Plattat hår

Nu när solen och sommaren här här slits hår så himla mycket, så jag har bestämt mig för att inte platta det. Men idag festade jag till det lite och drog plattången genom mitt hår. Var nog fasiken mer än en månad sedan jag gjorde det.

  

Kommentarer
Postat av: Frida

Fin du är i håret gumman. Färgen passar dig riktigt bra, Jag skulle med vilja ha ljusare men inte blont utan bara mer ljust i det. =)men så svårt att fixa slingor och sånt själv :(

Postat av: Frida

Varsegod (:Ja, det är Jättesvårt att fixa själv, och för dyrt som du säger att gå till frisören.Potatisen och det blev redigt mumsigt och gott.

Andreas sa att jag hade lyckats :) Så det är kul att höra, han säger att jag är duktig på att laga mat. Och det är alltid kul att höra av den man älskar. (:Händer idag då?

Jag är ensam hemma för andreas är och kör cross den token. I denna värme, blev väldigt härligt väder idag. Skönt att se solen framme.

2008-06-14 @ 12:06:48
URL: http://gelepuss.blogg.se/
Postat av: Fani

jag har det gula nagellacket just nu faktiskt, blev riktigt snyggt, så det tycker jag du borde leta reda på ja ;) åh tack så mkt, är också riktigt förtjust i klänningen, nya favoriten skulle jag tro :D den gula lilla väskan köpte jag för ganska längesen nu på monki men har nu kommit i andra färger, som t.ex rosa, har den med mej nästan jämt, loves it! ja här i sverige lider vi ju mest utav dåligt väder och hellre det än stora naturkatastrofer liksom ^^ det kan jag inte se, tycker bilden var jättefin och dina ögon såg så blåa & klara ut så :) snygg du var i plattat hår och vad är det för fin klänning du har på dej sötnos? :O puss puss!

2008-06-14 @ 15:31:47
URL: http://glikia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback