Schlagerkväll




Då är schlagerkvällen så gott som inbokad. Jag är egentligen inte mycket för schlager över huvudtaget, men varför inte göra något roligt av det. Det blir Jag, Chrille, Bono, Linda, Micke, Elin och Andreas hemma hos "oss"(christian alltså). Ska bli ruggigt roligt, en massa goda chips, godis och dipp och självklart massa smaskigt att dricka : )
Kommer nog bli litre trångt i soffan men om jag känner boysen rätt kommer dom någon tillbringa en hel del tid i lilla rummet framför xbox pch då får vi tjejer soffan helt för oss själva. Det är tur att Chrille är ledig i helgen så han kan hjälpa mig med städningen. Vår lilla Bono fäller så mycket päls nu att det blir dammigt bara en timme efter man dammsugat.

Kommentarer
Postat av: Elin

Men ni kommer väl på festen på fredag? :O

Postat av: Elin

Bra! :D för sanna hade sagt till sin Kristofer att Christian kom, för de känner ju varandra. Klockan 7 :)

2008-03-12 @ 10:17:21
URL: http://rosarandiggurka.blogg.se
Postat av: Elin

Aaa, det är dom ju! :P men då ses vi på fredag då?

2008-03-12 @ 10:35:26
URL: http://rosarandiggurka.blogg.se
Postat av: Anna

Va kul me schlager kväll :)

2008-03-12 @ 10:50:26
URL: http://liillan.blogg.se
Postat av: Linda

Ja det blir kul på lördag kväll =) Känner verkligen igen det där med städningen, så fort jag städat så börjar Tiger fara runt och stöka ner igen hehe... och Micke är också duktig på att stöka ner... dessa karlar och katter =P

2008-03-12 @ 11:08:15
URL: http://lindaaxelsson.blogg.se
Postat av: Fani

hehe ja det var jättetrevligt :) haha ja menar det ;D vad fint du gjort om i bloggen, diggar nya designen, matinspirerad sådär, that's najs :) man blir ju inte lite hungrig av att titta på bilderna på headern fan :p tycker det låter som en jättebra & rolig ide :D är det finalen, vem som får sjunga i eurovision nu i helgen? puss gumman hade bääst!

2008-03-13 @ 13:10:06
URL: http://glikia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback