TGIF

Fredag, älskade fredag. Blir man inte extra lycklig på just fredagar? Jag blir det iallafall, man har en kommande helg framför sig med sköna sovmorgonar och förhoppningsvis massa annat trevligt. På fredags kvällen kan man mysa till det med ett bra tvprogram och något smaskigt att äta på :) Loveley friday!

AirhockeyDet är inte alla som har ett eget Airhockey bord från Coca Cola...
vi får väl se hur långvarit det blir:P

Nu inväntar vi våren
Nagelfix

Har egentligen endast litteraturseminarium idag, klockan 15 så jag borde ju ligga i sängen och sussa så sött. Men icke, jag ska alldeles strax bege mig ner på centrum för att få mina naglar fixade hos Pia, det mina vänner det är vardagslyx i högsta grad!

Ett underbart telefonsamtal


Man kan nästan tro att de på Gläntan smygläst min blogg, för idag när jag var i skolan ringde Marie som jobbar där. Hon var hemma och var sjuk och hade tänkt på mig. Jag blev verkligen superglad av att höra hennes röst och att allt var bra på Gläntan. Hon lovade att ringa nästa gång de behövde en vikarie, och på fredag ska jag ta mig en promenad dit och hälsa på alla gulliga ungar och fröknar. Som jag saknar dem just nu....

Inget hår

Har beställt en hårförlängning som jag hoppades skulle komma idag. Chrille ringde nämligen när jag var i skolan och berättade att jag fått ett paket. Jag var då bombsäker på att det var håret. Lurade med mig Hanna.S till posten, men icke. Det var nämligen Carrie-bältet(från chicy), som jag totoalt glömt bort att jag köpt så det kom som en trevlig överaskning och dämpade lite av besvikelsen över håret.

Stud vintage belt

Titt på tusan

Nog dök allt mina leggings upp idag. Ett stort pluss till mandeldesign för den otroligt snabba leveransen. Och hur var dem då? SKITSNYGGA, förståss. Perfekt färg och knapparna gör sitt till. Det enda lilla minuset är att de är ganska korta i benen, eller så är det mina ben som är  längre än det normala. De blir nämligen riktigt låga i midjan, men det är väl en världslig sak som Karlsson på taket skulle sagt.

Två goda karameller följde med i paketet :)

Nästan frisk

Känner mig så mycket piggare  och fräschar idag. Fräsch i kroppen alltså inte till det yttre då ser jag snarare förjävlig ut. Men det ska vi snart fixa till, en dusch är allt som behövs.

Håller alla mina tummar för att jeans leggingsen dimper ner i brevlådan idag, Mandeldesign skickar nämligen varorna samma dag man beställer om man lägger ordern innan 15.00 vilket jag gjorde. Skulle verkliggen behöva lite nya kläder känner jag. Måste ta mig in till stan för en shoppingtur snart, iofs är jag i stan rätt mycket då jag går i skolan där men tid till shopping finns oftast inte tyvärr.

Nejhe, nu väntar duschen :)

Klick klick

Tycker synd om mig själv, forfarande. Klickade därför hem Denim leggings från Mandeldesign och hoppas att jag ska må lite bättre i väntan på dessa underbaringar : ) Knapparna ner till är lixsom pricket över i!


Inget jobb för mig inte : (

De ringde från grynet imorses och undrade om jag kunde jobba, det kunde jag, men orken fanns inte där. De ville nog inte har mig där föresten. Feber och dunderförkyldning är ju ingen hit. Hade inte tackat nej till pengarna åh inte heller till lite härlig tid med världens underbaraste ungar. Men tyvärr :( Soffan idag med.


ursäkta röran, sjukdom pågår!

dunderförkyld

Ska bara klaga lite, ytterst lite!
är dunderförkyld, har feber
vilket betyder att jag kommer tillbringa de närmaste dagarna i soffan.
Då vet ni vart ni har mig!

Every thine, every mine, every ours


Carrie bälte


Detta snygga Carrie inspirerande bälte har jag snart i min ägo :) LOVE!

Bältet kommer från Chicy.se

Another shoeDessa är de andra paret vårskor jag beställt!
De står snällt och väntar i min garderob på vårens första dag :)

från Hm

Sjukling

Räckte med 2 föreläsningar i nya salen för att jag skulle bli superförkyld och hängig. Kännde det redan när jag vaknade igår morse att det inte känndes något vidare. Men skoldagen var kort så jag stod ut. Tur var väl det då man kunde ta reda på sitt tentaresultat, både jag, madde och hanna blev godkända så det firade vi med lite godis inför dagens sista föreläsning. Tyvärr blev jag sämre om sämre under dagen så fredagskvällen blev en seghistoria.

Just förtillfället känner jag mig väl inte på topp men hoppas att lite vila ska göra susen. Ikväll ska vi nämligen till min mamma och pappa och fira Chrille(som fyllde år för några veckor sen). Då vill man ju vara någorlunda pigg!Lite sommar piggar upp : )

Yees!

38 poäng utav 42 möjliga på tentan,
jag är löjligt glad just nu!

No one walks home in Jimmy Choos...


Nu är dessa inga Jimmy Choo så jag kan gott och väl gå hem i dessa varenda sommarkväll 2009 !

Bild lånad från
halens

Idag är det onsdag

Skolan drog igång på riktigt igår med nya kurs pch allt. Verkade vara en helt okej sådan med inte allt för många föreläsningar vilket jag helt klart gillar. En stor uppsats ska skrivas och det är mycket läsning men det blir inga problem :)
Har schemafritt idag och ska väl börja bläddra i den första litteraturseminarieboken så jag kommer igång med läsningen direkt.

Jag har ju hunnit med en hel del idag trots att klockan inte alls är mycket. Var nere på centrum och handlade förut, och fyfasiken vad halt det var. Höll på att drutta på ändan ett antal gånger. Vore skönt om isen smälte och vårsolen tittade fram är nämligen grymt trött på jackor, mössor och vantar nu.

Så länge blogglusten håller i sig

Jag fortsätter väl att blogga även denna dagen, så länge jag tycker det är kul.

Är strax färdig och ready for school. Känndes inte speciellt jobbigt att gå upp idag, trots att jag varit ledig i nästan 1 månad med undantag för jobbdagar och tentadag. Det tristaste med dagen är vår 3 timmar långa rast då det gäller att bara fördriva tiden, de kunde kanske plockat in morgondagens föreläsning där så hade vi sluppit åka in till Norrköping. Men inget för att underlätta...

Föresten, iår hade mamma och pappa världens finaste gran :)

Kvällsmys

Vi har nyss ätit en supergod lasange som stod färdig och klar på bordet när Christian steg innanför dörren. vilken lyx för han :) Nevars, det brukar vara han som har maten klar när jag kommer hem från skolan. Strax ska vi kura ihop oss i soffan framför någon film och smaska chokladmuffins, om vi orkar det efter maten vill säga.

I miss you guys

Har inte träffat Ängslyckebarnen och fröknarna sedan augusti. Har tänkt gå dit och hälsa på hur många gånger som helst, men inte blivit av. Jag saknar dom nått så in i bomben. Måste gå dit innan de största barnen börjar skolan.

JAG SAKNAR ER!

A new start

Imorgon börjar min andra termin på lärarprogrammet. Har varit välbehövligt med ett jullov samtidigt som det börjar krypa i kroppen och jag faktiskt saknar att ha något att göra om dagarna. Visst har jag pluggat trots att jag varit hemma, men det har lixsom inte varit någon strukttur på vardagen. Jag har sovit länge, ätit en sen frukost, allt har förskjutits men nu är det slut på det. Tillbaka till verkligheten. 2 kurser har jag läst och klarade den första galant godkänd på alla moment första försöket, den andra kursen har vi inte fått reda på ännu så jag väntar med spänning. :)

Har precis tagit ut en plåt  med chokladmuffins ur ugnen, dom ser smaskiga ut men får inte ätas förens Christian kommer hem från jobbet.

 en bild från förra sommaren, och som jag längtar till den kommande värmen!