara sväller, snart kommer jag se gravid ut. trots att jag inte ens har en pojkvän>.< fyfy^^ allt detta måste bort,bort så fort som möjligt. Men jag är så fruktansvärt lat, men om jag får med mig nån attt ut och gå så kommer det bli roligare. för hur mysigt är det inte att vara ute och gå i solen och ha ett riktigt girltalk med brudens* det är totaly underbart. Solen lyser, man kan ha solbrillor och vårjackor på sig, supermysigt : ) Nu gäller det att tjata på mina vänninor att dom ska ha lite tid för "walk in the sunshine". Jag skulle behöva prata av mig lite ock. allt i mitt liv känns väldigt uppochner just nu. Göteborsgresan sätter skräck på mig. jag behöer inte oroa mig jag vet, men nått säger stopp. detta är inte som det ska. Och det är väl sitt hjärta man ska lyssna på ? Så jag borde nog tänka efter extra noga så att ett litet snesteg inte kommer förstöra denna underbara resa.
Påsk, vad är det för tråkigt högtid egentligen? visst man får en chans att umgås med familj, släkt och vänner. men varför ska dom envisas med att äta massa äckliga ägg, julmat som dom nu döpt till påskmat men det består av samma saker DUMT, oh sen allt detta godis man ska äta. jag  blir riktigt trött på det faktiskt.  nu ska jag ta mig ut i solen : )

It must have been love, but it's over now.

kissses and loves*

Vem tänder stjärnorna?

Godmorgon

Elin och jag hyrde film igår kväll. Fjorton suger blidde det. båda två hade sett den förut, men det var faktiskt helt okej även en andra gång. massa fina pojkar i den, kanske var det därför vi valden den ;) mhii*  Vi hade ett jäkla krångel med dvd spelarna hemma hos elin må jag säga>.< den tredje vi testade funkade iaf. tur det. vi åt popcorn och drack påskmust, en riktig myskväll blidde det. sen satt vi vid datorn hemma hos elin halva natten. vid halv 2 följde elin mej hem och i skogen lyste det en blå lampa, herrejävlar vad rädda vi blidde. undra vad det var för skumt måste jag säga:S huu. Pappa håller på att göra påskäggen nu, woooo :) så jäkla gott det ska bli med lite godis så här på morgonen.

Kisssses and loves*

don't cry tonight

Har vart på påskmiddag hos mormor med moster , morbror och kusiner. det var allt trevligt: ) men jag hatar påskmat :O vi fick leta påskägg ock som ellinor gömt, min minsta kusin. det tog år och dar för oss att hitta dom. hon är lurig den där lilla tjejjan. men fantastiskt söt :) mhii*
Jag vill strypa nån just nu, systeryster har installerat nya msn och det suger hårt. gaaah. och sen har jag så himla mongotråkigt att jag tror jag dör. snäll lek med mej^^  Hockeyn igår gick åt helvet : / FAAAAAN! 2 - 1 till dom där tjockisarna>.<
60134-31

Idag har jag och min nya vän Valentin startat en ny "lunar" Savanna heter den, eftersom det blir så av våra namn, han är smart den pojken ; ) hahah :D han raggar på väst och jag på öst :D helt enkelt bäst!
inga fjortisar och "hej jag visar allt i cam" är tillåtna, och man får skriva vad man vill :)

Guns n'roses - don't cry


Kissses and looves*

I'm losing my friends for you tongiht

Godmorgon

Långfredagen undra om denna är länge än alla andra :O >.<mhii* Jag tvivlar faktiskt. Nu ska jag snart äta fruksot med mamms, papps , och lillebror, resten av huset sover. VÄCK ALDRIG DEN BJÄRV SOM SOVER sa papps om lillasyster jossan. hiih. så sötigt :) Idag ska jag åtminstonde ta på mig kläder, vilket jag inte gjorde igår. Det blir vita stuprör, vitt (gravid?!) linne, långt vitt pärlhalsband och hög hästsvans i håret. ååw, jag kommer se vit ut>.< haha. Sen ska vi till mormor på eftermiddagen och äta påskmat och få påskägg. det tycker vi om, traalaallaa :D Sen ikväll är det massa att se på tvn. : )
Jag förstör , jag vet. det är synd om dom runt omkring. varför slutar du inte ? frågar dom. för jag kan inte är svaret, jag tycker om han för mycket. men jag kan inte styra mina känslor. jag har inte valt detta, utan det är blivit. jag tror på ödet. och då är det meningen att det är så här det ska vara. ni kan inte stoppa, inte hindra. Låt mig själv inse misstaget ( om det nu är ett misstag). Det kommer kosta en hel del tårar, en hel del sömnlösa nätter, men de är värt det i mina ögon. Även om det är tidernas klyscha: "Han kan förändras, om jag ger honom en chans."
snart göteborg, om en vecka då drar vi :D mhiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. jag längtar som en galning. ska bli sååååååå himla skoj. jag ska pussa scandinavium om Frölunda tar guld. sen ska hanna få fota det ; )

Ännu har jag inte ångrat det jag sa igår, visst var det kanske lite dumnt att utmana ödet så som jag gjorde, när du för en gångs skulle pratade med mig. men varför ska jag tassa på tå för dig längre? du ignorera mig juh i vanliga fall. sådärför är detta inte mer än rätt. jag älskarde dig, för den du var. inte för den du är.
jag tycker att du beter dig förjävligt. men ändå finns du hos mig, jag tänker på dig.

Give me a whisper, and give me a sign.

give me a kiss before you tell me goodbye.

Don't you take so hard now and please don't take it so bad

I'll still be thinkin' of you and the times we had, baby.

And don't cry tonight, don't cry tonight, don't cry tonight.

There's a heaven above you baby

and please remember that i never lied.

Kisses, love and klöööös*


jag är hellre glad nu än om 25 år.

Jag bryr mig inte. ni vill mitt bästa, det är jag tacksam över. detta är mitt liv. jag förstör det säger ni. är det jobbigt att titta på ? Klart det är. men jag är lycklig. nu är jag lycklig. jag är hellre glad nu än om 25 år. det är dagens jävla sanning. vem bryr sig om morgondagen? Jag lever nu, idag. låt mig leva. Jag älskar er , det gör jag. Men jag tror att jag klarar av detta bäst själv. jag tänker nämligen inte lyssna på er denna gången. Och kom inte och säg: VAD VAR DET JAG SA. för jag vet mycket väl hur detta kommer sluta, ni har rätt det kan jag inte förneka. men det gör ingeting. för jag vill det här, mer än allt annat. Lycka, detta är lycka. kanske bara för stunden, kanske bara för nåra minuter, men jag skulle döda för dom minuterna. Jag älskar inte han, kanske är det kärlek, förälskelse? eller bara behov av närhet. jag skiter i vilket. Jag mår bra, är inte de det viktigaste? Jag skulle reagera likadant om  jag var ni, ni gör det av kärlek. Men ingen kärlek ivärlden kan stoppa mig. juh längre tiden går juh hårdare blir livet, och speciellt i en sådan situation. men jag klarar det, det har vart värre. Låt mig få försöka, ge det en chans. jag älskar er, jag kommer alltid att göra det. låt mig få älska honom ock, låt mig få se hur han är. vi är kanske inte rätt, vi kommer inte gifta oss. men det som vi har är fint, man kanske kan bygga upp nått bra av det. allt är värt ett försök.
ooow. jag blir så förbannad. tårarna är nära. han ska inte få splittra oss. det tillåter jag inte. aldrig! jag vill inte riskera det, men ändå släpper jag inte honom hur mycket ni än vill. aldrig. I can not live without you.

James Blunt - Goodbye my lover <3 just nu den enda som förstår.

i'm losing my friends for you tonight. cos' ther is no one but you how makes me feel alright
we've had our times of ups and downs , but after all it's worth it.
you're the one that's makes my world go around.

i'm leaving this town with you tonight.  It's don't matter where we're heading as long as you hold me tight.
To you darling, i'm chained and bound and nothingäs gonna change that.
You're the one the makes my world go around.
If ther is anything i'm shore of it's my love for you.
If ther's anything that i want more of it's you.

when you say nothing at all

äntligen har jag fått tjenare kungen filmen, nu ska jag köpa lite godis och sen sätta mig och mysa framflr tv:n. sommaren verkar juh inte komma trots att jag har klänning och solglasögon. jessica har så jävla rätt, jag ska bannemej ha klänning i skolan . alla får glo om dom vill, dom är bara avundsjuka :) i Göteborg ska jag köpa en prickigklänning som jag spanat in. sen ett par stora rosa glasögon ska jag ock inhandla. för det är så jävla fiint:D sen ska jag ha domma kläderna och svarta stuprörs jeans, då blir man hetast i stan. och inte att förglömma, ballerina skor :D <3

sommar pics

60134-3360134-32

Kissses and loves*

Maybe you

jag älskar dig. kan vi prata igen? det verkar nästa så och du tar mig till himlen. det finns inga ord, det finns ingen man kan jämföra med dig. jag tror jag älskar dig, bannemej det gör jag. <3

kissses and looves*

När vi blir ett, med tid och rum

Ätit mat nyssens, eller frukost kanske man skulle säga. Brunsch helt enkelt . påskmust hade pappsi köpt, så jäkla gott :D mums. det är juh skärtorsdagen idag. kom hit alla påskkärringar^^ : ) Jag har städat, ååw jag är så duktigt, toaletten och vardasgrummet, sen ska jag la ta tag i mitt eget rum ock. hii. måste vara påskfint nivet :) ska fråga mamms om vi kan köpa ett påskris ock . det måste vi ha. På morgonen har jag ock hjälpt jessica att göra om hennes krypin på lunar, hiih. hon vart nöjd tror jag : ) det är jag på nått sätt sa hon, och det skumma är att det är även jag. alla fäger , all text ja allt (utom bilderna) var juhså himla mycket mej :) det är rätt kul att vi är så lika :)

Kisssees and looves*

Godmorning beautiful how was you'r night?

Godmorgon alla glada.

Skärtorsdagen idag, och alla små barn kommer gå påskkärringar :) iih. sanna vill med. men hon är för stor. det är lite tråkigt faktiskt måste jag säga. buu. jag vill inte bli stor. det verkar så himla läskigt att bli vuxen, snart är jag där. vid 18 fyllda då är man vuxen, vare sig man vill eller inte. Jag ska bli Ronha Rövardotter istället och bli i skogen med Robin som ska bli min Birk<3 Vi ska sjunga vargsången varjedag och så ska jag klappa honom på huvudet. låter det inte fint:)? hiih
det är mulet idag ock, det känns jävligt tråkigt. jag lovar att den dagen det är sol och varmt då ska jag hålla käften om mitt vädeer snack, okeeej ? deal :D undra vad jag ska laga för mat idag föresten. hmm. jag vill ha tacos, men tydligen vägrar min far att äta det>.< vi slår han :D idag vill jag leka, det är så himlarns tråkigt att inte göra nått. Jag har kommit på att jag älskar att umgås med pojkar, dom är så himla lätta. visst älskar jag mina brudar utöver allt annat<3 Men jag trivs jäkligt bra i manligt sällskap. iih.

Kisssses and looves*


Känslorna faller fritt

vad känner jag? vad vill jag ? Jag vet varken ut eller in. alla männsikor som dyker upp titt som tätt. kärlek hit, kärlek dit. pussar och kramar. vart tusiken ska allt sluta? Älskar jag dig, eller är det bara en vanesak. Är det egentligen han, som är så förbjuden som får mitt hjärta att banka. jag vet inte, ärligtalat så har jag ingen aning. jag får panik! hjälp mig!!!
om jag bara kunde få skriva av mig allt, men det går inte. mitt privatliv ska inte finnas på nån sida på internet,detta rör mig, möjligen oss. ingen annan. jag måste klarar detta själv, ingen kan hjälpa, ingen kan förstå .mitt liv, mina val!

LARS & HÅKAN, ni räddar mig<3

I still miss you babe

haft en härligt promenad med jocke ikväller: ) det var så jävla kul. var år och dar sedan jag ens pratade med den pojken, varför ? jag måste var helt störd i huvudet som dumpade honom. vi hade fortfarande massa saker att prata om och det har vart tjabbel och skratt omvartannat. åååw. det har vart så härligt. vi har nog besökt varenda plats i hela finspång:D Han tror att han ska vinna i armbtytningöver mej, men han tror så jäkla fel. haha jag kommer vinna lätt:D Jag orkade tillochmed lyfta upp honom, det ni. jocke ska bli hundfågel i hans nästa liv, för då kan han flyga och bara kraffsa på dörren om han vill gå ut:P jag ska minnsan bli en björngris jag, det låter som ett bra djur. jocke tror mig inte>.< *nyper i armen*

I sommar när vi båda är 18 blir det utgång och då ska vi skaka rumpa och dansa hela nätterna .

om två veckor blir han 18 , jävla han.

DETTA SKA GÖRAS OM, JAG HAR SAKNAT HAN!


kisssses and loves*


here without you baby

Har vart i stan idag, handlade ett läppglans. det var ett dåligt köp. jag ville ha mer. men pengarna är slut så jag dog hela tiden. det är kallt jag fryser. iiiiih. kom och  värm mig.
Fick iof pengar av farmor idag till att köpa påskgodis, det var snällt. jag tycker om min farmor.<3


KISSSSES AND LOOVES*

Så får du tro vad du tror, du vet vart jag bor, Du får gärna komma hit och skrämma mörkret

Godmorgon.

Inte lika fint väder att stiga upp till idag. attans ock. jag som hade hoppats på solesken. men vem vet, kanske tittar hon fram under dagen. Jag är lite trötter idag faktiskt, satt upp rätt länge inatt. först var det juh hockey, oh fytusan 6 - 1 säger jag bara. *applåder* Sen blidde det att  sitta vid datorn och konversera lite med en massa trevligt folk. Jag har kommit på att jag vill vara Ronja Rövardotter. iih.  :D
panik inför göteborgsresan, jag visste att det skulle komma. helt plötsligt så ska dom dit, jag kommer må skit av att träffa dom. och att skjussa hem dom finns inte i min skalle, det klarar jag faktiskt inte av. jag hoppas dom andra förstår det. jag har lovat pappa att inget gråt om att åka dit, för jag får inte. men gosh , bara åka utanför där kommer få mig att börja lipa. jag älskar detdär ställer mest av allt på hela denna jord, om nån kunde fatta. om nån ville försörska förstår hur jag känner. det vore verkligen hemskt att genomlida allt igen. fast det är ingen ide att börja oroa sig ännu, det får lixsom bli som det blir. jag klarar detta, jag måste vara stark.
Och idag då, ska jag följa med till stan, eller blir det att stanna hemma. beslutsångest på högnivå. skulle vara kul att springa i affärer, men jag är pank. mindre kul. hade mamma vart med hade det vart lite roligare, men hon stannar juh hemma. ska jag följa med så måste jag juh börja ta på mig, fixa håret oh liknande, ooh. hur tusan ska jag göra? Jag måste bestämma mig nu. isch. jag tänker på beslutet.

Kisssssses and loves*

HOCKEY : D

3 - 0 frölunda:D man hoppar , skriker och skrattar. wooho.
4 - 0 nu, jag är glad.  efter andra perioden.
hur ska det gå i tredje : O? iih.

60134-31

Uppdatering senare.

5 - 1 segern är nog fixad: D

6 - 1 och jag skrattar hela vägen till sängen :D woohoo. VI VANN !
nu är det bara 3 matcher kvar, och dom är våra :D


kissses and loves*

Visst har det hänt att jag har sneglat någon gång när han har gått förbi Alla flickors favorit Hjärtekrossar-dynamit

60134-30

För alla som inte förståss det ännu så har aldrig min rubrik nått med resten av texten att göra. mina rubriker är nämligen (hör och häpnad) rader ur låttexter. woohoo. poäng till den som kunde lista ut det helt själv>.< om en timme smäller det, eller egentligen om en och en helv. för först ska det ju vara snack en timme och matchen starar juh inte förens 20.00. men då sitter jag bänkad framför tv :D passsa er; ) jag kommer vara tokig. Lite svårt att se på bilden över, men mitt hår är faktiskt nyfärgat där : ) jag vill bli ljusare i skallen nu till sommarn . Så en pose med solbrillor är precis vad som behövs för att få lite sommarkänsla. haha :D Lars och håkan i stereon och dagen är fukking räddad. woo. me loves you guys. Måste verkligen springa till affären och köpa lite gotte till matchen, det behövs om jag ska vara lugn jag. Jag får panik på mig själv, jag skriver alldeles för mycket i min blogg. haha. eller kan man det föresten ? skriva för mycket, egentligen är det juh bara att skit i att läsa det om man tycker så.
jag ska allt visa joachim när jag skatare, för karln tror mig juh inte^^ dumma unge, han ska allt få se. call me när you have time, and i will kick you ass with a skateboard babe ;D haha.


kisses and loves*


Som som sommaren :)

Idag har det vart vår :) och sanna trivs. fyfaan :D Matise, Jag och Elin har ätit glass från grillen, oh det var underbart :) Jesscia och jag har kommit fram till att då är det sommar. Vi hade det skit mysigt idag. först var det baar elin och jag, men sen möte vi mats och han hängde på :D det var svårt att välja mellan alla goda glassar men tillslut lyckades vi. satta oss på centrum och åt vår glass på en bänk. såg en masssa folk vandra föbi, och vi pratade om dittan och dattan. solen lös och fåglarna kvittrade. precis som det ska vara i april. sen gick han förbi, mitt hjärta slog tusen slag och jag ville bara springa fram och krama, men  han  såg inte mej :( dumma. Jag älskar att umgås med elin och mats, det var så jävla härligt. jag skulle kunna sitta där i evigheter. men sen var vi tvungna att gå hem. elin skulle på fest, jag ville inte följa med för ikväll är det HOCKEY! frölunda - färjestad , jag har blitt helt galen i hockey, skriker som ett litet barn. kväll då jävlar ;D HEJAHEJA FRÖLUNDA.
Jenny och jag har lekit masskerad i dag, raggare och fjortisar har vi vart :) skit söta :) nåra bilder nedan finns att spana in ; ) vi är hotties ; )

60134-29raggare

Du eller jag vem är konstigast? eller är det bara jag som förändrats

GodmorgonGodmorgon

Solen lyser , underbart  :  ) funerar på om man kanske t.o.m kan ha på sig kjol idag, det vore juh faktiskt inte helt fel :P Så himla mys när man kan ha vårjackan ock. vantar behöves fortfarande men det är sånt man får ta lixsom. Vad ska jag göra idag nu då? Ta på mig, sminka med, laga mat åt syskonen. Plättar tror jag det blir med äppelmos, MUMS. sen ska jag nog leka med elin en sväng, picknick pratade hon om, det låter mycket trevligt i mina öron det. men blir vädret för dåligt får vi la sätta oss på ett fik, det är verkligen inte fyskam det heller. Jag saknar nog skolan lite, visst är det skönt att kunna göra vad man vill, sova eller bara vara, men man tröttnar och vill tillbaka.

Jag drömde om dig inatt, vilket har skett väldigt mycket på sistone. jag blir så arg på mig själv, jag vill inte minnas. men ändå finns du i mina drömmar. du ringde till mig, vi praatade i timmar sådär som vi alltid gjorde förr, jag minns att jag var lycklig. Det var kärlek igen, men sen lös solen så starkt att jag vaknade. det känndes inte kul att inse att allt bara vara på låssas , något jag hittat på i mitt huvud. Undrar hur det blir i Göteborg i år, jag har inte vågat tänka så långt. jag känner på mig att det kanske inte kommer gå så bra som jag hoppats . att jag inte riktigt klarat av att släppa allt, och kanske kommer det rinna en hel del tårar. Snart ett år sedan vi träffades förra gången, det är läskigt. jag vill inte att det ska vara såhär. jag vill ha dig nära kunna sträcka ut min hand oh peta på dig, pilla i ditt hår, strycka dig över kinden. men det fungerar inte så idag, du bryr dig inte om mig. Du eller jag vem är konstigast? eller är det bara jag som föränndrats? Jag undrar var du skulle svara om jag frågade dig. jag undrar om du skulle svara överhuvudtaget. jag tvivglar faktiskt. Låt mig får prata med dig, så lovar jag att ge upp. Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen

Kisses and all my love babe*


ett ögonblick är allt vi får.

Jag är trött. Fast klockan är inte alls mycket, jag borde sova. åtminstone lägga mig i sängen en stund och vila. men nu sitter jag här, är fast! Lyssnar på massaa musik, det är härligt. iih. jag vill skaka rumpa. men det ska jocke och jag göra när vi blir 18, springa på krogen och dansa. det har han lovat mig:D vi ska ha det så skoj. Det var länge sedan vi pratade ordentligt han och jag. men det var skoj med ett msn snack .D iih. Vi har juh trots allt delat nåra månader av våra liv tillsammans han och jag :)
Det är kolsvart ute nu: / tusiken. jag som ville ut. det är juh vår man ska vara ute då, men ingen vill gå ut med mig. alla tråkar inne. fy^^

Man tar vad man får.

Kissses and loves*

Vad spelar det för roll om jag vill ha dig, om jag ändå aldrig får det jag vill ha?

har vart hos hanna idag : ) haha. vi har *trumvirvel* färgat mitt hår :) inte allt för ovanligt skulle jag väl påstå. det skulle bli blonda slingor men mitt hår är så mörkt så det blidde väldigt melerat, fast jag är nöjd:D Det är nog alla färger som finns i mitt hår nu, lite blondt, lilarött, brunt och ljusbrunt :) men vill man bli ljus så får man lixsom ta detta imellan. fast jag vet faktiskt inte riktigt hur jag vill se ut när det är klart, men detta är en del av processen och så får vi se sen hur slut resultatet blir. synd bara att det är så jävla dyrt med hårfärg:S 200 spänn har jag färgat upp och det är bara idag. shiiit. vad ska jag göra ikväll nudå? inget planerat, men jag vill inte vara hemma. ut i vårvädret vore verkligen inte helt feeel :D nån som har lust att hänga med ? dp vet ni vart jag finns. iih.

kisssses and loooves*

Han ger alla flickor vad dom vill ha, alla flickor utom jag

Godmorgon

Det regnar inte idag, men mulet är det. inom några timmar kommer regnet säkert forsa ner och dränka Finspång. fytusan. Det är skönt att gå upp skapligt trots att vi har lov. sova bort dagarna är verkligen ingenting för mig inte. bättre att komma upp och få ordning. Idag ska jag föröska att ta på mig ock, inte bara pyjamas. Rätt oplanerad dag, kanske blir det att leka med elin en sväng. det vore väldigt trevligt måste jag säga ; )

Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen

Kisssses and looves*


There is a light that never goes out

Jag måste sluta^^ jag är beroende av bloggen. jag skriver allt för mycket , och för ointressant, vem tusan orkar läsa allt jag skiver? Är det nån som gör det lämna gärna en kommentar så ska jag ge er en guldstjärna.  Jag har inga vettiga ord, huvudet är helt tomt. varför? jag vet att detta är verkligheten, men ändå tar det så hårt varje gång hon säger dom orden.  Hjärtat hugger till, jag blir virrig. Oh jag hatar det här^^ jag är för knäpp. jag borde sluta. jag kan inte. dom ber mig lägga av för min egen skull, men jag har fasnat, jag behöver dig. behöver du mig? eller vad är jag, ett tidsfördriv? jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig. Det är bara att leva efter reglerna, annars funkar det inte. Lars, Håkan oh Magnus TACK! <3 mina karlar det dära. dom sviker aldrig.
detta blir sista bloggen för idag, om inget drastiskt händer :P vilket jag inte tror.


Kissses and loves*

60134-26

Känn ingen sorg för mig göteborg.

Faaaan, 7 -4 till färjestad! tjockisar kan dom vara hela högen>.< jävla dom! men nästan gång, då tar vi dom ;) haha :D Heja frölunda! Är lite smått hungrig, undra om ajg ska ta mig ett äpple eller nått. men oow, jag blir så trött på mig själv, jag är alltid hungrig nuförtiden. vad har hänt? jag kommer bli stor som ett jävla hus, huu. då tar jag livet av mig. Oj så ska man verkligen inte säga, förlåt. men tjock det vill jag verkligen inte bli. nu ska jag ta tag i detta* :) wooho.
Frågan är om man skulle at sig ut en sväng? men då börjar la regnet sippra ner från himlen så jag blir alldels blöt. likabra att vara inne, här är det varmt och torrt.

Kissses and all my fukking love*

Han står och skålar i champange som värsta Don Jouan. Kille hela dan'

Vad har jag gjort idag egentligen? Fixat naglarna, fixat håret, ätit mat, åkt bil med mamma. ja det var la det. just ja, hockey kollar jag juh på nu : ) Inte så intresserad egentligen, men vad tusan. det är rätt skoj ändå. HEJJA FRÖLUNDA (dom är juh trots allt från gbg ) hiih. just nu ligger dom under 2-1 i efter första perioden, men dom kommer igen : ) Jenny tjatar om godis och chips^^ jag vill inte ha, spyr bara av tanken. men jag lovar att hon komme rlyckas få med mig tillslut. fan! jag som skulle sluta. Lyssnar på linda bengtzing, hon är riktigt bra faktiskt, och jag som hatar schlager. Men jag gillar hennes skiva, sen svänger förtusan. ska åter gå til hockeymatchen nu.


Kisses and loves*

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

Tagit mej in och ut ur duschen, det är faktiskt jävligt bra för att vara mig, och med tanke på att klockan bara är 10 över 12 ; ) det är så jobbigt att börja ta på sig, sminka sig och fixa. mycket bättre att vandra omkring osminkad i myskläder hela dagarna. men då känner man sig så schleten^^ usch! aldrig ska allt passa. hiih. jag är väldigt sugen på att hyra en bra film och bara lägga mej och slappa i soffan. men jag är pank, livet är hårt. Så det blir la att ta nån gammal film som jag redan sett tvåtusen gånger. men hur kul är det? Jag får la tjata lite på mamms och papps om att få pengar, men jag tycker att jag gör det varje dag. fymig. jag ska verkligen börja ha han dom mina pengar bättre. inte slösa, oh absolut inte köpta flöt eller gotte för dom. bara viktiga saker. jag måste bättre mig när det gäller allt onyttigt. jag mår dåligt när jag tänke rpå allt dåligt jag ätit. fyfaaaaan.  time to ta tag in my life :D


Kisssses and love*

Han har bakåtslickat hår, han tar varje chans han får. men jag vet att han har en hemlighet som ingen vet.

Godmorgon sötnosar :)

jag är trött som tusan : / uuh. fast jag lyckats sova så här länge. jag är nästan lite stolt över mig själv faktiskt. dagen ser väldigt oplanerad ut, men det kan vara rätt skönt faktiskt. Då kan man slappa, se massa film oh slippa ta på sig kläderna, det är skönt. springa runt i pyjamas hela dagen. iih. det är juh trots allt lov lixsom. Jag känner att en dusch vore behövligt nu efter nattens spökrunda. Föröska borsta ut mitt hår, LYCKA TILL! sen ska jag ta väck det gamla nagellacket och måla på nytt och fint, fila till och fixa mina naglar så jag ska slippa köpa fejk ; ) Undra vad man ska hitta på hela lovet? Jag har juh bestämt mig för att träffa Emelie, sen har jag och jessica pratat om att hitta på nått och sen blir det massa elin & hanna som vanligt:) Jag tror det kommer bli kul med tanke på att jag inte umgått så med emelie, eller jessica förut. Det är alltid spännande och skoj med mya männsikor.
Det är bara jag vaken nu, mamma ligger och vilar, jenny, emil och rikhard sover, jossan är borta och papps och Lowe är ute oh leker. rätt skönt oh tyst här hemma :) men snart ska lars få ta ton<3


Kissses and looves*


en del av mitt hjärta, kommer alltid slå för Lars

60134-27


TACK JOHAN :D


Jag ska oah hela natten, oah hela dan.

Har vart spöke på nån spökrunda i stallet. fyfan^^ jag hatar skogen, jag hatar regnet, jag hatar allt som har med naturen att göra. smink i hela ansiktet,  håret åt alla jävla håll och blöt som en katt. tusan! och dom blidde inte ens rädda:O vi hade mycket mysigare hemma hos micka, åt chips, bullar och drack läsk. pratade en massa skit och bara hade det kul. måste göras om tjejjor :) trött som tusiken nu :/ iih. Borde nog sova, men hur tråkigt är inte det? jag får panik på allt. på mitt liv.  :/ isch!

Kissssses and loooves*

Jag hänger i affären där han jobbar ibland

sitter hemma hos hanna nu, vi har bakat en massa kakor till hennes mamma:D hoppas dom blidde bra bara ; ) ingen dog denna gån- hallelulja :D snickerskakor och muffins blidde det, vi är änna rikta bagare vi , kanske ett framtisdyrke :)? Snart ringer la micka ock, så får vi se vad vi hittar på en dag som denna, jag känner inte för att gå ut, det regnar som tusan :/ jag vill inte bli blöt. och inte förstöra mina rosa stövlar som jag tatt på mig trots mammas varning om regn. ååh, jag älskar dom<3


Kisssses and looves*

'cause nothing lasts forever, and we both know heart can change'

Godmorn

Lars får mig att stiga upp, han är underbar den mannen. Det regnar ute, det känns nästan som sommar. Fy tusan vilken härlig känsla. lasse & sommar<3 det är vad jag behöver just nu. iih. Jag börjar nästan bli orolig, vart är håkan? jag kan inte ha glömt honom :/ det får inte ske. han kommer föralltid vara min håkan i hjärtat, men kanske får han nu ställa sig bakom lars i kön ett tag.  Ska leka med hanna och micka idag, vi skulle visst skrämma folk på nån spökrunda eller nått likanande^^ det blir säkert kul. hmm. jag hatar lera, jag kommer bli smutsig. Sen blir det nog filmtajm ock, oh massa godis. fast jag har inga pengar :/ det är tråkigt. iiih. Neej, nu ska jag återgå till lars. :) <3

Martin, logga in på msn, jag har en sak till dig :)


Kisssses and looves*

Promenad genom stan

Vart ute och gått med elin i timmar, det var himla mysigt:) Vi klättrade i berg, gick på små stigar där det var kol mörkt och åt godis. Vi pratade massa jag och elinpelin, om allt mellan himmel och jord. jag tror du förstår hur jag känner gumman, och jag förstår dig. vi är i samma typ av sits med ändå inte, det är krånligt allt detta. Men vi löser det, bara vi har varandra. eller hur mitt hjärta? Jag blidde ihjäl skrämd för elin ställer sig och skriker mitt på vägen och jag blir chockad, sen säger hon lyckligt: jag såg ett stjärnfall. hiih. min lilla tokigaflicka :) Nu borde jag nog sova, men jag kan inte. för jag tänker på dig, du springer runt i mitt huvud, du har bosatt dig i mitt hjärta. jag vet inte hur jag ska få låss dig. bäst att låta allt ta sin tid. Lars hjälper mig igenom detta<3

du var 18, jag var 17 jag skolkade från allt jag ville bara vara med dig.

Kisssses and looves*

Lyssna till ditt hjärta som vet vad du känner

Du var 18 och jag var 17, jag skolkade från allt för jag ville bara vara med dig. Lars ännu en gång har du lyckast pricka in mitt liv rätt. Det är ingen som förstår, vill ni verkligen fatta? Klart att jag står inför ett svårt val. vad är egentligen rätt och vad är fel? Ska man göra det som är rätt moraliskt, eller det som är rätt för sitt hjärta. Jag har bestämt mig för att följa hjärta till 100% sen får ni tycka vad ni vill. jag mår bra av detta, låt mig göra det. Ni tycker inte om det, dom tycker inte om det, men vi gillar det. vi trivs, vi har roligt. är det inte viktigast? man lever bara en gång. och jag lever nu.

Kissses and looves*
60134-21

Daddy's little girl paint her world with a magic wand

60134-2660134-2560134-2460134-2360134-22

NÄR DET BLIR VARMA SOMMAR DAR KOM IHÅG MIG DÅ!


I've seen your daughter, man she's cute

Hade historia imorses , det var la kanske inte så kul :/ men fick VG+ på provet, jag är fukking stolt. trodde nog att jag skulle få ig:O hoppas på ett mvg på hela kursen, men det är la bara att drömma vidare om det. Sen hade vi rast, elin, madde och jag fikade med te och smörgås. sen kom hanna och Mats och lekte med oss. efter fikapause gick vi till banken madde , elin och jag. där mötte vi erik, så vi höll han sällskap även efter madde hade satt in sina pengar. jag tror han tyckte det var trevligt faktiskt:) Vuxenpoäng till oss. Samhällen lyckades vi i allafall jobba klart med oh lämna in frågorna till intervjun vi ska göra på tisdag efter lovet. duktigt^^jag såg dig överallt, du var fin.
Pommetallrik och cola med hanna, mums:D sen bakade vi muffins, dom blidde ganska goda:P en dog tyvärr:O R.I.P
elin tonight, me längtar :D

Lassemaaaan, gift dig med mig<3

Kisssses and loves*

60134-20


Nu bygger vi ett nytt hem, bygger upp och startar om

Godmorgon

Sista dagen innan lovet, jag kommer att sakna alla i klassen vill jag lova. men detta kommer vara behövligt, jag är nämligen trötter som tusiken hela dagarna, orkar aldrig hitta på nått skoj : / Men nu ska jag vila upp mig, då kommer allt bli så bra så bra.  :) endast 2 lektioner idag, det känns grymt bra, slutar tidigt och kan gå hem oh städa litegranna. josssan ska juh ha kalas idag, så jag får bara vara på övervåningen>.< dumnt! Lasseman, ooow. jag vakande med din röst i mina öron, jag har verkligen blivit förälskad i dej, ännu en gång tål att tilläggas. det finns sånna peridoer då det bara är lasse i mitt liv, nu är en sån period. men jag trivs som fisken i vattnet.  iih. Han är toppen den mannen<3
Måste verkligen hitta nått att ta på mig, men nått sånt äger jag juh inte:S jag fattar inte vart alla mina fukking kläder tar vägen alltså.  :/ usch! hjälp mig! men det blir la det vita linnet ( obs, man ser gravid ut), ett bar svarta jeans(stuprör) ovh sen mina rosa tygballerinaskor. fast jag hinner la byta en tvåtusen gånger innan jag kommer iväg till skolan. keps på skallen ock, annars förstörs mitt hår (FJOLLVARNING). iih.
jag är rädd att du inte ser mig längre, förut var jag ditt allt, det ända du vill se . även om du blundade såg du, men jag står framför dig, du går bara förbi med blicken riktad framåt. vet du att jag står där? vad är du rädd för? jag ska inte förstöra, jag vill bara komma nära igen. lära känna dig, precis som det var då. Låt mig få nudda dig, en sekund. det skulle räcka.
Have a nice day darlings.

IN LUST WE TRUST

Kisssses and loves*

60134-19

och alltid får vad hon vill ha, ja stackars hon som har det bra

60134-19

Nu är det du&jag lars. Att jag inte märkt det förens nu, vi hör ihop. klart att ingen tar håkans plats i mitt hjärta. men får jag chansen då friar jag till lars. När himlen är blodröd och brinner är det natten som tränger sig på och jag drömmer så konstigt igen. Jag vet att du inte sviker, du håller det du lovat. och jag ska lova dig, att alltid, alltid minnas dina vackra ord. När jag dansar min första dans med dig är det timglas som ska fylla öronen, tonerna ska väva en kärlek runt oss, en kärlek som håller föralltid. Den första kyssen tillsammans ska ske samtidigt som hugger i sten spelas på låg volym, framme vid altaret ska jag lova att alltid älska dig till den ljuva musiken , du hade tid.  På min begravning vill jag höra I dina ögon, bara för att du alltid ska komma ihåg, att i dina ögon var det lättare att vara. Detta var den kosntigaste kärleksförklaringen nånsin, och mannen jag ska älska till dina låtar kommer inte vara du. men du kommer alltid finns vid min sida. jag lämnar dig aldrig lars. <3

kom så slösar vi bort våra liv

Dagne har vart helt okej. gympan lyckades jag överleva. Erik, sofia sara och jag vann staffetten, applåder åt oss. visst gick väl dopphandbollen inget vidare men vad tusan ; ) vi hade kämpat så hårt innan. På pedagogisktledarskap fick vi påskfika av våran lärare, det var mysigt faktiskt. jag tror att jag tycker om min klass väldigt mycket. jag blidde klar med ledarskapsintervjun och ägnade mig åt att göra om en tavla lite, det blidde så fint så. *hosthost* Nu har vi bokat intervjun till vänsterpartiet, hallelulja. nått lyckades vi med idag iallafall tjejjor. frågorna ska bli klara imorgon och vi kommer få kämpa, men det klarar vi. Elin kom 4 i äggmålartävlingen, grattis gumman :) det var du värd. iiih. Politikerdebatten var la inte direkt skoj^^ mars satt bredvid och buade när moderatledaren pratade, men jag måste säga, han hade jävligt kosntiga åsikter i vissa frågot. Psykologin, vi jobbade knappt alls, men hon berömde och tyckte vi var SÅ duktigt. haha. Syster mötte mig så vi gick tillsammans hem från skolan. vi blidde fruktansvärt sugna på chips och cola, så när vi kom hem sprang vi till affären oh shoppade allt vi behövde för lite mys framför tvn. dte var mums, men en promenad skulle sitta fint nu, tror jag behöver springa bort allt onyttigt jag ätit.
har fotat lite idag, nåra verka kan ni se nedan ( jepps, jag är ego och fotar mig själv)

60134-1760134-18jag tycker om


IN LUST WE TRUST

Kisssses and loves all my darlings*

Jag är mera kär i kärleken i sig, än i dig.

Godmorgon

Lars får starta upp mig på morgonen, Timglas som är veckans favorit gå på repeat om och om igen. jag njuter alla andra i familjen hatar. Man mår så bra, trots att han är så dyster, men kärleken i hans låter vinner över det mörka, och ett ljus sprider sig iochmed Lars. Söndermarken skivan har alltid vara så depp för mig, har inte kunnat med dom låtarna. men nu älskar jag dom av hela mitt hjärta. dom hemska minnena från den skivan har lixsom ersatts av dom fina. Äntligen har jag kommit ett steg på ävg i rätt riktning i livet. tack lars<3
Gympa nu på morgonen borde förbjudas. jag kommer dö, jag kommer inte orka. Jag vill verkligen inte. men jag måste, det finns ingen återvändo, gå in på planen och ge gärnet^^ dröm och glöm. Pedagogiskt ledarskap, hmm. måste göra klart intervjun idag, jag bävar! det kommer gå åt helvete. Samhäll, den måste bli rolig. vad tusiken gör jag annars? Psykologin, den kommer la gå att överleva. det ser ut som en tung dag i mitt liv. faaan!

IN LUST WE TRUST

Kissses love and klös*

Jag skolkade från allt, jag ville bara vara med dig

Vi målade ägg idag i skolan :) jag målade håkan på mitt, den som ser det ska få en storkram för den måste vara grym på att gissa ;) för han blidde så himla jävla ful, gick inte att fatta vem det var jag försökte måla av. På skapande gjorde vi ballong djut av pape-mache eller hur det nu stavas ;D det var kul. haha . elins var fanimej bäst, en giraff gjorde hon, men den som kan se det är en stjärna. hiih . han  har en lång hals, men inget huvud. stackare. men den kommer bli så söter när den är klar. jag gör en gris-björn jag. den är ful och har tappat formen, kanske för mycket godis?! På pedagogisktledarskap satt mats, elin, erik och jag och köre bitch i datasalen, men ingrid tror att vi jobbade bra. haha. hon tror för bra om oss, helt klart! Jag bävar inför morgondagen , jag hatar gympa, speciellt alldra först på morgonen. oow. jag kommer smälla av. isch^^ snälla ta bort gympan från schema^t. vad ska jag göra idag? jag känner att nått måste göras, jag dör av tristess här hemma. kom och rädda mig^^ ta med mig ut, eller vad som helst. ingen som känner för en promenad? det är juh trots allt lite vår ute nu, lika bra att njuta medans man kan.
ni vet vart jag finns ;)

LASSE.W <3

kissses loves and klös**

Det är bara timglas som rinner, finns inget att förstå

jag har ångrat mig, jag tänker inte hålla käften. till tonerna av Winnerbäcks timglas så kommer känslorna, så kommer minnena och allt som jag trodde var borta fyller mitt hjärta. ögonen tåras. jag vet att jag är larvig. men hade ni upplevt det vi gjorde tillsammans hade ni ock gråtit. det finns egentligen inga ord för hur jag känner, så därför kommer det bli svårt att  skriva. en tom sida och denna låt skulle vara det enda rätta. men eftersom det inte går så är det bara att läsa sig igenom min drabbel. Jag önskar man kunde backa tiden, ändra alla dom där sakerna som förstörde vårat liv tillsammans. vilka saker skulle jag gjort annorlunda? finns det något som skulle ge oss en framtid eller har detta varit bestämt redan från början? det är något jag alltid kommer undra, jag tror du tänker ibland i din ensamhet. men aldrig att du skulle visa. detta är dit livs största hemlighet. pratar du nånsin om mig, nämner du ens mitt namn? Jag pratar om dig, jag nämner ditt namn, jag känner dina känslor. men vi är inte samma person vi tv, vi tänker olika med ändå så skrämmande lika. kanske var det de?  vi kunde aldrig dölja nått för varandra för även utan ord kommunicerade vi. tankar som delades mellan oss två. jag borde ge upp, men nått långt borta får mig att kämpa. det är kanske meningen, kanske finns det en plats i hans värld för två. Jag hoppas jag och drömmer vidare.


Kissses and loves* <3

Rain will fall and wind will blow, forever

Godmorgon *

sovmorgon idag, endast bara till 09.10 men vad fasiken, det är en timma och tio minuter mer än vanligt. det är skönt. fast jag är juh uppe ändå, trot att jag skulle kunna sova en timme till. Vi ska måla ägg idag i skolan, det ska bli skoj. sen har vi skapande ock, undra vad som händer för spännande där måntro. iih. SURPRISE :D wooohoo. Svenska lär bli rätt slapp och skön eftersom det är sista lektionen innan påsk och vi inte lär börja på nått nytt; )Härligt med påsklov next week. mend vad tusiken ska man hitta på? första dagarna är grymt sköna, man går i pyjamas hela dagen, men mot slutet av veckan börjar man tröttna. man vill ha lite ordning i vardagenmen det blir la en massa lek och bus med brudsen* :D
Idag har jag inga smarta ord, idag håller jag käften.


IN LUST WE TRUST

Kisssses and looves*

Jag vill inte få in den här världen, den är så tom, tyst och tvär

skoldagen har vart okej. men jag måste säga att centerpartigubbens föreläsning var riktigt trist. fyfaan! jag höll på att dö, varenda minut var han tvungen att prata, han kunde la för fasiken släppt oss lite tidigare? men neej,jävla han^^
Haft rast större delen av dagen, är det någon som är förvånad? neej, jag trodde la det. men det är skönt att slippa jobba. hihi. Intevjua mammas chef på eftermiddagen ock, det var helt okej. inte alls svårt faktiskt. det kommer nog bli bra tror jag. Måla ägg imorgon på rasten, det ska bli skitkul faktiskt:D undra vad jag ska måla för motiv :/ hmm. Håkan kanske, det vore la vackert : )? Det finns inget vackrare lixsom. mhiii. Jag borde ta tag i historia boken och läsa lite, men jag orkar inte. sitter här istället och slösar bort mitt liv till tonerna av Lars dystra sång, det är underbart. te muggen brevid, och en liten uns av sol i fönsteret. livet leker, det är vår. jag är glad.

IN LUST WE TRUST

Kissses and loves*

jag tänker alltid på dig i april

Godmorgon mina solstrålar  :)

Kan det vara bättre än det är idag? Jag jobbade igår, och det var faktiskt kul. jag klarade av det, tror inte att jag glömt någonting. kunderna vart nöjda och gick därifrån med ett leende. en skitsöt kille kom och handlade av mig, så himla underbar såg han ut. trevlig som tusan ock ; ) Synd bara att han var där med sin flickvän :/ Pappa var hos mig hela kvällen för att jag skulle hålla mig lugn, och Carina hade gett mig massa tips om hur man skulle göra med många beställningar. det var toppen :) isag ska jag till mammas jobb oh intervjua hennes chef, undra hur det kommer gå :)? hiih.
Snart är dagen då vi kännt varandra i två hela år. den 30 april 2004, dagen då du&jag blev vi. I april månad, aprilhimlen lyste utanför och jag var lycklig. vem trodde att den msnflörten skulle leda till verklighet? Ingen, förutom vi.  vi klarade det.. vi gjorde det ingen annan trodde på. vi levde tillsammans. vi älskade varandra.
Du betyder fortfarande väldigt mycket för mig. jag glömmer aldrig.

IN LUST WE TRUST

kisses loves and klös*

Du var solskenet, jag var ensam

Gomörra gomörra : ) Grattis bruuuur 14 år nu.

skulle vart hos tandläkaren idag, men för 3 gången ringer dom och ändra tid. usch^^ jag kunde inte sova igår kväll p.g.a att jag skulle dit och nu kommer jag få genom lida en sån hemsk natt igen. fyvale! så det blidde ingen bild för mig idag, ganska skönt :) iiih. Men till 20 i 10 ska jag till skolan för då slutar mina flicks* , rast i nåra timmar och en massa tjöt i cafeterian ; ) mysipysigt måste jag säga. Fritidskunskapen utan lärare, undra om jag kommer få nått gjort:S Antagligen inte:P haha :D Får inte glömma att ta med min ledighetslapp till k-tiden idag, jag måste verkligen lämna in den nu. det är juh om cypern resan :P iiih. Sen när jag kommer hem från skolan blir det tårta, glass, bullar oh kakor:D kalas för mina småsyskon som fyller/fyllt år : ) Mormor , moster, morbror och kusiner kommer hit:) ikväll blir det att jobba ock :/ fyfaan!^^ men det är pengar, pengar pengar :D

jag förstår mig inte på mig själv. ena stunden är jag helt säker på att mina känslor för honom är äkta, sen räcker det med ett hej från min gamla kärlek och jag är fast i hans grepp ännu en gång. Att fastna så för en människa är inte det lättaste, och gång på gång fastnar jag i hans nät. Men endå trots att jag var säker på att det var min gamla kärlek som var den rätta , så hinner jag ändra mej ännu en gång under gårdagen. folk måste tro att jag är dum i huvudet. kan man älska mycket att det gör ont i hjärtat? och ännu mer undrar jag, kan man älska TVÅ stycken så mycket att det gör ont?

60134-15

IN LUST WE TRUST

kissses and looves*

why it is bad to be bad, when it's hard to be anything at all?

Ett hej räcker, du värmde mitt hjärta! det dunkar och slår. jag tror att jag älskar dig. eller jag tror inte, just nu vet jag. jag älskar er båda, men på två helt skillda sätt. jag skulle aldrig kunna välja mellan er, jag hoppas jag aldrig kommer behöva ta det beslutet. Du har lovat att jag aldrig förlorar dig, jag tror dig. stenhårt tror jag och hoppas jag det. och jag vet, jag kommer inte förlora nån utav er, ni finns där för mig, jag finns för er. ni vet, jag vet. vi vet. tvivla aldrig, det ska aldrig jag göra. så du tror du har en framtid utan mig?
Jag vet att du inte klarar dig utan mig, på nått sätt bevisar du det gång på gång. Jag känner dig bättre än du tror. och du känner mig, vi läser varandra. jag tror att vi hörihop.

Film med pappa snart, ska bli skoj :) jag är trött och behöver verkligen sätta mig ner och stressa av. efter filmen ska jag ringa madde så blir dte nog att ut och gå en sväng i den friska luften :D myspys. lilla elinpelin är trötter och får vila så hon orkar busa i skolan imorgon :D

IN LUST WE TRUST

Kissssses , looves and klööös*

Allt är sagt nu, luften är ren

Mitt liv är kaos, jag måste få nån form av ordning på det. det är allt för mycket som jag oroar mig för just nu. därför tänker jag skriva en lista.

Saker jag måste ta itu med:

  • Känslorna, hur ska jag göra med dom?
  • Hjärnan VS hjärtat, vad väljer man.
  • Ljusare eller mörkare hår.
  • Lära mig att hålla i mina pengar
  • Klara av jobbet
  • Kämpa för att nå mina mål, även om jag inte klarar dom på en gång
  • Kunna stå emot och lära mig säga nej
  • rensa ur gamla kläder som jag inte använder och sänka dom till bättre behövande. (dom ligger ändå bara hemma och skräpar)
  • Sluta äta godis, chips, kakor och liknande.
  • spara pengar till framtiden
Det var det jag kom på just nu, listan skulle kunna göras lång, men det är ingen som orkar bry sig, inte ens jag själv. man får prioritera och dessa saker är livsviktiga att ta itu med. kanske inte alla punkter, men dom två översta är verkligen nått jag måste fixa för att orka. det är inte lätt när det är två viljor in samma lilla kropp.


In lust we trust

Kissses, loves and klööös*


Skratta åt mig för då kommer jag kanske över dig

Godmorgon och grattis lillasyster och HÅKAN :D

Har nyss grattat jossan, fjortis fyller hon idag. *jamå hon leva, ja må hon leva*
Älskade lilla håkispåkis fyller juh ock iår idag, 32 år gammal blir han. HURRAHURRAHURRA.
Var ute och gick med Elin hela kvällen och hela natten. det var så jäkla mysigt. en massa prat och skratt. vi gick nästan runt hela Finspång, var i varenda vrå och vände. Lite rädda vart vi nåra gånger för att det var fruktansvärt mörkt.  och det kom folk lite överallt som lyckades får oss skrämmda till vettet. det var mycketmycket trevligt :) Jag bävar inför att jobba imorgon, jag vet faktiskt inte om jag klara av det. jag får panik, visst mamma säger att det blir bättre med tiden, men jag absolut tvivlar. usch^^ jag hatar det.

jag vet inte vad jag ska göra med mina käsnlor, dom varierar så från dag till dag. det går upp och ner, hitoch dit och jag vill helst av allt bara sätta mig ner och gråta ut. men det skulle inte hjälpa, för det som måste göras är att JAG bestämmer mig, bestämmer mig för att glömma allt det  förflutna, för dom och jag hör inte ihop, dom är gudar jag är männsklig. och det funkar inte i verkliga livet. men om jag tänker och bestämmer mej, kommer jag kunna hålla mig till mitt beslut? det undrar jag... fortsättning följer...

IN LUST WE TRUST!
Håkan

Kisssses and looves*




In lust we trust

Har jobbat, och det är verkligen jobbigt. detta tar fukkingkål på mig, jag vet inte om jag orkar mera: S måste verkligen tänka över detta. jag lipar varje gång jag går dit och varje gång jag går därifrån. usch! elin och jag ska ut och gå nu, det ska bli skönt. jag behöver luft. jag behöver elin.  gjort röda slingor i håret idag, allt för att det ska bli åt det ljusare hållet. jag tror att jag är nöjd. Jag älskar att leka med hanna, och idag har vi äntligen haft en hannasanna dag igen. det var bra länge sedan faktiskt. fika imorses och sen hårfärgning. me love it^^ :D jag ska nog färga det snart igen :  ) hiih. jag vet fakltiskt inte hur jag vill se ut i skallen, det går från minut till minut. isch^^ varför ska allt vara så svårt`?

Jag blev glad idag, du pratade inte med mig. men vad hade jag trott? Men du gjorde mig fruktansvärt lycklig, dina ord har fastnat på näthinnan. du betyder så mycket. jag vill att du ska vara lycklig, med eller utan mig spelar ingen roll.

nu kommer elin, ni borde vara avundsjuka  :) 

60134-14


Kissses love and klöös* 

Jag skäms för att säga, att du är kvar du mig

Godmorgon :)

Första april idag, men jag tänker inte luras jag, det är så himla tråkigt tycker jag :/ usch ^^ undra vad jag ska hitta på idag då? hmm. bara vara hemma antagligen, slöa och liknande. känner för att gå och ta en fika, nån som är på? då är det bara att höra av sig ;) haha. Jag håller tummarna för emelie idag , det kommer gå fint gumman :D
Jag har egentligen inte mycket att säga idag. har läst igenom alla bloggar. är mitt liv verkligen såhär tråkigt? Det låter hemskt tråkigt när man tittar tillbaka. men alla personliga detaljer är juh faktiskt inte med, eller iallafal inte dom RIKTIGT personliga. Men annars är det nog såhär mitt liv ser ut, det är bara att ständigt läsa min blogg, om ni är intresserade. jag uppdaterar den flera gånger om dagen. hähä. Har suttit och lyssnat på håkan, han är underbar den karln. oh hans texter träffar mig alltid i hjärtat. jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig. jag undrar om han har tagit den textn ur mitt liv? för allt stämmer verkligen perfekt. det är sjukligt.
Jobba ikväll. känns piss^^

Kisssses and looves*



60134-12