Asos grejerna är här

Idag när jag kom hem väntade tre paket från ASOS på mig. En klänning, och två par skor. LYCKA! Den vita klänningen satt som en smäck även silverskorna var en dröm. Men de röda var en besvikelse , inte alls likt bilden på internet.

Glitter 2 Part Round Toe Shoe

äntligen har jag hitta den

Det tog flera timmar men tillslut hittade jag min drömklänning till studentbalen. och på torsdag ska jag mätas så att måtten blir sen är det bara att klicka hemma den och sitta och vänta på avin. ååh jag längtar redan!

myspyskväll

ikväll ska jag ha myspyskvällmed min älskling har jag tänkt. Köper nog med något gott till kvällen. Sen blir det en massa tända ljus, skumbad och en kärleksskiva. Kan man ha en bättre avslutning på helgen?

60134-138

Mini semester

8-10 Maj bär det iväg till Ullared med Linda och Mari, jag längtar som en toka! har nämligen aldrig varit där, men nu ska det äntligen bli av :)

Snöpromenad

Jag och Johanna har vart ute och gått i snön, och det blidde kyligare och kyligare. Det har snöat varje dag i nästan en vecka nu, visst  är det mysigt. men varför kom den inte tidigare? Hade varit bättre med en vit jul för nu vill jag bara ha VÅÅÅÅÅR!

Middag

Var mycket trevligt igår kväll hemma hos Mari och Lasse. Vart god mat, söndagsstek, potatis, sås och sallad. En hel del pratat under middagen som alltid. Andreas var också med och åt men försvann så fort vi ätit färdigt. Efter middagen såg vi På Spåret, inte mitt favoritprogram direkt. men fel lag vann. trist:( Vart lite fika till det, te, kakor och körsbärslikör. jummi. På 4 bärjade det en film vid 9 som vi började titta på, Hot Chick hette den. Lite sådär lagom rolig även fast chrille och Lasse tyckte att det var en tjejfilm. Men det skrattade gott de också.

Underbar

Filmen vart helt underbar och superrolig! vi fick oss många goda skratt där. Den rekomenderar jag verkligen. men det är en riktig tjejfilm så jag tror inte att chrille skulle uppskatta den lika mycket som jag :) Men han ska inte få komma undan, för jag vill verkligen se den med han!

John Tucker must die

Hanna åh jag ska snart hyra film, blir John Tucker must die, den verkar så himla bra :) Och är nog en riktigt tjejfilm vilket passar oss perfekt! Blir nog en heldel godis också skulle jag tro. jummy. Kunde egntligen tagit med mig godiset som jag hade hoc chrille igår kväll, men det är lika bra att sprara till bättre tillfälle ; )

Ikväll blir det middag hos mari och lasse, riktigt mysigt:) har ni träffat dom sen Chrille fyllde år, så det är påtiden nu :)

HM modell

60134-150
Här är ärlskling som HM modell : )

HM modell

60134-149
så här skulle jag vara klädd om jag var modell för HMs vårkollektion

Besvikelse

Filmen som vi hyrde igår, Farväl Falkenberg var verkligen kass. visserligen såg vi kanske bara 20minuter( + att vi bläddreade fram lite åh kollade) och den handla verkligen inte om nått. Fytusan vad trist.ö där hade jag kastat ut pengar i onödan :/ Fast hanna och jag ska hyra film idag, hoppas det blir bättre:)


Ny design

jag är sämst på HTLM koder och ber er därför om hjälp. Jag skulle så gärna vilja ha en ny fräsch och vårig design, men försöker jag mej på det själv går det åt skogen. Finns det ingen villig själ som vill ta sig ann min blogg? :)

Farväl Falkenberg

Jag är jättesugen på att se Farväl Falkenberg, såg idag att den fanns att hyra! så rusade dit på direkten. Så ikväll blir det film mys(like always)! Jag hoppas den är så bra som den verkar, fått en jäkla massa bra recensioner iaf! Ska bli kul att se.


Farväl Falkenberg



Om den sista sommaren i Falkenberg. Fem barndomsvänner som har vuxit upp till unga män. David som längtar efter att vara barn igen och Holger som för alltid vill stanna kvar. De två bästa vännerna flyr ut till skogen och havet,undan framtiden.
Jesper återvänderiständigt hem utan att någon lägger märke till honom, Jörgen vill finansiera sin nya cateringfirma "Frukost på sängen" med stuginbrott och John som alltid är på dåligt humör men tycker att bacon gör honom glad. Vuxenlivet hägrar vid horisonten, men alla kommer inte att nå ända fram.

min älskling är fantastisk

en liten lapp betyder så mycket. Hur underbart är det inte att mötas av en kärlekshälsing när man öppnar dörren och går in? Små speciella överraskningar i vardagen betyder så mycket, även om det bara är en liten papperslapp. Alla hjärtans dag kan slänga sig i väggen, man behöver inte en hel massa dyra saker för att bevisa vad man känner.

min älskling överaskade mig med en ursöt hälsning på en lapp, och det värmer<3 jag älskar dig chrille


Lite bättre

Bloggen har blivit vädligt negativ iochmed praktiken. men någonstans måste man ju kunna klaga. Igåpr var det faktiskt lite bättre än de föregående dagarna. Fick göra en hel massa saker vilket känndes trevligt. När vi satt och prata på fikarasten kom vi fram till att finspång är väldigt litet, 2 av lärarena på skolan har haft mina små syskon och kännde därför igen mig. En assistent där är farmor åt Linus i min klass. Och mammas kompis Gunilla, som jag kännt hur länge som helst, hennes mamma jobbar också på Svälthagsskolan ibland! Riktigt kul att så många kännde igen mig:)

Andra dagen avklarad

puuh, det är inte lätt att handskas med småbarn faktiskt. åh speciellt inte när man ska bedömmas och få betyg på sitt arbete. Men det går la hyffsat på praktiken, har ju bara vart där 2 dagar en sålänge. Det blir nog lättare med tiden iochmed att man kommer in i rutinerna åh så :)

tur att chrille bestämmde sig för att ta ledig från sin träning, då kan vi ha myskväll framför tvn, lovley!

Tiden går för sakta

Varför rör inte klockan på sig när man mest av allt vill det? Är skumt tycker jag, och dumnt! Jag vill inte att klockan ska visa 21.18 varje gång jag kollar på den, utan hoppas snarare att klockan ska närma sig 12 så jag kan lägga mig och sova i älsklings famn. Men tyvärr vet jag inte hur jag ska lyckas med detta. En trollformel vore kanske ett bra försök. men jag kan ju ingen :( Men eftersom i stort sätt allt finns på internet borde det finnas nån som tycker som jag och därmed uppfunnit en formel. Jag får googla på det nu...

Praktik

Idag var min första dag på praktiken, ska vara på Svälthagsskolan hela denna veckan sedan två dagar varje vecka fram till v10. Kommer nog bli jävligt kämpigt. ärnämligen helt slut efter bara en dag. men förhoppningsvis vänjer man sig. Imogron blir det att pälsa på sig ännu mer än jag gjorde idag för att ståut. Är 8 minusgrader ute och då fryser man trots varmjacka, vantar, halsduk, mössa och fula men otroligt varma skor.

Älskling har match nu så jag får la vara ensam här tills han kommer hem vid 12 inatt. men som tur är har han laddat ner massa Vänner säsonger åt mig så jag har nått att göra. :)

slapp söndag

Snart ska pappa skjussa mig hem till christianälskling. Vi ska ligga i sängen och slappa hela förmiddagen, sen blir det att åka till stan. Ska försöka hitta en bra almanacka så jag kan hålla ordning på allt som händer och sker i mitt liv. Annars blir det la mest fönstershopping tyvärr: (
Ska ju åka till Stockholm den 8/2 så pengar måste vara sparade.


Finspång


Fredagskvällen

Vi åkte in tills tand med mamma,pappa Stefan och Gunilla. Hämtade biljetterna och köpte den största popcornsmenyn. Sen började filmen, Eragon. Var väl kanske inte ritkigt min typ av film, visst var den väl gjord och helt okej. Men jag skulle hellre sett The Holiday. Men det var mysigt att sitta uppkrypen i biosalongen med älskling vid sin sida. MC Donalds bldde det medans vi väntade på att de andras bio skulle ta slut.

När vi kom hem gick vi bort till micke och linda. Lämnade tillbaka en film vi lånat och pratade massor. Jag lekte även lite med Tiger, hon är så himla gullig. hade henne i famnen trots en hel del sprattlande från hennes sida.

En perfekt fredagskväll.

Popcorn

Bio-popcorn är bland det godaste som finns. åh ikväll ska baby åh jag dela på den största som finns, det har jag bestämt:D så det så!


Mail

Idag när jag loggade in på mailen vart jag superglad. Har fått mejl om att ASOS kläderna är packade och påväg. Längtar tills dom kommer. Sedan ett mejl från USA där dom berättade att det inte alls är dyrt att shippa över min drömklänning. Kan det blir en mer lyckad start på fredagen? Ska bara tjatat på massen och pappsen, klänningen kostar ju trots allt lite över 200$. men det är de värt!
Undra när vårjackan och solglasögonen anländer från HM.


Eragon

ska se bio imorogon med min christian, åh denna gången fick han välja. Eragon blidde det. är det någon som sett den? :) vill gärna veta hur den är:D

Beck Gamen

Idag blir det att se den nya Beck filmen efter skolan med älskling, ska bli riktigt mysigt :)

Beck 19 - Gamen
I egenskap av f.d. idrottsminister delar John Vedén ut ett pris på 2imiljarder kronor från Svenska Spel till svensk idrott.
Han försvinner sedan spårlöst och när Beck-gruppen kopplas in leder spåren till en illegal spelklubb däriVedén hade stora skulder.

ASOS

nu har mamma och jag äntligen beställt lite grejor till studenten, klänningen och skorna till utspringet:D sen var jag bara tvungen att lägga till ett par skor till för dom var så ruggit söta. så nu ska jag sitta hemma varenda dag och vänta på att det knackar på med mitt paket fyllt med godsaker;)

Mumsigt

Igår kväll lagade älskling super god mat, lövbiff och klyftpotatis. Smakde ljuvligt, och vi satt vid hans nya köksbord och åt. vart helt perfekt :) Såg på tv på kvällen och hade det mysigt. trots att vi hade tvättstugan samtidigt. men det gick riktigt bra. Idag var sista dagen med elin i skolan på 17 dagar, kommer kännas tomt och tråkigt utan henne medans hon intar thailand och solar och badar.

kanske bio på fredag, mysigt:)

Christians födelsedag

Igår var det kalas för hela slanten. Jag hade bakat tårta, älskling hade köpt massa kakor. Det blidde så fint med alla ljus vi tände och det var riktigt mysigt. Alla gästerna kom med en massa paket. christian såg lite chockad ut när micke kom med en stor kartong innehållande stolar, sedan kom lasse med ett ännu större där det fina köksbordet fanns. Linda hade en hel del paket att dela ut hon också. Vi började med öppningen av paketen som innehöll påslakan, underlakan, en kudde som såg ut som en bil, lottorader, V75 och en massa andra sånna där spel. Han fick också presentkort på bio :) kanske får jag följa med:D

Vi fikade och alla gillade tårtan som tur var. Det blidde en massa prat och skratt som alltid när man umgås med christians familj, åh det är så mysigt tycker jag :) Andreas och hans flickvän kom och hälsade på en kort stund, micke och linda gick ganska tidigt för att tittatill tiger. Så Lasse och Chrille började skruva ihop stolarna. vilket visade sig vara riktigt svårt. Tyvärr så gick en stol sönder så Lasse skulle fixa det idag. men borde blidde superfint :)

Idag som är Christians 23 års dag har vi bara umgåtts och myst hela dagen :) GRATTIS ÄLSKLING! <3<3

60134-144


trötthet

Känner mig helt trött och seg. fast vi sov rätt länge imorses, men sen var det bara upp och städa inför kalaset :) ska bli kul tycker jag speciellt att träffa alla igen. sen vet jag ju vad chrille ska få av mati och lasse eftersom mari ringde och skvallrade imorse, är så himla kul att christian går omkring och är nyfiken! :P

Dagens Låt


Björn Afzelius - Tusen bitar

Tårtdax

Idag ska vi ha kalas för baby som fyller 23 imorgon! Så medans han grillar korv på bandymatchen ska jag då fixa tårtan. Vi har bestämt tillsammans hur vi ska ha den så jag tror det blir superbra! Igår kväll kunde jag inte hålla mig längre och gav därför christian hans födelsedags presenter, åh han vart superglad faktiskt. Han fick Svullos DVDfilm (ingen jag tänker se) och sedan två örngott som jag själv gjort, har tryck en bild på han och en på mig och sen står det våra namn under! supersöta! tyvärr var det förstora för kuddarna:( men christian lovade att vi skulle köpa större så de kommer passa : )

Micke Dubois - mycket mer än bara Svullo

Dagens Låt


Lars Winnerbäck och Hovet - Kom ihåg mig då(live version)

Överraskning

Jag fick en prenumeration på Veckorevyn i julklapp, och i dag när jag kom hem låg första nummret i brevlådan. en väldigt trevlig överraskning, den ska jag sätta  mig och läsa och så dricka en kopp te. jummie.


Balklänning

Ja det är inte långt kvar tills studenten står för dörren så att börja fixa och dona redan nu är nästan ett måste. Att hitta en balklänning är verkligen inte det lättaste. åh inte är det billigt heller. men jag har hittat en superfin som jag skulle kunna tänka mig .
den kostar 128$ och är inte speciellt dyrt mot hur mycket dom kan kosta.


vänner

om nån timme är det dax för vänner, kuligt! gillar verkligen det programmet, är så ruskigt roligt. synd bara att min pojkvän inte har samma uppfattning, men idag blir det mamma som får sitta åh titta med mej, men hon gillar det också som tur är!


Skolstart

Känndes bra att vara tillbaka. redan efter första dagen är lovadgarna som bort blåst och det känns som vi aldrig lämna korridorerna. Kul att träffa alla igen, speciellt madde och elin. Man blir dock helt slut efter en hel dag och sedan promendad hem. så nu blir det att vila, för ikväll ska jag fixa med älsklings födelsedags present.


Mattias

Läste i en gammal VR om Roomservice Mattias, han är verkligen så himla rolig den karln! jag hoppas verkligen att programmet kommer tillbaka. Det ska iaf bli ett program med Johnny och Mattias där de ska bygga en skola i Etiopien, jag kommer sitta bänkad framför tvn.


Vårkänslor


jag skulle mer än gärna traska omkring i denna kappa nu i vår.
(HM 498:-)

tillbaka till verkligheten

imorgon börjar skolan och man är tillbaka i verkligheten. Det är det på gott och ont såklart. ska bli så himla kul att träffa elin och madde, har inte sett dom sen jullovet började, alla har ju fullt upp med sitt. Känns också bra att komma igång med allt igen, rutinerna, skolarbetena och livet. nu går man bara omkring oc såsar. så jag tror det blir bra : )

Promenix

Ska ta en promenad med johanna åh prata lite : ) myspys

Fotbollseftermiddag

igår eftermiddag bestämdes det att vi skulle titta på fotboll hemma hos micke och linda. jag är verkligen inte ett dugg intresserad men följde med iaf. det är ju alltid trevligt att umgås. Lilla Tiger busade som vanligt och var helt gudomligt söt : )

Gratis Biobiljetter

BiobiljetterBio är underbart, och får man det gratis är det ännu bättre!
bli medlemmar
här och tjäna poäng när du handlar över internet, hos t.ex Nelly och CDON.



När man blir medlem får man 50 poäng, men uppger ni Saannah som värvare får ni ytterligare 25 poäng.
när man uppnått 500 poäng skickas biobiljetten hem till er.

Skövde imorgon

yeees! imorgon åker vi till skövde, brottartävling för hela slanten. Jag och älskling tänkte väl titta lite i affärer också : ) men det ska bli riktigt kul! var länge sedan vi var ute och pkte med bussen allahoppa sådär. så detta ses fram emot väldigt mycket.


Temtation Island

Jag tycker att filmen var riktigt rolig. Visst var den en såndär typsik tjejfilm. men den var verkligen en såndär perfekt film där man slipper tänka och bara kan njuta. jag rekommenderar att se den, men kanske med ett gäng tjejer. för pojkvännen skulle nog inte tycka lika bra om den ; )

Temptation Island
Jenny är galen i sin rockidol, Jason Masters. När han ramlar överbord iisamband med en partykryssning tar hon chansen och hoppar i efter honom.i

De hamnar på vad de tror är en öde ö som visar sig vara andra sidaniav ön som de spenderade sin semester på. Detta tycker Jenny är information som är onödigtiatt dela med sig av till sin idol
.


myspys

jessica och jag var och fikade förut. vi tog brownies med grädde. Åh himmel vad gott det var! Satt inne i värmen och pratade, fanns en hel del vi behövde prata igenom :D men det var lika kul och mysigt som alltid. Det får verkligen inte gå så här lång tid tills nästa gång vi ses.

nu ska mamma och jag se på film vi ska se Temtation Island med Amand Bynes. Jag räknar med en massa roliga skratt :)

Temptation Island

fikatajm

Ska och fika med Jessica en stund nu! alltid lika trevligt:) Var länge sedan vi sågs tyvärr. blir nog p2 skulle jag tro, det är ju mysigast där. och man kan sitta länge och prata om dittan och dattan. måste vara hemma till 6 bara, för då ska kanske, kanske om jag har tur älskling och jag boka biobiljetter tills imorogn. vore så mysigt, att få komma iväg och göra nått inte bara vara hemma. Man får ju passa på närjag är ledig och han slutar tidigt. måste kila
tjingeling

Kändis look-a-like?



My happy ending

Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something You said?
Don't leave me hanging
In a city so dead
Caught up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
And all the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

Hängig

Känner mig seg i hela kroppen och huvudet. Får nog bli en dusch. en välbehövlig sådan med peeling, hårinpackning och efteråt lite dove summerglow. det kanske kan få en att känna sig lite fräschare! ska nog ringa min älskling på jobbet också.

Snart är lovet över

inte långt kvar på mitt sista jullov någonsin. Känns skönt att komma tillbaka till vardagen men mindre skönt när man vet alla jäkla prov som väntar usch. man får se till att njuta reält av dessa sista dagar. det ska iaf jag! Hyra en massa bra filmer, köpa tokmycket godis och ligga i soffan hela dagen. :D

onsdag med älskling

Igår vart det en heldag med min älskling. Vi uträttade lite ärenden nere på centrum och bestämmde oss sedan för att äta mat på Grillen, så vi slapp laga nått när vi kom hem sedan. Det var riktigt mumsigt faktiskt, fast jag har verkligen tröttnat på all snabbmat. Efter vårt lilla äventyr gick vi hem och sov en stund. Under kvällen lånade vi filmer va Linda, såg några av dom och kollade på semifinalen i juniorhockey vm.

jag älskar dig christian<3

Födelsedagspresenter

Håller på och fixar presenterna till min babys födelsedag. Jag hoppas det blir bra! men är så jäklarns svårt att välja bilder till det. Får se om jag publicerar de färdiga resultaten här sen :)

sovdax

Med tanke på att jag har haft två sena kvällar bakom mig känns det ruskigt lockande att krypa ner i sängen och slumra. Lägga sig under täcket och slippa frysa. Då kanske man kan vakna utvilad imorgon och på topp för en heldag tillsammans med min älskling. något jag ser framemot himlarns mycket :D


om man ändå haft denna utsikt.

Nyårfin

60134-147

fynden



jag tycker faktiskt att de är mycket snyggare i verkligheten, så jag säger som alla andra, bilderna gör dom inte rättvisa ; )

Shopping

Ja det vart iaf några timmar inne i norrköping. Riktigt mysigt och trevligt. kom hem med en massa söta saker. En läderväska som verkligen är to-die-for. Helt jävla underbar och perfekt lagom stor. Blidde också en supersöt plånbok. Sedan inhandlades presenter till min darling som fyller år 14 januari. Jag tänker inte berätta vad jag köpt , men jag tor han blir toppen glad.
bild på väskan kommer nog senare.


älskling

60134-144

Norrköping here we come

Pratade med hanna ifonen, åh helt plötsligt kom vi på att vi bara måste in till stan idag. Studiebidraget har rullat in på kontot åh det finns massor av pengar att spendera. :)

Monopol

Igår kväll åt älskling och jag pizza och satt åh myste i soffen en stund. Grabbarna grus(Andreas och Peter) skulle komma lite senare på kvällen och umgås. När de väl om dit satt vi och pratade en stund och kom sedan på den briljanta idén att spela Monopol. Nu när vi var fyra stycken var det perfekt. Spelet satte igång, det vart mycket skratt, ilska men som tur var ingen gråt. Jag var den första som blev bankrutt trots att dom var mycket snälla så jag slapp betala de gånger jag hamnade på deras gator med hotell. (att tillägga är också att varenda gång jag slog så hamnade jag på deras jäkla gator) Men till slut hade jag gett bort varenda gata och hade bara ett par hundra lappar kvar. Då hamnade jag på Peters GustavAdolfstorg oc vart skyldig han 28 000. Då lämnade jag spelet. Grabbsen fortsatte spela,de låg jämt till, men trots detta var Chrilledarl den  nästa att lämna spelet.

Jag var bank ett tag men intog sedan puffen för att vila. Baby låg i soffan och halvsov samtidigt som han hejjade på dom andra. Killarna var som hökar för att inte missa att mjölka ur en krona av den andra spelaren. Jag slumrade till lite men detta blidde inte långvarit för nu var de lite små ilskna på varandra. Men tillslut vann iaf andreas, åh lika bra var väl det :)

En mycket trevlig kväll måste jag säga.


Nyårsdagen

Vaknade ganska tidigt eftersom chrilledarl skulle jobba :( jag tog mig en promenad hem med november rain i öronen gick det faktiskt förvånansvärt snabbt. Känns verkligen som en slappar dag idag, vilket såklart är mys. Ikväll ska älskling och jag äta pizza pch förhoppningsvis bada skumbad. me like<3


en himla trevlig nyårsafton

Vid sex tiden på kvällen anlände vi allihoppa till Pirvägen, förutom dom som redan befann sig där förståss. Vi drack glögg och åt skumtomatar tillsammans i soffan medans vi väntadem på att äggklockan skulle ringa och bekräfta att maten var färdig. Det var en stor buffé Mari tillagat med en massa gott :) Fast först blidde det förrätt såklart. Det blidde en väldigt lång middag med god mat, mycket att dricka och förjävla bra sällskap. En massa roligt prat, även om jag mest lyssnade för att hänga med på allt roligt som alltid berättas i Christians familj. 

Dax för provskjutning av raket, Micke och Andreas hade hand om detta. och somvi gissasn redan innan, gick det lite snett och Andreas fick springa för glatt livet för att inte bli träffad av raketen. Efterätt serverades och det mumsade vi gladligen i oss. Chips , ostbågar och nötter serverades efter efterrätten. Vi fortsatte att prata, all fick sumera 2006 med bästa och sämsta händelse. det blidde många skratt under kvällen. Klockan närmade sig tolvslaget och vi alla gick ut.

Jag frös såklart eftersom jag hade mkina tunna strumpbyxor, men Christian stod och höll om mig, så det gick fint. Champange severades och raketernan sköts. Massa kramar och gott nytt år hälsningar. Peter fotade med sin kamera och jag tror det blidde riktigt bra bilder. Linda lyckades få in en hel del träffar med sin kamera.

Då var det 2007 och alla samlades åter igen i soffan där kvällen sedan avlsutades med både Gustav Wasa, Mark Levengood och en massa sport årtal.

Nyårsafton var toppen:)