ny tv

Ska strax gå ner och ta mig lite frukost. Magen börjar kurra nu, så då är det väl dax för det. Har inget roligt inplanerat för denna dagen. Men visst är det väl skönt att gå omkring osminkad i myskläder en hel dag utan att ha något att göra :)? Ska nog iochförsig baka mig lite snickers. Imorgon kommer nämligen Mari och Lasse för att hjälpa oss att hänga upp tavlor, speglar, tvn och lite annat kraffs som ännu inte kommit upp på väggarna trots det
2 ½ månad vi faktiskt bott i den nya lägenheten. Är väl på tiden att vi får det gjort.

Planerna på att inhandla en nya tv till vardagsrummet ser ut att bli av, vi har spanat in en 50 tums samsung som är riktigt läcker och skulle passa perfekt i vårt vardagsrum! Vi ska ju in till stan imorgon så då spanar vi väl lite där, ifall det finns någon annan som vinner vårt hjärta. Man vill ju vara säker när det gäller så mycket pengar.

Ska bli riktigt roligt på nyårsafton, klä sig lite extra fint, äta en massa god mat och sedan en massa god dricka! Linda har vart snäll och inhandlat det nödvändigaste inom dryckväg så hon tar med allt på måndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback