Guardian

igår kväll såg älskling och jag Guardian, trodde verkligen att den skulle vara pissdålig och inte alls min typ av film. Och det var den ju inte heller, men den var verkligen helt okej och med älskling bredvid sig i puffen, en massa täcken och kuddar så tyckte jag nästan att den var lite bra! Värd att se iaf :)

Guardian


Kevin Costner och Ashton Kutcher har huvudrollerna i The Guardian - ett mäktigtiactiondrama om den amerikanska kustbevakningens dödsföraktande ytbärgare.

Tyngd av sorg efter en tragisk misslyckad räddningsaktion, får den legendariske livräddaren Ben Randalli(Costner) ett uppdrag hani nte vill ha -att träna upp ytbärgaraspiranter.Snart drabbar han sammanimed den stöddige simmarstjärnan Jake Fisher (Kutcher), som drivs av en mörk hemlighet och är meriintresserad av att slå Bens livräddningsrekord än att själv rädda liv. Men Ben ser samtidigt attiJake har vad som krävs för att bli den allra bäste.

The Guardian är fylld av spektakulära räddningsscener från Berings havs livsfarliga vatten, och ärien lika realistisk som gripande berättelse om havets verkliga hjältar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback