Mycket blogging

Har hunnit med (lite för) många inlägg idag :) men detta ska väl bli det sista på några timmar iallafall. Försökte fota hur jag såg ut idag, men det var inga vidare bra bilder tyvärr. Har inte fått in snitsen med att fota helkropp i spegeln. 
 image311
haha! jag ser ju rädd ut!

Kommentarer
Postat av: Malin

mm, han är jättesöt, fast det är ju din med!!! Hur gammal ? Tycker inte du ser rädd ut, bilden är fin... själv ser jag mkt tillgjord ut närjag fotar mig själv! Ha en bra dag!

Postat av: Fani

hehe jo absolut, its cute i think :) ja precis, för mkt av det goda blir ju för mkt som sagt, men ja lite jul-lampor, belysning och sånt i måttligade mängder är ju jättefint! du, dina kommenterarer förkortas & kommer inte fram, det slutar alltid med "alla.." då du ska skriva alla hjärtans dag så kommer det inte mer än så liksom :O jättekonstigt, men blogg.se har ju krånglat i flera dagar nu, det kanske du också märkt? så jävla jobbigt ju. men oj vilken söt bild på dej, ja du ser lite rädd ut, lite sådär gulligt ynklig haha ;p men bilden var jättefin & den vita (?) tröjan man skymtar ser ut att vara snygg med :)(Y) kul att du börjat lägga in lite fler bilder på dej själv tycker jag, fortsätt med det sötnos :) puss&Kram

2008-02-08 @ 14:19:49
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Malin

Det är egentligen sonens katt! Han fyller 1 år i april. Väldigt skojiga djur.... Men busiga!

2008-02-09 @ 11:22:48
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Julia

ja jag antar att det inte är nån ide att försöka ha allt på plats redan när man flyttar xD
söt du är då! :D
kram

2008-02-09 @ 13:13:06
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback