I don't want to be the one to cry

Shopping idag :D underbart bruds*
Började dåligt, vi missade bussen och fick vänta i 40 minuter på nästa, men det var mysigt med en lite pratstund innan må jag säga. Sen kom vi iväg, vi hamnade bakom en gubbe på bussen som stank svett, och pillade sig i örat. madde mådde illa och ville spy. Det regnade i norrköping jag var rädd att mitt hår skulle bli fult medans vi väntade på spårvagnen, men trots regn höll det sig, löshår tack gud, HALLELULJA! Första affären vart där mina älskade byxor fanns, och dom satt som en smäck, undra om dom är special sydda för mig? har aldrig i hela mitt liv hittat nåra som är så utmärkta. jag håller i dom hårt, det finaste jag äger just nu. Madds hittade ock ett par toppen byxor , hon såg ut som en redig modell i dom. herregösses. Elin köpte en massa tröjor, dom passade verkligen henne. sen köpte hon en svartvitrandig tröja, jag köpte en lika fast rosavit  randig. dom är undeerbara. Skor köpte mina babes, jag var himla sugen på att par jag med. men stod snällt emot och tänkte på dom tvåtusen par jag redan äger. Elins skor var bland det roligaste jag sett, men huvudsaken är att du älskar dom gumman. det är det viktigaste. även fast jag får ett skrattanfall varjegång jag ser dom. haha. nej nu skaa vi vara snälla :) Dagen har vart toppen, MCdonalds, shopping och skratt. jag tror inte nån av oss brudar har nåra pengar kvar på kontot, maddeoch jag tömde våra totalt. men det var det absolut värt. Jag köpte ock paket till min lilla älskade syster, sen ett rosa nagellack, ett vitt hårband, byxor, tröja, ja sen var det nog inte mer. men alla pengar lyckades försvinna. haha :) Dagen har varit så jävla kul! måste göras om igen tjejjor. jag  älskar er<3

Kissses, looves and klös*

Dom som försvann

Faaan! snön öser ner, jag är förbannad. jag som skulle ha vårkläder idag, men där sprack det. oh gosh! med risk för att låta som en fjolla, men mitt hår kommer faktiskt bli förstört om jag går ut i detta väder. oooow. jag som var så jävla glad, nu har mitt humör skunkit som en jävla sten. jag är arg. helvete. jag som svor över att inte prata mer om vädret, men när det alltid ska vara så jävligt så måste jag juh ta upp det. Jag har haft tråkigt nu på morgonen sen mamma gick, så jag lekte lite modell och fotograf, jag fotade nämligen mej själv. Praktiskt måste jag säga, då kan man själv bestämma sina poser^^ haha :D
Imorses när jag sprang omkring i mina benvärmare och min strandklänning tittar jenny på mig med konstiga ögon och säger: JAG BER TILL GUD OM ATT HON SKA HA BYXOR PÅ SIG. det var nog inte meningen att jag skulle höra, men tusan vad jag garavde :P haha :D
måste sminka mej nu, och hitta nåra kläder att ta på mig. för att inte tala om, vad ska jag ha för skor?  hade planerat dom rosa tygballerina, men vädret tycker nog snarare att fodrade gummistövlar vore det rätta :/ faaan!
ett smakprov på en av mina bilder finns nu att beskåda nedan.

60134-14

Kisssses and looooves*

Still loving you

Godmorgon bejbs *

Mamma och jag sitter och lyssnar på massa musik, likaväl gammal som ny. man vill bara sjunga och skrika, ooh jag är så glad. Varför? det vet jag faktiskt inte . men det är väl egentligen inget att grubbla över? huvudsaken är väl att humöret är på topp. det blir juh shoppning för hela slanten (så sant som det var sagt, alla pengar kommer gå åt), idag och det känns underbart :D Vid 10 åker vid in till stan, framme vid 11 och sen är det bara att springa runt i alla affärer. Men eftersom alla vi tre girls* ska köpa jeans så blir det la mycket sånna affärer, Carlings och Cheap Monday affärer är två stora måsten. för där finns mina älskade byxor som jag nu drömt om i en fukking vecka, snart är dom hos mig. då ska jag aldrig aldrig låta dom gå. hiih. Lunch på stan ock, myspys. frågan är vart vi ska äta? Kupolen vore jäklit gott ,emn dyrt och elin röstar för Kebab tror jag det var. så det blir la MC donalds, kebab eller Thai mat. vi får se vart vindarna bär oss. kanske får jag krama både patrik och erik ock, det vore lovlie eftersom jag inte träffat mina små älsklingar på ett bra tag. :P

Uppdatering om nån timme när jag sminkat färdigt mig.


Kissses, loves and klöös*

En evighet

60134-13Mamma har satt i mitt löshår igen ( : jag känner mej som en prinsessa så jag var tvungen att posa lite framför kameran. och ja, jag är faktiskt nöjd, även om man inte får säga det högt^^ så jag viskar det istället. Snart är det kväll, då får man sova. och sen blir det fredag! jag längtar :D mina byxor<3 snartsnart.
sov gott alla änglar!
elin jag älskar dig.

Kissses and loooves*


Känn ingen sorg för mig göteborg

Där ska jag bo när jag blir stor.

60134-12      60134-11

den här stan drar ner oss till botten av ån, så låt oss bli uppsnärjda i det blå utav den vackraste staden GÖTEBORG :D


Kisssses , looves and klös**

Oh baby what else can we do?

har vart i skolan nu, känndes rätt jävla onödigt. som vanligt när det gäller psykologi sitter vi borta i biblioteket och slöar. fast idag lyckades vi bli klara det tog 5 minuter. varför har vi inte gjort det förut? så vi kunde vart lediga idag :  / jävla oss^^ men det var en trevlig  pratstund med matsie, erik, madds och elin : ) Alltid lika trevligt. nästa vecka är olle tillbaka så då måste vi fixa redovisningen inom reklammojset: P Hon tycker att vi är sååå duktiga, men det är bara för handelsnissarna inte har så mycket koll :P haha.

Längtar som en galing till morgon dagen, shopping med brudsen * woohoo : ) kan det bli bättre ?
neej jag tro tamefaan inte det.

Baby, sometimes love just ain't enough

Rockstjärnan posar  ;) haha
60134-10Star

Kissses , loooves and klös*

The future's in the air, Blowing with the winds of change

Har hunnit duscha iallafall nu på morognen, och det gjorde jag till tonerna av dagens favorit låt :) Wind of change ( med scorpions) , den måste ni tanka hem om ni inte äger den. ett måste. Jag ska nog skicka den till Jessica sen, hon lär älska den, eftersom vi har ganska lika smak när det gäller sånt här (: , när det gäller allting föresten. Mamms kommer snart hem, jag borde kanske äta frukost innan dess, men orkar jag? neej, det verkar inte så.
Hitta nåra kläder att ta på sig idag ock, kanske blir det det bruna stora linnet , ett par jeans och mina boots. har inte riktigt bestämt mig ännu, annars blir det ett vitt linne som är står ut nertill, svarta stuprör och converes, eller vår skor idag kanske :) solen lyser juh faktiskt. Så man vaknar och inte kan sova :/ men det är det tametusan värt, bara våren kommer nu. Denna vinter har vart allt för lång. som ni märker har jag en tendens att varje dag skriva en miljon blogginlägg om väder :/ jag borde uppsöka psykolog eller nått.
Helgen närmar sig, vad händer? Fredag pratade hanna och jag om filmkväll, får la se hur det blir. men det vore så mys, för hon har vart borta från mej i över en vecka, jag dog.  men det är juh skolfest på Nice, så alla lär hänga där. men isch! orkar inte slösa ut pengar på det. Lördag blir det att jobba på kvällen, pengarna behövs. Så då är ni alla välkomna att köpa hamburgare hos mig. det skulle uppskattas med lite sällskap. Söndagen blir det la att gå runt i pyjamas hela dagen och vila upp sig inför kommande skoldag.

Har ändrat lite färg här på min blogg, rosa såklart ! vem är förvånad ? jag tycker det blidde riktigt snyggt faktiskt. hiih : )

Mamma kom hem nu!

Kisses and looves*

Wind of change

Morn Morn*

Wind of change - Scorpions. en totalt fantastisk låt, att jag aldrig lagt märke till den förut? Den är verkligen en sommar2004 låt. Lyssnar jag på alla skivor från den tiden så låter dom ungefär som denna låten. Fyllda av vackra ord, fyllda av all kärlek. Jag önskar vi hade fått uppleva den här låten tillsammans, du&jag. Men det blidde inte så, det  kommer aldrig att bli. Jag måste börja acceptera verkliheten nu. kan någon hjälpa mig?

Sovmorgon idag, det är underbart! man kan sitta i pyjamasen och päsa i flera timmar, samtidigt som datron spelar massa bra musik. Duscha hinner jag ock göra. Väldigt ovanligt att jag hinner det om morgonen faktiskt. Frukost måste ätas ock, men fyfasiken! man är inte hungrig så här tidigt, inte ja iallafall! Jag måste verkligen lära mig att  hålla i mina pengar bättre, jag ligger redan back. och imorrn är det stan som gäller med mina bruds* Det kommer bli en massa kul och en massa shopping, ett par byxor som snart är mina, då kanske jag äntligen kan sluta drömma om dom på nätterna. Snart ska vi till Cypern ock, pappa säger att det är skitbilliga skor där :D fasiken vad jag ska handla. iiiih :) ha med mig en tom resväska ner dit så att jag får plats med alla vackra skor jag tänker inhandla. ett par till med kilklack är väldigt behövligt i min skogarderob, äger endast ett par sånna :/ illa. Jag kommer ha panik för vad man ska ha med sig ner dit. usch, nu tänker vi inte mer på detta. först är det GBG som gäller, och hanna ska med:D fyfan vad skoj :D vi ska kolla in alla läckra brottarboys ( eller jag ska iallafall), springa runt på Liseberg under aprilhimlen(håkan jag tänker på dig då) och sen shoppashoppashoppa:D det lär bli så jävla underbart. Bo på hotell ock, det är verkligen inte fel. Man kan säkerligen åka hiss där ock, vilket vi med glädke brukar ägna oss åt när vi besöker staden GÖTEBORG! Jag längtar så jag spricker.

SannieLöshår



Kissssssses and loooves*


Shoreline

nu var det över, känns hemskt! ändå var det bara ett tvprogram, men så jäkla underbart.. ni får tro att jag är sjuk i huvudet, det är upp till er. Men när Mattias säger: Det bara är så jag älskar den karln. Lipade jag, tårarna bara rann, så jäkla underbart program! Johnnie och Mattias var så himla gulliga mot alla ungdomar på malmvägen.
Slutet var bäst, Shorline med Anna Terinheim o bakgrunden och alla är samlade igen. LYCKA!

Måste bara tipsa om världens bästa film A walk to remember.
jessica kan intyga att den är värd att ses ; )

Nu ska jag gå och sova, är trött som tusiken. fast vi har en jäkla sovmorgon imorron.


Kisssses and looves babes*

Only hope

Påskpysslade idag på Skapande, det var la rätt skoj. jag gjorde en jätte fin smällpåskkaramell till linus, han var väldigt glad och hängde upp den i sitt skåp. varje gång han öppnar det attackeras han utav denna vackra skapelse. Linus är lycklig nu. Sen gjorde jag ock en gulful liten kycklig i lera. den ska jag kasta^^ sen fick jag två stycken ringar av Mats, äkta diamant  sa han att det var! men dte liknade flörtkulor och piprensare, men vad vet jag  ; ) haha :D

Börjar vid 1 imorgon, har bara psykologi. rätt slappt måste jag säga ; ) men jag klagar absolut inte. tamtaaaraaaaam!

sista avsnittet av Malmvägen ikväll. jag lovar att jag kommer lipa. iisch! mitt favvoprogram får inte ta slut.


Kissses and looves*

Stort liv

Godmorgon : )

jag tror att detta är en bra morgon, jag är glad och jag har kännt efter, inte ont nånstans. det måste vara positivt, eller? Visst finns du i mitt huvud, det värker lite att ha dig så långtbort, men iof har det blitt en vane sak. så nu förtiden räknar jag med att vakna med dig i skallen och ett bultande, blödande hjärta! Skulle det finns att piller för att glömma, skulle jag ta det då? Vill jag glömma dig? det är den största frågan, och det jag måste ta reda på.  Skulle jag må bättre om du inte fanns? Jag tvivlar på det, att du finns med mig hjälper på nått sätt, jag vill ha dig där. det är därför jag aldrig glömmer, aldrig kommer över. jag har inte viljan. Nångång när tiden är rätt, då glömmer vi varandra. nu är det bara att leva med smärtan.

En lektion på 40 minuter och sen rast i två timmar, vad är det för pucko som satt ihop detta schema? Skapande med påskpyssel, det blir kul :D Pedagogiskt ledarskap står näst på schemat, jag dör! det är så grymt träligt. Svenska prov sist, har sanna pluggat? NEJ!


Kisssses and loveeeeees*

När det skymmer över stan

det enda som gick därifrån den natten var telefonledningar o tågräls.
dom raderna sitter fast präntade i min skalle. jag vet inte hur, jag vet inte när dom ska försvinna. aldrig kanske är svaret. Jag saknar att ha någon att dela telepatiska tankar med, jag hatar att sakna våra interna skämt som bara vi förstod. jag står inte ut med att inte veta vad du gör just för stunden. frågar är om jag överlever länge till utan dig vid min sida? vill jag någonting utan dig, nej det vill jag inte! du är och förblir mitt hjärtas största kärlek.

På fredag står det SHOPPING på schemat med enormt stora bokstäver. ingen lektioner så vi far iväg till norrköping tidigttidigt för en hel dag av skojjiga affärer. Ett par jeans ska inhandlas, prioritet nummer ett. Min flicks skulle ock ha byxor så det kommer bli ett provande utan dess like. fast jag vet redan vilka som ska bli mina, jag har drömt om dom sen lördags oh snart snart ligger dom här hemma. Vi håller tummarna för att erik tycker att detta är en bra ide och skjussar oss in, annars blir det buss:P inte fel det heller:D men det vore skoj om erik hade lust. hiih :) Jag hoppas jag får träffa (den andra) Erik och patrik därinne.  var juh årochdar sedan det var vi tre. Jag vet att dagen kommer bli perfekt :D

nu är det skorpor, te och Bigbrother som gäller. tjingeling.

kissses and loves*

A walk to remember

gosh vilken underbar dag jag haft idag :) svenska imorses och elin, madde och jag skrev en jäklit bra analys utav vårat dialekt arbete. MVG direkt  :D utan fjäsk dessutom som vissa andra i klassen ägnar sig åt, obs nämner inga namn *hosthost* Samhällen var lugn och skön, vi var typ 9 personer där så det blidde mest en massa prat. Linus och Mats hade lite slagsmål ; ) haha :D Sen blev det rast i en miljon timmar så vi bestämde oss för picknick jag och mina girls* Vi gick till Ica och shoppade massa gott. Youghurt, Frallor, jucie, Bananer, muffins, glass och godis :D ojoj, det blidde en massa massa saker :D vi satte oss i cafeterian och började mumsa, matsie kom och gjorde oss sällskap, vi åt och pratade hade det skitmysigt:D Världens bästa lunch rast . iiih. vi har det så mysigt vi. jag lekte såklart med maten, som alltid>.< jag gjorde en liten skulptur av glass och en trasigplast sked:D iih.
Psykologin, hmm. vi gjorde väl ingeting :P Jag, elin, mats, madde, erik och olle jobbar med ett grupparbete, olle svek och åkte till fjällen så vi som var kvar satt mest och slappade. diskuterade viktiga ämnen allt från bröstmjölk till rostbiff(eller vad var det nu erik:P) haha.

Kisssses and loooves*

Min älskling har ett hjärta av snö

Morn morn darlings*

Trött som tusan, jobbade själv för första gången igår. jag tyckte att allt var under kontroll, först kom mamma och jenny allt var lungt, sen elin & madde och fortfarande klarade jag av allt. Moster och två kusiner blidde mina tre nästa kunder och jag klarade av det. men sen, isch! nått gick snett, jag vet inte vad! Kunderna märkte nog inget förhoppningsvis. ^^ Städningen sen, fyfaan! kan man göra så mycket fel som jag lyckades med? det var tamefaaan det värsta jag gjort. men på lördag då ska det gå bättre :D

Skoldagen var bra igår, slapp som alla andra måndagar men det gör mig ingeting. och idag är hanna äntligen tillbaka i skolan HALLELULJA. vi ska jobba som tusan idag micka, hanna och jag : ) oh elin oh madde, mina sötnosar :) jag älskar er!!!
Måste tidigare till skolan för jag ska till syon och fixa lite saker. hoppas det går bra!
måste komma ihåg filmen till jessica idag ock :D du kommer älska den stumpan  ;)

Kisssssses and looves*

Kom ihåg mig då

här sitter jag igen, försöker att förstå vad som har hänt. det är en bra början, när jag tänker tillbaka kan jag inte riktigt fatta. alla orden var dom påriktigt? älskade du mig nånsin så som du sa, eller vad det bara ovishet om vad "äkta" kärlek verkligen var? Jag skulle så gärna vilja veta, fast kanske är det bra att jag slipper. Kommer du ihåg allt vi sa, allt vi gjorde. kommer du ihåg våra sömnlösa nätter som vi pratade oss igenom  det enda som gick därifrån den natten var telefonledningar o tågräls. Jag minns allt som om det vore igår. det går inte att komma undan. snart är det två år sedan vi lärde känna varandra, efter den dagen var vi oskiljaktiga i över ett år. men nu ? vad har hänt? du pratar inte ens med mig, jag vet inte vad som sker i ditt liv. förut visste jag allt. du berättade sånna saker som ingen annan visste, vi utbyte hemligheter, ibland utan ord. med bara blickar kunde vi visa varandra hur vi kände och vad vi ville. men är det så längre? är det någon som kan tolka dig som jag gjorde? Det finns inget att fundera över, detta är nuläget, det är så här våra liv är idag. vi lovade att aldrig glömma, minns du? har du hållt löftet. eller är det bara ärren som påminner dig ibland? Jag vet att jag aldrig kommer glömma, att jag aldrig kommer släppa. det finns så mycket jag vill att du ska veta, att du ska förstå . men orden räcker inte till, och dina öron är inte öppna. du hör inte, du vill inte. jag måste lära mig att acceptera, men det är inte enkelt. det är svårt att glömma, det är svårt att älska.

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Finns du kvar

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då

Jag vet inte om du kommer ihåg domdär orden, om du kommer ihåg din kärlek bakom när du berättade dom för mig? antagligen har du förträngt dom, skuffat undan. det är mycket som har hänt sen dess. det har vart bråk, tysta månader utan att vi ens andats för varandra, kärlek, nya och gamla! Jag har så mycket som påminner om dig, så mycket saker så mycket minne, så mycket känslor. jag måste få visa, snälla låt mig!  När du tagit första bästa tåg och gör vad som helst för en dialog. Jag vill att du lovar att minnas, i djupet av ditt hjärta. jag har gett dig mitt, tar du det så glädjer det mig, men du ska veta , det är alltid öppet för dig. Ingen tar nånsin din plats, ingen kan nånsin ersätta dig. mina tårar faller fortfarande för dig.



Life on mars

Godmorgon. :)

Eftersom klockan nu ställts om så vaknade jag hyffsats sent idag. Jag har sovit över 12 timmar inatt  vilket var väldigt behövligt, så trött som jag vart det senaste. men nu är jag verkligen fitforfight :) Detta var vad som behvödes för att få mig att skina igen, heltklart! Inatt blir det antagligen att sova hemma hos Micka, vi ska ha tjejnatt och vara helt döda i skolan imorgon, sikka hemska planer vi planerar :  ) hiih. Jag längtar verkligen efter att ha så där superskoj :D hoppas bara mamms och papps tycker det är okej. *håller tummarna* Solen lyser, jag längtar efter sommaren. Eftersom vi ska till Cypern så kommer sommaren ganska tidigt till mig ivår, härligt :) Jag vill springa barfota på den varma asfalten, äta glass i mängder och ligga i solen. Jag, Madde, Elin, Olle, Erik, Mats, Linus & Victor (ingen glömd?) har bestämt att vi ska tälta tillsammans i juni nångång , innan skolan slutar. så jäkla kul det skulle vara :D nu måste vi fixa detta, annars blir jag arg ; ) det är nått jag ser framemot jättemassor. hiih


Kissssses and loveeees*

Do what you're told

Sebastian var underbar, han sjöng så vackert. och hans ansikte var det sötaste jag sett på länge. Han var Gud just för stunden. vill gärna haft hans autograf men det var juh tusentals små tjejjor framför, så det var viktigare att dom fick träffa honom tyckte jag :)
Köpte ett par skitsnygga skor:D rosa tygballerina, jag har spanat in dom länge, och nu äntligen har jag dom. dom är det finaste jag har. ska vårda dom ömt vill jag lova. Vart juh självklart förälskad i ett par jeans ock, attans! mina pengar bara rinner iväg, jag har inte råd med dom. men nåndag i veckan ska jag iaf köpa dom. det är ett måste. jag vet att jag kommer drömma om dom på nätterna. Ett par beigevita manschetser byxor, som var så tajta så man knappt kunde röra sig, det är absolut höjden av äkta kärlek.

Kissses and looves *

And nothing else matters

Godmorgon :)

Varför vaknar jag alltid såhär tidigt? nu när man äntligen får sova ut ordentligt. men det är la nått fel på mig eller nått, som inte kan sova. alla andra sover till långt in på eftermiddagarna, men inte jag  inte. Skulle iof behövt gå upp vid nio. För  syster, jag och malin ska ta 10-bussen in till Norrköping. för mig kunde det lika gärna kvittat, hade hellre vart hemma. men syster vill se IdolSebastian, så det är bara att åka. fy^^ Kanske spelar han min låt, Diamond. så jäkla underbar så det nästan inte finns. Fast den chansen är la inte speciellt stor. Som jag sa igår, kläderna från HM var utmärkta, me love* Ett av mina linne kom tyvärr inte : / illa. men då har man nått att se framemot. På måndag ska jag jobba själv för första gången, hur tusiken ska detta gå? iih. jag är så himla nervös, har massa saker jag måste fråga Carina om. likabra att skirva ner alla frågor på ett papper så att jag inte glömmer nått. jag vill inte ens tänka på hur mycket fel allt kommer gå. ingen får komma och köpa mat på måndag>.< hör  ni det ? :D  Jag har föresten lärt mig att spela början av Nothing else mattees med Metallica, jag känner mig grymt bra : ) med tanke på att jag aldrig i hela mitt liv lyckats spela nått riktigt instrument rätt. kanske borde sattsa på en karriär som gitarrist? hahha. Vi får väl kanske tänka på den saken lite.
Lyckades sova rätt bra inatt faktiskt, ilket var behövligt. man får sluta att tänka, bara låta allt vara. nu har detta hänt och det finns inget som kan få det att backa tiden. bara att leva i denna världen och härda ut. Jag vet attt jag har er bakom mig alla små älsklingar* oh det värmer nått enormt. jag behöver inte alla andra. Dom kan titta på mig hur mycket dom vill, kasta konstiga blicka, jag tar inte åt mig. Vi vet sanningen vi tre. det räcker. skit i oss nu. TACK!


kisssses and loves*

Du får mig.

Kläderna från Hm var underbara allahoppa. speciellt bikinin det är min stora kärlek. iiih <3 Oh alla fantatsika linnen sen, ojoj säger jag bara! ni skulle vilja vara jag ; )

Rikhard och Sebastian har vart här ikväll, det har vart skönt . slippa tänka på allt elände. vi har sett massa tv, skrattat och ätit chips. dumma rikhard som ruffsar sannas hår>.< *biter* Sebbe var en hejjar på Så ska dte låta vill jag lova. han kunde allt :D GULDSTJÄRNA. måset sova nu, ska till stan med Malin och syster imorogn, vi ska se idolsebastian :D det ska allt bli skojigt, so do what tyou're told. tamtaaraaaaam!

JAG HATAR ER.

Kissses, sweet dreams and looves*

jag hugger i sten

Jag är frälst i LasseW igen. han äger mitt hjärta tillsammans med håkan. har lyssnat hela eftermiddagen och brännt ett antal skivor med denna man. Han är underbar. Hörde låtar från lasses 30 årskonsert, och tårarna kom igen. man fick känslan av all kärlek som CloettaCenter var fyllt av den kvällen, den 19 oktober 2005. den var magisk, den går inte att ersätta. håkan var där. jag älskades och älskade igen. Jenny och jag ska fram sen och köpa våfflor av elin och madde, det ska bli myspys. sen kommer juh mina kläder från HM idag ock, jag längtar skitmycket. hoppas allt passar som det ska så inget behövs skickas tillbaka. iiiih.  Speciellt jackan som jag längtat så mycket efter, den måste passa.

jag är lite lungnare nu, dagen har kännts hemsk. panik och ångest omvartannat. men jessica och jag har pratat och vi vet sanningen, nu skiter vi i er andra idioter.

Kissses and lovess*

My heart belongs to you

har fått en riktig kärlekskänsla nu, jag och Jesscia sitter och byter kärlekslåtar, oh man minns så mycket. Jag kommer ihåg precis allt när jag lyssnar på våra låtar, det är skrämmande. jag saknar dig. Jag önskar jag kunde få förklara. om du bara hörde vad jag sa, och lyssnade. då skulle jag vara nöjd sen. jag vet att du skulle tänka tillbaka och ta dig tid, kanske ock sakna lite av allt vi hade?

Sannas och Jessicas kärleks låtar
Aerosmith - i don't wanna miss a thing
Bonnie tyler - total eclipse of the heart
Mandy Moore - only hope, Could 've been
Josh groban - you rasie me up
micheal bolton - when a man loves a women

Nu kommer jag inte ihåg alla : / hah :D men där har vi nåra tips;)

kisses and loves*

                                       60134-8

It's only words.

Jag fattar inte, kan inte ta det till mig riktigt. varför? Fattar dom inte hur sårade vi tre blir utav detta. Jag, Jesscia och hennes pojkvän andreas är dom endasom vet sanningen, varför går då folk runt och hittar på massa jävla skit om oss? tydligen är detta verkligheten, en hemsk värd vi lever i. Jag känner inte honom, aldrig ens sagt hej till människan, men endå uppstår sånna hära rykten. vem är det som sprider dom? vem är det som sitter oh njuter av att se oss plågas? och vad är de dom vill med allt detta?  att det ska ta slut mellan dom? att jag och jessica inte ska vara kompisar? eller vad är meningen.  nån hade sett oss tillsammans. öööh? hur kunde det gå till? det kan man verkligen undra. Jag orkar faktiskt inte bry mig, vi ska inte ta åt oss. bara låta det segla förbi våra öron, det är bara ord. men det är hårda ord. oh vi tar åt oss, det gör vi. så ni lyckades. men inte fullt ut. jag vill stycka er i bitar, förstöra era liv så som ni försöker förstöra mitt, och deras. Tro inte på allt ni höra, låt det bara försvinna, för det finns folk som blir sårade. jag blir så jävla förbannad, kan verkligen inte släppa detta. det går inte. hur ska man reagera när man hör sånt här? skratta eller gråta ? JAG HATAR ER

jessica & andreas, vi är starkare än dom.

Kissses and loves*

håll käften

Kan människor sluta snacka så jäkla mycket skit. ni kanske inte förstår att det är flera människor som blir jävligt sårade utav erat jävla pladder. kan ni sköta er själva och skit i oss tack^^ så skulle ni göra oss en stor jävla tjänst. hur skulle det se ut om man gick runt och hittade på saker om folk? vad är det för jävla värld vi lever i. :S jag fattar verkligen inte. ett rykte som nån idiot startat, varför? vem är det ni vill såra? ni får fasiken inte ut nånting av att hitta på massa saker. hur är folk funtade? jag förstår mig inte på er. Om man bara engång tänkte sig för innan man sa nått så skulle kanske sånna rykten som dessa kanske inte uppstått? TÄNK ER FÖR FÖRFAAAAAN!


jessica, vi har verkligen haft rätt om folk, det måste jag säga.

Uppdatering
Jag kan verkligen inte släppa detta, varför gör folk såhär? jag förstår inte,  jag blir så himla irrterad och förbannad. jag vill sparka oh slå. snälla utsätt oss inte för detta.

JAG HATAR ER!

Här kommer lyckan för hundar som oss

Sanna av martinGodmorgon^^

Jag vill verkligen ha sommar nu, eller åtminstone vår. jag är så ruskigt trött på dessa kalla nätter. under dagarna smälter isen och snön, men fryser på kvällarna. fy^^ det är halt oh blött. man fryser om föttera och skorna blir våta. jag är arg. sol kom hit. Håller på och fixar med mitt hår, jag är verkligen supernöjd med mitt löshår det måste jag sägs. fast jag skulle inte tacka nej till att inhandla ett "äkta" löshår och sen sätta fast det med lim. iih, jag älskar att ha långt hår. man känner sig så himlarns fin :) lite trassel är det allt om morgonen, men då är det bara att ta ut det och borsta med fingrarna så löser det sig. Kägel nu på morgonen, det ska la bli skoj, jag hoppas bara att jag inte är så där sugig som jag brukar. jag ska bannemej vinna denna gången, det vill jag. iiih. Mats och jag spelade en massa spel över msn igår, det var kul, men jag vinner juh aldrig.  :( då blir jag lite lessen i ögat faktiskt. men nästa gång har han  lovat att det är min tur . Martin har gjort om en bild på mig, och så jädrans fin den blidde. funderar på att lägga upp den här ovanför så ni kan spana in den ;) hih
have a nice day.

patrikvännen, jag älskar dig.

kisssses and loves*


Sweet dreams are made of this

Jag och brudsen var på Curtans cabare, den sög skulle jag nog vilja säga :P Visst var det la nått man skrattade åt, men verkligen inte mycket. hahah. Neej, nu ska vi inte vara sånna. dom hade gjort ett jäkla jobb iallafall.

Nästa sista avsnittet på mitt favoritprogram idag, Malmvägen. så jäkla underbart bra! Men idag var det nästan över, dom grät som tokar, och jag lipade lite för mig själv där i soffan. Går inte att förklara känslan man fick av dom där pojkarna. åååh, jag älskar dom allahoppa<3

sweet dreams.

patrik, min älskade vän! jag älskar dig.

Kissses and loves*

I natt, i natt är det du, är det jag.

fyfaaan! denna dagen har vart så jävla skoj så det finns inte. började jävligt tråkigt med en förelseäning om sex, som om man inte visste allt detta redan? Nästa på schemat var dans, oh så jävla kul det var! Foxtrot och bugg fick vi lära oss, det var hälften av alla tvåor som dansade. fanns en massa boys allt välja mellan,  :) * I en och en halv timme tragglade vi runt i gympasalen och tillslut satt stegen utmärkt, och man kännde sig riktigt proffsig i alla svängar hit och dit. Roligast hade jag och fejky ( som alltid) vi dansade, jag vet inte hur många gånger. men han var en riktig kung på detta vill jag lova :D Kärlekslunchen var trevligt, vi fick glass strut till efterrätt. sen var dte upp på dansgolvet igen, och denna gången var vi alla tvåor på hela skolan, och ännu mer sötapojks^^ fast den sötaste var inte där^^ : / Jag och Fejky dansade nästan hela tiden, vi farde och flängde som ena riktiga idioter men det var så jävla kul så det finns inte. Bugg och foxtrot alltihop gick som en dans( fattar ni det roliga?haha) Sen blidde det Linedans, det var väl mindre kul om man säger så, men det dög. Sista lektionen blidde tårtoch dekorastionstävling, våran grupp kom tvåa. jag fattar inte , vi borde ha vunnit med våra rosa läckra tårta, som efter en dag smakade piss. men snygg det var den :D jag har haft den roligaste dagen på länge, minnena från Cinderella kom tillbaka, Jonte kom och dansa förfaan :D Jag saknar dig ska du veta. men snart då är det vi igen, i GBG :D


Kissses and loves**

Baby, can I hold you tonight.

Goodmorning beautiful, how was your night?

Eftermiddagen igår tillbringades på babylon med mina girls*^myspys. vi satt i flera timmar, åt, skrattade och pratade. det var mycket trevligt. jag lekte med maten som alltid. fy på mig^^ Vi hann med både det ena och det andra, inget ämne lämnades oberört:P haaaha!
Nu sitter jag och lyssnar (hör&häpnad) på RixFm, endast för at höra om Gert fylking håller vad han lovade oh pratar om oss i radion idag. vi får hoppas för hans skull att han nömner oss:P Han sitter kanske där med sin bergskaskolankeps och sin musmatta från våran skola.
Dans idag, det ska bli kul faktiskt:) men antagligen kommr man vara helt slut efter denna dag. i flera timmar ska vi dansa: ) Tårttävling ock, vi måstemåste vinna. våran är juh grymt het :D

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG och JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG!

Jenny, jag älskar dig, och jag står bakom dig vad du än gör, det ska du veta.

Hannapanna är i spaninen! hon ska vara borta enda till på tisdag, jag saknar henne redan, kom hem nu för faan gumman! micka och jag behöver dig på samhällen, och jag behöver dej alltid.

kissses and loves*


Staring at a photograph of where we jused to be

Relationsdagen.
den har vart skitskoj faktiskt, mycket bättre än jag förväntade mig faktiskt * Dagen börjades med bio, varannan vecka såg vi. den var verkligen kul, humorhumor :) värd att se, elin har hela dagen rabblat repliker ur den och nu börjar dom faktiskt bli lite uttjatade gumms ;) eller vad säger du Madde? Fika i skolan och en liten rast, sen körde vi värderingsövningar. Nån tjej från Ungdomshälsan ställde frågor och se fick man gå till olika hörn beroende på vilket man svarade, sen diskuterade vi varför man ställt sig där ochså. ja ni fattar ? Mentometerundersökning stod nästa på schemat, det gick till så att vi fick ett påstånde sen skulle man hålla in sin knapp om man höll med, då kunde lärarna läsa på en skärm hur många procent som tyckte det. Lite minder skoj eftersom vissa var "lite" (med stora bokstäver) oseriösa. Tårtbakning, oh gosh vad fin våran blidde. Det var  Mats, Jag , Elin & Madde som designade konsverket. En rosa tårta, men hallonsylt och grön marsansås innuti. Uppepå var det rosa grädde, vit ram och kiwihjärta, som grädde på moset gjorde vi ett ljusrosa hjärta utav *trumvirvel* grädde:P Den var läcker, hethethet! vi kommer lätt att vinna ;) Jag ville att Mats skulle fota den underbara tårtan, men han vägrade, jag ska nypa han i låret för det  >.< Dagen avslutades med att Gert Fylking från RixFm hade ett "föredrag" eller vad  man ska kalla det, väldigt bra var det. Han pratade på ett språk som var lätt att förstå och det känndes att han tyckte det var skoj. dagen har vart toppen :)

Dans på schemat imorgon, vad jag tycker om det, vet jag inte riktigt^^

Kissses and loves*

Sing for me

Morn morn!

Idag ska vi ha relationsdag i skolan, det ska bli ganska så skoj. Vi börjar morgonen med att gå på bio, varannan vecka ska ses. Tur är det för då sparar Elin och jag en massa pengar. woooh. Vi blir bjudna på fika i skolan och sen är det massa annat tjaffs som ska göras. Baka tårta står på planeringen, vi kommer göra den finaste. eller hur girls* ? ;) hiih. Relationsdag även imorgon, dans hela dagen.skojskoj. Jag skulle verkligen behöva en egen relationsdag där jag fick tid att tänka på mina "relationer", för mina känslor har jag nämligen ingen koll på, dom far upp och ner, hit och dit. Hjälp mig!

Det är kallt ute, så kjolen som var på imorses åkte nyss av :/ faan! jävla väder.

Baby, sometimes love just ain't enough

Kissses and loves*

Baby, sometimes love just ain't enough

Har suttit och spelat spel med Mats i flera timmar nu, över msn ;) vart riktigt skoj, men han vinner juh hela tiden . iiih, jag vill ock vinna, men han är bäst säger han. och gång på gång bevsisar han det och vinner över mig, i alla spel. buu på han. Micka har talat allvar med mig, jag tror jag förstår hur hon menar. jag vet att hon bara vill mitt eget bästa, hon är bra, hon förstår. Jag ska fixa detta , så jag kan gå vidare och lämna allt trassel bakom mig. var inte rädd vännen, jag ska inte såra dig, inte göra dig illa. spring inte iväg från mig, lova! jag vill bara ditt bästa, mitt bästa, vårt bästa! Lyssna, jag förstår bättre än du tror. var inte rädd. jag tycker om dig<3

Kärlekens recept är svårt, det gäller att ta rätt antal deciliter, varken för mycket eller för lite, då smakar det piss, bränns och förstörs. En jävla deg är vad den är. hur ska jag förklara mina känslor, när jag bara vill ha dig? jag hatar att jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


Jag är förälskad, i låten "somtimes love just ain't enough", den är fin . jag älskar den. den sviker inte, den finns där när jag vill.

kisses and loveees*

Winter just wasn't my season

Har vart ute i detta plask väder, solen lös men det blåste som in i helvete. usch! blö om fötter ock, men jag gjorde det för Hannas skull, vi sålde jord åt hennes fotbollslag, dötrist. det var nåra stackars satar som köpte, haha. stackare säger jag bara. överallt var det pensionärer som bodde, och hälften var inte hemma. vad gör alla en söndag? Se åt vi på Grillen, det var äckligt. jag hatar sån mat. Inte det minsta gott och nu mår jag illa:/ isch! Jonas är här och är social med pappa i köket, jag ska nog gå ner och underhålla dom  lite, det ser verkligen ut som om dom vill det:P haha. Jonas är snäll. Han känns som en bror på nått sett. jag tycker om han. Jag kom iaf ut idag, och det var  målet för dagen. Längtar lite till skolan imorgon, det ska bli skönt och träffa alla. jag saknar dom faktiskt under helgerna, eller vissa iaf. hiih.
I sommar ska Micka och jag ragga pojkar, alla kommer vilja ha oss. det ska bli skoj. Men vi ska ha flera stycken samtidigt, för vi vill och kan det.

But there's a danger in loving somebody too much
And its sad when you know it's your heart you can't trust
There's a reason why people don't stay where they are
Baby sometimes love just ain't enough



kissses and loves*

I'm losing my friend for you tonight.

Fel låt vann! That's it. Det spelade ingen roll hur mycket man bad och hoppades på att den gamla ruggugglan skulle tappa rösten, det hände inte. svenska folket var dumma i huvudet och gav högsta poäng till Carola. Nu är det försent.

Jag tittade ut genom fönstret och såg himlen, det såg ut som sommar. men man får inte låta sig luras, för på marken låg all jävla snö kvar. När ska dne smälta? Tänker den ligga kvar där enda tills jag fyller år? Det skulle faktiskt inte förvåna mig ett dugg, vinter hela året om. jag bara suckar. Tur att man iaf kan ha på sig sandaler, hur skulle jag annars klara mig? Det bästa som finns är att trippa runt i ballerinaskor, vårjacka och under bara ha ett tunt fint linne. Det är egentligen för kallt för det, men jag trotsar kylan och klär mig som en vårflicka redan nu, det är härligt. Håret som blåser i vinden, och solen som värmer så underbart. detta är kärlek på hög nivå.

Kissses and loves*



                                                   Sannie


Om man är positiv som fan så går allting bra

Jag känner för att citera den stora mannen, myten och legenden Magnus Uggla. Hans texter är underbara. jag är nog lite förälskad i den karln trots hans lite höga ålder^^

allting som jag vill kan jag göra, a, a, a, a, allt,
när flytet är i luften,
då är lyckan varje dag,
om man är positiv som fan så går allting bra.

Han har tamefaan rätt, det stämmer precis. Låten Vittring från 1978 är ett klassiskt mästerverk som tåls att lyssnas på om och om igen.

Lördagen, en seg dag! usch, jag känner mej så osocial, så jäkla tråkig. men vad faisken finns det egentligen att göra här? inte ett jäkla skit, så då sitter man här och ugglar(ni fattar ordvitsen va) ;) hahah fytusan vad jag är rolig: D Men det är la antagligen bara jag själv som tycker; ) men då får jag väl sitta här och skratta för mig själv då.

Kisssses and loves*

I didn't mean to fall in love, but I did.

Godmorgon :)

Gårdagen blidde lite för jobbigt för sanna, jag ville verkligen inte att det skulle bli såhär. men om man bara pratar så går det mesta att lösa skulle jag tro (: jag vil bara lämna det bakom mig och se framåt.

Dagen är väldigt oplanerad, fast jag tycker iof att jag aldrig har nått att göra : / får la ringa hanna och se om vi ska hitta på nått skoj :) Ta en fika, se på film eller nått annat skoj, jag känner för att komma ut, inte sitta hemma lixsom. Elin och jag har iaf bestämt oss för att se på bio på onsdag "varannan vecka" ska vi se. den verkar faktiskt skit kul. iih det kommer bli underbart gumman. Jag har inte så mycket mer att berätta för stunden, en uppdatering kommer nog senare.

Du frågade: älskade dom dig ikväll?
Jag svarade: dom älskar mig bara nu, den enda som verkligen älskar mig är du.


Kissses and loves*

Hold me now, it's hard for me to say I'm sorry

förlåt.
jag har gjort fel, det är svårt att säga dom orden, men du är värd dom. Jag tycker om dig mer än du förstår, du har gjort mig så fruktansvärt glad, du har fått mig att börja leva. du är värd ett tack, men istället gör jag på detta viset, varför?
kan du förlåta?

Hold me now
It's hard for me to say I'm sorry
I just want you to stay

After all that we've been through
I will make it up to you
I promise to
And after all that's been said and done
You're just a part of me I can't let go

Couldn't stand to be kept away
Just for the day
From your body
Wouldn't want to be swept away
Far away
From the one that I love



kisses and loves*

I need you more then everything darling

Godmorgon darlings*

Fredag igen, är det alltid fredag? Jag börjar nästa tro de faktiskt. hiih. men det är la underbart det iallfalla, värre om det alltid vart måndag, fytusan^^. Framor åker hem idag, pisstråkigt :( hon har bara vart i tvådagar, men jag förstår att hon längtar hem till kenneth åh allt. Hoppas hon kommer igen snart (: Historia prov idag ock, fyfan! jag har verkligen inte pluggat ett skit, fick att skit bra papper av mats(tack<3) Det har jag läst igenom,men inte ett dugg mer. IG för mej, men det  får jag ta. Lenas uppgifter inom Fritidskunskap lyckades jag göra klart, Hallelulja. Så dom får vi gå igenom idag på rasten jag och görlsen. Har juh ett väldigt stort hål mitt på dagen. Blir la fredagsfika och plugg.

Melodifestivalfinal imorgon, jag bojkottar skiten! tänker inte se på när svenskafolket dummar sig och röstar fram Carola^^ Har lovat Jessica att sms om nummret till The Poodles och BWO, så det ska jag kolla in. och sen rösta som tusan på dom. ;  )

Have a nice day.

Jag är värd så mycket bättre, som Jesper sa: du med det ansiktet och den kroppen kan få vem du vill. (Thanks babe<3, i mina ögon är du fantastisk)

Kisssses and all my loves*


Känslorna faller fritt

Löshår


Isatt löshår nu :) jag är nöjd faktiskt. tyck vad ni vill. I DON'T CARE!!

jag fattar inte hur vissa funkar? att du svek mig, det fanns inte inräknat. var jag dum som gick på dina ord? ska man inte kunna lita på nån? Jag öppnade mig för dig, du fanns där, du tröstade. men var allt bara fejk? Jag vet inte längre vad jag ska tro. nytt på nytt dyker upp, och jag vill inte tro att det är sant. snälla säg att ni ljuger. jag vet inte om jag orkar ta detta. jag skrev för ett tag sen att du hade räddat mig, jag ångrar dom orden. du limmade bara ihop mig och krossade mig sedan på golvet. stampade på mig och gick.

Kisses and loves*


Varje gång jag ser dej känns det som allting stannar till.

Godmorgon, är du riktigt vaken än?

Jepps, det är jag absolut.  fick mitt älsakde löshår igår, hade i det på prov och fasiken! jag är förälskad, visst syns det att det är fejk, men vad faan :D Fejk, Fejk, Fejk är historien om mitt liv ;) hiih. Jag avgudar håret, man känner sig som en prinsessa. stora fina lockar som blandar sig med mitt risiga hår, låter inte särskilt snyggt va? men gud, I promise^^ it's beauty. Måste bara lyckas tar nåra bilder och sen ska ni få se på mitt läckra hår.
Farmor är här, hallelulja. Detta har jag vänta på länge, så det var underbart när hon äntligen kom.

Du borde ha en varningsskylt. där man varnar för tårar, krossade hjärtan och idioti. Visst även om jag såg mig skulle jag inte bry mig, jag skulle ge dig en chans. men förhoppningsvis finns det nån som inte faller för charmen, nån som slipper plocka ihop sitt hjärta för att du stampat sönder det. snälla, undvik.
Låt mig vara den enda som var ung&dum.

Kissses and loves*

Det är dax vi lever nu

Onsdag, sovmorgon. det känns som om jag alltid sitter här tidigt på morgonen, som om jag aldrig är i skolan :O men det är la inte mitt fel att schemat är lagt på detta viset. Måste juh tidigare till skolan för att fixa dialektdiagrammen ock, vi hann juh inte klart igår. Men eftersom det ska redovisas idag måste det göras, och det blir innan skolan. får se hur det kommer gå med det hela, vi var tvungen att korta det hela p.g.a kort om tid. sheeet vad vi är sega, alla andra är fasiken klara för flera lektioner sedan, men inte vi. men vadfaan, vårt blir bra ;) hahah. Skapande verksamhet idag ock, kan det blir bättre? Så jäkla kul är det så det finns inte, undra vad hon planerat för dagen, vi har juh redan gjort pussel, sprattelgubbe, almanacka och gud vet vad. men kul det blir det nog:)

Farmor kommer i eftermiddag, tur är nog det. jag känner  att jag behöver tänka på lite annat. Det var så länge sedan vi träffades så det ska bli skoj. Löshår idag ock, förhoppningsvis då. iiih, jag längtar som en toka.

Hmm, vad ska jag säga om dig? är du värd nåra av mina orf överhuvudtaget? Jag tvivlar ganska starkt på det. jag vill  bara ignorera dig, låssas att du inte finns. blunda varje gång du går för bi, blocka dej från mitt liv. men hur ska jag lyckas med det? Jag vet att jag har svårt för att glömma, det har jag fått bevis på ett antal gånger. men allt du gjort, det borde verkligen kunna hjälpa mig att bara skita i allt. vi hade inget tillsammans, våra minnen är inget att spara, för dom betyder inget. och absolut inte för dig. jag kan känna att vissa saker är sånna man borde minnas, men när du är så känslokall så känns det som om alla saker aldrig hänt, att det bara vart ett skal. att ditt hjärta inte varit hos mig.  du är inte  värd mig, inte mina ord, inte mina tankar.

Kissses and loves*

Tell me this night is over

Jag är arg, förbannad! inte det minsta lessen, tårarna rinner enbart av ilska. jag litade på dig, trodde nog att du skulle vara ärlig mot mig åtminstone, men jag hade fel. du lurade mig. kanske hade ni rätt tjejjor, jag var hjärntvättade. eller kanske var det kär & galen jag var? Det spelar ingen roll vilket av alternativen. Du är bränd i mina ögon, borta, jag ser dig inte längre. Jag skulle vilja slå på dig, sparka på dig, får ur mig min ilska, men det skulle inte hjälpa, det finns inget som hjälper. Detta är verkligheten. kommer du ihåg när jag sa till dig Detta känns som en dröm, det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid, ibland känns det så. Då frågade du varför jag oroade mig och skrev sådanna lessna ord. jag hade inget ordentligt svar på det, men innerst inne visste jag väl att detta skulle ske. Vi är inte sånna som i slutet får varandra. Jag hoppas så innerligt att detta var de sista, för allas skull, inte bara för min, utan för dom andra som såras. alla är värda nått bättre, jag hoppas bara dom inser det. Det är hårt att se sanningen , jag gjorde det inte förens jag fick den uppkastad i ansiktet. visst har jag alltid anat det, men inte velat. jag har vart blind. Men nu så får jag allt förklarat, jag förstår äntligen.

var det jag som var dum och gick på allt? lyckades alla andra stå emot ? jag är fan dum i huvudet

du är inte värd mig.


jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


If I used to love you baby

Morning sunshines :) *


gårdagen var långtråkig, fast som tur var kom hanna en stund på eftermiddagen och underhöll mig inna  jag skulle iväg och jobba.  Det var kul på jobbet förutom att Carina spillde gurkmajonäs över hela mej + mina skor>.< ooooow. men som tur är finns det tvättmaskin, och converse går att tvätta där. Det var väldigt dött med folk, men  jag lyckades fixa en kebabtallrick, en 150 grams hamburgare med strips och en bamsemenyn, nästan helt själv. fast Carina fick stå bakom så jag inte skulle glömma nått;) Men jag tycker jag var duktig som lyckades med det.

är sur på mig själv för att jag missade håkan i lördags. han fick så bra recensioner min man  ;) iiih. fyfasiken^^
Det är omtumlande och jag tänker på Bruce Springsteen och Born to run. Jag har aldrig tidigare dragit paralleller mellan Springsteen och Hellström, men live får Hellströms blåsare, och i synnerhet saxofonen, en väldigt framträdande roll. Stundom känns det som om vi skådar en konsert med Springsteen från 1975.
Jag ska inte säga att Håkan Hellström är lika bra. Men jag vill hävda att han åtminstone, då och då, nuddar vid det - legendariska nivåer.
Så vackra ord. du är värd dom håkan.

Svenska lektionen idag lär vi få jobba arslet av oss på om vi ska hinna, men vi klarar det eller hur tjejjor? Kämpakämpa!
Samhällen, där slappar vi;) orkar inte ta tag i det, och johnny har lovat mej, hanna och micka att vi ska ta det lungt och inte stressa så ska det ordna sig. så det blir la ett långt girltalk today ;)
Historian, isch! jag fattar ingeting, men som tur är så är jag inte ensam om det. iih. Tack godegud för det. men idag ska juh tydligen Peter gå igenom en hel del, så efter det borde jag la fatta.
Psykologin, den hade juh vart så jäkla rolig om vi slapp arbete med den där cpklassen och om vi slapp henne som lärare^^

jag tror att jag älskar dig. vill du bli min?

kisssses and loves*


All that I bleed

Skönt och vara ledig idag med. var verkligen helt död när jag vaknande imorses. så det är härlig att bara gå omkring i pyjamas och mysa hela dagen. tur att mats ock är hemma så han kan roa mig på msn, annars hade det var så ensamnt så. Ska pluga lite idag ock, eftersom vi har fått hemuppgifter när vi inte har lektioner i skolan. sen på eftermiddagen ska jag bort till Lövdungen en sväng och steka lite hamburgare :Pdet blir säkert kul, det tror jag.

Är det bara vi tjejjor som vill vara kompisar med våra ex ? Som inte ger upp trots att det är över. Är vi rädda att dom ska sprida massa rykten, eller är det så att vi inte klarar av att glömma? Att dom fortfarande finns kvar i våra hjärtan. det verkar ta så mycket längre tid att glömma, än att älska.  Jag ska aldrig mer bli kär.

Var tvungen att sno detta ur johans dagbok, för att han skrivit så fint:
Bästa helgen i hela mitt liv :)
Har vart nere hos jenny ^___^ i finspång (!?) 8-) ett knepigt med älskvärt ställe <3
Har åkt tåg massa men det var det absolut värt :D
Hon har en helt underbar familj =D *älska* miihw. alla är så satans söta och trevliga ^^


Kissses and loves*




Är det, det här du kallar kärlek?

Haft en härlig dag. hanna jag och micka har vart och fikat. det var skojskoj. det var så himla mysigt, och vi pratade och skrattade. vi satt i nån timme, och sen hända, ja ni små flickor vet. men det är en hemlis:O iiih. jag började nästan lipa=/ but hey that's me. Efter fikat ville hanna ha pomme så då gick vi vidare till grillen. stod där och hoppade och fjantade. myspys : )
Godislagret blidde nästa anhalt där vi köpte lite godis som vi hade påvägen hem till mig. Skolkatalogen åkte fram och ett långt girltalk startade. Hanna svek och var tvungen att träna. så micka och jag blidde själva. jävla hanna^^ men kanske var det lika bra, båda dom två tillsammans och jag hadde vart död>.< aaaaah! Vi upptäckte en fjäril i mitt rum och Micka blidde livrädd, jag jagade den runtrunt. men den var snabb som tusan! vi döpte den och sen krossade vi den :) ewuuul us^^ :D
dagen har vart utmärkt.

vill ha mitt löshår nuu:D

Kisses and loves*

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Jag är arg, arg, arg, arg på mamma. oow, jag som aldrig brukar bli det annars, men nu är jag superirriterad. varför är det alltid jag som ska göra allt, det fattar jag inte :/
Dom tror visst att bara för att jag är äldst, ska jag minsan ställa upp och göra allt dom vill. men dte är faktiskt inte så, jag har ett eget liv, andra saker att göra än att passaa upp på dom jämt och ständigt.
jag måste slå, sparka oh skrika lite så jag blir av med mina aggresioner. Sen är jag redigt sur på dej ock, det är bättre att du talar om vad du vill, så jag slipper undra. ooow. Men har man gett sig in i leken får man leken tåla, heter det inte så? så det är bara att följa reglerna, du styr och jag får anpassa mig!

Snarty kommer hannie, tur är la det så jag får bli lite glad. Vi ska fika och så, det är verkligen inte fel.
längtar som en tok till göteborg, då jävlar: D wooohoo.

Kissses and loves*


She's the girl all the bad guys wants

Jenny och jag var framme på centrum förut och hämtade Johan, en himla trevlig kille. Jag tog ut pengar till löshåret och jenny köpte godis och läsk på Ica. Han såg allt lite nervös ut när vi mötte han. men nu har vi intruduserat han i Finspång. han har fått hört våra sångnummer, sett våra danser och ja, nu vet han hur knasiga vi är jag och min syster . Vi lekte lite med ett diadem det var skoj :D hahah förlåt jennyfer<3 jag råkade ha söder ditt :/
Johan, jenny och jag har sett på en massa skojiga filmer. vi bara älskar dom :D haha. jävla pokemon kid!

jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Blir nog en hemmakväll idag, fast det är iof skönt. bara slappa, se film och tv. äta massa gotte, det är juh trots allt lördag, och då är det tillåtet.

Vill ha mitt älskade hår nu, iih. jag hoppas det blir som jag har tänkt mig bara, man vet juh aldrig lixsom. kanske blir skit fult och falskt. men det är bara att be till gud och hoppas på det bästa . eller hur ?

kisses and loves*

Du räknar ditt hjärtas slag

Early morning she wakes up...

Lördagmorgon, skönt :) man kunde sova hur länge man vill, men endå valde jag att gå upp tidigt knasiga mej. Snö ute, och kallt. vart är våren? kom hit kära våra, aprilhimlen! jag längtar. Vårjackan, dom fina skorna och värmen. Just nu är det vad som behövs för att göra mitt liv fulländat. GÖTEBORGGÖTEBORGÖTEBORG, inte långt kvar nu, ramla på avenyn under aprilhimlen, gråsparven när hon sjunger och alla rock'n'roll blåa ögon igen. Fyfasiken vad härligt. Oh gosh. Jag vet att detta kommer bli det bästa året, jag känner det på mig. det bara måste bli det. Undra hur jag ska klara av att vara så nära dig, detta kommer verkligen testa mig. och på nått sätt vill jag se, klarar jag det. är jag så stark nu? Jag ska verkligen göra allt, allt, allt bara för att inte lipa en enda gång. och jag klarar det. Jag älskar dig, men ändå inte som jag en gång gjort. nu är det på en annan nivå, på ett annat plan och vår resa tillsammans är påväg mot andra länder. Och i domma här länderna ska vi prata ett annat språk, som vi båda förstår. inga missförstånd, inga tysta månader och inga bråk. Jag vill vara din vän, jag vill ha dig nära. Vi behöver varandra, du vet det är sant. jag finns här.

Väldigt orolig för jenny och patrik, min små bejbs var med om en bilolycka igår:| Jenny fick komma hem igår, men patrik ligger fortfarande kvar på sjukhuset. Hoppas inte skadorna är för allvarliga, och att någon av dom kommer få nåra men av olycka. Nu vet man verkligen hur det känns att leva, hur glad man ska vara för varje slag ditt hjärta får slå. jag älskar er<3

LÖSHÅR BESTÄLLT! happy girl.


Kissses and love*

Jag hänger mig för kärleken

Sannie


nu blev det kväller

Klockan är inte mycket men jag är trött som tusan, alla känslor tar kol på mig, jag vet att det är dom. Jag känner så mycket just nu, jag vill så mycket.  Eller rättare sagt, jag vet inte vad jag vill. Varje sekund känns det olika, men helatiden bra! Jag skiter i vad ni tycker mina små sötnosar, nu är det så här. jag mår bra. det är det viktiagste eller hur? Jag lovar att inte bli sårad, jag lovar att inte gråta. Bara ni finns där och stöttar, så gör ni mig lycklig. <3 och det vet jag att ni gör, innerst inne.

Blir en hemma kväll istället, jag backade i sista stund. fypåmej^^ så det blir tacos, så ska det låta och massa godis :D Jag vet inte om jag ser framemot det, för jag vill bara sova. men gå och lägga sig vid halv 6 är inte så normalt. haha

Imorgon ska håkan spela, jag är inte där. jag är arg på mig själv, lessen, bevsiken. varför? Jag vill ock sitta här hemma med en håkan biljett i handen och vara lycklig, men ickesanicke. för jag  har inte en sån där liten papperslapp med rätt bokstäver på. Men som tur är så har jag världens gulligaste emelie att ringa till imorgon, och hon står då där framför håkan och håller upp sin lilla telefon så jag får höra hans ljuva älskade stämma . jag längtar nått enormt, tack för att du räddar mitt liv love.

Kisssses and loves*


Nu kan du få mig så lätt.

Har precis kommit hem från skolan, slutade la egentligen för ungefär en timme sedan, men det blev juh lite girltalk* i matsalen, som man absolut inte får missa lixsom:D Micka ville höra alla detlaljer, tyvärr blidde det inte så eftersom dom själv "hittade" på en massa goja som inte är sant. men låt dom hållas dom små liven ;) haha. Det roligaste var iaf när Micka fick fil i luggen. det började så att Madde satt och pratade om nått program hon sett på tv, Micka tilläger något och Hanna & Elin får värsta skrattanfallet, alla vi andra ser ut som frågetecken. Det var la inget kul säger Madde. Har du slingat håret frågar Elin då och pekar på Micka, alla tittar och skratta för i luggen ligger det nåra vita slingor utav fil. Ja, när man läser det verkar det la kanske inte allt för kul, men det måste lixsom upplevas ;)

Madde& jag tog oss en fredagsfika, det var myspys :D Bulle, muffins och festis i Laungen.

Längtar till ikväller nu, Tjenare Kungen ska ses tillsammans med Elin och Madde. kommer bli superduperhärligt:D

I helgen tänker jag tjata på mamma att få beställa löshåret, för jag vill verkligen ha det. inte så fastligt dyrt heller, jag kan tillochmed tänka mej att betala det själv. jag villvillvill.
men det är verkligen allt för mycket jag vill. listan skulle bli lång, och vissa av sakerna är verkligen omöjliga:/

varför bryr jag mej om er?

Kissses and loves*

Jag ljuger så bra

Morning babes<3

Jobbade på Lövdungen igårkväll,  så jäkla sköj. fick jobba med världens gulligaste tjej, så detta ska nog bli bra kan jag tro :D Jag kan nog allt om hamburgare vid detta laget ;P

Gosh, denna dagen är slapp så jäkla skönt. Börjar 8 och slutar vid 12, bara två lektioner. Först en jäkla historia lektion där man fattar absolut noll :/ Men som tur är så är det fler som tycker det är krångligt, eller hur Jessica? Men efterdagens lektion är det meningen att man ska fatta, så snälla gode gud. HJÄLP MIG!
När histroialektionen är slut har vi en jäkla rast. oooh. fyfasiken^^ Och efter, samhällslektion med nyhetskryss, men eftersom jag sitter med Hanna &  Mikaela kommer dom angaligen starta nått jäkla förhör så att de ska kunna genomföra sin idiotiska plan som alla mina kompisar är med på, utom jag.
Men dom lyckas aldrg, good luck girls ;D mohahah.

Helg igen, sköntigt värre. Ska till Madde ikväll, hon ska slinga håret och sen ska Elin, jag och hon se på Tjenare kungen (för miljontegången) , men den är juh så himlarna bra den filmen. Det lär la bli slagsmål om Dickan, mellan elin och mej ;) haha

kissses and loves*



Sanna


Det är så jag säger det.

Pulkaåkning i morses, gött skoj faktiskt :D vi åkte säck, snowracer, pulka och Victor snodde Elins miniskidor, grabbarna grus var juh totalt galna och körde som tokar. dom ramlade hit & dit, knasbollar. Vi åt korv med bröd som våra små lärare grillade. Sen drack vi jucie, för puckona hadde glömt saften hemme. Vilken tabbe!

Samhällslektionen var den absolut bästa nånsin, Micka, Hanna & jag intog vårt lilla rum och satt där inne och pratade. Först om samhällen med sedan kom vi in på andra saker. Hanna satt och förde loggbok över mickas oh min konversation, jag hoppas det inte hamnar i helt fel händer bara. Det började helt oskyldigt , men efter ett tag kom vi fram till väldigt viktiga saker, HAN SKA DÖ COH JAG ÄR DUMPAD är ett urdrag. vi skrattade så vi lipade, men efter ett tag kläckte Micka det absolut bästa av alla citat nånsin: HAR HAN SATT PÅ DIG? ja, tolka det som ni vill^^  Sen utbröt en hetsig diskusion mellan oss tjejjor. Kul var det i vilket fall som helst.

Psykologin var tråkig. punkt slut.

Hemvägen från skolan var mysig, vi köpte godis Hanna, Elin Madde &  jag. mumsmums. Vi inledde även här en hetsig diskusion om pojkar, bönder och allt annat det nu var.Hemligstämplat!
kisses and loves*

Tjenare Kungen

Godmorgon darlingar :D

klockan är inte mycket, men det är verkligen dax att gå upp nu : )
Måste pälsa på mig massvis med kläder, för ute är det kallt, och vi ska åka pulka med klassen idag. så jäkla skoj, man kan undra i vilken årskurs vi går i egentligen, för vi gör alltid massa sånna hära saker, but I love it ;) Korvgrillning och varmsaft blir det ock, wie!

Såg på en av mina favvo filmer igår, Tjenare kungen! Gosh, jag bara absolut älskar den, all musik, kläderna, dialekten, ja precis allt. Den är verkligen sevärd. Sen blev jag ännu engång förälskad i Dickan i filmen, så grymt jäkla snygg. man blir som glass i solsken, smälter total. Han ord blir som små bomullstussar som smekr örongångarna, och ögonen har en hemskthärlig blick. Så den vill jag verkligen tipsa om, missa den inte:D
60134-3
nu har jag lyckas skriva i min blogg två dar i rad, GRATTIS till mig. nu gäller det bara att komma ihåg att göra detta till en rutin, så att ni får veta så mycket som möljigt av mitt liv, för det är la det ni vill kan jag tro ;) nevars! jag skojjar bara

Kissses and loves*Dickan

Brand new day

Håkan

Studiedag, härligthärligt. Vaknade ganska så tidigt. Men det är bara skönt att inte sova bort hela dagen. Så vad ska man hitta på? Ja, det blir la att plugga. jippie! INTE. men det måste göras, så lika bra att ta atg i det och skriva en uppsatts om bistånd( vad fasiken det nu är?!). Hanna kommer hit som tur är och hjälper mej, men vi får la se hur mycket pluggande det blir. Antagligen ingeting om jag känner oss rätt. Sen blir det nog att hyra en film och krypa upp under en filt och bara mysa, dricka te och små prata. iiih :)

Efter att ha sett Jessicas löshår blidde jag ännu mer sugen på att själv förlänga håret. ooow, så himla fint juhe :) Jag vill ha långt tjock och brunt lockigt hår. Värsta Charlotte Perelli håret. hoppashoppas mamma tillåter mej att beställa det. för jag vill verkligen. En nagelförlägning vore verkligen inte helt fel det heller, (beroende av lösnaglar) Neej, usch nu låter jag som nån utseendefixerad jävel. slutpratat om det :D

Pulkaåkning imorgon med älskade klassen :) wiee. Ska bli väldigt kuligt faktiskt :)
Sen korvgrillning och varmsaft. så mysigt.

Kisses and love*


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!