Student 2007

Idag har vi i klassen kollat lite i en katalog om studentmössor, för på fredag ska vi prova ne massa mössor. då är det bra om vi pratat igenom det innan, vilken modell vi ska välja åhsådär. vi är självkart oense som alltid när vi ska fixa nått. alla har en starkvilja åh ingen ger med sig. men jag tror nog det blir snyggt tillslut faktiskt. Känns lite läskigt, det är några månader kvar till studenten men redan nu måste man juh börja förbereda.


Kommentarer
Postat av: HillieBillie

I agree with you on that last thingie. Själv tar jag också studenten i år, och var så sent som förra torsdagen framme och valde ut exakt vilken studentmössa och diverse tillbehör jag ville ha! (Det resulterade i det sk "Champagne-paketet +", kunde uppenbarligen inte låta bli haha)
Läskigt vad tiden går fort, och jag måste säga att man kände sig relativt...STOR (!) när man stod där och provade mössor. Nej du nu har jag nog babblat tillräckligt för den här gången, jag kände bara det absoluta behovet av att kommentera när jag råkade snubbla över din blogg. Ha det fint!

Postat av: Sanna

Det var det paketet vi i klassen också tillslut lyckades enas om. hur kul är det inte med alla dom där små söta sakerna man dår med :) man tar juh bara studenten en gång i livet så då får det kosta vad det kosta vill lixsom. Åh att du babblar på gör mig inte ett dugg. fortsätt så gärna:D sånt tycker jag om!

2006-10-17 @ 14:51:53
URL: http://saannaah.blogg.se
Postat av: HillieBillie

Ja men precis! I våran klass tog vi inget direkt gemensamt beslut, förutom vilken typ av mössa vi skulle ha, men jag tror att det slutade med att de flesta slog till med det paketet som jag valde. Innan jag kom dit så hade jag nog tänkt att jag skulle nöja mig med mössan, men när jag väl började titta och fingra på alla grejerna så kändes det plötsligt extremt tråkigt att enbart ta just mössan. ;) Men som du sa, man tar ju bara studenten en gång. Why not slå på stort? Usch det är ju nästan lite läskigt att man ska lämna skolan...jag menar när man gått i den i stort sätt så länge man kan minnas.

2006-10-17 @ 14:57:57
URL: http://hilliebillie.blogg.se
Postat av: Anonym

Neeeej, i våran klass kommer det nog också bli svårt att bestämma tillsamamns. men vi ska juh ha likadanna mössor allihoppa. det är juh mycket roligare. men dom andra får väl helt enekelt strunta i dom andra sakerna som ingår i paketet åh vara så tråkiga som dom nu vill vara! Jaa, det känns faktiskt läskigt. vad ska man göra sen lixsom? då är man helt lämnad till sig själv. usch. det skrämmer mig. men kommer nog ändå bli ett stor minne för livet. så då får man kosta på sig dom där pengarna. le åh tänka på hur kul man kommer ha det när man står i sin vita fina mössa!

2006-10-17 @ 15:10:17
URL: http://saannaah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback