Lördag

Har vart inne i stan med mamma och mormor, för mormor skulle köpa en tvättmaskin. Vi kollad elite snabbt på HM, men mer än så blidde det inte. Var ju där inne igår kväll också, shoppade med mig ett halsband hem. Vart ju en kortis då med för vi skulle hämta David.

Bonisen ligger och myser iknät och jag ska strax ta mig en liten nap, är hur slut som helst trots att jag lagt mig tidigt hela veckan. men det är väl förkyldningen som härjar kan jag tro!
image312

Kommentarer
Postat av: Fani

förstår vad du menar, pizza har man varit trött på ett tag, blir lätt så att man tröttnar på något man tycker är så gott & därför äter ganska mkt liksom. ja tycker också pizza är gott nu igen, brukar annars mest beställa annat onyttigt då jag käkar ute, men nu i veckan tog jag faktiskt en pizza ju! hehe :) (Y) ja man tycker ju att eftersom blogg.se är så populärt är det ju faktiskt extra viktigt att det verkligen funkar som det ska. jasså, ja det såg verkligen vitt ut måste jag säga haha, men det var fint oavsett färg :) oh tack så jättemkt, glad jag blir. kul med lite shopping ju, ska också på stan idag faktiskt. släng in en bild på halsbandet vet ja, kul ju! pusspuss hade bäst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback