Nyårsafton

har redan börjat göra mig iordning inför the big night. blir en svart klänning med en svart rosett runt midjan. Transparanta neonstrumpbyxor och ett vittpärlhals band. som det ser ut för stunden iaf. men man hinner väl ändra sig sisodär tusen gånger innan jag kommer iväg hem till chrille.

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPPA!

sömnig

eftersom christian alltid börjar jobba tidigt har jag fått en vana(ovana?) att alltid lägga mig tidigt. vissa dagar innan klockan ens slagit nio. Visst är deet skönt, helt underbart härligt att få krypa ner i sängen och sussa bredvid prinsen. men detta resulterar också i att jag är uppe med tuppen, innan sverige ens vaknat. ett stort plus för skoldagarna då jag enkelt skuttar ur sängen. men nu under lovet skulle jag vilja kunna sova längre. men icke sa nicke. mina ögonlock har börjat påminna mig om att klockan snart är dax för sovtime. men jag måste vara uppe längre, så jag kan sova länge imorgon och på så vis orka med nyårsnatten :)


Raketer

Har lovat chrille att köpa raketer åt han. åh herregud vad har jag gett mig in på? Jag vet ju ingeting om sånt där, vilka man ska köpa? hur dyra eller rätt storlet. får hoppas det blir rätt tillslut. Förhoppningsvis smäller dom och ger ifrån sig ett fantastisk sken på himlen. då har vi lyckats!

Uppdatering
phhu, slapp köpa några. det var väl lika bra det : )

Resumé av året som gått

ja då här i nyårs skiftet verkar det vara otroligt populärt att resensera, utvärdera och sumera året som gått. gärna lite om varje månad. jag minns tyvärr inte allt som hänt i början av året, men jag ska väl inte vara sämre och berätta lite hur jag hade det 2006.

början
Det nya året kom med dunder och brak. minns egentligen inte så mycket från januari och februari. men jag var lycklig, levde livet med flicksen och hade det jäkligt kul. Vi matade ankor, fikade, tittade på film och njöt av vår tid tillsammans. Skolan tickade på som vanligt och vi var nu tre tjejer som umgicks ständigt. elin, madde och jag. Det var sportlov. sedan kom våren. Familjen var iväg till Cypern en vecka, och det var underbart. Kom hem med en hel massa grejjor, och en liten solbränna. En Göteborgstripp i slutet av april tillsammans med hanna och brottargänget. Trevligare än någonsin. Vi njöt av solen, sprang på Liseberg, shoppade på Avenyn och allt var bättre än någonsin. Maj försvann och sommaren stod för dörren.

mitten
Här börjar den bästa tiden, jag träffade min älskling. Det var i början av juni vi upptäckte varandra. Träffades dagen innan skolan slutade och har knappt varit ifrån varandra sedan dess. Kunde det bli en bättre start på sommren? Jag var kär, och tillsammans var vi galna. Vi uppgicks 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. och vi älskade det. En massa härliga grillkvällar, sena nätter med promenader genom stan, en enorm värme och därför också fler tusen glassar. Helt klart den bästa sommaren i mitt liv. Det gick fort, lovet var över och jag börjde min tredje och sista termin på gymnasiet. Det var kul i skolan även om jag hela tiden längtade hem till min älskling. Hösten kom, och vi stod längre inte ut i den lilla lägenheten på DeWijks väg. Christian bestämmde sig för att flytta.

slutet
Oktober och november flg förbi utan att jag ens minns vad som hände. men underbart det var det. December stod för dörren och christians lägenhet var nu fylld med banankartonger. det var inte lätt att bo där. Men som tur var fick vi flytta tidigare och den 15 december bar det iväg. En helt underbar lägenhet. vi trivdes. Jag längtade efter julen och pyntade med gran, ljusstake och tomtar. Julklappar inhandlades. och helt plötsligt var det julafton. Den firades först hemma hos oss, christian och familj åt julbord och bytte klappar. Familjen iväg till mormor och Christian tills sin familj. Det kom ingen tomte iår, men julklappar det fick jag. Framåt kvälle bar det av till Christians familj med ännu mer julklappar. Juldagen, annandagen gick och kom utan att jag ens lade märke till dom. Och snart är det nya året här, 2007 med massa möjligheter, kärlek och lycka.

Martina Koden

Jag tänkte tipsa om en helt underbar bok, den heter MartinaKoden och är skriven av Martina Haag. Hon är verkligen en helt otroligt rolig författare. Man får sig både ett oc vå goda skratt under läsningen. Boken rekommenderas starkt.



Varför hörs någon vråla SÅÅÅHÄÄÄÄR HAAAR INTEEE MARIIIAAANNE FREDRIKSSOOON DEEEEEEET i det lilla vita huset i Bromma? Vad gör man när man är så trött att man inte står ut en enda sekund till och vill stoppa in hela sin familj i ett skåp? Varför ser Martina Haag ut som en smurf med pösbyxor? Och vad gör hon egentligen instängd i en hiss med Viggo Mortensen på en lyxig björnfäll?
Hur ska man bära sig åt för att få en riktigt vidrig julafton? Och kommer verkligen Hans Blix att kunna reda ut bråken hemma hos familjen Haag?


movietime

jag vill sätta mig framför tvn med en gosig filt, massa gott att äta, en cola light och min baby och se en jäkligt bra film. Men hur skjuttsan ska det gå till när min filt är hemma hos älskling, allt gott att äta finns på affären, cola lighten är sedan länge slut, älskling jobbar och jag har inte en bra film att se. jag behöver filmtips och det är nu!

60134-142

skor, alltid dessa skor

dom kan förtrolla mig på nolltid, sätta igång hjärtat att banka så hårt och så fort att man blir svimfärdig. dom är fantastiska. http://howcool.com/catalog/product_info.php?products_id=122

det är förjävligt,men sant

det är jullov, och vad pysslar jag med? jo jag pluggar! det borde vara straffbart, jag vet. men jag måste göra det, och varför sitta med det sistadagen innan inlämning när jag likagärna kan göra den nu, med mer tid och därför förhoppningsvis blir det ett bättre betyg. Hä'lsopedagogik är inte det enklaste måste jag säga. att planera en måltid med 500 kalorier, lite fett men ändå så mycket proteiner som kroppen behöver. en ljudlig suck är det enda som duger just för tillfället. men det hjälper mig tyvärr inte ett dugg.

jag blir så arg

verkar  inte bli någon film idag, fanns ju inget ljud på filhelvetet! Detta irriterar mig nått enormt,hade ju sett fram emot att se den nu.

Djävulen bär prada

Jag fick den omtalade boken i julklapp och sträck läste den i stort sätt. Den var bra, riktigt jävla bra! Mycket bättre än jag trodde. så det var kul. Nu har jag även filmen, tänkte först spara den tills kvällen och se med Christian, men jag tror inte att han uppskattar den, så jag ser den nog själv istället. Nu ska jag försöka att inte jag några förväntningar så att jag slipper bli bevisken :)


Lösnaglar

hur kan det komma sig att så fort man får på sig dom där långa, naglarna med fransk manikyr så känner man sig genast så fräsch. hur håret än ligger, hur stora påsarna än är under ögonen så känns allt så brai dom långa naglarna. I JUST LOVE IT!

snart 2007

nu är det väl dax att börja tänka på nyårslöften så man har allt klart till den stora dagen. om man nu ska ha några vill säga. det är ju samma sak varenda år, man lyvkas hålla dom högst en vecka, swn spricker dom. om du ens funkar så länge. sen ska dom alltid handla om att man ska sluta röka, gå ner i vikt, äta nyttig mat, åh blablabla. mina öron orkar inte höra mera. därför tänker jag skita i nyårslöften!

2 år

Ingen har väl undgått att det är två år sedan flodvågen kom oh tog med sig tusentals männiksor in i döden. Det är så hemskt, man vill inte tro att det faktiskt har hänt. Här har en tjej skrivit en fantastisk berättelse om hennes egen upplevesle i Thailand och om hur det var att åka hem utan sin lillasyster.

Julbilder

Här kommer lite småplock med bilder från julhelgen.


Badankor

60134-138

Bad ankorna vi fick av Linda, är dom inte söta:)?

julen är över

juldagen blåset för bi, och annandagen är snart över. är kanske lika bra det. Julen är underbar det är den, men ibland blir det kanske lite mycket. idag blir det stan och byta locktång. härligt:)

Julafton

Har vart en helt underbar jul måste jag säga. Vi klädde granen tillsammans här hemma, christian<3 var med också det bästa av allt såklart! Tittade på uppesittarkväll med bingolotto, åt knäck nötter och drack julmust. Christian och jag vaknade tillsammans i min säng och åt julfrukost med familjen. julklappsöppning här hemma, fick en massa fina saker av min älskling, en mp3 spelare, rosa såklart! fick ett par super mysiga tofflor, två ljus som doftar rosor och presentkort på 300 :) Christian fick en hockeyspel så det var turnering här hemma. KUL! Julbord, alla mätta som bara den.

Hem till mormor och skjussa christian till mari och Lasse. Titta på Kalle Anka, sedan det man väntat på hela dagen. Julklapparna. och heregud vad mycket det var i år, hela mormor vardagsrum var fullt, blir mer och mer för varje år. Fick så mycket grejer, locktång, böcker, strumpor, pengar, presentkort, prenumeration, ram, planch, ja det kan fortsätta i evigheter. När paket utdelningen var färdig bar det av hem till christians familj och öppna paket där, av mari och Lasse fick jag presenkort och nagellack. Av Linda fick christian och jag 4 små söta badankor, badkulor, badbomber och ett kort på Tiger i en ram.

Vi tittade på Svensson, Svensson och det blidde många skratt. älskling och jag följde linda hem och sedan kröp vi ner i sängen.

GOD JUL!

Dan före dopparedagen

Julafton imoroon, älskling slår in min paket. jag är grymt nyfiken! gaaah!

GOD JUL ALLIHOPPA!

julgodis i massor

mamma och jag ska snart på att göra ännu mera julgodis. det blir knäck och ischoklad. tänkt lägga godiset i fina burkar, ha ett vackert snöre runt och ge bort i julklapp till Mari och Lasse. Hemgjorda presenter innehåller extra mycket kärlek. eller vad säger ni?



Nya sängen

Sov i Christians nya säng inatt, mysigt . Den är lite större än den gamla, men heller inte för stor utan precis lagom. Man vill ju kunna känna varandra när man sover. det tycker iaf jag : )

Svara!!!!!!!!!

3 dagar kvar

alla vet ju redan vid det här laget att det är julafton om TRE dagar. Jag längtar som en tok faktiskt, är riktigt nyfiken på vad mina paket innehåller för kuligt. Sen hoppas jag självklart att alla blir supernöjda med presenterna dom får av mig. jag tycker det är lika roligt att ge julklappar som att få. :)


Bergska revyn

Jepps, iår var den sista julrevyn på Bergska för min del då. men det är väl aksnke lika bra det. tcker faktiskt att dom baar blivit sämre och sämre med åren. Visst fanns det vissa toppen inslag, men de var tyvärr få. Jullov äntligen nudå. härligt! :) Har julstädat hela rummet och rensat ur varenda vrå, vet inte hur många platspåsar jag slängde, men det känndes jäkligt skönt.



bilden är från en gammal revyn på skolan.

Santa this my only wish this year.

Julen närmar sig med storm steg, det är vitt ute kanske är det mer frost än snö. men rackarns så mysigt det är. blank is på gatorna är väl mindre kul, hoppas pappa kan skjussa mig så jag slipper halka om kring genom hela Finspång.

Lite snö, snälla tomten. <3


färdiga

Knäcken är färdig och samtidigt föll snön över finspångs gator, det var inte mycket me¨n det ligger iaf ett tunt vitt täcke på marken. härligt. nu får man lite julstämning iaf.

knäck

jag är så fruktansvärt sugen på knäck just nu. hade inte vart fel om dom stod klara i kylen. men ickesanicke. men förhoppningsvis gör vi knäck ikväll mamma åh jag. mums. Äntligen Hemma jul ikväll också. passar toppen.


Tisdag

Fick sluta tidigare idag, skönt! Men det var jäkligt kallt ute idag måste jag säga. 6 minusgrader imorses när jag vandrade till skolan. tur att det är nära :) känns riktigt bra i nya lägenheten. Lagom stort och ett badkar är verkligen inte fel. Jag kommer väl bo i badrummet förjämnan skulle jag tro  ;) Imorgon är det sista dagen inför mitt sistia jullov. Skönt med lov, men tråkigt att det är det sista.

Läsvärs

Ni får absolut inte missa min favoritblogg, som skrivs av Fredrik. Helt sjukt underhållande, rolig och intressant. Skrivs om mycket trevlig musik ; ) Läs och njut.

Flyttklart

Nu är alla banankartonger, möbler åh annat tjaffs flyttat till den nya lägenheten. har fixat åh donat där hela dagen, är bara hemma för att baka lite pepparkakor. ska snart tillbaka till min älskling. :) Vid 8 i morses kom Linda,micke,mari,lasse åh andreas för aytt flytta. 2 släpp fylldes med grejor och bärdes sedan in i lägenheten. på en ocvh en halv timme han vi flytta allt. REKORD! men vi var ju 7 stycken som hjälptes åt. Efteråt vart det frukost hemma hos mari och lasse. så jäkla mysigt.
jag älskar den nya lägenheten.

det blir aldrig som man tänkt sig

vi har inte hunnit gjort någon deg ännu, för moster åh min kusin kom och hälsade på oss på eftermiddagen. så iår får mamma göra degen utan mig för jag ska hem till baby åh packa åh städa inför fllytten imorgon. Fast innan blir det tacos, jummie! är riktigt sugen på det faktiskt, fast det är jag dock alltid.


pepperkakasdeg

mamma och jag ska snart gå och köpa sista ingredienserna till pepparkakasdegen. den ska göras idag, men baket blir inte förens imorgon, för den ska stå över natten. lite trist med tanke på att jag är grymt sugen på att baka just nu. men kanske kan det bli något annat bak idag, sockerkaka vore inte fel. Fick ju så mycket beröm av både Mari och Lasse för min jag bakade förra helgen. jummie


Disk

nu är snart allt undan diskat. pust. är inte det roligaste jag vet. riktigt boring faktiskt. men så fort det är färdigt känns man sig snuskigt nöjd. Väntar på att klockan ska bli åtta så att Doobidoo börjar, är det enda som går att se på tv idag tyvärr. men sedan får det nog bli en film, Adam och Eva kanske, med Björn Kjellman och Josefin Nilsson. den är ju så rolig,


God jul

kom hem till baby nyss. möttes av en jätte sött julkort i hallen. Från Mari, Lasse och Andreas. Det var adresserat till både mig och chrille så jäkla gulligt. Gillar verkligen när våra namn står sådär tillsammans.

sandy eller sanna?

Ulf Lundell har gjort en cover på Springsteens låt Sandy. åh uffe har döpt den till Sanna. och det är efter den jag fått mitt namn. och här spelar Bruce den förbaskat bra låten. tack fredrik


laptop

igår fick vi äntligen hem mammas laptop, och gud vad jag älskar den. lite jobbigt med att lära sig tangenterna, eller rättare sagt att det inte finns en speciell del för siffrorna. men man lär sig :)


Donation

Just nu har vi naturkunskap, riktigt kul faktiskt. Vi jobbar om donation av organ. Lite klurigt att veta vad man tycker där faktiskt.. men inga djupare tankar här på bloggen idag.

väntar på att få komma hem, väntar på att det ska bli kväll så jag får träffa baby. han ör nog och hämtar nyckeln till lägenheten nu. JIPPIE. jag vill dit nuu. åh börja flytta in, skulle vara så mysigt. ska fråga christian om vi inte kan gå dit en stund sedan och bara titta.


Fredag

härligt med helg. åh nu bara 9 dagar kvar till jul. Halleluljha. snö, jag efterlyser fortfarande snö? men jag gör det nog förgäves. Ska strax iväg till skolan,tillbringa dagen där like always. men nu är det inte långt kvar till det behövliga lovet så man får stå ut dessa sista dagar. och när vi börjar efter jul är det sista terminen på gymnasiet. men så långt orkar jag inte tänka. Ikväll blir det myspys med älskling, hoppas det är något bra på tvn bara. för dvd är nerpackad här:(
måste begemig nu.
tjingeling.


endast 2 nätter kvar

jaha, då är det endast två nätter kvar i den här lägenheten, känns både skit bra och jobbigt. jag trivs här, just nu vill jag inte att chrille flyttar. fast ändå, det lär ju bli jättrebra på andra stället också. men det är här allt finns, alla minnen, allt vi gjort. Det var här vi träffades första gången, det var här det blev vi. Kommer nog fälla en tår när vi låser här för sista gången.


Drunknat i chokladkartonger

Eleverna från Curtan (en gymnasieskola här i finspång) går ochd elar ut choklad kartonger för att fira att skolan fyller 10år. först kom micke och hans kompisar och gav oss 4 kartonger, när mamma kom hem efter en sväng med Lowe låg en på trappen. och nu ringde mamma och berättade att vi fått ytterligare än till. Blir alltså hela 6 stycken, vi kan få en varsin i familjen ; )


vinden blåser

jag tycker det är lite otäckt när det blåser så här mycket, det knakar i fönstrena så man nästan tror att dom ska blåsa sönder. det är supermörkt ute, grenarna från träden ser otroligt skrämmande ut när man ser dom såhär års. usch. jag längtar efter riktig vinter nu. en massa snö som lyser upp gatorna, snöbollskrig och att pulsa i den höga snön. ge mig snälla.

idrotts änka

det var så Mari kallade mig häromdagen. åh just nu känns det så :( men det är skönt att veta att min baby är hemma om några timmar och kan sova med mig. då är det värt att vara ensam i några timmar.

nu dax för Äntligen hemmas julspecial :D me like.


Lasseman

Inne i en Larsperiod igen för tusende gången i mitt liv, men det känns bra, jäkligt bra som precis allt annat med Lasse. Han är en kung, ja det är han tamefan. försök att låta bli att älska karln. Det går bara inte.


och ni ska bara se honom live, sånt jäkla drag, sån jäkla känsla. så mycket kärlek. man tror inte att det är möjligt, men det är det. han bevisar det gång på gång. och jag kan inte annat än att tacka och ta emot.
Lasse, jag älskar dig!

Dagens låt



Eric Clapton - Wonderful tonight

en låt att älska, avguda och framförallt dela med den bästa i ens liv.
När jag gifter mig vill jag höra denna låt.
helt lovley

äntligen

nu funkar bloggen igen, men kanske är det bara tillfälligt? hoppas inte det. känns så himla tråkigt när det inte funkar :( man blir sååå less. men nu är allt frid och fröjd. snart jul, endast 10 ynka dagar kvar. jag undrar vad det finns i mina paket, är ritkigt nyfiken . om jag bara visste vart dom fanns skulle jag gå och klämma på dom. i'm bad:D

Dagens Låt

Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


GOD JUL!

60134-137

Santa Lucia

13 december. Lucia. men vart fasiken håller snön hus? Man får inte den där känsla som SKA infinna sig såhär i juletid eftersom snön bestämt sig för att inte komma. idiotiskt. Ska slå på tvn nu och hoppas att jag hinner se något luciafirande. om inte annat får jag väl starta mig ett eget luciatåg och lussa för älskling senare idag :)

Lucia

Dagarna före dopparedagen

Ja, det är fullt ös fram till jul nu. Imorgon är det lucia, mysmysmys. och projektdag i skolan åh då ska förhoppningsvis vårt fina konstverk på väggen blir färdigt. får komma ihåg kameran . torsdag, fredag, åh lördag går åt till att packa för på söndag smäller det. då drar flytten igång och jag ser fram emot det nått så fruktansvärt. Måndag går åt till att fixa det sista i lägenheten skulle jag tro, tisdagen och onsdagen blir sista dagen i skolan. åh torsdag den årliga julrevyn. sen äntligen jullov .

imorgon ska hanna åh jag byta julklappar, jag undrar vad jag får :)



Fråga mig inte vem typen på bilden är!

Kraslig

usch, känner mig inte ett dugg fräsch. Huvudet värker åh yrseln infinner sig då och då. Kylan sprider sig i kroppen och jag är bara trött, trött trött. Sov ändå från 20.00 till 07.15 så det kan inte bero på det. men det är väl så såhär års. många är lite småsjuka. hoppas bara att det stannar vid detta stadiet och inte blir värre. för nästa vecka är det julafton!


Julklapp inhandlad

har nu köpt klart alla julklappar, rätt sönt faktiskt. Alla ligger inne i mitt rum åh ser söta ut. man vill nästan gå och klämma lite även fast jag redan vet vad som finns i :) men är inte julen för härlig?

Maris Kalas

Vid fem samlades vi alla hemma hos Mari, det var jag, Christian, Andreas, Micke, Linda, Lasse och så födelsedagsbarnet Mari. Vi drack glögg i köket och det blidde presentöppning. Vidare in i vardgasrummet där vi åt en mumsig tacopaj. Satt och pratade i timmar och det är alltid lika kul när dom berättar om vad christian gjorde som liten:) Tårta till efterrätt , mumsigt värre. Linda och Micke drog sig hemmåt till Tiger och vi andra satte oss i soffan pch pratade. ett mycket trevligt kalas: D


Nyfiken

Igår morses satt christian åh jag i soffan åh åt frukost åh då kom min julklapp på tal. jag, nufiken som alltid, började självklart tjata om diverse ledtrådar. men han satt knäpptyst och rörde inte en min. efter någon timme av lirkande gav han upp. Han hämtade paketet och ställde det på bordet.
-Öppna det om du vill! sa han och log. Det var ett riktigt svårt val. Sedan berättade christian att det inte var det enda jag skulle få, då vart jag säker. det där paketet skulle upp :D Vart ju faktiskt jämt också iochmed att christian har listat ut vad han ska få av mig, iaf det enda paketet.
och innuti låg den sötaste , rosa lilla MP3 spelaren du kan tänka dig. den var helt underbar. Jag hade önskat mig en annan, men detta var den enda rosa han kunde få tag på, förutom IPOD vilket jag inte vill ha.

TACK ÄLSKLING<3

6 månader, ett halv år

Idagär det precis ett halvår sedan jag åh christian hade vår första date. Det känns faktiskt som om vi alltid varit tillsammans, trots att jag minns första dagen som om det var igår. men tiden går fort när man har det roligt, det sägs ju så iaf. och jag är fullt beredd att hålla med.

60134-72 <3 60134-71

ensamma fredag

första fredagen på 6 månader som jag sitter själv, eller själv åh sjäälv. min familj är ju här. men själv utan min älskling. känns tråkigt. han spelar match nu. jag hoppas den är slut snart så han kan ringa åh tala om hur det gick :) är lite smått nyfiken. hoppas han gjorde mål. han är så söt.

Julfritt

Ingen kan väl ha missat julens underbararste film Julfritt ( eller Christmas with the Kranks som den heter). den är toppen rolig, rakt igenom. SE DEN:D

 

Gratis godis

nu i juletider ligger väl inte ekonomin alltid särskilt bra till, men ändå vill man kunna njuta av lite gott på fredagskvällen. därför kan ni nu snabbt och enkelt få gratis godis direkt hem i brevlådan.
anmäl er
här


bakdax

sockerkakan står i ugnen nu, riktigt fin blir den. en tigerkaka ofcourse. den godaste variaten. jag hade gärna haft i lite citron, men det fanns ju ingen hemma:( attans. men den blir nog god ändå. Nu har vi iaf nått att bjuda mari åh lasse på imorgon när de kommer för att hjälpa oss.


Lussekatter

det bakades lussekatter förfullt hemma hos mig igår, så idag när jag kommer hem från skolan finns det förhoppningsvis en massa söta, goda, gula bullar att mumsa på. åh det längtar jag till. för olle har tjatat varje dag om att han ska hem åh äta en massa lussekatter efter skolan. åh då har jag blivit så avundsjuk på han. men idag är det min tur:D


Fredag igen=)

Känns härligt att helgen står för dörren, åh baby är ledig denna helg tillpåköpet. men ikväller ska han spela match i Eskilstuna vid 8 :/ så det blir nog inget tvmys ikväll. men imorgon åh på sönda. då kommer han inte undan ; ) ska snart iväg till skolam åh plågas några timmar. sen direkt hem till christian. vi måste nog städa åh diska lite idag om Mari ska kuunna tvätta fönstren här.


EN DAG NÄRMARE JULAFTON

Helgen är planerad

jepps in i minsta detalj :D

Lördag - Mari kommer och tvättar förnster, jag ska baka nått gott som vi kan ha till fikat. Christian åh jag firar vår halvårsdag. men det finns ingen tid till att göra nått speciellt iochmed flytten. men det får vi ta senare:) på kvällen ska vi hem till mig och äta gott.

Söndag - Slappdag på morgonen, sen framåt eftermiddagen hem till Mari och Lasse för att fira Mari somm fyller år imorogn. blir nog tårta och kanske ölite god mat också. jummi.

ser framemot allt som kommer hända.

Nyfiken

Gosh, jag håller på att spricka av nyfikenhet, baby berättade förut att han beställt min julklapp. jag undrar verkligen vad det kan vara för nått han köpt till mig. egentligen önskade jag mig inget, skulle hllre vilja göra nått spceillt bara han och jag. men vi får se. så fort han får hem paketet kommer jag gå och klämma i smyg ;)


Regn, detta eviga regn

riktigt trött på att varje gång man kör huvudet utanfölr dörren blir man pissevåt (ursäkta uttrycket). det är inte roligt. usch. man känner sig så himla ofräsch åh håret blir förstört.


En super härlig onsdag

60134-67

Gick till älskling dieekt efter skolan igår, vi hyrde film och köpte lite gott som vi skulle ha till kvällen. Lagade mat som, vart riktigt god. Vi såg på film, tittade på tv och låg i timmer och bara pratade om allt mellan himel och jord. det var så himlarns mysigt. åhhh vad jag älskar den här karln.

när mörker åh kyla ligger kring vårt hus

... en gammal lucia låt tror jag bestämt att det är! gosh jag längtar grymt mycket till Lucia, inte många dagar kvar nu ju! Får se om jag ska titta på luciatåget i skolan eller inte för vi har ju nämligen projektdag den dagen så då kanske det blir lite sovmogorgon istället så vi orkar slita med allt hela dagen ;D


Komma ifatt

jag behöver ta igen all den bloggtid jag missar iochmed flytt åh grejjor. men det är inte lätt det inte. så ni frå stå ut med att bloggen gapar tomt ibland. I'm sorry.

All I want for christmas is you...

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about presents
Underneath the Christmas tree
I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you...
You baby


Pimp my phone

usch var grymt trött på min fula, silvriga trista mobil. så jag snittsade till dne lite. använde mig av dekorastions stenar som jag fick av lillasyster och gjorde den riktigt fin faktiskt. nu slipper jag skämmas när jag går runt med den. tyvärr är min kamera hemma hos my baby så det blidde en kass webcam bild på framsidan av telefonen, även baksidan är dekorerad. Smidigt, enkelt och billgt att få en telefon som är fräsch och snygg.



jag vet att jag tjatar

det blir mest en massa prat om flytten nu förtiden, men jag ser fram emot den så fruktansvärt mycket att det inte r klokt. igår packades alla kläder ner i stora kartonger. så just nu är christians lägenhet full staplad med kartonger från golv till tak. men ljusstaken i fönstret, granen, dom tänd aljusen och tomtarna gör dte hela uthärdligt iaf. ska bli så mys att inreda åh julpynta den nya lyan.

Pannkakor

Ska snart masa mig iväg till skolan, är fortfarande helt kolsvart ute! Sen när jag kommer hem från skolan har mörkret redan lagt sig. usch. men när jag väl kommit hem får jag träffa min älskling, åh idag ska vi tillaga en massa pannkakor. Sedan blir det nog att packa ner lite grejjor inför flytten. lovley


isbitar och oavgjort.

min tår är fortfarande som isbitar efter bandymatchen trots att jag tog på mig varma skor och sockar. ibörjan var det helt okje, men efter hand började jag frysa mer och mer.men vi såg hela matchen ifa jag åh papps. tyvärr blidde det ovavgjort, tycker nog att FAIKarna skulle fått in nått mer mål.


Bandy

Papps åh jag ska upp åh kolla¨på när älsklingen spelar bandy. roligt :)

guld åh silver tema i vår julgran

Igår hade jag med mig en överaskning hem till älskling, det var en julgran, en mycket lite och i plast. men det är ju bättre än ingeting. Jag hade köpt med mig silver glitter åh små kulor i både guld och silver. vi klädde den igår kväll åh det var så himla mysigt. ska fota den så ni får se :)men det blir en annan dag.


Julshopping

Jösses vad jag handlat idag! har blitt alla dom sista julklapparna. känns riktigt härligt att vara klar. eller där ljög jag visst. min sista julklapp till älsklingen är inte inköpt. men det kommer gå fort åh enkelt att få hem den :) Blidde också en superfin klänning i brunt till mig själv. lite puff ärmar i trekvarts och lagom lång. funkar till både strumpisar åh jeans. Ett par strumpbyxor blev också köpta. härligt med lite nytt! Sedan fick jag ett par super snygg skor av mamms åh papps ! TACK:D


Mys kväll

en helt toppen kväll igår med älskling, glögg åh massa tända ljus! pepparkakor i massor.  idag jobbar han tyvärr : ( men ikväller så träffas vi äntligen! nu ska jag in till norrköping med mamma, pappa och syskonen. köpa de sista julklapparna! härligt! blir förhoppningsvis ett bar nya shoes med!


En egen kalender

för nån månad sen tänkte jag att jag skulle ha min egna adventskalender här på bloggen, men det är så himla många som har det redan, så då känns det inget kul med det. men jag ska nog föröska jobba lite bättre med mina julklappstip ;)

Vad ska ni ge era pojkvänner i julklapp? jag behöver tips!


Nu tändas tusen juleljus....

Ska tända en massa ljus till älsklingen kommer hem. så blir det varmt åh mysigt här hemma. får bara hoppas att jag inte somnar innan dess för mina ögon slocknar snart! Undrar vart babys adventsljusstake till fönstret finns ?


Gratis godis

När jag kom hem igår väntade en trevlig överaskning. Nämligen ett kuvert fult med godis från internet sidan gratisgodis. Har en gång förut också fått hem ett välfylltbrev. är hur toppen som helst och inte alls jobbigt att tjäna ihop godiset. Jag tycker verkligen ni ska prova, gratos godis rakt ner i brevlådan.
BLI MEDLEM HÄR


jag är en idiot

usch! pappa körde mig hem till baby vid halv 7, lagom att jag fått av mig ytterkläderna åh kommit in i lägenheten påminns jag av att jag glömt hälften av alla grejjor jag behöver. ringer desperat till pappa som hämtar min syster hos en kompis. dom får åka en extra sväng genom hela finspång åh hämta mig. in i huset åh mamma ser rätt chockad ut över att jag är med tillbaka. springer upp på rummet raffsar ner all i väskan. cyklar i raketfart tillbaka till lägenheten. åh nu sitter jag här. ibland är jag en idiot!

glöggkväll

pratade nyss med baby, ikväll blir det glögg kväll. med en massa smaskig glögg och pepparkakor. Självklart en massa mandlar i också. Blir nog att ta fram ljusstaken åh tomtarna idag! jag längtar

  

hemma tidigt

riktigt skönt att få komma hem tidigt idag. var åh såg en film med skolan eftersom det tydligen är världsAIDSdagen. filmen var väl inte nått vidare faktiskt. nu ska jag städa lite åh fixa med julstjärnan i mitt rum! sen bara vänta på att baby slutar jobbet så vi kan fira att det snart blit flytt!

Min adventsstjärna i fönstret





Ajjabajja!

Ni har väl inte glömt att öppna första luckan i julkalendern idag ? det gjorde nämligen min pojkvän.


Flytt

ja, nu var det spikat. dom som tittade på lägenheten i onsdags var supernöjda åh ville verkligen ha den. YES! kunde inte fått en bättre start på denna morogn när älskling ringde åh berättade den underbara nyheten. Idag ska de bestämmas när flytten sker och när vi får tillgång till den nya lägenheten.
JAG SVÄVAR PÅ MOLN!